E - smoke...

αααα..οκ-να παρω μια 26650?
αξιζει η αγορα απο την στιγμη που παιζω 12-15watt max..?

και βρισκω κατι LiitoKala Lii-50A 26650 και διαβαζω καλα σχολια και παραγγελνω 2..
παω να παραλαβω και μου λεει το παληκαρι,στο aegis δεν χωρανε γιατι,λιγο το μηχανακι που ειναι καπως εσωτερικα για καλυτερη στεγανοποιηση,
καπως ο κινεζος που τις εφτιαξε,δεν μπαινει..!!
για πεστε καμια αλλα δοκιμασμενη 26650 για aegis...

και βρισκω κατι LiitoKala Lii-50A 26650 και διαβαζω καλα σχολια και παραγγελνω 2..
παω να παραλαβω και μου λεει το παληκαρι,στο aegis δεν χωρανε γιατι,λιγο το μηχανακι που ειναι καπως εσωτερικα για καλυτερη στεγανοποιηση,
καπως ο κινεζος που τις εφτιαξε,δεν μπαινει..!!

μολις μιλησα με αλλο καταστημα της αλυσιδας και μου ειπαν οτι θεμα ειχε η πρωτη παρτιδα.
οι επομενες μπαινουν κανονικα και θα εχουν απο Τριτη.

Εχθες παρελαβα τον κανουργιο Expromizer 3, που προοριζεται για να βαλει στο ραφι τους 2 eXpromizer που εχω εδω και καμποσα χρονια και χρησιμοποιώ καθημερινα (ποτε θα λιωσει το ανοξειδωτο δεν ξερω).

Λοιπον για MTL καταστασεις οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες. Σε συγκριση με τον 1, υστερει λιγο σε αισθηση, αλλα σε αυτο μπορει να φταει το κολλημα μου με τον συγκεκριμενο. Υπερτερει παντως σε στησιμο (πολυ πιο ευκολος απο τους eXpromizer 1 και 2) ενω ειναι στενοτερος κατα 1-2 χιλιοστα κι ετσι πλεον καθεται σωστα ακομα και στο iStick Pico χωρις να 'βρισκει στο καπακι της μπαταριας.

Βεβαια ενα στησιμο στα 0,40Ωμ του εκανα μονο, οποτε περισσοτερες εντυπωσεις εν καιρω. Παντως για τα 40Ε που κοστιζει, ειναι σουπερ
https://exvape.de/eXpromizer-V3-Fire_1

ΥΓ. Εχω και τον eXpromizer 2. Δεν μου εκανε απο την πρωτη στιγμη. Οτι κι αν δοκιμασα με στησιματα κλπ, καποια στιγμη εβγαζε καμμενο, ακομα και με τερμα την παροχη υγρου (ειχε ρυθμιση). Τελικα μαλον εφταιγε το τανκ του, αφου με αυτο το τανκ και οι σωστα στημενοι eXpromizer 1 μου εβγαζαν καμμενο, ενω αυτος (ο 2) με τα τανκ του 1 επαιζε καλυτερα. Τελικα τον χρησιμοποιώ αραια κ που, αλλα σαν τον 1 (ή τον 3) δεν ειναι.

Κάτι βασικό για τις μπαταρίες.
Οι 26650, οι 18650 κλπ είναι όλες ίδιες με ακρίβεια χιλιοστού, εκτός από το μήκος τους, κάτι που θα δούμε παρακάτω.
Αλλιώς θα μιλάγαμε για 27650 και 19650. :smile:
Για να καταλάβεις, οι 26650 έχουν διάμετρο 26 χιλιοστά και μήκος 65 χιλιοστά.
Το μηδέν στο τέλος είναι οι μόνες ανοχές που μπορεί να έχουν. Μπορεί να βρεις δηλαδή και 26650 με 65,2 χιλιοστά μήκος.
Αυτό γιατί χαμηλώνοντας τον θετικό πόλο στις 18650, κάποια μοντάκια είχαν θέμα στην αρχή, οπότε έδωσαν κάποιες εταιρίες αυτό το κατιτίς στο συνολικό ύψος.

Αντίστοιχα, οι 18650 έχουν διάμετρο 18 χιλιοστά και μήκος 65 χιλιοστά.
Αυτό που μπορεί να είχαν σαν πρόβλημα οι συγκεκριμένες, είναι παχύ wrap, όπου εκεί, ακόμη και το 1 χιλιοστό θα κάνει τη διαφορά.
Οι εταιρίες που φτιάχνουν τα mods, για να μην κουδουνίζουν οι μπαταρίες, φτιάχνουν την μπαταριοθήκη χωρίς ανοχές.

την δοκιμασα επι τοπου και οντως δεν εμπαινε ουτε μεχρι την μεση.!!
προφανως ελλατωματικη παρτιδα..(?)
μιλησα σημερα μαζι τους και θα μου κανουν καλυτερη τιμη σε αυτη αυτη
η οποια βλεπω οτι εχει επισης πολυ καλα σχολια και την αλλη εβδομαδα θα τσιμπησω και μια LiitoKala Lii..

δεν μπορω να καταλαβω τι μ@λ@κια κανω με τον hastur και μου φτυνει υγρο απο το κοντο Drip..!
εχω στησει αντισταση με 3αρι πυρηνα και 5 βολτες.
εχει βγει στο 1.3 περιπου και τωρα το δουλευω στα 14 watt.
το ιδιο μου εκανε και με 2.5 πυρηνα και 6 βολτες.δηλαδη αντισταση στο 1.6-1.7 και 12-13 watt.
βαμβακι εχω βαλει τοσο ωστε να μπαινει με ζορι στην αντισταση.
με το μακροστενο Drip δεν καταλαβαινω το φτυσιμο,αλλα αυτο δεν λυνει το θεμα αφου παλι φτυνει απλα δεν φτανει μεχρι επανω λογω μεγαλυτερου μηκους.
τι μπορει να εχω κανει λαθος..?

Κάπου μπορεί να έχεις hot spot;
Έχεις κάψει την αντίσταση;
Μήπως κάπου είναι πιο ανοιχτή, κάπου πιο κλειστή;

Μήτσε το ίδιο ακριβώς θέμα έχω με τον doggy. Γι αυτό δεν τον πολυχρησιμοποιώ.
Προφανώς δεν κάνουμε κάτι καλά στο βαμβάκωμα.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Κάπου μπορεί να έχεις hot spot;
Έχεις κάψει την αντίσταση;
Μήπως κάπου είναι πιο ανοιχτή, κάπου πιο κλειστή;

αυτο το hotspot μου το ειπε και ενας φιλος αλλα δεν πρεπει να εχει.
5 βολτες κλειστες ειναι πολυ κοντα στο deck χωρις βεβαια να ακουμπαει πουθενα.
το κανει απο την αρχη με το που βαλω την αντισταση.

Μήτσε το ίδιο ακριβώς θέμα έχω με τον doggy. Γι αυτό δεν τον πολυχρησιμοποιώ.
Προφανώς δεν κάνουμε κάτι καλά στο βαμβάκωμα.

με τον doggy(κλωνος)δεν ειχα τετοιο θεμα.
με αυτον εδω δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος.να προσπαθησω να βαλω επιπλεον βαμβακι..?
γενικα δεν μιλαει κανεις για διαρροες και φτυσιματα οποτε κατι δεν κανω σωστα εγω.

Αν ανεβάσεις/κατεβάσεις watt σου το κάνει πάλι;
Έχει κάποιο προφίλ το mod σε στυλ "Normal", "Powerfull" κλπ;

Αν ανεβάσεις/κατεβάσεις watt σου το κάνει πάλι;
Έχει κάποιο προφίλ το mod σε στυλ "Normal", "Powerfull" κλπ;

ναι-ειτε παιξω χαμηλα(απο το οριο δηλαδη που αρχιζει και δινει η αντισταση)ειτε μεχρι τα 14-14.5 watt ψιλο-φτυνει..
στο μοντακι default ειναι ολα και οχι δεν εχει καποιο mode.
στην λειτουργια watt το εχω χωρις να εχω πειραξει τιποτε αλλο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

αυτο το hotspot μου το ειπε και ενας φιλος αλλα δεν πρεπει να εχει.
5 βολτες κλειστες ειναι πολυ κοντα στο deck χωρις βεβαια να ακουμπαει πουθενα.
το κανει απο την αρχη με το που βαλω την αντισταση.

με τον doggy(κλωνος)δεν ειχα τετοιο θεμα.
με αυτον εδω δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος.να προσπαθησω να βαλω επιπλεον βαμβακι..?
γενικα δεν μιλαει κανεις για διαρροες και φτυσιματα οποτε κατι δεν κανω σωστα εγω.

Εγώ -πλέον- παίζω με ανοιχτές σπείρες. Είτε κλειστές όμως είτε ανοιχτές, το φαινόμενο παραμένει το ίδιο. (στον doggy στην περίπτωσή μου)
Και φυσικά όπως και σε σένα το κάνει απο την αρχή που θα γίνει η αντίσταση.
Θεωρώ δεδομένο οτι είναι θέμα βαμβακώματος στην αντίσταση ή τοποθέτησης του βαμβακιού στις "υποδοχές" με αποτέλεσμα την υπερτροφοδότηση.
Λύση βέβαια δεν μπόρεσα να βρω. Είτε με πολύ είτε με λίγο βαμβάκι μου έρχεται στο στόμα.

υ.γ άσχετο, έφτιαξα χθες αντίσταση στον Hussar, του χωσα και voodoo sauce Και πωωωωωωωωωωωωωΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :flipout::flipout::flipout:

υ.γ2 Μου έχουν ταιριάξει η voodoo sauce στον hussar και το saltybacco στον siren.
Αν τα βάλω σε άλλους ατμοποιητές δεν φτιάχνομαι το ίδιο.
Σας έχει συμβεί να "παντρεύετε" στο μυαλό σας υγρά με συγκεκριμένους ατμοποιητές ή το έχω κάψει τελείως? :BDGBGDB55:

μα αυτο που με προβληματιζει,ειναι οτι δεν αναφερει κανεις διαρροη ή φτυσιματα.
αφηνω πολυ βαμβακι και ακουμπαει στο deck,αφηνω λιγο?δεν ξερω..
κατσε να δω κανα βιντεο μηπως και βγαλω ακρη..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Κάτι άλλο.
Τι βάσεις χρησιμοποιείτε;
Τι ποσοστό νερού έχουν μέσα;

Σας έχει συμβεί να "παντρεύετε" στο μυαλό σας υγρά με συγκεκριμένους ατμοποιητές ή το έχω κάψει τελείως? :BDGBGDB55:

Μα φυσικά.
Ο Eviva π.χ. βγάζει πιο ξερή γεύση και πάει πιο πολύ με τα καπνικά από ότι οι άλλοι. :smile:

ξανα εστησα με πιο βαμβακι,ωστε να μην ακουμπαει στο deck.
παλι φτυνει αλλα λιγοτερο.
μαλλον την επομενη(για βαριεμαι παλι να στησω)θα βαλω λιγοτερο βαμβακι..

Εχεις δοκιμάσει με πιο χοντρό σύρμα 35άρι ή 40άρι;
Επίσης το 1.6 μου φαίνεται μικρή η αντίσταση. Αυτη ειναι μια χαρά για δυάρι πυρήνα.
Θα πρότεινα 2,5 πυρήνα, 35άρι ή 40άρι σύρμα 5 στροφές, κοντα στο 1 Ohm στον Hastur. Για 3άρι πυρήνα πας για πολλά Watt, χοντρό σύρμα και το πολύ 0,5 Ohm.
Κανε μια δοκιμη με αυτα που σου ειπα αν δεν βαριέσαι.

Α, και το βαμβάκι ελάχιστα πάνω από την βάση. Οπως στο βίντεο.

μεχρι και πριν 2 στησιματα,σε 2,5αρι πυρηνα εστριβα και σε αυτον και στον doggy.
απλα αυτο εξαρχης φτυνει και δεν ξερω που κανω λαθος.
προφανως(και απ`οτι βλεπω σε βιντεο)καλως περναω αρκετο βαμβακι,αλλα μαλλον κακως δεν το αραιωνω λιγο στις ακρες,με αποτελεσμα να κραταει πολυ υγρο.

Αν θέλεις να παίζεις από 1.5 Ohm και πάνω θα πας σε 2άρι πυρήνα, μη σου πω και 1.5. Δεν ειναι δυνατόν να εχεις σωστή ατμοποίηση έτσι όπως το φτιάχνεις.
Και δεν ειναι και η δουλειά του Hastur να παίζει έτσι εδω που τα λέμε. Νομίζω ότι ο χαρακτήρας του Hastur δεν ειναι αυτός που θα δώσει την τζούρα που θέλεις, και προσπαθώντας να την πετύχεις θα βρίσκεις πολλά ανάποδα.
O Doggy σπέρνει με δυάρι πυρήνα, αν τον θέλεις σφιχτό μείωσε τον αέρα.
Κανε μια δοκιμη και θα πειστείς.

Re: Απάντηση: E - smoke...

οποτε με το 0,32 που εχω,προτεινεις 5 στροφες σε 2,5 πυρηνα,για να παρω αντισταση κοντα στο 1.1-1.2..
θα το δοκιμασω και αυτο.
ευχαριστω.