E - smoke...

3η ημέρα ατμίσματος με το EgC, και τα πράγματα πάνε υπέροχα μαζί του....απολύτως κανένα πρόβλημα, και διαροές απλά δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο του.
Οσο θυμάμαι το μπάνιο που έκαναν κάθε λίγο και λιγάκι τα χέρια μου στα υγρά απο το Elips....η ημέρα με την νύχτα!!!

Η αλλαγή υγρών στο EgoC και το βάλε -βγάλε του tank είναι παιχνιδάκι.
Η μπαταρία πράγματι κρατάει σε εμένα τουλάχιστον με κανονικό ρυθμό ατμίσματος μία ημέρα.

Re: Απάντηση: E - smoke...

3η ημέρα ατμίσματος με το EgC, και τα πράγματα πάνε υπέροχα μαζί του....απολύτως κανένα πρόβλημα, και διαροές απλά δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο του.

Nα χαιρεσαι τη γυναικα σου.
Εχω την εντυπωση οτι τελικα τα ego-c απο αποψη γευσης ατμισματος και τιμης ειναι μια πολυ καλη λυση. Εχω παραγγειλει, αλλα θα ερθουν απο 1/1/2012, προς ωρας μονο η ovale εχει δικαιωμα πωλησης και εχω ηδη παραγγειλει joytech κεφαλες. Βεβαια απο οτι εμαθα εκ των υστερων κουμπωνουν μια χαρα και στη δικη μου μπαταρια και της ovale.

Ελπιζω αυτη η προπαγανδα κατα του ΗΤ να σταματησει συντομα χωρις ηλιθιες απαγορευσεις.
Επανω που εμαθα τι ειναι υγρα, ατμοποιητες θα μας το απαγορευσουν. ?

Αμα απαγορευσουν και τη χρηση του, θα αρχισω τις φαρσες.
Θα φτιαξω πατεντα κατασκευη συσκευης παρομοιας εμφανισιακα με ΗΤ, και θα του βαλω ξηρο παγο να βγαζει καπνο/ομιχλη. Κι αμα ερθουν να με μπουζουριασουν θα τους ξεφτυλιζω.

Επισης, θα πατενταρω ενα ΗΤ εκτος απο ατμισμα, να παιρνει νερο για μπουρμπουληθρες. :idea:
Θα ατμιζω κανονικα και οταν πεφτει συρμα, θα φυσαω μπουρμπουληθρες και θα τους λεω οτι ειναι παιχνιδι. :flipout:

cartomizer σημερα θα κανουμε game με αυτα πριν την ολοκληρωση του βιντεο μας.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και για οσους πιανουν τα χερια τους.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εβδομαδιαία ενημέρωση για τον ατμοποιητή του alter ego-T: 29η μέρα και είναι σαν καινούργιος ....

-> μια φίλη μου πήρε ένα καινούργιο kit alter ego-T (το 650αρι με τις 2 μπαταρίες, 2ατμοποιητές, φορτιστή, 5 επιστόμια κλπ) και μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω με καινούργιο ατμοποιητή (1 ημέρας) και να τον συγκρίνω με τον άλλο που χρησιμοποιώ εδώ και 29 μέρες. Αποτέλεσμα: καμμία διαφορά στην γεύση του υγρού. Αν υπήρχε η απειροελάχιστη διαφορά να είστε σίγουροι ότι θα το έγραφα.

Θα ήθελα να σας προτείνω να δοκιμάσετε το Prime-15: Αφήστε το καπάκι ανοιχτό για 1 μέρα και μετά κλείστε το. Μετά την πρώτη μέρα θα νοιώσετε την εμπειρία Prime 15, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΙΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗ για να μην υπάρχουν υπολείμματα από άλλο υγρό μέσα του και μπερδεύονται οι γεύσεις. Το Prime-15 είναι σταθερότατο e-liquid χωρίς άσχημες εμπειρίες κατά τη χρήση του ενώ όσο περνούν οι μέρες για κάποιο λόγο γίνεται καλύτερο.
Δυστυχώς, για μένα το tribecca (μετά από 30ml σωστής χρήσης) δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις επειδή μου άφηνε αυτή τη γεύση "σαπουνιού" πολλές φορές για την οποία έχουν παραπονεθεί και άλλοι χρήστες. Δεν είναι κακό σαν υγρό, απλά κάποιες φορές αφήνει άσχημη επίγευση στο στόμα.

Επίσης θα ήθελα να γράψω κάτι τελευταίο: η απόδοση κάποιου e-cig δεν εξαρτάται μόνο από την ποιότητά του και τον τρόπο με τον οποίο έχει κατασκευαστεί αλλά και από την χρήση και τη συντήρηση που του κάνει ο κάθε χρήστης. Και εκεί υπάρχουν μεγάλες διαφορές.

Δεν πιστεύω ότι τελικά θα το απαγορεύσουν.Κάνουν όλη αυτή τη φασαρία για να κοτσάρουν ένα σκασμό φόρους τόσο στα υγρά όσο και στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

θα κλάψουν μανούλες .... ξέρω άνθρωπο ,,, που μάλλον χρωκόπησε μετά απο αυτό ...

έχουν παιχτεί πολλά χρήματα πάνω στο Η.Τ ..
πάνε στράφι εισαγωγές εμπορέυματα ράφια και κέρατα ..

Πλεον το θεμα ειναι εμπιπτει καθαρα σε πολιτικες κουβεντες,ειναι αισχος.Τα πληρωμενα λιμα ¨επιστημονιδια¨ τυπου Μπεχρακη προασπιζονται
στεγνα τα συμφεροντα των εργοδοτων τους,των καπνοβιομηχανων και της καθε Pfizer.Αηδια.

Ευκαιρία να βάλουμε κάτι στην άκρη.
Κρίση υπάρχει ντε!
Και τι ευκολότερο από το να κάνουμε αυτό που πάντα κάναμε!
Να φιλήσουμε καμιά κατουρημένη ποδιά και αν σκύψουμε λίγο παραπάνω για έξτρα δωράκι θα έχουμε και ένα τέταρτο στη τηλεόραση!

Αν όντως ενδιαφερόντουσαν για τον κόσμο θα έκαναν άλλες μελέτες!
Είναι το άτμισμα ασφαλέστερο από το κάπνισμα ναι, ή όχι;
Έχει βοηθήσει το άτμισμα κόσμο να κόψει το τσιγάρο;
Είναι ευκολότερο να απαλλαγείς από το άτμισμα και να το σταματήσεις από ότι το τσιγάρο;

Αν ενδιαφερόντουσαν βέβαια για τον κόσμο δεν θα είχαν χαλάσει τόσα εκατομμύρια για να σπρώξουν τα εμβόλια πρόπερσι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Δεν ειμαι καπνιστης - αντιθετα φανατικος αντικαπνιστης εκ πεποιθησεως - αλλα οταν διαβαζω αυτα:
"Είπε όμως ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο φαίνεται (!!! απο που;)) να είναι βλαβερό, έστω και λιγότερο από τα κανονικά τσιγάρα. Σύμφωνα με τον κ. Μπεχράκη, μελέτη που έχει γίνει δεκτή για δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό δείχνει ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο επηρεάζει τις «αντιστάσεις του αναπνευστικού συστήματος και τα στοιχεία φλεγμονής που ανιχνεύονται στην εκπνοή».

«Τα στοιχεία αυτά δεν είναι τόσο έντονα όσο του καπνίσματος με κανονικό τσιγάρο. Ωστόσο, δεν παύει να είναι βλαπτικό και το ηλεκτρονικό τσιγάρο» δήλωσε ο κ. Μπεχράκης στην εφημερίδα Το Βήμα""

Τοτε υποψιαζομαι ο,τι μεγαλο λακκο εχει η φαβα, και αγανακτω με την υποκρισια των ξεπουλημενων:twoguns:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Δεν ειμαι καπνιστης - αντιθετα φανατικος αντικαπνιστης εκ πεποιθησεως

Το υπουργείο τελικά γουστάρει να βασανίζει τους μη καπνιστές...
Αντί να μυρίζει ο χώρος που μοιράζεστε φράουλα ή μαλλί της γριάς (και αυτό ελάχιστα) θα μυρίζει τσιγάρο...
Ξέρεις πόσος κόσμος θα τσιμπήσει και θα συνεχίσει το τσιγάρο λόγω της ατμοαπαγόρευσης; :p

Δεν ήμουν σίγουρος, τελικά, για τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου (μιας και προτίθεμαι να το κόψω). Μόλις το απαγόρευσαν, σιγουρεύτηκα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και κάθε αναστολή εξ-ατμίστηκε με την πρώτη τζούρα από το E-go.......

Και το ηλεκτρονικό τσιγάρο εμπίπτει σε μια γενικότερη φιλοσοφία που υλοποιώ τον τελευταίο καιρό. Ό,τι λένε, κάνω το αντίθετο!!! Τουλάχιστον, ό,τι και να γίνει, θα έχω εγώ την ευθύνη μιας και αυτοί δεν ξέρουν ούτε που κατοικεί η λέξη. Χαίρετε..-bye-

Δεν ήμουν σίγουρος, τελικά, για τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου (μιας και προτίθεμαι να το κόψω). Μόλις το απαγόρευσαν, σιγουρεύτηκα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και κάθε αναστολή εξ-ατμίστηκε με την πρώτη τζούρα από το E-go.......

Και το ηλεκτρονικό τσιγάρο εμπίπτει σε μια γενικότερη φιλοσοφία που υλοποιώ τον τελευταίο καιρό. Ό,τι λένε, κάνω το αντίθετο!!! Τουλάχιστον, ό,τι και να γίνει, θα έχω εγώ την ευθύνη μιας και αυτοί δεν ξέρουν ούτε που κατοικεί η λέξη. Χαίρετε..-bye-

Καλωσήρθες Γιάννη!

->βλέπω την ταινία "Ο τουρίστας" με Τζόνυ Ντεπ και Αντζελίνα Τζολυ.... ο Τζόνυ Ντεπ έχει ηλεκτρονικό τσιγάρο και ατμίζει παντού στην ταινία (έκανε στο τραίνο και εξηγούσε στο... μωρό ότι δεν είναι smoke αλλά water vapour ..... ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ....
:-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Καλωσήρθες Γιάννη!

->βλέπω την ταινία "Ο τουρίστας" με Τζόνυ Ντεπ και Αντζελίνα Τζολυ.... ο Τζόνυ Ντεπ έχει ηλεκτρονικό τσιγάρο και ατμίζει παντού στην ταινία (έκανε στο τραίνο και εξηγούσε στο... μωρό ότι δεν είναι smoke αλλά water vapour ..... ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ....
:-)

Η ταινία δεν είναι κάτι εξαιρετικό, πάντως, τα πλάνα από τη Βενετία και η παρουσία της Τζολί την ομορφαίνουν!!! Καλώς σας βρήκα..:ernaehrung004:

Και το ηλεκτρονικό τσιγάρο εμπίπτει σε μια γενικότερη φιλοσοφία που υλοποιώ τον τελευταίο καιρό. Ό,τι λένε, κάνω το αντίθετο!!!
Τουλάχιστον, ό,τι και να γίνει, θα έχω εγώ την ευθύνη μιας και αυτοί δεν ξέρουν ούτε που κατοικεί η λέξη. Χαίρετε..-bye-
Καλως ηρθες αγαπητε!!Χμ,πολυ μου αρεσει η νεα σου φιλοσοφια Γιαννη μου,λεω να την ασπαστω και εγω!