E - smoke...

Η Cola στη ξινή βάση βγαίνει πολύ... ξινή. Σαν Coke με λεμόνι ένα πράγμα.
Στην dirty λογικά θα βγει με πιο γεμάτη γεύση...
Οπότε, το πιο καλό θα βγει με Velvet cloud αν είναι αυτή που χρησιμοποιεί η Natura...

Πάντως στην παραγγελία μπαίνει και η βανίλια για να ισορροπεί τα αρώματα όταν βγαίνουν ξινα...
Και δεν ήθελες να πάρεις!
Νια νια νια νια νια!

:flipout:

Εδώ και 3 μερούλες ατμίζω ευχάριστα το Camelάκι της Natura... Στο 9 η νικοτίνη, και το βρίσκω ελαφρύ μεν αλλά με μια ευχάριστα ουδέτερη/δροσερή γεύση...

Α, και έχω κάνει και μια πολύ σπέσιαλ παραγγελία... Θα σας κάμω παρουσιασούλα μόλις παραλάβω...
Αν και θα καθυστερήσει μιας και μιλάμε για ντόπιο χειροποίητο πράμα!!! :music-smiley-005:

Ντόπιο χειροποίητο;
Θύμισε μου... Από τα Ζωνιανά είσαι είπαμε; :flipout:

:grinning-smiley-043

Δεν εννοούσα ζουμάκια πάντως, σε συσκευή αναφερόμουν... :Banane0::ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Οδυσσεας πανω σε GG ? :ernaehrung004:
Περιμενω απο στιγμη σε στιγμη να παραλαβω και εγω τον Οδυσσεα!!!

Σας έχω και νέα...
Στο http://www.ecig.gr/ δημιουργήθηκε ένα κουπόνι με 10% έκπτωση για τους χρήστες του Avclub.
Ο κωδικός αυτου, avclub. :smile:
Από ότι έχω καταλάβει τα αρώματα είναι από το εργοστάσιο που παραγγέλνει και η flavourarts.
Αύριο μεθαύριο θα φτιάξω μία παραγγελία, θα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις.
Εκτός και αν κάποιος με προλάβει... :p

Οδυσσεας πανω σε GG ? :ernaehrung004:
Περιμενω απο στιγμη σε στιγμη να παραλαβω και εγω τον Οδυσσεα!!!

Με το καλό να παραλάβεις και να μας γράψεις εντυπώσεις!!!!

Όχι, έχω παραγγείλει κάτι πιο μερακλίδικο, αλλά μάλλον χωρίς την απόδοση του δικού σου σετάπ...
Θα καθυστερήσει πάντως, οπότε προσπαθώ να μην το λιγουρεύομαι από τώρα...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Σας έχω και νέα...
Στο http://www.ecig.gr/ δημιουργήθηκε ένα κουπόνι με 10% έκπτωση για τους χρήστες του Avclub.
Ο κωδικός αυτου, avclub. :smile:
Από ότι έχω καταλάβει τα αρώματα είναι από το εργοστάσιο που παραγγέλνει και η flavourarts.
Αύριο μεθαύριο θα φτιάξω μία παραγγελία, θα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις.
Εκτός και αν κάποιος με προλάβει... :p
Απο ενημέρωση και μόνο....
Πως και ποιός δημιούργησε αυτό το κουπόνι;

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Ο καταστηματάρχης φυσικά.
Κυκλοφορούν που κυκλοφορούν στο internet, public κουπόνια για όλα τα μαγαζιά, τώρα έχουμε και ένα στο όνομά μας για "εσωτερική κατανάλωση". :p

Βρε ποιος το πηρε αυτο:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3988.msg165033/topicseen.html#newΟΔΥΣΣΕΑΣ Ο ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ
DSC_8202-2.jpg

και να ταν μονο αυτο ο μπαγασας εδωσε κατα τριμπερακια..........αχαχχααχαχ

Μπράβο.... Ωραίοι και οι δυό!!!

Σουζάκια γράψε μας εντυπώσεις για τον δρόμο για την Ιθάκη!!!!
Airb, ετοιμάζομαι κι' εγώ για αγορά τέτοιου τανκ, stainless steel όμως...
Πώς σου φαίνεται το άτμισμα τώρα με το τανκάκι και τα καρτομαιζερ αυτά; Πήρες LR ή τα κανονικά;

Παίδες χρόνια πολλά.
Καπνίζω πίπα αλλά το πολύ 4-5 φορές το χρόνο με αποτέλεσμα ότι καπνό αγοράζω να ξεραίνεται και να τον πετάω,είδα σε ένα ιντερνετικό κατάστημα ότι έχουν και ηλεκτρονικές πίπες και σκέφτομαι να κάνω μια αγορά,τις έχει δοκιμάσει κανείς,έχετε ακούσει τίποτις?

Απο οτι ξερω υπαρχει Ελληνας που εχει φτιαξει μια πιπα. Αλλα για 4 5 φορες το χρονο θα κανεις τετοια αγορα;

Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω 4-5 επειδή έτσι θέλω αλλά μπορεί να κάνω τώρα και μετά από ένα μήνα που μου ήρθε να ξανακάνω να έχει ξεραθεί ο καπνός οπότε θα με βόλευε η ηλεκτρονική.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Αφού έχεις ΗΤ, δοκίμασε μερικά υγρά να δεις ποιο σου κάνει σε γεύση.
Όταν καταλήξεις τσιμπάς και μία ηλεκτρονική πίπα... :p
Δεν θα αλλάξει η γεύση λόγω του σχήματος αλλά μόνο η αίσθηση στο κράτημα.