E - smoke...

Απλά το βάζω για όσους θέλουν να ξεκινήσουν.Εγώ τσίμπησα ένα κι ας εχω άλλα 3.
"39.5 για το σετ ηλεκτρονικού τσιγάρου Alter Ego - T STARTER PACK - 650 mAh, το μοναδικό αυθεντικό προϊόν Ego -Tank System που κατέκλυσε την παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου, την τελευταία λέξη στο ηλεκτρονικό κάπνισμα, από την CLEVERMARKET, αξίας 79 - έκπτωση 50%"
http://www.goldendeals.gr/deals/39....endGrid&utm_medium=email&utm_campaign=website

(10/12/2011) Εβδομαδιαία ενημέρωση για τον ατμοποιητή του alter ego-T: 29η μέρα και είναι σαν καινούργιος ....
.....

27/12/2011: Alter ego-T, μέρα 46η... έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η αξιοπιστία του ατμοποιητή! :beatnik2:

(όταν με το καλό χαλάσει θα τον ανοίξω και θα ανεβάσω φωτογραφίες)

Last edited:
Απάντηση: Re: E - smoke...

(όταν με το καλό χαλάσει θα τον ανοίξω και θα ανεβάσω φωτογραφίες)

Καλα, εσυ οπως πας θα αλλαζεις μπαταριες γρηγοροτερα κι απο τον ατμοποιητη. :award:
Ας πει καποιος του analyze_it οτι ο ατμοποιητης ειναι...ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ. :FSGSFGS4:

Και μια ενημερωση με τα tribeca οπως εχω πειραματιστει μετα απο 5-6 μπουκαλια.
Τις πρωτες 1-2 μερες εχεις την γευση που ξερουν οσοι τα ατμιζουν, με λιγη αισθηση οινοπνευματος και μεγαλυτερο trhoat hit.
Yστερα απο 2-3 μερες το υγρο σε εμενα αφηνει μια ξινοπικρη γευση μερικες φορες με οποιοδηποτε ατμοποιητη.
Μετα απο 5-6 μερες ομως ειναι σταθερα κατι γλυκο, που ομως δεν δινει πλεον σε μενα καραμελα ή βουτυρο, αλλα μια απροσδιοριστη γλυκια γευση με μια αισθηση μικροτερου throat hit.

Στα τελευταια 2 μπουκαλια οπου τα ανοιγω για 24 ωρες, υστερα τα κλεινω, τα ανακοινω καθε μερα για λιγο και ξεκινω να τα ατμιζω αφου περασουν 5-6 μερες απο το πρωτο ανοιγμα, η γευση ειναι πλεον σταθερη. Δεν εχω ομως την αισθηση μαλλι γριας η βουτυρου, αλλα μια απροσδιοριστη γλυκια γευση που θυμιζει λιγο την γευση/αρωμα του πρωτου ωραιου μπουκαλιου που ειχα πρωτοαρχισει.

Πιστευω λοιπον οτι κατι συμβαινει οταν πρωτοπαρει αερα και μετα απο 2-3 μερες περιπου περνα απο ενα σταδιο ξινοπικριλας για 1-2 (ισως 3) μερες.
Θα ελεγα σε οσους συνεχιζουν να το ατμιζουν να κανουν το ιδιο οπως εγω.

1) ανοιγμα για 24 ωρες.
2) καθε μερα για τις επομενες 5, ανοιγμα μπουκαλιου για 10 δευτερολεπτα, κλειστε και ανακινηστε για 10 δευτερολεπτα και αφηστε το αποθηκευμενο.
3) υστερα απο 5-6 μερες χρησιμοποιηστε το αφου πρωτα ανακινησετε ελαφρως το μπουκαλι (και καθε φορα πριν τη χρησιμοποιηση ανακινουμε ελαφρως το μπουκαλι)

Ισως τα παραπανω ισχυουν σε ολα τα υγρα της halo, δεν το ξερω αυτο. Επιτελους ομως το υγρο εχει σταθεροποιηθει.

Ερωτηση:
υστερα απο την απαγορευση, δεν εχω ξανα αγορασει υγρο λογω stock. Τα ιντερνετομαγαζα βλεπω οτι τα εχουν στις λιστες τους.
Πουλανε ακομη, ή θα τρεχω παλι για παραγγελια απο αμερικα οταν ξεμεινω ?

Last edited:
Γεια σου Γιάννη! Μέχρι στιγμής βρίσκουμε τα e-liquid που χρειαζόμαστε.... -bye-

Χρόνια πολλά σε όλους!

Kαλημέρα και χρόνια πολλά!

Άλλος ένας χειριστής ατμομηχανής ποστίθεται στην παρέα με το Giant και Νοbafo USA Mix 11mg... Ατμίζω με passthrough από HDMI εεε.... με καλωδιάκι USB συνδεδεμένο στον υπολογιστή του γραφείου για να μη χαλάω τη μπαταρία. Πρώτες εντυπώσεις, ωραία γευση και... πλεον δεν κρυώνω!

Μια χαρά πραγματικά... Βεβαια κάθε λίγο ρουφάω. Δεν το κάνω πχ ανα μια ώρα για κανα δεκάλεπτο όπως το κανονικό τσιγάρο... Από το πρωί δεν έχω ξανακαπνίσει ΚΤ. Επίσης να ενημερώσω πως άνοιξε αποκλειστικό κατάστημα Nobacco στο Χαλάνδρι, στις αρχές της Λ. Πεντέλης. Και το ανακάλυψα προχθές. Επέρχεται μεγάλη κονόμα...

Επίσης να ενημερώσω πως άνοιξε αποκλειστικό κατάστημα Nobacco στο Χαλάνδρι, στις αρχές της Λ. Πεντέλης. Και το ανακάλυψα προχθές. Επέρχεται μεγάλη κονόμα...

Ωπα!! Εδώ έχουμε λαβράκι!!!!!! Όταν λές αρχές Λ. Πεντέλης, εννοείς προς πλατεία Δούρου, στα Xondos-Goodys???

Με το που βγαίνουμε από πλατεία Δούρου και ανεβαίνουμε τη Λ. Πεντέλης προς Βριλήσσια, είναι στα αριστερά μας (στο ρευμα καθόδου) λίγο μετά από μια τράπεζα Μιλένιουμ.

Έχει μια ασχετούλα υπάλληλο βέβαια... Είναι αρχή ακόμα. Δεν ήξερε καν για το passtrough του Giant.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Gojakla ο Οδυσσεας ειναι αλλο πραμα φιλε μου, να σου πω οτι και μαμω το ντουμανι βρε φιλαρακι.......... ουτε γευση καμενου ουτε υγρα να τρεχουν......(μονον της γκομενας ετσι) κατα τα αλλα σαν να λεμε καποτες agen βρε φιλαρακι.........

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Gojakla ο Οδυσσεας ειναι αλλο πραμα φιλε μου, να σου πω οτι και μαμω το ντουμανι βρε φιλαρακι.......... ουτε γευση καμενου ουτε υγρα να τρεχουν......(μονον της γκομενας ετσι) κατα τα αλλα σαν να λεμε καποτες agen βρε φιλαρακι.........

Μας μάμησες βραδιάτικα... :award:

Να σε ρωτήσω και κάτι βαθυστόχαστο... :idea:
0νική νικοτίνη στον Οδυσσέα δοκίμασες πρώτη φορα;
Γιατί έχω την αίσθηση ότι στις 0νικές παίζει μεγάλο ρόλο πια η συσκευή ατμίσματος... στο γεγομός ότι πρέπει να σκάει καλά ντουμάνια για να σε βοηθήσει να την "καταλάβεις"... Έχω δίκιο ή στραβά αρμενίζω;;;

Last edited:
Με το που βγαίνουμε από πλατεία Δούρου και ανεβαίνουμε τη Λ. Πεντέλης προς Βριλήσσια, είναι στα αριστερά μας (στο ρευμα καθόδου) λίγο μετά από μια τράπεζα Μιλένιουμ.

Έχει μια ασχετούλα υπάλληλο βέβαια... Είναι αρχή ακόμα. Δεν ήξερε καν για το passtrough του Giant.

Ας είναι ασχετούληδες... Εγώ θέλω να βρίσκω EnJuice υγρά απλά...
Έχει φαντάζομαι, ε; Πρόσεξες καθόλου τί έχουν από υγρά;

Tα υγρά δεν τα έχουν σε κοινή θέα... Θα ξαναπεράσω όμως αύριο να πάρω καμιά βανίλια οπότε θα ρωτήσω εάν θέλεις.