E - smoke...

Εγώ θα έλεγα εκτός από τις εμπειρίες μας για τις "συνταγές" και τα "γκουρμέ" που δοκιμάσαμε,να λέγαμε και για το κατά πόσο έχουμε αφήσει πίσω μας το κάπνισμα.
Εγώ λοιπόν τις 2 ημέρες που δοκίμαζα το πραιμ της χάλο,"ξανακύλισα" και κάπνισα καμιά 10αριά τσιγάρα σε 2 ημέρες.
Από εχθές με το τριμπέκα,μόνο ένα και αυτό μισό.Για το μόνο που έχω μετανιώσει είναι ότι στην τελευταία μου παραγγελία από τη Χάλο (5 μπουκάλια των 30ml),αγόρασα μόνο 12άρα νικοτίνη και είμαι αναγκασμένος να πιπιλάω σαν μανιακός.

Προσωπικά θεωρώ ότι με άνε καλό μηχάνημα το Tribeca στα 18, είναι αρκετά δυνατό, και σχετικα´εύκολα μπορεί να κατέβει κάποιος σε νικοτίνη, χωρίς να ενοχληθεί ιδιαίτερα.
Και εγω με ότι άλλο εκτός απο tribeca, έχω ανάψει μερικά τσιγάρα κατά διαστήματα, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό ώστε να ανησυχώ.

Re: Απάντηση: E - smoke...

... έχω ανάψει μερικά τσιγάρα κατά διαστήματα...

Αχααα.! :secruity:

Τελικα οι πιο πολλοι εχουν αναψει εστω και ενα τσιγαρο (εστω και απο περιεργεια) απο τοτε που το εκοψαν.

Εκτος απο εμενα. ! :award:

Ηθελα να ξερω, αφου ολοι λετε οτι οποτε δοκιμασατε τσιγαρο, μυριζει σαν σκουπιδια, τι στο καλο τα αναβετε. ?

Ψυχολογικο, ξεμενετε απο υγρα, περιεργεια, σας λειπει το αληθινο, τι γινεται βρε παιδι μου. ?

Μηπως η χαμηλοτερη ποσοτητα νικοτινης σας κανει να θελετε Κ.Τ. ?

Ειμαι σιγουρος οτι τωρα που αρχισαν οι...εξομολογησεις, κι αλλοι θα πουν οτι εχουν καπνισει κανονικο τσιγαρο.

Για λετε, για λετε. :listen:

Εγώ μια φορά προχθές άναψα ένα με τον καφέ όπως προανέφερα για να δω αν θα γευτώ τη σκουπιδίλα που όλοι αναφέρουν. Τη γεύτηκα με την πρώτη-δεύτερη τζούρα και τέρμα... Αυτό ηταν. Φανατικός ατμιστής πλέον. Θα αρχίσω και τις μόντες σε λίγο καιρό μου φαίνεται... :P Θέλω να πιστεύω πως τέρμα το κτ για εμένα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Αχααα.! :secruity:

Τελικα οι πιο πολλοι εχουν αναψει εστω και ενα τσιγαρο (εστω και απο περιεργεια) απο τοτε που το εκοψαν.

Εκτος απο εμενα. ! :award:

Ηθελα να ξερω, αφου ολοι λετε οτι οποτε δοκιμασατε τσιγαρο, μυριζει σαν σκουπιδια, τι στο καλο τα αναβετε. ?

Ψυχολογικο, ξεμενετε απο υγρα, περιεργεια, σας λειπει το αληθινο, τι γινεται βρε παιδι μου. ?

Μηπως η χαμηλοτερη ποσοτητα νικοτινης σας κανει να θελετε Κ.Τ. ?

Ειμαι σιγουρος οτι τωρα που αρχισαν οι...εξομολογησεις, κι αλλοι θα πουν οτι εχουν καπνισει κανονικο τσιγαρο.

Για λετε, για λετε. :listen:

Είχα ξεμήνει απο tribeca, και δεν μπορώ να ατμίσω κάτι άλλο προς το παρών δίχως πρόβλημα.Αναψα γύρω στα 5 τσιγάρα αυτό το διάστημα, και τα μισά τα έκανα μισά!!!

Εγώ δεν έγραψα ποτέ πάντως ότι μου μυρίζει σαν σκουπίδι το τσιγαράκι.Τα 240 ευρώ το μήνα που ήθελα για δαύτα μόνο μου "μυρίζουν".

Re: Απάντηση: E - smoke...

Αν εξαιρέσεις τα δύο που έχω αναφέρει, τα οποία άναψα καθαρά από περιέργεια (δεν πίστευα αυτό που μου λέγανε, ότι θα μου φανεί τόσο άσχημο) και τα έσβησα στη πρώτη - δεύτερη τζούρα, έχω να κάνω κανονικό τσιγάρο από τότε που γράφει το banner στην υπογραφή μου... :p

Είμαι λοιπόν από τότε με 3 τζούρες ΚΤ. :smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Αν εξαιρέσεις τα δύο που έχω αναφέρει, τα οποία άναψα καθαρά από περιέργεια (δεν πίστευα αυτό που μου λέγανε, ότι θα μου φανεί τόσο άσχημο) και τα έσβησα στη πρώτη - δεύτερη τζούρα, έχω να κάνω κανονικό τσιγάρο από τότε που γράφει το banner στην υπογραφή μου... :p

Είμαι λοιπόν από τότε με 3 τζούρες ΚΤ. :smile:
Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που έκλεψα κι εγώ το banner.
EDIT
Άμα καταφέρω και τη βάλω...

Last edited:
Εγώ έχω ένα μήνα εντελώς κομμένο το Κ.Τ. Καμία ανάγκη πια για δαύτο. Βέβαια ήμανε ήδη σε mood "κοψίματος"... έκανα ημερησίως 5-6 στριφτά... οπότε μου έκατσε γάντι η φάση με το Η.Τ.

Επίσης, χθές έβαλα στην μπαταρία του egoW, τανκάκι και cartomizer 510 (LR)... στην πρώτη τζούρα με Choco Coffee Caramel της EnJuice στα 12mg--» ΜΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΞΩ!!!!!!!!!

Όπως είχα πεί και σε παλαιότερο post, εγώ κλείνω με αυτό το σύστημα.
ΠΑΜΦΘΗΝΟΙ ατμοποιητές. Όση "δύναμη" χρειάζομαι για να κατέβω σημαντικά σε νικοτίνες. Ευκολία χρήσης. Αξιοπιστία.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Επίσης, χθές έβαλα στην μπαταρία του egoW, τανκάκι και cartomizer 510 (LR)... στην πρώτη τζούρα με Choco Coffee Caramel της EnJuice στα 12mg--» ΜΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΞΩ!!!!!!!!!

Νομιζω οτι οι 510 ειναι απο τους πιο γευστικους, δεν χαλανε τη γευση. Απο διαρκεια δεν θυμαμαι πως πανε.

Επισης, ενω περιμενα απο γνωστο site τους ego-c ατμοποιητες της joytech απο 1-1-2012 οπως μου ειχαν πει (και εγραφαν στο site) τωρα γραφουν οτι θα τους εχουν διαθεσιμους απο 15-2-2012.

Ξερω οτι μπορω να παρω και τους ego-c της ovale, αλλα θα πρεπει να πλακωθω σε υπεραστικα τηλεφωνα, e-mail κλπ κλπ για να ακυρωσω παραγγελια που εχω κανει εδω και καιρο. Οποτε προς ωρας μενω με τους "οινοπνευματικους" που ηδη εχω.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Νομιζω οτι οι 510 ειναι απο τους πιο γευστικους, δεν χαλανε τη γευση. Απο διαρκεια δεν θυμαμαι πως πανε.

Εγώ με 1.5ml που ατμίζω ημερησίως, υπολογίζω να χαλάω έναν κάθε 12-13 μέρες περίπου...

Χθές μετά από 3 μέρες με το Enjuice choco coffee caramel, μου συνέβη κάτι που σα νέος ατμιστής δεν μπορώ ακόμα να εξηγήσω... Ενώ το πάω τρελά το υγρό, το πρωί ξέκίνησα τις πρώτες τζούρες με τον καφέ και αηδίασα με μια πλαστικίλα (όχι καμμένο) που μου ήρθε στο στόμα καθώς άτμιζα... Και είχα το τσιγάρο φρεσκογεμισμένο. Άλλαξα ατμοποιητή και έβαλα USA Mix 11mg και όλα κομπλέ... Τί να συνέβη; Τα είχε παίξει ο ατμο;

Αυτές οι "παρενέργειες" (πλαστικίλα, σιδερίλα κλπ) με έκαναν να το γυρίσω σε επισκευάσιμους τελικά, αν σου στραβώσει τον πλένεις, φτιάχνεις ένα καινούργιο σετ φυτίλι-αντίσταση και έφυγες.....

Οι πρωτες "παραξενες" τζουρες το πρωι, ισως ειναι αποτελεσμα του υγρου, κατακαθια, κλπ που επικαθονται στην αντισταση και αλλοιωνουν τη γευση. Εγω συνηθως υστερα απο μεγαλη ακινησια του τσιγαρου, το κουναω λιγο στα χερια μου για να ξανα ανακατευτει το υγρο.

Επισης, το πρωι παρατηρω και γενικοτερα λιγο διαφορετικη γευση (οχι μονο στο τσιγαρο).
Ισως το λαδακι των υγρων των τσιγαρων, παιζει και αυτο το ρολο του. Θελω να πω οτι τωρα με το ΗΤ εχουμε ολη τη μερα τη γευση του λαδιου στο στομα και τη γλωσσα μας. Ισως και αυτο παιζει ενα γενικοτερο ρολο στην γευση μας.

Αυτές οι "παρενέργειες" (πλαστικίλα, σιδερίλα κλπ) με έκαναν να το γυρίσω σε επισκευάσιμους τελικά, αν σου στραβώσει τον πλένεις, φτιάχνεις ένα καινούργιο σετ φυτίλι-αντίσταση και έφυγες.....

Περιμένω το bulli να βγάλει Α2 διαθέσιμους να τσιμπήσω έναν... Μήπως πουλάει κανείς εδώ κανέναν καινούριο; :P

Οι πρωτες "παραξενες" τζουρες το πρωι, ισως ειναι αποτελεσμα του υγρου, κατακαθια, κλπ που επικαθονται στην αντισταση και αλλοιωνουν τη γευση. Εγω συνηθως υστερα απο μεγαλη ακινησια του τσιγαρου, το κουναω λιγο στα χερια μου για να ξανα ανακατευτει το υγρο.

Επισης, το πρωι παρατηρω και γενικοτερα λιγο διαφορετικη γευση (οχι μονο στο τσιγαρο).
Ισως το λαδακι των υγρων των τσιγαρων, παιζει και αυτο το ρολο του. Θελω να πω οτι τωρα με το ΗΤ εχουμε ολη τη μερα τη γευση του λαδιου στο στομα και τη γλωσσα μας. Ισως και αυτο παιζει ενα γενικοτερο ρολο στην γευση μας.

Έχεις δίκιο... κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει. ΤΟ θέμα είναι πως το προλαβαίνουμε αν έχουμε cartomizer. Τον βγάζουμε απ τη μπαταρία και φυσάμε 2-3 φορές;

Last edited:
Αν βρεις πάρτον και μεταχειρισμένο, ειδικά ο ss δεν παθαίνει τίποτα :music-smiley-005:

Χθες παρέλαβα το σταρτερ κιτ από την "προσφορά" που είχα ποστάρει και εδώ μεσα από το Clevermarket μέσω του Golden Deals.
Όσο έτρεχε η προσφορά,είχαν ανεβασμένη μια εικόνα που έδειχνε ένα κουτί που έγραφε OVALE με μεγάλα γράμματα και με πιο μικρά eGo-T.
Όταν τέλειωσε η προσφορά,στην φωτογραφία έμεινε το ίδιο κουτί αλλά το OVALE είχε σβυστεί και παρέμεναν τα eGo-T τόσο στο κουτί όσο και πάνω στα ηλεκτρονικά τσιγάρα.
Το κουτί που παρέλαβα λοιπόν,έγραφε έξω το εγκοΤ,στα τσιγάρα όμως δεν έγραφε τίποτα.
Δεν γ...ται λέω,ας δοκιμάσω.
Γεμίζω και τα 2 τανκ με τορκ το ένα και νατούρα βιρτζίνια το άλλο.
Παιδιά,αυτό που άτμισα έμοιαζε με κιροζίνη!!!
Ξαναδοκίμασα 3-4 φορές ακόμα,αλλά το πράγμα χειροτέρευε.
Φυσικά τους έστειλα επιστολή για την Κινεζιά που παρέλαβα και περιμένω την απάντησή τους.
Το μεγαλύτερο κακό που θα έχουν κάνει είναι το ότι έγιναν 450 αγορές από αυτή τη μαλακία και αν κάποιος το ήθελε να ξεκινήσει το άτμισμα,θα φύγει τρέχοντας.
Τέλος να ζητήσω συγγνώμη αν πήρα κάποιους στο λαιμό μου με το ποστάρισμά μου για την "προσφορά".