Χθες παρέλαβα το σταρτερ κιτ από την "προσφορά" που είχα ποστάρει και εδώ μεσα από το Clevermarket μέσω του Golden Deals.
Όσο έτρεχε η προσφορά,είχαν ανεβασμένη μια εικόνα που έδειχνε ένα κουτί που έγραφε OVALE με μεγάλα γράμματα και με πιο μικρά eGo-T.
Όταν τέλειωσε η προσφορά,στην φωτογραφία έμεινε το ίδιο κουτί αλλά το OVALE είχε σβυστεί και παρέμεναν τα eGo-T τόσο στο κουτί όσο και πάνω στα ηλεκτρονικά τσιγάρα.
Το κουτί που παρέλαβα λοιπόν,έγραφε έξω το εγκοΤ,στα τσιγάρα όμως δεν έγραφε τίποτα.
Δεν γ...ται λέω,ας δοκιμάσω.
Γεμίζω και τα 2 τανκ με τορκ το ένα και νατούρα βιρτζίνια το άλλο.
Παιδιά,αυτό που άτμισα έμοιαζε με κιροζίνη!!!
Ξαναδοκίμασα 3-4 φορές ακόμα,αλλά το πράγμα χειροτέρευε.
Φυσικά τους έστειλα επιστολή για την Κινεζιά που παρέλαβα και περιμένω την απάντησή τους.
Το μεγαλύτερο κακό που θα έχουν κάνει είναι το ότι έγιναν 450 αγορές από αυτή τη μαλακία και αν κάποιος το ήθελε να ξεκινήσει το άτμισμα,θα φύγει τρέχοντας.
Τέλος να ζητήσω συγγνώμη αν πήρα κάποιους στο λαιμό μου με το ποστάρισμά μου για την "προσφορά".
Εγώ έχω ένα μήνα εντελώς κομμένο το Κ.Τ. Καμία ανάγκη πια για δαύτο. Βέβαια ήμανε ήδη σε mood "κοψίματος"... έκανα ημερησίως 5-6 στριφτά... οπότε μου έκατσε γάντι η φάση με το Η.Τ.
Επίσης, χθές έβαλα στην μπαταρία του egoW, τανκάκι και cartomizer 510 (LR)... στην πρώτη τζούρα με Choco Coffee Caramel της EnJuice στα 12mg--» ΜΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΞΩ!!!!!!!!!
Όπως είχα πεί και σε παλαιότερο post, εγώ κλείνω με αυτό το σύστημα.
ΠΑΜΦΘΗΝΟΙ ατμοποιητές. Όση "δύναμη" χρειάζομαι για να κατέβω σημαντικά σε νικοτίνες. Ευκολία χρήσης. Αξιοπιστία.
Εγώ με 1.5ml που ατμίζω ημερησίως, υπολογίζω να χαλάω έναν κάθε 12-13 μέρες περίπου...
υπέκυψα και εγώ ...
τσίμπησα ένα egoT .....
για να δούμε .......
μία ολόκληρη χαρτοπαιξία χωρίς τσιγάρο (μόνο με άτμισμα) είναι αρκετά σοβαρή υπόθεση ...
άσε που με τα κέρδη βγήκε τζαμπαμαν το διαόλι με τα υγρά του ....
Λοιπόν παιδιά να πω ό,τι εδώ και 2 μήνες ατμίζω κανονικά 2 τσιγάρα ego-t, + 1 ovale από φίλο μου που το σταμάτησε, με υγρά maxboro. Τώρα τις γιορτές παρέλλαβα ένα ατμιστή ovale για να μη μείνω γιατί ο ένας απο αυτους που είχα δεν άτμιζε πλέον. Ο νέος μου ατμιστής μύριζε κάρβουνο, ενώ άτμιζε κανονικά. Το αποτέλεσμα ήταν να τον στείλω πίσω και το κατάστημα μου τον άλλαξε αμέσως!! Ο δεύτερος νέος μου ατμιστής ενώ για μια μέρα δούλεψε καλά την επόμενη ήταν σαν να είχε καεί!
Τρίτος ατμιστής ,ovale πάλι, από άλλο κατάστημα συτή τη φορά (δεν παίζει ρόλο,αυτός είναι LR) και μυρίζει κάρβουνο πάλι. Δεν αντέχεται ούτε τζούρα. Το αποτέλεσμα είναι να καπνίζω τσιγάρα. Δε ξέρω τι να κάνω, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη μου πλέον για την ελλάδα.
Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το TITAN DCT της Nobacco... έχω ένα παρόμοιο σύστημα (απλά εμένα είναι custom το τανκάκι για φθηνότερα καρτομαιζερς -510- και όχι αυτά της Nobacco) και έχω βρεί την υγειά μου!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.