E - smoke...

Μίλα μαζί τους... Το πιθανότερο είναι να σε αποζημιώσουν με τον χψ τρόπο...

Συνεχίζει να είναι απάτη. Και χοντρή μάλιστα!
Δηλαδή αν γράψω πωλείται ένα προϊόν 1.000 και βάλω στη φωτογραφία προϊόν που πωλείται 2.000 , ο πελάτης που γνωρίζει, από τη μία θα νομίζει ότι βρήκε ευκαιρία, από την άλλη θα πιστέψει ότι ο αντιπρόσωπος του προϊόντος είναι απατεώνας και το πουλάει στην διπλάσια τιμή!
Και άντε, ο πελάτης που γνωρίζει θα τρίξει τα δόντια στον απατεώνα και θα πάρει τα λεφτά του πίσω.
Αυτός που δεν γνωρίζει και τελικά χρυσοπλήρωσε μία μπαχατέλα θα πιστέψει, όπως είπες, ότι όλα τα ανάλογα προϊόντα είναι μπαχατέλες!

Uploaded with ImageShack.us
Πωλείται παιχνιδομηχανή σφραγισμένη στο κουτί της με έκπτωση 50% και μόνο 90 ευρώ!!!!!!!!!!!!
Περάστε ευχάριστα την ώρα σας παίζοντας παιχνίδια ή βλέποντας τις αγαπημένες σας ταινίες.

Last edited:
Tσίμπησα κι ένα Ovale Ego-C με αλουμινένιο περίβλημα σήμερα. Κουκλί το εργαλειάκι με ωραία μαγκιά στην αλλαγή του ατμοποιτή και ωραία απόδοση, αλλά όχι σαν του giant... Και το Virginia της Natura καλούλι. Ελαφριά γεύση.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Χθες παρέλαβα το σταρτερ κιτ από την "προσφορά" που είχα ποστάρει και εδώ μεσα από το Clevermarket μέσω του Golden Deals.
Όσο έτρεχε η προσφορά,είχαν ανεβασμένη μια εικόνα που έδειχνε ένα κουτί που έγραφε OVALE με μεγάλα γράμματα και με πιο μικρά eGo-T.
Όταν τέλειωσε η προσφορά,στην φωτογραφία έμεινε το ίδιο κουτί αλλά το OVALE είχε σβυστεί και παρέμεναν τα eGo-T τόσο στο κουτί όσο και πάνω στα ηλεκτρονικά τσιγάρα.
Το κουτί που παρέλαβα λοιπόν,έγραφε έξω το εγκοΤ,στα τσιγάρα όμως δεν έγραφε τίποτα.
Δεν γ...ται λέω,ας δοκιμάσω.
Γεμίζω και τα 2 τανκ με τορκ το ένα και νατούρα βιρτζίνια το άλλο.
Παιδιά,αυτό που άτμισα έμοιαζε με κιροζίνη!!!
Ξαναδοκίμασα 3-4 φορές ακόμα,αλλά το πράγμα χειροτέρευε.
Φυσικά τους έστειλα επιστολή για την Κινεζιά που παρέλαβα και περιμένω την απάντησή τους.
Το μεγαλύτερο κακό που θα έχουν κάνει είναι το ότι έγιναν 450 αγορές από αυτή τη μαλακία και αν κάποιος το ήθελε να ξεκινήσει το άτμισμα,θα φύγει τρέχοντας.
Τέλος να ζητήσω συγγνώμη αν πήρα κάποιους στο λαιμό μου με το ποστάρισμά μου για την "προσφορά".

Εγω σ' ευχαριστω παντως: εστειλα καποιον και πηρε 2 απο το μαγαζι και το μονο που μου ειπε ειναι πως μετα απο λιγες μερες χρησης καπου ενοιωσε μια γευση καμμενου... Ομως λογω ατζαμοσυνης (νεος στο αθλημα) δεν ειμαι σιγουρος πως φταιει το τσιγαρο. Σε καθε περιπτωση, οι ατμοποιητες ειναι αναλώσιμοι οποτε και μονο που ο ανθρωπος εχει να καπνισει μια εβδομαδα, το να αγορασει εναν ατμοιποιητη των 15Ε του ερχεται καλυτερα απο 7 πακετα (για να μην πουμε για τις διαφορες σε αναπνοη κλπ).

Σωκρατη μην το αφησεις... Μετα απο 2 μηνες, οφειλω να πω πως φαινεται να μας απαγκιστρωνει απο το καπνισμα...

Τι να μην το αφήσω εννοείς?Φαντάζομαι να τους αναγκάσω να μου επιστρέψουν τα χρήματα γιατί το να αφήσω το άτμισμα,δεν το συζητάω καν.Ετσι κι αλλιώς έχω τα 2 Nobacco want που είναι τέλεια και φθηνά.Ο πρώτος ατμοποιητής του καίει εδώ και 2 μήνες χωρίς πρόβλημα αν και αποφάσισα να τους αλλάζω κάθε μήνα αφού το κόστος τους είναι 5,5 ευρώ μαζί με το τανκ.

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Εγώ έχω ένα μήνα εντελώς κομμένο το Κ.Τ. Καμία ανάγκη πια για δαύτο. Βέβαια ήμανε ήδη σε mood "κοψίματος"... έκανα ημερησίως 5-6 στριφτά... οπότε μου έκατσε γάντι η φάση με το Η.Τ.

Επίσης, χθές έβαλα στην μπαταρία του egoW, τανκάκι και cartomizer 510 (LR)... στην πρώτη τζούρα με Choco Coffee Caramel της EnJuice στα 12mg--» ΜΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΞΩ!!!!!!!!!

Όπως είχα πεί και σε παλαιότερο post, εγώ κλείνω με αυτό το σύστημα.
ΠΑΜΦΘΗΝΟΙ ατμοποιητές. Όση "δύναμη" χρειάζομαι για να κατέβω σημαντικά σε νικοτίνες. Ευκολία χρήσης. Αξιοπιστία.

Επειδη οι 510 αναδεικνυουν τις τσιγαρισιες γευσεις κανε μια χαρη στον εαυτο σου και βαλε στον 510 , Torque (μετα απο ωριμανση φυσικα) και εχεις ακριβως γευση αφιλτρου τσιγαρου.
Δοκιμασε το και θα με θυμηθεις.
Αν δεν σου αρεσει στο αγοραζω ως καινουργιο.

Οι 510 ομως δεν ειναι καθολου για γλυκες γευσεις.
Αυτες πανε με Egoειδη οπως (προσωπικα για εμενα) με τα τελευταια δεν πανε καθολου μα καθολου γευσεις τυπου Torque και Freedom.

Εγώ με 1.5ml που ατμίζω ημερησίως, υπολογίζω να χαλάω έναν κάθε 12-13 μέρες περίπου...

Αν θες να κραταει μηνα και πανω , βαλτου ενα τανκ και δεν πεθαινει ποτε.
Το προβλημα τους ειναι το στιγμιαιο στεγνωμα οπου με το τανκ το αποφευγεις και ετσι ζουν 3-4 φορες πανω.
Θα το πεταξεις γιατι δεν θα ειναι υγιεινο αλλα θα δουλευει ακομη.

Kpaiss:

Κατ' αρχήν σε υπερευχαριστώ για τις συμβουλές...
Στο θέμα μας τώρα... Τα καπνικά ζουμάκια δεν με τρελαίνουν.
Το πιο καπνικό που έχω να ατμίζω σαν 2ο, είναι το Camel της Natura.
Τις τελευταίες μέρες έχω ρημάξει το ΤσοκΚοφιΚαραμελ από EnJuice... Φοβερή γεύση.

Τον 510 σε τανκάκι τον έχω. Και όπως τα λές... είναι τόσο φθηνοί που θα τους αλλάζω κάθε 10-12 μέρες επειδή μπορώ.... Όχι επειδή τα έφτυσε!!!!

Πάντως σε γεύση είναι όντως καλύτερος από το ΕγκοW που έχω.

Τα σέβη μου και καλά ατμίσματα!!!

Επειδή δεν την βγάζω καθαρή με την 12άρα νικοτίνη του τριμπέκα και τόρκ και θα παραγγείλω 18άρα,πουλάω 2 τριμπέκα και 1 τορκ των 30ml με 15 ευρώ έκαστο.Το βάζω αρχικά εδώ και όχι στις αγγελίες για να πάνε σε γνωστούς.Αν πάλι οι διαχειριστές νομίζουν ότι είναι λάθος,pm me.

Re: Απάντηση: E - smoke...

υπέκυψα και εγώ ...

τσίμπησα ένα egoT .....

για να δούμε .......

Σου εκανα και τρελο zone press δεν μπορεις να πεις.
Εσυ αντι να το ανταποδωσεις μας τα πηρες στα χαρτια :flipout:

μία ολόκληρη χαρτοπαιξία χωρίς τσιγάρο (μόνο με άτμισμα) είναι αρκετά σοβαρή υπόθεση ...

άσε που με τα κέρδη βγήκε τζαμπαμαν το διαόλι με τα υγρά του ....

μία ολόκληρη χαρτοπαιξία χωρίς τσιγάρο (μόνο με άτμισμα) είναι αρκετά σοβαρή υπόθεση ...

άσε που με τα κέρδη βγήκε τζαμπαμαν το διαόλι με τα υγρά του ....

Το torque εκανε το θαυμα του :bandit:

Λοιπόν παιδιά να πω ό,τι εδώ και 2 μήνες ατμίζω κανονικά 2 τσιγάρα ego-t, + 1 ovale από φίλο μου που το σταμάτησε, με υγρά maxboro. Τώρα τις γιορτές παρέλλαβα ένα ατμιστή ovale για να μη μείνω γιατί ο ένας απο αυτους που είχα δεν άτμιζε πλέον. Ο νέος μου ατμιστής μύριζε κάρβουνο, ενώ άτμιζε κανονικά. Το αποτέλεσμα ήταν να τον στείλω πίσω και το κατάστημα μου τον άλλαξε αμέσως!! Ο δεύτερος νέος μου ατμιστής ενώ για μια μέρα δούλεψε καλά την επόμενη ήταν σαν να είχε καεί!
Τρίτος ατμιστής ,ovale πάλι, από άλλο κατάστημα συτή τη φορά (δεν παίζει ρόλο,αυτός είναι LR) και μυρίζει κάρβουνο πάλι. Δεν αντέχεται ούτε τζούρα. Το αποτέλεσμα είναι να καπνίζω τσιγάρα. Δε ξέρω τι να κάνω, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη μου πλέον για την ελλάδα.

Last edited:
Λοιπόν παιδιά να πω ό,τι εδώ και 2 μήνες ατμίζω κανονικά 2 τσιγάρα ego-t, + 1 ovale από φίλο μου που το σταμάτησε, με υγρά maxboro. Τώρα τις γιορτές παρέλλαβα ένα ατμιστή ovale για να μη μείνω γιατί ο ένας απο αυτους που είχα δεν άτμιζε πλέον. Ο νέος μου ατμιστής μύριζε κάρβουνο, ενώ άτμιζε κανονικά. Το αποτέλεσμα ήταν να τον στείλω πίσω και το κατάστημα μου τον άλλαξε αμέσως!! Ο δεύτερος νέος μου ατμιστής ενώ για μια μέρα δούλεψε καλά την επόμενη ήταν σαν να είχε καεί!
Τρίτος ατμιστής ,ovale πάλι, από άλλο κατάστημα συτή τη φορά (δεν παίζει ρόλο,αυτός είναι LR) και μυρίζει κάρβουνο πάλι. Δεν αντέχεται ούτε τζούρα. Το αποτέλεσμα είναι να καπνίζω τσιγάρα. Δε ξέρω τι να κάνω, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη μου πλέον για την ελλάδα.

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το TITAN DCT της Nobacco... έχω ένα παρόμοιο σύστημα (απλά εμένα είναι custom το τανκάκι για φθηνότερα καρτομαιζερς -510- και όχι αυτά της Nobacco) και έχω βρεί την υγειά μου!

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το TITAN DCT της Nobacco... έχω ένα παρόμοιο σύστημα (απλά εμένα είναι custom το τανκάκι για φθηνότερα καρτομαιζερς -510- και όχι αυτά της Nobacco) και έχω βρεί την υγειά μου!

Ευχαριστώ.Με το ψάξιμο βρήκα αυτό http://www.nobacco.gr/category/473/hlektroniko-tsigaro-agora?page=1
το τιταν όμως δεν είναι μέσα, έχεις ένα άλλο λινκ να μου προτείνης?
Πάνε όλα για πέταμα και πάλι απο την αρχή...