E - smoke...

Το 5αρι Titan Nobacco το δικό μου έκλεισε 2 εβδομάδες (πιπίλα) και ακόμη θα δούλευε άψογα εάν δεν το είχα πετάξει για λόγους υγιεινής. Άλλωστε το ανταλλακτικό του 3,50 Ευρώ έχει. Το καρασυστήνω! :)

Τώρα αν σου πω ότι πείρα εχθές ένα αντίστοιχο με το Alter eGo Dual Coils Tank (510 DCT V2) --> 3.5ml αλλα τις medicre και πραγματικά έχω πάθει πλακα, μέρα με την νύχτα.
Αξίζει πραγματικά να το δοκιμάσετε.

Ποιά είναι η διάρκεια ζωής του περίπου και ξέρουμε εαν κάνει γιά για EgoC Ovale;

Κραταει 3 φορες περισσοτερο απο την συνηθισμενη διαρκεια ζωης που εχουν οι 510 dual coil carto λογω οτι δεν στεγνωνει ουτε καν στιγμιαια ποτε.
Στο δικο μου κρατησε ενα μηνα και δεν ειχε καει αλλα σταματησα να χρησιμοποιω το τανκ.
Πιστευω και να μην καει πανω στις 3 εβδομαδες καλο ειναι να αλλαζουμε τον ατμοποιητη.

Οσοι κανουν παχυρευστα υγρα καλο ειναι να μεγαλωσουν λιγο την τρυπουλα ή να ανοιξουν και μια δευτερη.

Δυο γρηγορες ερωτησεις ,
Ο ατμοποιητης της Joytech εχει 3μηνες εγγυηση σαν ανταλλακτικο ποσο δλδ διαρκεια ζωης εχει ;;
Απο χθες ξεκινησα τα Johnson Creek και ειδα το φως μου ,σιγουρα μη κινεζικο, το εχει δοκιμασει κανεις αλλος;
Μετα απο την μικρη μου αναζητηση η Johnson Creek ειναι το καλο μου και τα Easy το δευτερο μου (λεω δευτερα γιατι δεν ξερω αν ειναι κινεζικα και αυτα)

Δυο γρηγορες ερωτησεις ,
Ο ατμοποιητης της Joytech εχει 3μηνες εγγυηση σαν ανταλλακτικο ποσο δλδ διαρκεια ζωης εχει ;;
Απο χθες ξεκινησα τα Johnson Creek και ειδα το φως μου ,σιγουρα μη κινεζικο, το εχει δοκιμασει κανεις αλλος;
Μετα απο την μικρη μου αναζητηση η Johnson Creek ειναι το καλο μου και τα Easy το δευτερο μου (λεω δευτερα γιατι δεν ξερω αν ειναι κινεζικα και αυτα)

Τα Johnson Creek μονο απο αμερικη η υπαρχουν και εδω ?

Tί έγινε; Αρχίσατε πάλι όλοι τις καμήλες και τα μάλμπορα; :D

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ!!!!!!!

Εγώ απλά βρήκα το τελικό μου set-up, και κατέληξα και στα ζουμάκια... οπότε απλά ατμίζω ακάθεκτος!!!!! :award:

Για πες το σεταπ σου;

Εγώ έχω κολλήσει τελευταία με το ego-c και golden margy 18αρι. Αντί να κατεβάζω νικοτίνη, ανεβάζω! :P

Για πες το σεταπ σου;

Εγώ έχω κολλήσει τελευταία με το ego-c και golden margy 18αρι. Αντί να κατεβάζω νικοτίνη, ανεβάζω! :P

eGo μπαταρίες.
Χειροποίητο αλουμινένιο 510 Tankάκι... 510 LR Cartomizers... Αλουμινένιο DripTip... και τέλος. Διαρροές 0. Γεύση στο φούλ. Χτύπημα υπερ-αρκετό για τα γούστα μου.

img0466za.jpg

img0467vf.jpg

Σε υγρά εναλλάσω μεταξύ Halo Tribeca, από EnJuice το Choc Caramel Coffee και για λίγο περισσότερο καπνικό το Camel της Natura.

-bye-

Αυτές τις ημέρες έχω σαρώσει ολόκληρη την αγορά στην Ελλάδα γιά να βρώ Tribeca επειδή άμεσα ξεμένω.....πουθενά τίποτε, και περιμένουν εισαγωγή αυτές τις ημέρες.
Τελικά μετά απο πολύ ψάξιμο βρήκα μόνο ένα μπουκαλάκι, το οποίο και φυσικά παρήγγειλα, γιά να το έχω μάλον αύριο.

Το κακό πάντως που έχω πάθει είναι ότι εύκολα δεν μπορώ να βρω κάποιο άλο υγρό που να μου αρέσει και να το ατμίζω τόσο ευχάριστα...ψάχνω πάντως.

Απάντηση: Re: E - smoke...

eGo μπαταρίες.
Χειροποίητο αλουμινένιο 510 Tankάκι... 510 LR Cartomizers... Αλουμινένιο DripTip... και τέλος. Διαρροές 0. Γεύση στο φούλ. Χτύπημα υπερ-αρκετό για τα γούστα μου.

Σε υγρά εναλλάσω μεταξύ Halo Tribeca, από EnJuice το Choc Caramel Coffee και για λίγο περισσότερο καπνικό το Camel της Natura.

-bye-

Πόσες μέρες κραταει το tank;
Τι ανταλλακτικα χρειαζεται;

Σήμερα πέρασα από το φανστορ για να ρωτήσω αν υπάρχει λαδάκι μόνο νικοτίνη ουδέτερο να το ανακατέψω με τα 12άρια τορκ και τριμπέκα.Μου έδωσε λοιπόν μια 36άρα νικοτίνη και εκεί του έπιασα την κουβέντα για το αρχικό τσιγάρο που είχα πάρει από αυτόν-το ice-και τις διαρροές του.Μου πρότεινε λοιπόν-και αγόρασα τελικά-ένα καινούριο τσιγάρο που έφερε,ίδιας φιλοσοφίας στον τρόπο λειτουργίας με το ice αλλά χωρίς έναν κυκλικό ρυθμιστή ροής που είχε το παλιό,το οποίο δεν παρουσιάζει καμία διαρροή.
Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου είναι κάτι παραπάνω από άριστες.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΥΜΑΝΙ παιδιά,σε σημείο να μην μπορείς να τραβήξεις τζούρα για πάνω από 1 το πολύ 2 δευτερόλεπτα τη στιγμή που με το Nobacco want είχα φτάσει να ρουφάω μέχρι να σβύσει το λαμπάκι.
Κόστος 30 ευρώ με μπαταρία 900mAh ( Passthrough ).

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Πόσες μέρες κραταει το tank;
Τι ανταλλακτικα χρειαζεται;

Το καρτομάιζερ είναι ο ατμοποιητής, αυτό είναι που αλλάζω κάθε εβδομάδα.
Κανονικά κρατάει (σε μένα που ατμίζω 1-1.5ml ημερησίως) μέχρι και 10-12 μέρες... Απλά εγώ το αλλάζω προληπτικά μιας και μου στοιχίζει λιγότερο από ευρώ το τεμάχιο.
Το τανκ είναι λαιφταιμ. Ουσιαστικά η δουλειά του είναι να βουτάς τον ατμοποιητή μέσα ώστε να τον κρατάει "γεμάτο" συνέχεια, οπότε δεν στεγνώνει.

Κατά τα άλλα, αναλώσιμο είναι και η μπαταρία... Που από όσο έχω διαβάσει, κανά τρίμηνο-τετράμηνο το βγάζει.
Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται και γι' αυτό έχω καταλήξει σε αυτό το σετάπ και δεν το ψάχνω άλλο το άθλημα.
Πλαγκ εντ πλει εντελώς.