E - smoke...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Σήμερα πέρασα από το φανστορ για να ρωτήσω αν υπάρχει λαδάκι μόνο νικοτίνη ουδέτερο να το ανακατέψω με τα 12άρια τορκ και τριμπέκα.Μου έδωσε λοιπόν μια 36άρα νικοτίνη και εκεί του έπιασα την κουβέντα για το αρχικό τσιγάρο που είχα πάρει από αυτόν-το ice-και τις διαρροές του.Μου πρότεινε λοιπόν-και αγόρασα τελικά-ένα καινούριο τσιγάρο που έφερε,ίδιας φιλοσοφίας στον τρόπο λειτουργίας με το ice αλλά χωρίς έναν κυκλικό ρυθμιστή ροής που είχε το παλιό,το οποίο δεν παρουσιάζει καμία διαρροή.
Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου είναι κάτι παραπάνω από άριστες.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΥΜΑΝΙ παιδιά,σε σημείο να μην μπορείς να τραβήξεις τζούρα για πάνω από 1 το πολύ 2 δευτερόλεπτα τη στιγμή που με το Nobacco want είχα φτάσει να ρουφάω μέχρι να σβύσει το λαμπάκι.
Κόστος 30 ευρώ με μπαταρία 900mAh ( Passthrough ).

Πού το βρίσκουμε αυτο ρε Σωκράτη, και απο αίσθηση στο λαιμό πως είναι;

To Υπουργείο Υγείας προειδοποιεί:

0fdcd5fe.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Το καρτομάιζερ είναι ο ατμοποιητής, αυτό είναι που αλλάζω κάθε εβδομάδα.
Κανονικά κρατάει (σε μένα που ατμίζω 1-1.5ml ημερησίως) μέχρι και 10-12 μέρες... Απλά εγώ το αλλάζω προληπτικά μιας και μου στοιχίζει λιγότερο από ευρώ το τεμάχιο.
Το τανκ είναι λαιφταιμ. Ουσιαστικά η δουλειά του είναι να βουτάς τον ατμοποιητή μέσα ώστε να τον κρατάει "γεμάτο" συνέχεια, οπότε δεν στεγνώνει.

Κατά τα άλλα, αναλώσιμο είναι και η μπαταρία... Που από όσο έχω διαβάσει, κανά τρίμηνο-τετράμηνο το βγάζει.
Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται και γι' αυτό έχω καταλήξει σε αυτό το σετάπ και δεν το ψάχνω άλλο το άθλημα.
Πλαγκ εντ πλει εντελώς.

Μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ με το συγκεκριμενο καρτομαιζερ;

Απάντηση: Re: E - smoke...

Ναι αυτό είναι.
Από αίσθηση στο λαιμό Γιάννη μου...άστα να πάνε.
Σου αλλάζει τα φώτα.Αυτό έγραψα παραπάνω.Ότι ενώ με το want κράταγα πατημένο το κουμπί μέχρι να σβύσει μπας και καταλάβω καθόλου throat hit,με αυτόν τον διάολο ίσα-ίσα που το "τσιμπάω".
Και φυσικά-ξανά-μανά..άλλη γεύση το τριμπέκα και το τορκ.
Καλύτερη ή χειρότερη δεν μπορώ να πω αφού τελικά είναι θέμα συνήθειας και μιλάω πάντα για 12άρα νικοτίνη σε αυτά.Βάζοντας μεσα στο τανκ του για δοκιμη μαζί με το 12άρι τορκ λίγη 36άρα νικοτίνη,είναι σα να έχεις σφηνώσει ταμπάσκο στο λαιμό σου.

Last edited:
Παιδιά δεν ειπναι της nobacco, είναι από Κίνα οι ατμοποιητές που παίρνω, από το Health Cabin.
Της nobacco έχει 3.5 ο ένας, εγώ αγοράζω 4.5 τα 5τμχ.!!!!!
Στην πεντάδα, υπολογίζω πάντα ότι ο ένας μπορεί να είναι και σκάρτος, οπότε ερχόμαστε περίπου 1 το τμχ.
Νομίζω οτι είναι προφανής η διαφορά.
Επίσης το χειροποίητο τανκάκι, έχει 25 . Το αλουμινένιο.
Υπάρχει όμως και πλαστικό (σαν το titan της nobacco), στα 11.5 .
Τέτοιο πήρα για δεύτερο, για να έχω έτοιμα 2 ζουμάκια...

Δώσ' μου μέχρι αύριο και θα σου δώσω όλα τα σχετικά λινκ...

Last edited:

Συγνώμη για την καθυστέρηση και καλημέρα...

Airb, δεν είναι αυτοί που πόσταρες. Αυτοί κάνουν σε tanks α λα Titan... έχουν αυτή την πατούρα στην βάση για να κουμπώνει στα συγκεκριμένα tanks.

Εγώ αγοράζω αυτούς:

Boge%20510D%20empty.jpg

Από ΕΔΩ!

Το tankάκι μου το παρέλαβα από το μέλος paps του forum για το Η.Τ. --» http://e-kapnisma.gr
Όποιος θέλει επικοινωνεί με ΠΜ μαζί του για τα περεταίρω.

Παρεπιμπτόντως, χθές παρέλαβα το εξής πλαστικό τανκάκι:

0

2 τμχ. Αλλά έκανα π@π@ρια και δεν μου κάνουν τελικά... :slapface:

... αγορασμένα 25/1/2012 από εδώ .

Πωλούνται στα 16 και τα 2.

ΥΓ1. Δυστυχώς λόγω εργασίας και ωραρίων, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έρθει να παραλάβει από τον σταθμό της Κηφισιάς.
ΥΓ2. Αυτά τα τανκάκια, κάνουν με τους ατμοποιητές που πόσταρε ο φίλος airb παραπάνω.

-bye-

Πήρα σήμερα υγρό Coffee 0mg , πρώτες εντυπώσεις χμμ αρνητικές θα έλεγα, δεν μου πολύ αρέσει!!

Όσον αφορά το θέμα τις νικοτίνης ΔΕΝ με πείραξε ιδιαίτερα που μηδένισα.

Έτσι κ αλλιώς μόνο στο σπίτι κάνω ΗΤ ποια :( ,εκτός σπιτιού γύρισα στο κανονικό μαλμποράκι!!

Παρεπιμπτόντως, χθές παρέλαβα το εξής πλαστικό τανκάκι:

Τσίμπησα και εγώ ένα της medicre...
Είναι γενικό το φαινόμενο να μην βγάζουν ντουμάνι; Σαν μπουκωμένος ατμοποιητής μοιάζει!

Πήρα σήμερα υγρό Coffee 0mg , πρώτες εντυπώσεις χμμ αρνητικές θα έλεγα, δεν μου πολύ αρέσει!!

Όσον αφορά το θέμα τις νικοτίνης ΔΕΝ με πείραξε ιδιαίτερα που μηδένισα.

Έτσι κ αλλιώς μόνο στο σπίτι κάνω ΗΤ ποια :( ,εκτός σπιτιού γύρισα στο κανονικό μαλμποράκι!!

Επιτρέπεται να ρωτήξω γιατί το γύρισες σε Κ.Τ.?

Τσίμπησα και εγώ ένα της medicre...
Είναι γενικό το φαινόμενο να μην βγάζουν ντουμάνι; Σαν μπουκωμένος ατμοποιητής μοιάζει!

Αυτό είναι θέμα ατμοποιητή και όχι tank.
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον εσωκλείοντα ατμοποιητή που είχε. Είναι όμως ο πρώτος dual coil 510 που δοκιμάζω. Από την άλλη δεν έχω διαβάσει κανένα παράπονο γι' αυτούς.

Ενδεχομένως να είναι μάπα ο συγκεκριμένος. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για "κινεζιές" σε ότι αφορά τους ατμοποιητές. Εγώ στην 5δα που αγοράζω, υπολογίζω ΠΑΝΤΑ ότι ο ένας θα είναι σκάρτος από την μάνα του.
Από την άλλη, πάντα δίνω ένα περιθώριο 24-36 ωρών χρησης. Γίνεται ένα σχετικό "στρώσιμο" στους ατμοποιητές τις πρώτες ώρες χρήσης. Αν το έχεις περάσει προ πολλού, πιθανολογώ ότι απλά σου έκατσε σκάρτος ατμοποιητής.

-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Επιτρέπεται να ρωτήξω γιατί το γύρισες σε Κ.Τ.?

Έκανα την χαζομάρα να κάνω συνδυασμό και τον δύο! και από τότε δεν μπορώ να σταματήσω το ΚΤ.