E - smoke...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Μία μπαταρία λιθίου μπορεί να ανατιναχθεί, αλλά όχι να πεταχτεί απέναντι σε κάποιο έπιπλο και να του βάλει και φωτιά!
Κάνει μπαμ και πάπαλα...

Και τι σας νοιαζει ρε εσας αν πεταγεται ?

Το μπαμ και .....παπαλα σας αφορα ...

Ανησυχειτε αν θα σας συλλαβουν για τρομοκρατες ή για το αν θα σκασει μια μικροβομβα μεσα στο στομα σας ? :D

Εδώ βάζουμε τις ίδιες βόμβες στο κεφάλι μας με τα κινητά.
Και βάζαμε τον ίδιο τον καρκίνο στα πνευμόνια μας.
Αν κοιτάζαμε να αποφύγουμε οτιδήποτε έχει μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να μας βλάψει δεν θα πηγαίναμε ούτε για κατούρημα, μήπως και σκάσει μύτη κανένας αρουραίος από την αποχέτευση και μας τον αρπάξει... :p

... δεν θα πηγαίναμε ούτε για κατούρημα, μήπως και σκάσει μύτη κανένας αρουραίος από την αποχέτευση και μας τον αρπάξει... :p

Αν εβγαινε ομως η αντζελινα τζολι. ? :laugh:

αυριο μου ερχονται ego-c κεφαλες ατμοποιητων.
Τις ειχα παραγγειλει απο 26/12.
Τελικα τους ατμοποιητες οσο και να τους πλενεις, τριβεις κλπ αμα περασει ο καιρος ψιλο βρωμανε.
Αυριο θα επαληθευτω (ή οχι) με τους νεους να δω αν θα ξανα παρω σωστη γευση χωρις
στυφιλο-πικρο-καψο-στουπετσο-γευση.

Αλλαξα και τα 18mg και πηρα 12mg νικοτινη. Δεν ξερω αν φταιει οτι το προηγουμενο (λογω εξαντλησεως αποθεματων) ηταν 24αρι και το συνηθισα, αλλα το 12αρι δεν θα κρατησει ουτε 5 μερες. Ολο ρουφαω και ολο ανικανοποιητος νιωθω. Δεν με γεμιζει στο throat hit, ουτε αντεχω πολυ ωρα χωρις χρηση.

Κριμα, γιατι ηθελα υστερα απο μηνες με το 18αρι να αρχισω τα μικροτερα για να το κοψω. Με βλεπω παλι για 18.

Φιλε werewolf υπομονη. Και εγω στο "κατεβασμα" απο 18 σε 12 ταλαιπωρηθηκα. Αλλα 2-3 μερες ειναι το θεμα και μετα συνηθιζεις. Τωρα περιμενω το 6αρι... Ετσι κι'αλλιως οτι νικοτινη και να' χω ολη μερα ατμιζω, οποτε κανω ενα κoυραγιο να τη ριξω :p

Μα το θεμα ειναι οτι ατμιζω 3-4 μερες και τα εχω παιξει. (επαναλαμβανω, ισως μου εκανε τη ζημια το 24αρι)
Μπορει να φταιει οτι χαλασαν και πεταξα τους LR μεγαλους ατμοποιητες που ειχα και οι τζουρες με τον μικρο μου φαινονται λες και ρουφαω και δεν ερχεται τιποτα.( ειχα συνηθισει τις μεγαλες-ελευθερες τζουρες) Οταν ρουφαω, ολο κοφτη βαραει η μπαταρια.

Ασε που μεχρι να προσαρμοστω τα μπουκαλακια θα αδειαζουν με καταιγιστικους ρυθμους.
Να ξαναπαρω 12αρι, μπας και συνηθισω τελικα. ? Ολη μερα ρουφαω και συνεχεια νιωθω οτι εχω να καπνισω 12 ωρες. (σημ. οπως θα ενιωθα οταν καπνιζα, και μου απαγορευες το καπνισμα για 6-12 ωρες)
Αντε, να κανω υπομονη, και το επομενο 12αρι.

Re: Απάντηση: E - smoke...

αυριο μου ερχονται ego-c κεφαλες ατμοποιητων.
Τις ειχα παραγγειλει απο 26/12.
Τελικα τους ατμοποιητες οσο και να τους πλενεις, τριβεις κλπ αμα περασει ο καιρος ψιλο βρωμανε.
Αυριο θα επαληθευτω (ή οχι) με τους νεους να δω αν θα ξανα παρω σωστη γευση χωρις
στυφιλο-πικρο-καψο-στουπετσο-γευση.

Αλλαξα και τα 18mg και πηρα 12mg νικοτινη. Δεν ξερω αν φταιει οτι το προηγουμενο (λογω εξαντλησεως αποθεματων) ηταν 24αρι και το συνηθισα, αλλα το 12αρι δεν θα κρατησει ουτε 5 μερες. Ολο ρουφαω και ολο ανικανοποιητος νιωθω. Δεν με γεμιζει στο throat hit, ουτε αντεχω πολυ ωρα χωρις χρηση.

Κριμα, γιατι ηθελα υστερα απο μηνες με το 18αρι να αρχισω τα μικροτερα για να το κοψω. Με βλεπω παλι για 18.

Οι C ειναι αρκετα ευκολοι στο καθαρισμα. Αυτο που κανω εγω (αφου... κατεστρεψα 2 στο καθαρισμα με νερο και σαπουνι για τα πιατα!!!) ειναι απλα να τους χρησιμοποιω για μια ημερα και μετα να τους βουταω σε οινοπνευμα για ενα 24ωρο. Οποτε χρησιμοποιω 2 εναλλαξ. Ο ενας απο τους 2 ειναι σε αριστη κατασταση 2-3 εβδομαδες μετα (μπορει και μηνα), ενω αλλος ψιλο-στομωνει. Συνολικα με την πενταδα ελπιζω να βγαλω ενα 2 μηνο, αλλα $25 δεν ειναι και τοσο πολλα για 5 ατμοποιητες.

Παντως σε αισθηση, οι μεγαλυτεροι του Ego-T μου φανηκαν καλυτεροι, αλλα τους ξεπαστρευα γρηγορα...

Εγω εναν lr που ειχα ανοιξει μετα απο 3μηνη χρηση, ειχα δει πεντακαθαρη αντισταση χωρις κατακαθια.
Ουτε το πλεγμα γυρω γυρω ειχε βγαλει κατακαθια με το οινοπνευμα.
Δεν ειχα ποτέ θεμα μπουκωματος ή παρομοιου θεματος προβλημα.

Η μυρωδια ομως αν και εφευγε υστερα απο πλυσιμο, οινοπνευμα, ξυδι, βρασιμο κλπ επανερχοταν και στην καλυτερη καλυπτε τη γλυκια γευση του υγρου.

Οσον αφορα το οινοπνευμα, εγω τους αφηνα 20-30 λεπτα, οχι 24 ωρες.

Οτι μου ηρθαν οι C, εβαλα εναν ουτε ιχνος ασχημης μυρωδιας, ομως στη γευση δεν νιωθω αυτο που καποτε ενιωθα με το tribeca. Ουτε στον αερα τη γλυκια μυρωδια.
Σαν να ατμιζω υγρο χωρις εσανς.
Να ξεθυμανε. ? 5 μερες το εχω το μπουκαλι.
Εκτος κι αν επεσα στο σταδιο...μεταμορφωσης του tribeca, ή επεσα σε οχι καλη παρτιδα και δεν το ειχα καταλαβει εξάιτιας του ατμοποιητη που ηταν για πεταμα.
Παντως περιμενα τις κεφαλες C μεγαλυτερες. Αυτη ετσι και πεσει στο πατωμα, θα ψαχνω να τη βρω.

Τελευταία έχω αλλάξει τους ego-c με ένα χειροποίητο τανκάκι με cartomizer για dct από nobacco. Eάν είναι να ρίξεις νικοτίνη θα σου πρότεινα να πάς και σε τέτοιο ατμοποιητή γιατί μου δίνει πολύ μεγαλύτερο χτήπημα σε σχέση με τους c στο ίδιο ποσοστό νικοτίνης! Από 18αρι υγρό σε ego-c έχω πέσει στο 9αρι στο dct χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα... Με την ίδια ego μπαταρία εννοείται! :)

Τελευταία έχω αλλάξει τους ego-c με ένα χειροποίητο τανκάκι με cartomizer για dct από nobacco. Eάν είναι να ρίξεις νικοτίνη θα σου πρότεινα να πάς και σε τέτοιο ατμοποιητή γιατί μου δίνει πολύ μεγαλύτερο χτήπημα σε σχέση με τους c στο ίδιο ποσοστό νικοτίνης! Από 18αρι υγρό σε ego-c έχω πέσει στο 9αρι στο dct χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα... Με την ίδια ego μπαταρία εννοείται! :)

Μπράβο ρε αγόρι!!!!! Πήρες το τανκάκι του paps εν τέλει?!?!?!

Ω ναι! :) Ακριβούτσικο, αλλά σούπερ!
Thanx για τη συμβουλή... ;)

To επόμενο βήμα είναι να πάρω καμια 5αδα boge 510d lr και να αρχίσω να τρυπάω...

Last edited:
Απο το πρωι με εναν ego-c εχω ατμισει 2-2,5 τανκ.
Εντυπωσεις: Που ειναι οι διαρροες οεο. ?

Κοιτω στην μπαταρια, ουτε ιχνος υγρασιας. Κοιτω αναμεσα στην κεφαλη και το tank, τιποτε (εκτος απο λιγη υγρασια του ατμου)
Ουτε σταγονα. Ειδικα στο τανκ, ειχα διαρροη με τον κανονικο ego-t, αλλα και με τον lr.
Αυτα οσον αφορα προς ωρας τις διαρροες.
Η γευση δεν υπαρχει σε αυτο το μπουκαλακι τριμπεκα, το γνωστο θεμα που εχει συζητηθει με τις πικρες, ξινογλυκες γευσεις κατα καιρους.

Παντως, το 12αρι και ενα 6αρι του παρελθοντος ειναι αυτα που παρατηρησα πιο ευκολα την ασταθεια γευσης.
Ρε μπας και προσπαθουν να ισοσκελισουν το αρωμα και τα χαλανε τα πραγματα. ?
Αυριο παω για νεο μπουκαλι και θα ξαναπαρω 12αρι. Ειπαμε, θελω σιγα σιγα να καταφερω να παω σε μηδενικη και τελος.
Παντως, το ego-c το προτεινω 100% απο αποψη διαρροων. Για το ποσο θα κρατησει (μυρωδιες καμμενες τζουρες κλπ) καλυτερα ρωτηστε το Νανοπουλο, το χρησιμοποιει πιο πολυ καιρο.

Ο analyze_it που χαθηκε. ? Ακομη στον πρωτο ατμοποιητη ειναι, δεν τον εκαψε ακομη. ?

^ έλα Γιάννη, τον πρώτο ατμοποιητή τον άνοιξα και ανέβασα και βίντεο στο οποίο δουλεύει κανονικά ενώ έχει γίνει κομμάτια! (είναι αθάνατος χαχα)
καλά, δεν το είδες? ----->

http://www.youtube.com/watch?v=Gi2ZUKRJWTU

Εν ολίγοις:
1.Έχω άλλους 2 ατμοποιητές ego-T, έναν LR και έναν κανονικό που δουλεύουν μια χαρά (τους οποίους και χρησιμοποιώ τώρα)
2. Δοκίμασα τον 510 ατμοποιητή που χωρά 3.5ml αλλά έχει κάτι σαν γάζα μέσα και μου βούλωσε από το υγρό που μαζεύτηκε και δεν τον χρησιμοποιώ πλέον.
3. Αγόρασα τον κυλινδρικό ατμοποιητή LR για tankακι 2ml ο οποίος διαρκεί αρκετά αλλά χρειάζεται τακτικά φύσημα και καθάρισμα με οινόπνευμα

Τελευταία, "το γύρισα" (χαχα) στους παλιούς καλούς ατμοποιητές οι οποίοι σε μένα τουλάχιστον λειτουργούν μια χαρά.

-> από υγρά αγοράζω από κάποιο πολύ γνωστό μου που πουλάει τώρα τελευταία (!) τα flavour art γεύση virginia και cool mint και καμια φορά τα ανακατεύω... μια χαρά υγρά και γράφουν και αναλυτικά τι περιέχουν (made in Italy)

-> πριν 1 βδομάδα πήγα να δοκιμάσω τσιγάρο και στη δεύτερη τζούρα έτρεξα να πλύνω το στόμα μου- μου έφερε απίστευτη αηδία, δεν μπορώ πλέον να καπνίσω με τίποτα...

Χαιρετισμούς σε όλους, καλά να περνάτε - θα τα πούμε πάλι!

Last edited:
Ω ναι! :) Ακριβούτσικο, αλλά σούπερ!
Thanx για τη συμβουλή... ;)

To επόμενο βήμα είναι να πάρω καμια 5αδα boge 510d lr και να αρχίσω να τρυπάω...

Έχω να σου δώσω! Στείλε ΠΜ τί ώρα πιάνεις δουλειά το πρωί και ακριβέστατη διεύθυνση!!!! :D

Διαβάστε και μια μικρή ιστορία:

1. Η phillip morris (o γιγαντας με τα marlboro) πρώτα έκανε μύνηση σε μια εταιρία για το όνομα M'boro ενός e-liquid που φτιάχνουν:

http://www.onlineprnews.com/news/156147-1311313022-phillip-morris-sues-veppo-ecigarettes.html

2. Η εταιρία που δέχτηκε τη μύνηση από την phillip morris για τη χρησιμοποίηση του γράμματος "Μ" άρχισε να ανεβάζει καυστικά videos και να χρησιμοποιεί φράσεις χωρίς το γράμμα "Μ" (αφού η phillip morris θεωρησε οτι της... ανήκει)

http://www.onlineprnews.com/news/15...-phillip-morris-lawsuit-with-comic-video.html

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

3. Αυτό που υποψιαζόμασταν ότι θα συμβεί, μάλλον συνέβη: ο γίγαντας phillip morris αγόρασε μέρος των μετοχών της πρωτης εταιρίας που το 2005 εβγαλε σε παραγωγή το e-cig (ruyan group, china) - η είδηση ότι πίσω από την αγορά μετοχών από ανώνυμο επενδυτή κρύβεται η phillip morris ανέβασε ξαφνικά την τιμή της μετοχής κατά 20%.

http://www.cigarena.com/tobacco-new...ations_with_original_e_cigarette_company.html

Last edited:
Αρα με λιγα λογια δεν αγοραζουμε κινεζιές, αλλα επωνυμα προιοντα...philip(s). :flipout: