E - smoke...

Μια μυρωδια που "θυμιζει" οπως οταν μυριζει το κλιματιστικο του αυτοκινητου οταν εχει βακτηρια. σαν κατι μουσκεμενο σε κλεισουρα, αλλα με νοτες σαν να σε εβαλα να ατμισεις γρασιδι. Δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα.

Ειχα διαβασει οτι οι ego-c συμπεριφερονται καλα με μπαταριες απο 900 μιλιαμπερ. Για αυτο σκεφτηκα μηπως οι πεσμενες πλεον δικες μου κανουν τον ατμο να μην δουλευει καλα.

Παντως, με το παλιο φυσιγγι που εχει ψιλοκαμενη μυρωδια , εχει αντικατασταθει η χορταριλα με την ελαφρο-καμενιλα.
Τουλαχιστον αυτη προσομειωνει το τσιγαρο.

Δοκιμασα και τριτο φυσιγγι ego-c πριν λιγο με τριμπεκα. Καραμελα/μαλλι γριας, ανυπαρκτο σε μενα, αντιληπτο απο τους γυρω, (εμενα απλως δινει μια γλυκα στη γευση σαν ζαχαρονερο) και οταν βαζω τα μουτρα μου μεσα στον εκπνεομενο ατμο, ερχεται αυτη η μυρωδια που εντοπιζα στη vg , αλλα πιο ηπια.

Ρε παιδια, μηπως πριν ενα μηνα κρατουσαν σχετικα καλα οι μπαταριες οταν πρωτοεβαλα ego-c, στη συνεχεια επεσαν αλλα πλεον ηταν αργα γιατι το πρωτο φυσιγγι ειχε παρει καμενο και καλυπτε το γρασιδι. ?

Εχει καποιος ego-c με tribeca να κανει τεστ. ? (αν εχει και παλιες μπαταριες ακομη καλυτερα.)

Μην εισπνευσετε τον ατμο. Ρουφηξτε, κρατηστε στο στομα και εκπνευστε αργα ωστε να παραμεινει στην εκπνοη ενα παχυ συννεφο. Χωστε το ρουθουνι σας αμεσως μεσα στο νεφος και μυριστε.

Δεν μπορει. Ξαφνικα χορταριλα στη VG, ξαφνικα χορταριλα στο τριμπεκα. ? Τοσους μηνες ολα τα μπουκαλια δεν ειχαν ποτε τετοια συμπεριφορα.
Επειδη απο την αρχη ο ego-c (νεο πρωτο φυσιγγι) δεν παρουσιασε τετοια συμπεριφορα, εκει καταληγω οτι φταινε οι μπαταριες. (οταν πρωτο αγορασα φυσιγγια, ισως οι μπαταριες ηταν καλυτερες)
Τι αλλο να σκεφτω. ?

Last edited:
Μηπως και βοηθησω με τις μπαταριες και γλιτωσεις το... ασπρο πουκαμισο! Στους eGO-C κι εγω προσεξα ελαφρα διαφορετικη γευση αλλα και καυση με νεα μεγαλυτερη μπαταρια. Ποιο συγκεκριμενα, με τις παλιες (απο Νοεμβρη) eGo-T 650mAh μπαταριες, παταω το κουμπι και η καυση ακουγεται 1-2 δεκατα του δευτερολεπτου μετα το πατημα. Στον ιδιο ατμοποιητη, με 900mAh Pass-through αγορασμενη πριν 40 μερες, η καυση ειναι ακαριαια.

Στη γευση η διαφορα ειναι μικρη... Ομως η καλυτερη καυση απαλειφει καποια στοιχεια γλυκου που εχει η 650αρα μπαταρια...

Α! Για το ψιλοκαμενο κανε την παλια δοκιμασμενη μεθοδο: ξεπλυνε το με αχρωμο ξυδι. Θα φυγει η μυρωδια (εδω μεσα αναφερθηκε πριν καιρο και ειναι αποτελεσματικο!)

Απάντηση: Re: E - smoke...

Α! Για το ψιλοκαμενο κανε την παλια δοκιμασμενη μεθοδο: ξεπλυνε το με αχρωμο ξυδι. Θα φυγει η μυρωδια (εδω μεσα αναφερθηκε πριν καιρο και ειναι αποτελεσματικο!)

Το έχω δοκιμάσει και εγώ με ξύδι και όντως φεύγει η μυρωδιά. Σε έναν άλλο ατμοποιητή έβαλα για μισή μέρα να ατμίσω ένα άλλο πιο γλυκό υγρό και επίσης έφυγε η λίγη γεύση καμένου που είχε.

Παντως εγω με την Mist δεν εχω καμια γευση χορταριλας.
Εχω φτιαξει 9αρα νικοτινη και ειναι μια χαρα.

Αυτο με το ξυδι το κανω απο την εποχη που οι αλλοι τους εβραζαν. Απλα οταν εχω, περναω ενα χερι ξυδι και ενα χερι οινοπνευμα καθαρο.

Sotiris δεν προκειται να πεταξω τη mist ακομη. Θελω να περιμενω αν καποια στιγμη ακομα και η λιγη αισθηση χορταριλας στο tribeca εξαφανιστει. Τοτε θα ξαναδοκιμασω.

Το παραξενο ειναι οτι δεν ειμαι κρυωμενος, συναχωμενος κλπ Παιζει αραγε απο ιατρικης αποψης τιποτε αλλο που να μου δινει αυτη τη μυρωδια. ?
Παντως, αν ντουμανιασω ενα δωματιο και παω την αλλη μερα, ακομη μυριζω τη χορταριλα σε εκεινο το χωρο.
Αρα δεν ειναι μια μυρωδια που την εχω σε ολα τα πραγματα, σε ολους τους χωρους. Μονο οπου υπαρχει vg.

Το θεμα ειναι οτι και το τριμπεκα εχει 20% vg. Ειναι τωρα δυνατον υστερα απο 5 μηνες να μου μυριζει χορταριλα οτιδηποτε περιεχει vg. ? (ασε που οπως ανεφερα η σκετη vg δεν αντεχεται)

Θα κουφαθω. Θα περιμενω να δω μηπως οπως ξαφνικα ηρθε, αν ξαφνικα μια μερα φυγει. Τι αλλο να πω. ?

Εγω παντως που αποφασια να ατμιζω vg εδω και 1 μηνα περιπου δεν εχω νιωσει αυτην την χορταριλα που λες.
Μηπως απλα σου εχει κολλησει στο μυαλο;
Δεν ξερω, οι γευσεις ειναι κατι προσωπικο

Μπήκε η άνοιξη!
Οι μελισσούλες κάνουν μπζ μπζ, τα λουλουδάκια ανθίζουν και τα χορταράκια ατμίζουν... :p

Μήπως απλά περνάς φάση που πρέπει να αλλάξεις υγρό;
Δοκίμασε PG για 2-3 ημέρες να καθαρίσεις λίγο και ξαναδοκίμασε.

Μπήκε η άνοιξη!
Οι μελισσούλες κάνουν μπζ μπζ, τα λουλουδάκια ανθίζουν και τα χορταράκια ατμίζουν... :p

Μήπως απλά περνάς φάση που πρέπει να αλλάξεις υγρό;
Δοκίμασε PG για 2-3 ημέρες να καθαρίσεις λίγο και ξαναδοκίμασε.

Εννοεις pg σκετη, ή με καποιο αρωμα μεσα για αλλαγη. ?
Εχω μια pg 20mg που βαραει κατακεφαλα.

Αληθεια με την ευκαιρια, ποσο καιρο χρειαζεται να ατμισεις κατι διαφορετικο για να ξανα βρεις την γευση στο παλιο αρωμα. ?
Οσοι το εχετε κανει, ξανα γυριζοντας στο παλιο, κρατησε αρκετα, ή το ξανα χασατε το αρωμα γρηγορα. ?
Εγω ατμιζοντας αποκλειστικα τριμπεκα 4-5 μηνες τωρα, δεν καταλαβαινω καθολου πια εδω και 1-1,5 μηνα την καραμελλα/μαλλογρια, μονο γλυκαδα (οπως η σκετη vg)

Να κανω αποχη με σκετη pg φοβαμαι μηπως με γδερνει ασχημα οπως λενε.
Ισως παρω μια με 6 ή 12 νικοτ. και με καποιο αρωμα για καμια εβδομαδα.
Φτανει μια εβδομαδα. ?

Ε, με κάποιο αρωματάκι, να μη σου κακοφανεί...
Εγώ με 3-4 ημέρες είμαι οκ. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχω καθήσει 3-4 μήνες με το ίδιο άρωμα.
Κάπου στον ένα μήνα (αν όχι νωρίτερα) αρχίζεις και το συνηθίζεις.

Σκετη pg με πικριζει και πιπεριζει στη γλωσσα και λαιμο, λες και περασα ψιλο γυαλοχαρτο ειναι μωρε.
Φταιει οτι ειναι 20αρα. ? αν παρω 6αρα βελτιωνεται αρκετα, ή μια απο τα ιδια. ?

Δεν με κοβω να αντεχω 5-6 μερες σκετη pg.
Πρεπει να αποτοξινωθω και απο την vg (για την χορταριλα. ?)
Ή δεν εχει σχεση με ολα αυτα που λεμε για τη γευση. ? (αρκει να αλλαξω αρωμα)
Ετσι κι αλλιως φθηνη ειναι ομως. Θα παω να παρω μια 6αρα Pg με λιγες σταγονες καραμελας μεσα, ισως την καταφερω.

Καλά, και εσύ 20άρα PG πήγες να πάρεις;
Τι κάπνιζες πια; Gauloise blonde; :P
Απλά πρέπει να παλέψεις όσες μέρες μπορείς μόνο με κάποιο υγρό PG για να έρθεις πάλι στα ίσια σου...

Δες και καμία φρουτογεύση!

Καλά, και εσύ 20άρα PG πήγες να πάρεις;
Τι κάπνιζες πια; Gauloise blonde; :P
Απλά πρέπει να παλέψεις όσες μέρες μπορείς μόνο με κάποιο υγρό PG για να έρθεις πάλι στα ίσια σου...

Δες και καμία φρουτογεύση!

18αρι τριμπεκα ατμιζα, αλλα τους ειχαν τελειωσει οι βασεις και πηρα 20αρα PG και μηδενικη VG
για να κανω mix 50-50 και να βγαινει 10αρι ή 70pg-30vg ή οτι τελος παντως μου ταιριαζε εν καιρο.
Που να ηξερα οτι η vg θα ειχε τετοια γευση. ?

Φρουτογευση εχω μηλο αλλα ποτέ δεν μου πολυ αρεσε. Θα παω να χτυπησω φραουλα.
Α, ωστε πρεπει να κανω αποχη ΚΑΙ απο τη VG ε. ? Μαλιστα. Θα παω να παρω τη μικροτερη pg που εχουν.

Τελικα, τι ειναι το tribeca, ναρκωτικο. ?
Αμα φτασαμε να χρειαζομαστε αποτοξινωση και απο αυτο, εχουν δικιο για την εθιστικοτητα του. :flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Δοκίμασε σοκολάτα, φράουλα...
Ξεχωριστά ή και τα δύο μαζί.
Εγώ εδώ και καιρό ατμίζω σοκολάτα - φράουλα με μία ιδέα καρύδα.

Τελικα, τι ειναι το tribeca, ναρκωτικο. ?

Μπα... Απλά χάλια ζουμί. :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Δοκίμασε σοκολάτα, φράουλα...
Ξεχωριστά ή και τα δύο μαζί.
Εγώ εδώ και καιρό ατμίζω σοκολάτα - φράουλα με μία ιδέα καρύδα.

- Με σκετη pg. ?
- πόσο νικοτινη. ?
- δεν σου λειπει η καπνικη γευση. ?

Εσυ εκανες γλυκο-φρουτοσαλατα. :Banane0:

Εγώ κάνω μόνο VG, στα 9mg ή και λιγότερο.
Το υγρό που θα χρησιμοποιήσεις για να συνέλθεις καλό θα είναι να είναι μόνο PG.
Η καπνική γιατί να μου λείπει; :p

Που να δεις ένα άλλο μιγματάκι κοκα κόλα - λεμόνι - καραμέλα - βανίλια + κάποια άλλα που δεν θυμάμαι...
Κανονίστε καφεδάκι να δοκιμάσουμε υγρά ντε! :p

θα μας ακουνε οι τριγυρω γυναικες στην καφετερια να λεμε: εφερα λεμονια, πεπονι, φραουλες, φερε λιγη βανιλια, παρε λιγη μπανανα,
και θα ψαχνουν να δουν το καροτσακι της λαικης. :smokin:

Οση περισσοτερη νικοτιμη εχει βαση, τοσο αλλοιωνεται και η γευση στα αρωματα.
Δοκιμασε να κανεις ενα αρωμα σε μικροτερη νικοτινη μηπωε και αυτο φταει για την χορταριλα που λες

Οση περισσοτερη νικοτιμη εχει βαση, τοσο αλλοιωνεται και η γευση στα αρωματα.
Δοκιμασε να κανεις ενα αρωμα σε μικροτερη νικοτινη μηπωε και αυτο φταει για την χορταριλα που λες
Η χορταριλα, υπαρχει στην VG οπου εχει 0 νικοτινη. Επαναλαμβανω ομως, ουτε οταν μυριζω το υγρο στο μπουκαλι, ουτε οταν βαζω μια σταγονα υγρο στη γλωσσα καταλαβαινω κατι ασχημο.
Μονο οταν ατμιζεται. Ειδικα οταν την εβαλα σκετη, ακομη και σε διπλανο μου του φανηκε η παραξενη οσμη.
Θα περιμενω μηπως στρωσει σε κανα δυο μερες.

Ηδη, με σχεδον 24ωρη ωριμανση το tribeca δεν μου μυριζει χορταριλα, μπορει να συμβει το ιδιο με την σκετη vg αν την αφησω ανοιχτη 3-4 μερες.