E - smoke...

Υπερβολή...
Το επόμενο στάδιο δηλαδή είναι αυτό;

ROHNSON-R-256-1024x700.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Τετραπλη αντισταση?
:worshippy:
Φανταζομαι θα χτυπαει αλυπητα αλλα δεν θα συμφερει αν καποιος εχει για αγαπημενο του υγρο το grandmaster..

Αυτο ειναι για να κυνηγάς συννεφάκια. Στα καλά υγρά (castle long για εμενα) μια άντε δυο αντιστασουλες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Υπερβολή...
Το επόμενο στάδιο δηλαδή είναι αυτό;

5eb5174bfdf087cd80f978b9660391ff.jpg

Μου δίνεις ιδέες τωρα.:music-smiley-005:

Κύριοι,όπως έγραψα και στο νήμα για το κάπνισμα που τρέχει,σκέφτομαι να ξανααρχίσω το άτμισμα..Έχω χάσει πολλά επεισόδια όμως απο θέμα hardware και θα ήθελα προτάσεις..Να πω πως το άτμισμα το άφησα εμ μέρει λόγω του απαράδεκτου ovale elips που είχα αγοράσει τότε.Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε ένα αξιόπιστο "τσιγάρο" με τα παρελκόμενά του!Σας ευχαριστώ!Μιχάληηηηη,βοήθεια!

Νίκο, πλέον είναι αρκετά πιο φτηνά.
Εγώ έχω εδώ και 2-3 εβδομάδες το πιο μεγάλο μοντέλο της Aspire, αυτόν και με έχει βολέψει περισσότερο και από τον gladius.
Το μόνο καλό που έχει ο gladius σε σχέση με αυτό είναι ρυθμιζόμενη τζούρα (ανοίγεις τον αέρα) αλλά σου σπάει τα νεύρα για να τον ξεβιδώσεις σωστά από τη μπαταρία.
Και με αυτό το mod είμαι άρχοντας.
Ούτε να φορτίζεις κάθε λίγο και λιγάκι (κρατάει εύκολα 2 ημέρες) ούτε τίποτα.

Με αυτό κατέβηκα εύκολα σε νικοτίνη ανεβάζοντας τα Volt.
Μετά, κατεβάζεις σιγά σιγά και στο επόμενο μπουκαλάκι ανεβάζεις πάλι Volt, κατεβάζεις νικοτίνη και προχωράς.

Διαροές και άλλα σπαστκά που είχε το elips δεν υπάρχουν...

θα σου προτεινω αυτα που χρησιμοπιω και ειμαι ευχαριστημενος και ειναι πολυ καλυτερα απο αυτα που χρησιμοποιουσαμε πριν 1-2 χρονια,γιατι και γω εδω και 4 μηνες ξαναρχισα,για μπαταρια το istick 20,ειναι πολυ μικρο κομψο με καλη αυτονομια και δυναμη.
Και ατμοποιητη τον detla 16 η 21...καλη γευση ντουμανια,θεωρειται ο καλυτερος εργοστασιακος μαζι με τον aspire naytilus....

Μηπως ειναι ωρα να κανω μια αναβαρμιση ?

Η μπαταρια που εχω με χαλαει... (θελω 2 το 24ωρο...μαλλον τα εχει παιξει)

Με το modάκι θα πάει αλλού το ντουμάνι το χτύπημα και η γεύση!
Θα μάθεις τι γεύση έχουν τα υγρά που χρησιμοποιείς! :p

Για ατμοποιητη εγω θα προτεινα οποιονδηποτε αρκει αυτος να εχει ρυθμιση εισαγωγης αερα.
Στα Mod (εξαρταται και απο τον ατμοποιητη) καλα ειναι τα mod stick αλλα προσοχη γιατι ειναι 2 τυπων.
Αυτα που αλλαζει η επαναφορτιζομενη μπαταρια τους και αυτα που δεν βγαινει και οταν η μπαταρια ψοφησει το πετας ολο.

Οποτε σαν Mod θα προτεινα ηλεκτρονικο με αφαιρουμενη μπαταρια (κατα προτιμηση αγορας απο εξωτερικο για καλυτερες τιμες) και ατμοποιητη με ρυθμιζομενη εισαφωγη αερα.
Τωρα οσον αφορα ποσες αντιστασεις εσωτερικα, ποσα ωμ οι αντιστασεις, ποσα ml το tank χωρητικοτητα κλπ ειναι κατι που ψαχνοντας θα αποφασισει ο χρηστης συλλεγοντας πληροφοριες για τα γουστα του.

Αν επαιρνα τωρα ατμοποιητη θα προτιμουσα εναν joytech delta ii οπου παιρνει κεφαλες τοσο των 0.5 ωμ, οσο και του 1 ωμ αναλογα του τι θελει ο χρηστης. (για κεφαλες ο.5 ωμ βεβαια υπολογιστε καλυτερο mod για μεγαλυτερη ισχυ, καλυτερες μπαταριες) Επισης ο συγκεκριμενος, εκτος απο ρυθμιση εισαγωγης αερα, εχει και ρυθμιση εισαγωγης υγρου επανω στην κεφαλη.

Αν δεν ειχα προθεση να κοψω το ηλεκτρονικο τσιγαρο σε λιγους μηνες (μιας και με τετοια τσιγαρα μπορεις και μειωνεις πολυ την νιοκοτινη) θα αγορασα και ενα δευτερο τσιγαρο με τον παραπανω ατμοποιητη και ενα mod stick με αφαιρουμενη μπαταρια.
Τωρα παραμενω στον aspire atlantis με ενα e-holly mod στα 20w. Ο atlantis θελει παραπανω ισχυ (30-35watt) κανονικα, αλλα και παλι ειμαι ικανοποιημενος απο αυτο που ατμιζα πριν με ενα aspire ce5.

Αν ειναι να πρεπει να λυσω εξισωση προκειμενου να ατμισω... φεξε μου και γλυστρισα..

το μονο μειονεκτημα του ιστικ πραγματι ειναι οτι δεν αλλαζει απο τον χρηστη η μπαταρια,αλλα αλλαζει απο την εταιρια,και επισης μπορει να την αλλαξει ενας με λιγες γνωσεις στο αντικειμενο,οποτες μην πτοειστε με το ιστικ,επισης μπορειτε να το παρετε απο Κινα σε μιση τιμη αλλα θα περιμενετε ενα μηνα να σας ερθει, εαν καποτε σας χαλασει το στικ παιρνετε αλλο με 23 ευρω,2 μερες πακετα τσιαγαρα ειναι..ειναι ομως μικρο κομψο και δυνατο,για εναν μεσο ατμιστη περναει ολη την μερα η μπαταρια χωρις να φορτισει με αυτο το μαραφετακι,απο κει και περα αν καποιος το χει πιπιλα,παιρνει το ιστικ 30 η 50w με ακομα πιο πολυ αυτονομια,αλλα και μεγεθος και τιμη..

A δεν το ηξερα. Αν ειναι ευκολο με καπιες βιδες κλπ να ανοιγει και να μπορει να ξανα κλεισει χωρις να καταστρεφεται καποια unibody κατασκευη του, τοτε οκ ας παρει καποιος ενα τετοιο. Δεν εχω τσεκαρει βεβαια τι μπαταριες παιρνουν σε μεγεθος και χωρητικοτητα σε σχεση με αυτες που αλλαζουν.
π.χ. εγω εχω 18650 μεγεθος μπαταριας με 2500 mah και με βγαζει οριακα την μερα με ατμιση αρκετη βεβαια. Αν μου τελειωσει νωριτερα, απλα βαζω την δευτερη που φορτιζε. Δεν ξερω αν στο στικ ειναι ευκολη και γρηγορη μια τραμπα σε περιπτωση που δεν βγαζει την μερα.
Για αυτο και ισως καποιο που αλλαζει μπαταριες επαναφορτιζομενες ειναι ισως πιο ευκολη η χρηση του.

Ας δωσει καποιος καποιες πληροφοριες για το τι μπαταριες και την χωρητικοτητα αυτων φορανε τα στικ αυτα.
Επισης να υποθεσω οτι οι μπαταριες τους αυτες, αντεχουν να τραβουν μεγαλα ρευματα για ατμοποιητες κατω του 1 ωμ ή και εκει υπαρχει προβλημα. ? Μιλω για τα στικ που δεν αλλαζουν τις μπαταριες τους.

Προσωπικα χρησιμοποιω μια IMR efest high drain οπου αναφερει επανω της 35Α. Δεν εχω καταλαβει αν τραβαει απλως 10Α οπως οι υλοποιπες και σε καποιες προυποθεσεις (ποιες να ειναι αυτες) αντεχει να δωσει στιγμιαια 35Α.

oχι δεν αλλαζει η μπαταρια για να βαλεις αλλη φορτισμενη,την αλλαζεις οταν πεθανει η παλια γιατι υπαρχει κολληση,αλλα εχει καλη διαχειριση ρευματος το τσιπακι δεν φορτιζεις μεχρι το βραδυ που πας για υπνο,υπαρχουν βεβαια και κουτακια μινι που αλλαζουν μπαταρια αλλα λιγο μεγαλυτερα απο ιστικ ,επισης το ποσο αντεχουν στα ωμ των αντιστασεων το αναγραφουν ,μερικα κουτακια αντεχουν πολυ χαμηλα,εδω γραφει ολα τα απαραιτητα για μινι μοντες ηλεκτρονικες,υπαρχουν μοντακια που αντεχουν ακομα και 0.2 ωμ...

Το istick εχει οντως κανει θραυση, ιδιως σε ανθρωπους που δεν θελουν να ασχοληθουν πολυ και ειναι πολυ τιμιο (ειδικα αν το αγορασει κανεις απ' εξω, Κινα, που ειναι και σε πολυ λογικοτερη τιμη)

Ατμοποιητες τωρα... δεν ξερω πολλα μιας και ειμαι με επισκευασιμους εδω και πολυ καιρο... αλλά με το istick (ειδικα τα μοντελα απο 20W και πανω, ακομα καλυτερα 30W ή και παραπανω οποιος μπορει) μαλλον θα πηγαινα σε κανεναν Kangertech Subtank (εχει τρεις εκδοσεις κανονικη, μινι και μικρο).

Απο οτι λενε ειναι πολυ καλος μονο που θεωρειται οτι εχει αερατη τζουρα.

Υγρα αυστηρα και μονο DIY.

Λοιπόν,παρήγγειλα συμπληρωματικά τα παρακάτω:
2 κουτιά Aspire BDC 5 pcs coils by Eigate από εδώ:http://www.replacesmoke.com/index.p...art_category_id=155&virtuemart_product_id=984
4 Aspire BDC CE5 από εδώ:
http://www.replacesmoke.com/index.p...art_category_id=155&virtuemart_product_id=982
2 Vision Spinner Style 1300mAh Variable Voltage Battery
από εδώ:http://www.fasttech.com/product/1637502
Έχω και 2 μπουκάλια των 30ml,Halo Torque56 με 18mg νικοτίνη και ο Θεός βοηθός.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το ότι οι Aspire BDC CE5 έχουν την ίδια τιμή στην Ελλάδα και στο ebay,σε αντίθεση με τις μπαταρίες Vision που έχουν σχεδόν την μισή τιμή έξω.

Tο παραπάνω το είχα γράψει στις 22 Μαρτίου του 2014.
Κάτω από το μήνυμά μου γράφουν:
Pstelios:
Καλά, το πόσο spinner είναι οι spinner του fasttech είναι υπό συζήτηση, εδώ ξυραφάκια πήρα και σφάχτηκα, γενικά πουλάει μαϊμούδες και στο η.τ.

Συνεχίζει ο Tek_Killa:
Σίγουρα οι spinner του φαςτεκ δε θα... σπινάρουν για πολύ.
Άσε που θα σου έρθουν σε κανα μήνα...

Φοβήθηκα λοιπόν κι εγώ και πήγα και αγόρασα από γνωστό κατάστημα στην Ελλάδα μία Vision Spinner.
Ένα χρόνο μετά,η Ελληνική μπαταρία έχει σταματήσει να δουλεύει μόλις 3 μήνες μετά την λειτουργία της.
Αυτές από Fasttech δουλεύουν ακόμα.

Εντάξει, οι spinner αυθεντικές ή όχι είχαν μεγάλο ποσοστό αστοχίας.....Πάντως η τεχνολογία στο Η/Τ έχει κάνει άλματα τους τελευταίους μήνες, πολύ καλοί εργοστασιακοί ατμοποιητές, vv μοντάκια φτηνά και αξιοπρεπή, η χαρά του νέου!
Αν ξεκινούσα τώρα, πιθανότατα να μην έμπαινα στη διαδικασία των επισκευασιμων ατμοποιητών (όπου βέβαια τα πράγματα είναι αλλού) γιατί δεν θα ένιωθα ανάγκη για παραπάνω γκάζια.

Νίκο, πλέον είναι αρκετά πιο φτηνά.
Εγώ έχω εδώ και 2-3 εβδομάδες το πιο μεγάλο μοντέλο της Aspire, αυτόν και με έχει βολέψει περισσότερο και από τον gladius.
Το μόνο καλό που έχει ο gladius σε σχέση με αυτό είναι ρυθμιζόμενη τζούρα (ανοίγεις τον αέρα) αλλά σου σπάει τα νεύρα για να τον ξεβιδώσεις σωστά από τη μπαταρία.
Και με αυτό το mod είμαι άρχοντας.
Ούτε να φορτίζεις κάθε λίγο και λιγάκι (κρατάει εύκολα 2 ημέρες) ούτε τίποτα.

Με αυτό κατέβηκα εύκολα σε νικοτίνη ανεβάζοντας τα Volt.
Μετά, κατεβάζεις σιγά σιγά και στο επόμενο μπουκαλάκι ανεβάζεις πάλι Volt, κατεβάζεις νικοτίνη και προχωράς.

Διαροές και άλλα σπαστκά που είχε το elips δεν υπάρχουν...
Μιχάλη μάλλον θα καταλήξω στο set up που μου προτείνεις,με έναν αστερίσκο όμως.Το tank 1.5ml του aspire δεν είναι μικρό;Σίγουρα θα το έχω πιπίλα την αρχή καθώς είμαι βαρύς καπνιστής.Τέλος απο υγρά τι παίζει τώρα;Αν θυμάμαι καλά ήσουν μανιώδης των tribecca.Τώρα τι αγοράζουμε;Σημειώνω πως δε θέλω να ψωνίσω απο το εξωτερικό..

Απάντηση: Re: E - smoke...

Μιχάλη μάλλον θα καταλήξω στο set up που μου προτείνεις,με έναν αστερίσκο όμως.Το tank 1.5ml του aspire δεν είναι μικρό;Σίγουρα θα το έχω πιπίλα την αρχή καθώς είμαι βαρύς καπνιστής.Τέλος απο υγρά τι παίζει τώρα;Αν θυμάμαι καλά ήσουν μανιώδης των tribecca.Τώρα τι αγοράζουμε;Σημειώνω πως δε θέλω να ψωνίσω απο το εξωτερικό..

Για το mod δεν θα διαφωνισω. Ομως επειδη ειχα μεταξυ αλλων το aspire που λεει ο tzimisce θα ελεγα οτι ειναι μια απο τα ιδια και με μικρη τρυπα εισαγωγης αερα.

Το λιγοτερο που θα προτεινα για λιγο μεγαλυτερες τζουρες και ρυθμιση αερα, καθως και μεγαλυτερο tank θα ελεγα να κινηθεις σε ναυτιλο (ή ναυτιλο mini στα 2ml).
Απο αυτον αρχιζει η διαφορα (εστω και μικρη) με τους τυπικους ατμοποιητες με bottom coils και μικρη τρυπα εισαγωγης αερα.

Θα εχεις 5ml χωρητικοτητα υγρου και 4 τρυπες /ρυθμισεις αερα. Αν θες να δεις διαφορά σε σχεση με τα κλασσικα τσιγαρα θα ελεγα να κινηθεις απο αυτον και πανω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μιας και εγω ολα τα χρονια χρησιμοποιουσα tribeca, το σταματησα και αρχισα τα diy υγρα, μιας και ο ατμοποιητης μου θελει για πλακα καθε μερα 6+ml
Ενα υγρο αρωμα που μου εφερνε κοντα σε τριμπεκα ειναι το smoke της after8.

Nαι ειναι μικρο θα γεμιζεις συνεχεια,επισης για το 20αρι istick η τιμη ειναι πανακριβη στο συγκεκριμενο σαιτ παιρνεις το 30αρι με τα ιδια χρηματα απο Ελλαδα παντα..και ξεκινα με 18αρα νικοτινη στηναρχη αλλιως θα το παρατησεις γρηγορα και μετα κατεβαινε και γω βαρυς καπνιστης ,με 18αρα δεςν το χω ακουμπησει 3μηνες τωρα ξεκινω 12αρα,ξεκινα με tribeca ειναι απο τα πιο ευρεως αποδεκτα,μετα δοκιμαζεις δειγματα και λοιπα και μαθαινεις τι σου αρεσει..
Παρε καλυτερα το 30αρι οχι οτι θα σου χρειστουν τα 30 watt αλλα γιατι εχει πιο πολυ αυτονομια και λυνει καποια θεματακια του 20αριου με τις σπειρες κλπ,και γω θα σου λεγα καλυτερα ναυτιλο ατμοποιητη,κοιτα και τον δελτα 16 η 23...