E - smoke...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Δεν έχει διαφορά...
Είναι τιμή χωρίς το ΦΠΑ (23%) και βάζει και μία χρέωση ανά παραγγελία 4 . Και αυτό για 12ml, όχι τα 30...
Όχι τρομερά πράγματα σε διαφορές... Δηλαδή για 120ml (10 μπουκαλάκια) πληρώνεις 64.30 ενώ στα natura των 30ml πληρώνεις 60 .
Από funstore πάντως μου άρεσε η σοκολάτα και η φράουλα, ενώ τα φρούτα του δάσους είναι πολύ "επιθετικά"...

Σου άρεσε η σοκολάτα?
Αυτή δοκίμασα πρώτη και την έβαλα στην άκρη.Πολύ βαριά βρε συ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

ρε παιδια,τεταρτη μερα ατμιζω και κοντευω να χασω τη φωνη μου,πολυ βραχναδα.επαθε καποιος κατι παρομοιο;
Εχω γράψει παραπάνω ότι ο συνδυασμός τσιγάρου με ατμό μου έχει κάνει τον λαιμό χάλια.
Εχθές για πρώτη ημέρα,δεν άναψα καθόλου τσιγάρο για να δοκιμάσω,αλλά ο λαιμός είναι και σήμερα ένα χάλι.Ασε που φοβάμαι με το σύστημα που έχει σαν αυτό της πίπας,μην εχω τίποτα ιστορίες στα χείλη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Αναρωτιεσαι τι εκανες τοσο καιρο και γιατι αυτο το κολλημα τελος παντων.....

Καθαρά συνήθεια και ανάγκη για νικοτίνη.
Πιστεύεις θα μπορούσες να το κόψεις τόσο εύκολα χωρίς τη βοήθεια του ΗΤ; :p

Ρε σεις, λέτε ότι δεν κατάφερε ο περσινός νόμος για το κάπνισμα να το καταφέρουν αυτά τα μαραφέτια;
Χαλαρά. Και να θέλεις να κάνεις κάτι, αν άλλοι προσπαθούν να σου το επιβάλουν με το ζόρι, κλωτσάς!
Είδες πως μας το έφεραν οι κουφάλες οι Κινέζοι; :flipout:

ρε παιδια,τεταρτη μερα ατμιζω και κοντευω να χασω τη φωνη μου,πολυ βραχναδα.επαθε καποιος κατι παρομοιο;
Yup...
Όταν έκανα τα υγρά του funstore σκέτα...
Όταν έκανα ανάμιξη με Natura σταμάτησα να έχω πρόβλημα. Για αυτό κατέληξα να παίρνω μόνο υγρά με VG (φυτική).

Σου άρεσε η σοκολάτα?
Αυτή δοκίμασα πρώτη και την έβαλα στην άκρη.Πολύ βαριά βρε συ.

Μόνη της δεν παλεύεται με τίποτα!
Για αυτό έβγαλα τη συνταγή Σοκολάτα 18mg - Βανίλια 0mg - Φράουλα 0mg, όπου βάζω 40% σοκολάτα μόνο... :p
Δοκίμασέ την έτσι και πες μου.

Εχω γράψει παραπάνω ότι ο συνδυασμός τσιγάρου με ατμό μου έχει κάνει τον λαιμό χάλια.
Εχθές για πρώτη ημέρα,δεν άναψα καθόλου τσιγάρο για να δοκιμάσω,αλλά ο λαιμός είναι και σήμερα ένα χάλι.Ασε που φοβάμαι με το σύστημα που έχει σαν αυτό της πίπας,μην εχω τίποτα ιστορίες στα χείλη.

Μήπως τελικά το έχουν τα υγρά του funstore;
Στα χείλη δεν παίζει να πάθεις κάτι γιατί η θερμοκρασία που αναπτύσεται δεν είναι τόσο υψηλή ώστε να σου δημιουργήσει πρόβλημα.
Αν δίνεις όμως το ΗΤ σου από εδώ και από εκεί χωρίς να του βάλεις "προφυλακτικό" είναι λογικό να κολλήσεις κάτι... :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Εχω προσπαθησει 3-4 φορες και εχω γινει ρομπα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Χαλαρά. Και να θέλεις να κάνεις κάτι, αν άλλοι προσπαθούν να σου το επιβάλουν με το ζόρι, κλωτσάς!
Είδες πως μας το έφεραν οι κουφάλες οι Κινέζοι; :flipout:

Yup...
Όταν έκανα τα υγρά του funstore σκέτα...
Όταν έκανα ανάμιξη με Natura σταμάτησα να έχω πρόβλημα. Για αυτό κατέληξα να παίρνω μόνο υγρά με VG (φυτική).

Μόνη της δεν παλεύεται με τίποτα!
Για αυτό έβγαλα τη συνταγή Σοκολάτα 18mg - Βανίλια 0mg - Φράουλα 0mg, όπου βάζω 40% σοκολάτα μόνο... :p
Δοκίμασέ την έτσι και πες μου.

Μήπως τελικά το έχουν τα υγρά του funstore;
Στα χείλη δεν παίζει να πάθεις κάτι γιατί η θερμοκρασία που αναπτύσεται δεν είναι τόσο υψηλή ώστε να σου δημιουργήσει πρόβλημα.
Αν δίνεις όμως το ΗΤ σου από εδώ και από εκεί χωρίς να του βάλεις "προφυλακτικό" είναι λογικό να κολλήσεις κάτι... :p

Στα υγρά με VG τι πρέπει να γράφει επάνω το μπουκαλάκι γιά να το καταλαβαίνουμε;

Σήμερα δοκιμάζω το Nobacco Tabacco στα 16 Νικοτίνη απο τα 18 Maxboro της Natura που κάνω απο την αρχή που ξεκίνησα το ΗΤ, δηλαδή καμιά εβδομάδα περίπου.
Μου φαίνεται πολύ καλό και με λιγότερη νικοτίνη αν και δεν το περίμενα.Σε σχέση με το Maxboro 18άρι, καταλαβαίνεις πιό ελαφρά την τζούρα, χωρίς όμως μεγάλες διαφορές.Επίσης είναι λιγότερο γλυκό απο το Maxboro και ίσως λιγότερο μυροδάτο....δηλαδή πιό τσιγαρίσιο θα το έλεγα.Μου αρέσει πολύ,και περιμένω να δω τι θα παίξει με τον λαιμό!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Καθε εταιρεια γραφει το ποσοστο VG και PG που χρησιμοποιει συνηθως γενικα στα υγρα της και οχι πανω στο μπουκαλακι . (Η Halo δεν το κανει γενικοτερα)
Η PG δινει μεγαλυτερο χτυπημα ενω η VG δινει τεραστιο ντουμανι καπνο χωρις χτυπημα.

Το πιο συνηθισμενο ειναι 80/20 PG/VG....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Σήμερα δοκιμάζω το Nobacco Tabacco στα 16 Νικοτίνη

Το δοκιμασα σημερα.
Μ αρεσε παρα πολυ. Σου αφηνει μια πολυ μiκρη σοκολατενια γευση.
Πολυ μικρη ομως.
Μου θυμισε τα πουρα backwoods τα αρωματικα

Μετα απο 10 μερες με 16 mg, ειπα να δοκιμασω το συγκεκριμενο σε 11 mg.
Εχει μικροτερο χτυπημα, αλλα δεν με χαλασε καθολου.
Ο λαιμος μου στεγνωσε λιγο, αλλα το ιδιο ειχα παθει και πριν 10 μερες που ξεκινησα το ΗΤ.
Λογικα θα μεινω σε αυτην την γευση μεχρι να τυχει να δοκιμασω κατι αλλο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Στα υγρά με VG τι πρέπει να γράφει επάνω το μπουκαλάκι γιά να το καταλαβαίνουμε;

Στα συστατικά γράφει "Φυτική γλυκερίνη" ή VG. :smile:

Σε σχέση με το Maxboro 18άρι, καταλαβαίνεις πιό ελαφρά την τζούρα, χωρίς όμως μεγάλες διαφορές.Επίσης είναι λιγότερο γλυκό απο το Maxboro και ίσως λιγότερο μυροδάτο....δηλαδή πιό τσιγαρίσιο θα το έλεγα.Μου αρέσει πολύ,και περιμένω να δω τι θα παίξει με τον λαιμό!!!

Με το Natura είχες πρόβλημα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Στα συστατικά γράφει "Φυτική γλυκερίνη" ή VG. :smile:

Με το Natura είχες πρόβλημα;
Οχι δεν είχα πρόβλημα, αν και με τα πειράματα και τις δοκιμές που κάνω αυτη την εποχή μέχρι να καταλήξω κάπου περίμενα να έχω....απλά το πρωί που ξυπνάω είμαι λίγο στεγνός στον λαιμό, όμως δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι φταίει το ΗΤ. επειδή αυτό το διάστημα είμαι λίγο ψιλοκρυωμένος.

Πριν λίγο πήρα μιά γεύση και απο το Nobacco 16mg Desert Ship......μαύρα χάλια...δεν μου άρεσε καθόλου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

ο λαιμος λιγο καλυτερα αποψε,το elipse εχει ψιλοδιαρροη και μου σπαει τα α%&%&ια.Το black old tobbaco των 16 mg της ovale επισης αθλιο,μην το παρετε..Α,η εκδικηση του καπνιστη ειναι γλυκια!!

Ε, εντάξει... Και όταν αλλάζαμε τσιγάρα υπήρχε θέμα με το λαιμό...
Πάντως τώρα, ακόμη και όταν κάνω 2-3 διαφορετικά υγρά την ημέρα δεν έχω θέμα με το λαιμό!

Πως τους εκδικείσαι Νίκο; Τους κουνάς το ΗΤ μπροστά τους και τους λες "Είναι μόνο για καπνιστές"; :rofl:

Σε μεγαλα γλεντια με το ΗΤ και εμενα ο λαιμος μου ξεραίνεται........
Την αλλη μερα το πρωι ειδικα ειναι ψιλοχαλια αλλα με κατι ζεστο ερχεται γρηγορα στα φυσιολογικα του.

Αν εξαιρέσω την πρώτη βραδιά και τον Virginia, ο λαιμός μου δεν έχει ξεραθεί καθόλου...
Μήπως το παρακάνετε με τους LR/dual coil τελικά; :p

BTW, αύριο μάλλον θα έχω στα χέρια μου τον επισκευάσιμο ατμοποιητή!

Αν εξαιρέσω την πρώτη βραδιά και τον Virginia, ο λαιμός μου δεν έχει ξεραθεί καθόλου...
Μήπως το παρακάνετε με τους LR/dual coil τελικά; :p

BTW, αύριο μάλλον θα έχω στα χέρια μου τον επισκευάσιμο ατμοποιητή!

Και βεβαια το παρακανω οπως και με τα στριφτα που εκανα.

Μιλα , λεγε , για τον επισκευασιμο !!!!!
Εχω φαει τον τοπο και δεν βρισκω πουθενα.

Πως τους εκδικείσαι Νίκο; Τους κουνάς το ΗΤ μπροστά τους και τους λες "Είναι μόνο για καπνιστές"; :rofl:
χα!Στη δουλεια Μιχαλη μου τα ειχαν πρηξει,με ειχε φαει το..πεζοδρομιο!Και τωρα ατμιζω ολο καμαρι στη μουρη τους :Banane0: