E - smoke...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Να προσθεσω οτι freedom με natura maxboro 18aria και τα δυο, σε μιξη 50-50 δεν ατμιζονται (πως λεμε "δεν καπνιζεται" :p ).

Αυτά είναι ήδη μίξεις.
Αν θες να κάνεις δοκιμές, τσίμπα καθαρές γεύσεις (σοκολάτα, βανίλια, φράουλα, μπανάνα, καρύδα κλπ) κατά προτίμηση μηδενικές.

Σημειώνεις τη συνταγή που δοκιμάζεις, βάζεις σταγόνες σε δοκιμαστικό σωλήνα, ανακατεύεις και στάζεις απευθείας σε καθαρό ατμιστή.
Κάνεις ότι αλλαγή θες σε καινούργιο δοκιμαστικό, σημειώνεις πάλι τη συνταγή, στάζεις στον ατμιστή.
Ε, ακόμη και όταν πιστεύεις ότι έχεις καταλήξει, έχεις διαθέσιμους 2-3 δοκιμαστικούς σωλήνες με επίδοξες συνταγές, που η κάθε μία έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της.

Δεν είναι εύκολο να βγάλεις σωστή συνταγή...
Για 1-2 πετυχημένες συνταγές, θα βγάλεις άλλες 10 never again... :p

Αμέ! Από το στρατό! :rofl:
Αλλά και το κοτόπουλο και το ρύζι είναι καθαρές γεύσεις.
Υγρό με γεύση ρύζι δεν έχω βρει βέβαια...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Ειναι ψιλο απιθανο να βαλεις 2 ετοιμες γευσεις μαζι και να βγει καλο το αποτελεσμα.
Το καλυτερο ειναι να βαλεις βαση και να παιξεις με αρωματα.
Οκ. Παλι ερευνα αγορας... Καπου πηρε το ματι μου βαση Halo...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Αυτά είναι ήδη μίξεις.
Αν θες να κάνεις δοκιμές, τσίμπα καθαρές γεύσεις (σοκολάτα, βανίλια, φράουλα, μπανάνα, καρύδα κλπ) κατά προτίμηση μηδενικές.

Σημειώνεις τη συνταγή που δοκιμάζεις, βάζεις σταγόνες σε δοκιμαστικό σωλήνα, ανακατεύεις και στάζεις απευθείας σε καθαρό ατμιστή.
Κάνεις ότι αλλαγή θες σε καινούργιο δοκιμαστικό, σημειώνεις πάλι τη συνταγή, στάζεις στον ατμιστή.
Ε, ακόμη και όταν πιστεύεις ότι έχεις καταλήξει, έχεις διαθέσιμους 2-3 δοκιμαστικούς σωλήνες με επίδοξες συνταγές, που η κάθε μία έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της.

Αν ειναι μηδενικες πως θα φτασω το 18mg nic που ειναι το minimum που αντεχει ο οργανισμος μου;;;;

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Οκ. Παλι ερευνα αγορας... Καπου πηρε το ματι μου βαση Halo...

Καλα αμα βρεθει τετοια βαση θα τους κανω πλουσιους.

Στο μεταξυ ετοιμαζω παραγγελια απο Inawera και σε λιγες μερες θα σας εχω νεα.
Ακουσα οτι αυτη η γευση ειναι πολυ κοντα σε Tribeca και εχω ψηθει.

Ας μην τα πεταξουμε ολοι τα λεφτα μας , θα παρω εγω και θα ενημερωσω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Αν ειναι μηδενικες πως θα φτασω το 18mg nic που ειναι το minimum που αντεχει ο οργανισμος μου;;;;

Παιρνεις βαση αοσμη με 18mg νικοτινης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Παιρνεις βαση αοσμη με 18mg νικοτινης.
Αν βαλω 5ml βαση και 2,5 ml αρωμα για να εχω ποσοτητα 7,5 ml, απο 18 δε θα γινει 12 αφου το αρωμα θα ειναι μηδεν περιεκτικοτητα;;;

p.s
εδω εισαι
http://www.ivape.eu/e-liquid/halo-purity/halo-fusion-30ml.html

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Αν βαλω 5ml βαση και 2,5 ml αρωμα για να εχω ποσοτητα 7,5 ml, απο 18 δε θα γινει 12 αφου το αρωμα θα ειναι μηδεν περιεκτικοτητα;;;

p.s
εδω εισαι
http://www.ivape.eu/e-liquid/halo-purity/halo-fusion-30ml.html

Την εχουν οσο την κανονικη τα τσακαλια :icon15:

Λοιπον προσοχη στο αρωμα.
Για αρωμα βαζεις 2-3% του συνολικου υγρου σου. Λιγο πανω λιγο κατω αναλογα τα γουστα σου.

Δες και εναν γενικοτερο calculator αν και δεν τον εχω χρησιμοποιησει.
http://www.eliquidcalculator.com/#home

Στις μίξεις προσπαθείς να βρεις την καλύτερη γεύση.
Όταν θα καταλήξεις στη γεύση μπορείς να πάρεις τα υγρά σε 18mg.
Η νικοτίνη αλλάζει τη γεύση και δεν μπορείς να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα...
Όχι ότι δεν μπορείς να παίξεις από την αρχή με 18άρια, αλλά αν εσύ έχεις στο μυαλό σου μία πικάντικη συνταγή (να δώσεις π.χ. επίγευση πιπεριάς), θα το πάρεις εύκολα με 18άρι ενώ αν το δοκιμάσω εγώ με 9άρι, η γεύση θα είναι αλλού για αλλού... :smile;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Λοιπον προσοχη στο αρωμα.
Για αρωμα βαζεις 2-3% του συνολικου υγρου σου. Λιγο πανω λιγο κατω αναλογα τα γουστα σου.
Ααααα...Now i get it...

Πανο, προσεκτικα με τα πειραματα εεε?

424570-chemical-experiment.jpg

Τελικά πριν λίγο δεν άντεξα και έβαλα να δοκιμάσω λίγο απο Tribeca.......έπαθα την πλάκα μου.
Απίστευτα καλή γεύση και πολύ μπροστά απο οτιδήποτε άλλο.Ποιό τσιγάρο και πράσινα άλογα....σωστή ισοροπία μεταξύ ημίγλυκης και τσιγαρίσιας γεύσης στο τελείωμα της εκπνοής, που δεν κουράζει καθόλου, και που μπορεί άνετα και ευχάριστα να σε συνοδεύει ολόκληρη ημέρα.

Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει μετά απο επιπλέον 24ώρες, και επίσης δεν ξέρω ποιά διαφορά θα έχει σε λιγότερη νικοτίνη.

Το Torque56 θα το δοκιμάσω αύριο, και θα μου μένει ακόμη γιά να καταλήξω στο καθημερινό άτμισμα η δοκιμή του Freedom,αν και μετά το Tribeca δεν καίγομαι κι'όλας.

Πάντως θεωρώ πλέον δύσκολο εαν όχι απίθανο να γευτώ κάτι καλύτερο απο το Tribeca!!!
Το ότι τα Halo θα είναι η τελική μου επιλογή, δεν το συζητώ κάν!!!

Τελικά τα Halo, πρέπει να έχουν την καλύτερη νικοτινούχα ατμιστική βάση στην αγορά,δεν εξηγείται διαφορετικά.

ΝΑΙ...ακριβά τα άτιμα,όμως υπάρχει και Hi end κατηγορία, στα υγρά ΗΤ,με ότι αυτο συνεπάγεται!!!

Torque56....
Απλά....φοβερό!!!
Το ίδιο υπέροχο με το Tribeca, έχοντας ίσως ελάχιστα πιό πολύ την γεύση τσιγάρου και μάλιστα στριφτού!!!
Πραγματικά δεν ξέρω ποιό απο τα δύο μου αρέσει περισσότερο...ίσως το Tribeca λόγω ελάχιστα πιό δυνατής γεύσης.
Πάντως δεν βλέπω να δοκιμάζω Freedom, μιά που πλέον έχω καλυφθεί με Tribeca και Torque56,άσε που γιά το Freedom έχω ακούσει πολύ διαφορετικές γνώμες μίσους και πάθους!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: E - smoke...

Torque56....
Απλά....φοβερό!!!
Το ίδιο υπέροχο με το Tribeca, έχοντας ίσως ελάχιστα πιό πολύ την γεύση τσιγάρου και μάλιστα στριφτού!!!
Πραγματικά δεν ξέρω πιό απο τα δύο μου αρέσει περισσότερο...ίσως το Tribeca λόγω ελάχιστα πιό δυνατής γεύσης.
Πάντως δεν βλέπω να δοκιμάζω Freedom, μιά που πλέον έχω καλυφθεί με Tribeca και Torque56,άσε που γιά το Freedom έχω ακούσει πολύ διαφορετικές γνώμες μίσους και πάθους!!!

Ποσο νικοτινη Γιαννη ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Αυτά είναι ήδη μίξεις.

Με τρομάζεις..

23uv19d.gif

... αφήσαμε τις δοκιμές με τα καλώδια και πιάσαμε τους ατμιστές μου φαίνεται!!

από που το αγοράζεις αυτό το μαραφέτι για να κανω μια δοκιμουλα κι εγώ?

(αν θέλετε γράψτε και τιμές του e-cig και των αξεσουάρ του-γράψτε και μερικούς συνδέσμους(links) αν θέλετε)

ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! :worshippy:

Last edited:
Συγνωμη που παρεμβαινω στη ροη των αποψεων, αλλα λογω του οτι θελω να κοψω το τσιγαρο (2 πακετα Marlboro την ημερα) εκατσα και διαβασα 28 σελιδες στο νημα αλλα ακρη δεν εβγαλα. Το μονο που καταλαβα ειναι οτι τα υγρα halo ειναι καλα.

Αποριες.
1) ποια συσκευη να αγορασω. ? (διαβαζω για μπαταριες, δεξαμενες, βλαβες κλπ)
2)Απο που να την αγορασω στην Αθηνα. ? (συσκευη και υγρα halo) (Εστω και απο Ελληνικο ιντερνετομαγαζο με αντικαταβολη)
3) πως ακριβως τα καπνιζω. ? Ατμιζω οπως τα τσιγαρα. ? πιο αραια. ? πιο συχνα. ? με τι διαρκεια. ?

Σκοπος μου ειναι να προσπαθησω να κοψω το τσιγαρο και οχι να ατμιζω για χαβαλε/απολαυση. (εκτος κι αν στο τελος καταληξω να μου αρεσει)