E - smoke...

Για μενα τέλος προς το παρόν το e-cig.
Από εχθές ο λαιμός μου έχει κλείσει.Ρίχνω το φταίξιμο στην ποιότητα των λαδιών από το φανστορ αλλα και στο "τσιγάρο" που πουλάει.
Συχνή διαρροή του υγρού,μη σταθερή ροή μετά από κάθε γέμισμα,εκαναν την όλη διαδικασία σκέτο ξενέρωμα.

Torque56....
Απλά....φοβερό!!!

Με βάζεις σε σκέψεις... Από njoy hellas το πήρες;

από που το αγοράζεις αυτό το μαραφέτι για να κανω μια δοκιμουλα κι εγώ?
(αν θέλετε γράψτε και τιμές του e-cig και των αξεσουάρ του-γράψτε και μερικούς συνδέσμους(links) αν θέλετε)

Νάτος και ο Ηλίας... :flipout:
Φιλαράκι, κόβεις χαλαρά το κάπνισμα και αρχίζεις το άτμισμα...
Για τα υπόλοιπα, παρακάτω... :p

Αποριες.
1) ποια συσκευη να αγορασω. ? (διαβαζω για μπαταριες, δεξαμενες, βλαβες κλπ)
2)Απο που να την αγορασω στην Αθηνα. ? (συσκευη και υγρα halo) (Εστω και απο Ελληνικο ιντερνετομαγαζο με αντικαταβολη)
3) πως ακριβως τα καπνιζω. ? Ατμιζω οπως τα τσιγαρα. ? πιο αραια. ? πιο συχνα. ? με τι διαρκεια. ?

Σκοπος μου ειναι να προσπαθησω να κοψω το τσιγαρο και οχι να ατμιζω για χαβαλε/απολαυση. (εκτος κι αν στο τελος καταληξω να μου αρεσει)

1) Το θέμα της συσκευής είναι υποκειμενικό... Κατά βάση, ego-t δοκίμασα εγώ και έκοψα το κάπνισμα. Φυσικά θα υπάρχουν και άλλα αλλά μάλλον πιο ψαγμένος είναι ο kpaiss σε αυτό το θέμα... :p
2) Γράφεις "Ηλεκτρονικό τσιγάρο" στο google και βρίσκεις τα πάντα... Μέχρι και forum υπάρχει.
3) Το κάπνισμά του θυμίζει ναργιλέ. Το έχεις δίπλα σου και όταν θέλεις παίρνεις τζούρα. Το θέμα είναι ότι επειδή η γεύση είναι πολύ ωραία καταλήγεις να παίρνεις περισσότερες τζούρες ΗΤ παρά από κανονικό τσιγάρο... Αλλά δεν έγινε και τίποτα...
Χονδρικά κάθε ml έχει τόσες τζούρες όσες ένα πακέτο τσιγάρα...
Αυτό εξαρτάται από τον ατμοποιητή που έχεις, αν έχεις διαρροές, κλπ κλπ κλπ...
Το πόσο οικονομικό είναι δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν ξέρω πόσο σου κοστίζει το κάπνισμα την ημέρα τώρα...

Δεν θα προσπαθήσεις να κόψεις το τσιγάρο... Τουλάχιστον όχι πολύ.
Απλά θα το κόψεις και δεν θα θες να το ξαναπλησιάσεις. Γιατί απλά δεν θα έχεις λόγο.
Το ότι θα καταλήξεις να σου αρέσει και να ατμίζεις επειδή θα γουστάρεις είναι σχεδόν σίγουρο. Απλά θα αναρωτιέσαι γιατί σου άρεσε το τσιγάρο τόσο καιρό...
Αν πάρεις μάλιστα γεύση τσιγάρου, η τελική γεύση που θα παίρνεις θα είναι καθαρού καπνού χωρίς τη γεύση του καμένου χαρτιού!

Re: Απάντηση: E - smoke...

Από εχθές ο λαιμός μου έχει κλείσει.Ρίχνω το φταίξιμο στην ποιότητα των λαδιών από το φανστορ αλλα και στο "τσιγάρο" που πουλάει.
Συχνή διαρροή του υγρού,μη σταθερή ροή μετά από κάθε γέμισμα,εκαναν την όλη διαδικασία σκέτο ξενέρωμα.

Άρα το funstore παίρνει Χ...

Αφού το έχεις... Γιατί δεν δοκιμάζεις με έναν καλό καπνό;
Κάτι σε natura να σου στρώσει το λαιμό;

Απάντηση: Re: E - smoke...

1) Το θέμα της συσκευής είναι υποκειμενικό... Κατά βάση, ego-t δοκίμασα εγώ και έκοψα το κάπνισμα. Φυσικά θα υπάρχουν και άλλα αλλά μάλλον πιο ψαγμένος είναι ο kpaiss σε αυτό το θέμα... :p
2) Γράφεις "Ηλεκτρονικό τσιγάρο" στο google και βρίσκεις τα πάντα... Μέχρι και forum υπάρχει.
3) Το κάπνισμά του θυμίζει ναργιλέ. Το έχεις δίπλα σου και όταν θέλεις παίρνεις τζούρα. Το θέμα είναι ότι επειδή η γεύση είναι πολύ ωραία καταλήγεις να παίρνεις περισσότερες τζούρες ΗΤ παρά από κανονικό τσιγάρο... Αλλά δεν έγινε και τίποτα...
Το πόσο οικονομικό είναι δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν ξέρω πόσο σου κοστίζει το κάπνισμα την ημέρα τώρα...

Απλά θα το κόψεις και δεν θα θες να το ξαναπλησιάσεις. Γιατί απλά δεν θα έχεις λόγο.
Το ότι θα καταλήξεις να σου αρέσει και να ατμίζεις επειδή θα γουστάρεις είναι σχεδόν σίγουρο. Απλά θα αναρωτιέσαι γιατί σου άρεσε το τσιγάρο τόσο καιρό...
Αν πάρεις μάλιστα γεύση τσιγάρου, η τελική γεύση που θα παίρνεις θα είναι καθαρού καπνού χωρίς τη γεύση του καμένου χαρτιού!

Τα Ηalo τα πήρα απο εδω...
http://www.e-smokeguru.gr/

Και να μπείς σε μπελάδες, πίστεψέ με, αξίζει τον κόπο.
Πάντως εγω ήδη έχω γραφτεί στο site της Halo, που στέλνει και Ελλάδα πλέον, με σύνολο μαζί με τα μεταφορικά πολύ φθηνότερα απο ότι να τα αγοράσιες εδω,και παραλαβή άμεση!!!

Είναι σίγουρο Σωκράτη, ότι έχεις πέσει σε λάθος υγρά σε σχέση με τον λαιμό σου, και πιθανόν σε προβληματικό ΗΤ...δεν εξηγείται διαφορετικά τόσο μεγάλο πρόβλημα.
Εγω γιά απράδειγμα με τα Halo και το Ovale Elips είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα μέχρι στιγμής....το απολαμβάνω!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

... αφήσαμε τις δοκιμές με τα καλώδια και πιάσαμε τους ατμιστές μου φαίνεται!!

από που το αγοράζεις αυτό το μαραφέτι για να κανω μια δοκιμουλα κι εγώ?

(αν θέλετε γράψτε και τιμές του e-cig και των αξεσουάρ του-γράψτε και μερικούς συνδέσμους(links) αν θέλετε)

ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! :worshippy:

Ανάλογα πιό μαραφέτι θέλεις να αγοράσεις ,βρίσκεις και το ανάλογο κατάστημα που το πουλάει.
Σχεδόν παντού μπορείς να δοκιμάσεις συσκευές.Οι τιμές τους ξεκινάνε συνήθως απο 40 περίπου ευρώ και μπορεί να φτάσουν γιά έτοιμες συσκευές έως και 120.
Αρχικά θα πρέπει να ξέρεις τι περίπου ζητάς γιά να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο.

Συγνωμη που παρεμβαινω στη ροη των αποψεων, αλλα λογω του οτι θελω να κοψω το τσιγαρο (2 πακετα Marlboro την ημερα) εκατσα και διαβασα 28 σελιδες στο νημα αλλα ακρη δεν εβγαλα. Το μονο που καταλαβα ειναι οτι τα υγρα halo ειναι καλα.

Αποριες.
1) ποια συσκευη να αγορασω. ? (διαβαζω για μπαταριες, δεξαμενες, βλαβες κλπ)
2)Απο που να την αγορασω στην Αθηνα. ? (συσκευη και υγρα halo) (Εστω και απο Ελληνικο ιντερνετομαγαζο με αντικαταβολη)
3) πως ακριβως τα καπνιζω. ? Ατμιζω οπως τα τσιγαρα. ? πιο αραια. ? πιο συχνα. ? με τι διαρκεια. ?

Σκοπος μου ειναι να προσπαθησω να κοψω το τσιγαρο και οχι να ατμιζω για χαβαλε/απολαυση. (εκτος κι αν στο τελος καταληξω να μου αρεσει)

Ξεκινώ απο το τέλος των προβληματισμών σου....
Το πιό πιθανό είναι να καταλήξεις να ατμίζεις συνέχεια, ιδιαίτερα απο την στιγμή που θα βρείς το κατάλληλο κουστουμάκι γιά τα μέτρα σου.

1)Γιά την συσκευή εξαρτάται απο τα χρήματα που διαθέτες και απο τις απαντήσεις που θα δώσεις στα εξής...
Α.....Το μέγεθος της συσκευής σε ενδιαφέρει;
B....Χρειάζεσαι μεγάλη αυτονομία μπαταρίας;
Γ...Βρίσκεσαι αρκετές ώρες την ημέρα μπροστά σε υπολογιστή;
Δ...Σε ενοχλεί εαν η συσκευή έχει κουμπάκι που πρέπει να το πατάς ταυτόχρονα όταν ατμίζεις;

2) Υγρά Halo ,μπορείς πλέον να βρείς σε αρκετά καταστήματα στην Ελλάδα.Με αντικαταβολή σίγουρα μπορείς να αγοράσεις και με άψογη εξυπηρέτηση απο εδω...http://www.e-smokeguru.gr/

3)Ο τρόπος ατμίζματος διαφέρει κάπως απο αυτόν του καπνίσματος, και εξαρτάται επίσης απο το εαν έχει κουμπί ενεργοποίησης ο εξατμιστής η όχι.Εαν έχει ,πράγμα που είναι πιό σωστό απο τεχικής μεριάς, ελάχιστα πριν την εισπνοή πατάς το κουμπί αυτό συνεχώς και μέχρι την εκπνοή σου.Εαν δεν έχεις δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε...απλά τραβάς την δόση σου.
Και τις δύο περιπτώσεις ατμίζεις με πιό βαθιά τζούρα και πιό αργά έτσι ώστε να προλάβει να ατμοποιηθεί το υγρό απο τον εξατμιστείς και να πάρεις ολόκληρη την γεύση του.

Πές μας ότι απορίες εξακολουθείς να έχεις γιά να ανταπαντήσουμε σε αυτές.

Μμμμ... Στέλνει και με αντικαταβολή;
Φυσικά...έτσι τα πήρα και εγω.Μπορείς να τους πάρεις και ένα τηλέφωνο και να δώσεις την παραγγελία σου, όπως άλωστε και έκανα.

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Ξεκινώ απο το τέλος των προβληματισμών σου....
Το πιό πιθανό είναι να καταλήξεις να ατμίζεις συνέχεια, ιδιαίτερα απο την στιγμή που θα βρείς το κατάλληλο κουστουμάκι γιά τα μέτρα σου.

1)Γιά την συσκευή εξαρτάται απο τα χρήματα που διαθέτες και απο τις απαντήσεις που θα δώσεις στα εξής...
Α.....Το μέγεθος της συσκευής σε ενδιαφέρει;
B....Χρειάζεσαι μεγάλη αυτονομία μπαταρίας;
Γ...Βρίσκεσαι αρκετές ώρες την ημέρα μπροστά σε υπολογιστή;
Δ...Σε ενοχλεί εαν η συσκευή έχει κουμπάκι που πρέπει να το πατάς ταυτόχρονα όταν ατμίζεις;

2) Υγρά Halo ,μπορείς πλέον να βρείς σε αρκετά καταστήματα στην Ελλάδα.Με αντικαταβολή σίγουρα μπορείς να αγοράσεις και με άψογη εξυπηρέτηση απο εδω...http://www.e-smokeguru.gr/

3)Ο τρόπος ατμίζματος διαφέρει κάπως απο αυτόν του καπνίσματος, και εξαρτάται επίσης απο το εαν έχει κουμπί ενεργοποίησης ο εξατμιστής η όχι.Εαν έχει ,πράγμα που είναι πιό σωστό απο τεχικής μεριάς, ελάχιστα πριν την εισπνοή πατάς το κουμπί αυτό συνεχώς και μέχρι την εκπνοή σου.Εαν δεν έχεις δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε...απλά τραβάς την δόση σου.
Και τις δύο περιπτώσεις ατμίζεις με πιό βαθιά τζούρα και πιό αργά έτσι ώστε να προλάβει να ατμοποιηθεί το υγρό απο τον εξατμιστείς και να πάρεις ολόκληρη την γεύση του.

Πές μας ότι απορίες εξακολουθείς να έχεις γιά να ανταπαντήσουμε σε αυτές.
Απο τοτε που με συμβουλευσαν οι Γιατροι για λογους υγειας να κοψω το καπνισμα, οχι μονο δεν το εκοψα αλλα κατα ενα μυστηριο λογο τελειωνω το τσιγαρο σε χρονο οπου ο διπλανος μου θα ριξει την πρωτη σταχτη στο τασακι.

καπνιζω το τσιγαρο μεσα σε 30-40 sec και αυτο μου εχει δημιουργησει μεγαλυτερο προβλημα.
Οποτε δεν ξερω τι παιζει με τις τζουρες του ΗΤ.
Οι αποριες μου εχουν να κανουν πιο πολυ (προς ωρας) με την συσκευη. Φιλος μου ειπε οτι φιλος του που καπνιζε ΗΤ μιλουσε για κατι διαρροες.
Επισης μπαινοντας σε site που τα πουλανε, εφριξα. Ανταλακτικα, φυτιλια, συρματοσχοινα,φιλτρα ατμοποιητες, κλπ

Αν ειναι να χαλανε καθε τοσο, ας ξεκινησω με καποια φθηνη συσκευη. Δεν εχω καταλαβει τι πρεπει να αγοραζω συνεχεια εκτος απο το υγρο καπνισματος. Μπαταριες, ατμοποιητες φιλτρα κλπ.

Για το μεγεθος συσκευης δεν μπορω να απαντησω μιας και δεν ξερω καν πως μοιαζουν απο κοντα.
Στον υπολογιστη ειμαι καθε μερα αρκετα.
Το κουμπακι δεν εχω καταλαβει αν ειναι καλο να υπαρχει ή μη. Δεν υποτιθεται οτι ειναι καλυτερα να μην πατας τιποτα. ? που ειναι η παγιδα σε αυτα που δεν εχουν κουμπακια. ?
Αυτονομια μπαταριας θα την ηθελα για να μην ξεμενω εκτος σπιτιου.

Γιατι μερικοι αναφερουν διαρροες, καψιμο φυτιλιου κλπ. ? εχει να κανει με την ποιοτητα/τεχνολογια συσκευης. ?
Σκεφτομουν για υγρα halo και Alter eGo Dual Coils συσκευη γιατι διαβασα οτι βγαζει πιο πολυ καπνο/ατμο. Δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστη.

Επισης σκεφτομουν να παρω στην αρχη μπουκαλακι 7ml να δοκιμασω γευση και μετα 30ml. Αλλα δεν ξερω ποση νικοτινη θα παιρνω, εχει το μπουκαλακι οδηγιες και ποσο πρεπει να καταναλωνω maximum. ?

Τελος αν αυριο παραγειλω αυτη τη συσκευη και υγρα, τι αλλο θα πρεπει να παραγγειλω απο ανταλλακτικα που θα χρειαστουν συντομα στις επομενες εβδομαδες. ?

Πολλες αποριες αλλα αποφασισα να ξεκινησω το ΗΤ ΑΜΕΣΑ μπας και καταφερω να κοψω το τσιγαρο που με ταλαιπωρει σε ενα προβλημα υγειας μου.

Last edited:
Φίλε warewolf73 διάβασε και αυτό,έχει πολλές συμβουλές. http://www.njoyhellas.gr/ηλεκτρονικο-τσιγαρο/
Μην τρελαίνεσαι με τα διάφορα που περιέχει αυτό το gadgetακι,είναι απλούστατο και σε 1-2 μέρες σου έχει γίνει συνήθεια.Φαντάσου αυτά στα γράφω εγώ που ούτε καπνιστής είμαι ούτε το χρησιμοποιώ (εντάξει μια σοκολατίτσα την ατμίζω που και που :ears:),το έχω πάρει για την γυναίκα μου και πολλές φορές το φτιάχνω εγώ.
Πάρε ένα τσιγάρο και ξεκίνα,βρες μόνος σου τι παίζει δεν είναι τρομερό,μην αγχώνεσαι και θα δεις θα σου αρέσει.
Υπόψιν το ΗΤ δεν θεωρείται προϊόν διακοπής καπνίσματος αλλά εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος.Το θετικό του για τον καπνιστή όμως είναι ότι δεν τραβάει την σαβούρα του κανονικού τσιγάρου και ότι δεν μπαίνει σε κοινωνική απομόνωση όπως μπήκε τον τελευταίο καιρό.Επίσης δεν ενοχλείς τους γύρω σου και υπάρχει μια πιθανότητα να κάνεις διακοπή του τσιγάρου γενικά μειώνοντας τα επίπεδα νικοτίνης.-bye-

Φίλε warewolf73 διάβασε και αυτό,έχει πολλές συμβουλές. http://www.njoyhellas.gr/ηλεκτρονικο-τσιγαρο/
Μην τρελαίνεσαι με τα διάφορα που περιέχει αυτό το gadgetακι,είναι απλούστατο και σε 1-2 μέρες σου έχει γίνει συνήθεια..-bye-
Ευχαριστω για τις απαντησεις ολους σας.
Κατ'αρχην ξερω καταλαβα οτι δεν κοβεις το τσιγαρο με αυτο, αλλα το αντικαθιστας. Απλα, με τον καιρο εχω σκοπο να μειωσω τις δοσεις νικοτινης ωστε να σταματησω εντελως. (Πιστευω οτι ειναι καλυτερο απο τσιχλες, επιθεματα κλπ γιατι σου δινει ολο το πακετο. Καπνο/ατμο,κρατημα κλπ)

Οντως διαβαζοντας το link παραπανω μου λυθηκαν καποιες αποριες (αν και οχι τοσο τεχνικης φυσεως, εξατμισεις εξαυλωτες κλπ)
Οσον αφορα την προπυλενογλυκολη βρηκα το παρακατω:

Προέλευση: Εμπορικά παράγεται από οξικό οξύ και ανθρακικά άλατα.
Λειτουργίες & χαρακτηριστικά:
Χρησιμοποιείται ως διαλυτικό μέσο και αντιοξειδωτικό.
Προϊόντα:
Χρησιμοποιείται ευρέως.
Ανώτατο όριο καθημερινής λήψης: Έως 25 mg / kg σωματικού βάρους.
Παρενέργειες:
Δεν έχουν αναφερθεί κατά την χρήση του στα τρόφιμα.

Οπως και αυτο:

Propylene Glycol = Προπυλενογλυκόλη : Προέρχεται από πετρέλαιο και βρίσκεται στα αυτόματα φρένα και στους βιομηχανικούς αποψύκτες. Το Έντυπο Δεδομένων με Υλικά Ασφάλειας (Material Safety Data Sheet = MSDS : Χάρτης Χρήσης Προϊόντος) για την προπυλενογλυκόλη συνιστά προφύλαξη στην επαφή της με το δέρμα. Παρ’ όλα αυτά, σπάνια είναι τα καλλυντικά που δεν χρησιμοποιούν αυτή την ουσία σαν ενυδατωτή. Τα αποτελέσματα της προπυλενογλυκόλης στην ανθρώπινη υγεία είναι πολυάριθμα και ανησυχητικά. Μπορεί να προκαλέσει δερματίτιδα, τοξικότητα των αυτιών, καταστροφή των νεφρών και προβλήματα με το συκώτι, σύμφωνα με διάφορες κλινικές μελέτες.

Επειδη γινεται αναφορα στα νεφρα, (εκει εχω το προβλημα) σκεφτηκα καποια πραγματα, αλλα υστερα διαπιστωσα σε καποιο αλλο αρθρο οτι προπυλαινογλυκολη βαζουν και στους καπνους των τσιγαρων για να τους κρατουν υγρους.
Απο τη στιγμη λοιπον που εχω στοχο την μειωση της νικοτινης με αυτη τη συσκευη, εν καιρο θα σταματησω και το ΗΤ οποτε μακροχρονια δεν νομιζω οτι πρεπει να με απασχολησει αλλο αυτη η ουσια.

Οσον αφορα τις συσκευες, δεν ξερω τι ειναι καλυτερο. Την δεξαμενη που παιρνει υγρο, ή τα φιλτρα που ειναι ετοιμα με υγρο. (Επειδη μιλουσαμε για διαρροες)

Στα ΗΤ που έχουμε πάρει εμείς βάζουμε βγάζουμε τους γεμιστήρες με προσοχή και δεν υπάρχει καμία διαρροή,θέλει λίγο προσοχή.

Αποριες:
1) ο ατμοποιητης και το Cartomizer ειναι στην ουσια το ιδιο πραγμα. ?
2) Χρειαζομαι αντιστασεις και φυτιλια. ? Που μπαινουν αυτα. ?
3) Τον ατμο τον εκπνεω αμεσως ή τον κρατω στα πνευμονια οπως εκανα με το κανονικο τσιγαρο. ? (εκει τον κρατω 2-3 sec)

Οποτε αν καταλαβα καλα για να ξεκινησω και εγω χρειαζομαι:

Alter eGo (900mah) Dual Coils Compact Kit. (το παιρνω μια και εξω)
Tribeca HALO E-Liquid (30ml) (με 1ml την ημερα, κραταει 1 μηνα)

Ανταλλακτικα:

Alter eGo Dual Coils Cartomizer (θα αλλαζει καθε 5-10 μερες)
Alter eGo Dual Coils Μπαταρία 900mah (θα αλλαζει καθε 2-3 μηνες, αναλογα με το πότε πλεον την φορτιζεις και ειναι ψοφια)

Επειδη ειμαι ετοιμος προς αμεση αγορα (σημερα-αυριο) αν εχετε κατι να με συμβουλευσετε.!

Τα Ηalo τα πήρα απο εδω...
http://www.e-smokeguru.gr/

Και να μπείς σε μπελάδες, πίστεψέ με, αξίζει τον κόπο.
Πάντως εγω ήδη έχω γραφτεί στο site της Halo, που στέλνει και Ελλάδα πλέον, με σύνολο μαζί με τα μεταφορικά πολύ φθηνότερα απο ότι να τα αγοράσιες εδω,και παραλαβή άμεση!!!

Μιχάλη και Γιάννη σας ευχαριστώ πολύ!

Παρήγγειλα από το smokeguru 1 kit EGO-T (με 2 μπαταρίες 1000mah κλπ κλπ -> http://www.e-smokeguru.gr/index.php/Ηλεκτρονικά-Τσιγάρα/Alter-Ego-T.html στα 70 ευρώ )
και ένα e-liquid 30ml prime 12νικοτίνη

το ηλεκτρονικό κατάατημα βρίσκεται στη σαλαμίνα και για να ξέρουν και οι υπόλοιποι: στέλνουν αντικαταβολή την παραγγελία μας με επιβάρυνση 5ευρώ με κουριερ (το κούριερ τα παραλαμβάνει στις 17.30 το απόγευμα της μιας μέρας και βρίσκεται σε εμάς το πρωί της επόμενης)

Χίλια ευχαριστώ και πάλι!! (κάνω ποδηλασία έντονα τελευταία και είναι λίγο παραφωνία να καπνίζω..... ελπίζω να απαλλαγώ από το κάπνισμα)

..........

Last edited:

^ Γιάννη, καπνίζω Marlboro Lights (Nικοτίνη 0.7mg) και κάνω περίπου 10-15 την ημέρα.

Αποριες:
1) ο ατμοποιητης και το Cartomizer ειναι στην ουσια το ιδιο πραγμα. ?

Οπα, ξαναδιαβαζοντας καταλαβα οτι το cartomizer ειναι ατμοποιητης + φιλτρο μαζι.
Αρα αν εγω αγορασω εναν ατμοποιητη χρειαζομαι και φιλτρα. Ποσα την ημερα καταναλωνουμε απο δαυτα. ? στο φιλτρο πλεον σταζουμε το υγρο halo. ?

Οπα, ξαναδιαβαζοντας καταλαβα οτι το cartomizer ειναι ατμοποιητης + φιλτρο μαζι.
Αρα αν εγω αγορασω εναν ατμοποιητη χρειαζομαι και φιλτρα. Ποσα την ημερα καταναλωνουμε απο δαυτα. ? στο φιλτρο πλεον σταζουμε το υγρο halo. ?
Κάποιες συσκευές έχουν tank, άρα το γεμίζεις και το δένεις στον ατμοποιητή, και κάποιες στάζεις στο φίλτρο.Προσωπικά προτιμώ την περίπτωση του tank.

Κάποιες συσκευές έχουν tank, άρα το γεμίζεις και το δένεις στον ατμοποιητή, και κάποιες στάζεις στο φίλτρο.Προσωπικά προτιμώ την περίπτωση του tank.

Αρα με την παρακατω συνθεση που ανεφερα πριν, ειμαι καλυμενος ετσι. ? Δεν χρειαζεται να αγορασω κατι αλλο. ? (Απλα θα αγοραζω υγρο,cartomizer, και μπαταρια, σωστα. ?)

Alter eGo (900mah) Dual Coils Compact Kit. (το παιρνω μια και εξω)
Tribeca HALO E-Liquid (30ml) (με 1ml την ημερα, κραταει 1 μηνα)

Ανταλλακτικα:

Alter eGo Dual Coils Cartomizer (θα αλλαζει καθε 5-10 μερες)
Alter eGo Dual Coils Μπαταρία 900mah (θα αλλαζει καθε 2-3 μηνες, αναλογα με το πότε πλεον την φορτιζεις και ειναι ψοφια)