E - smoke...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Με παρασυρατε... :ernaehrung004:

Ευπειθως αναφερω πως σημερα καπνισα μονο 7 'παραδοσιακα' τσιγαρα (αντι για 25) κι αυτο λογω του eGo-T. Ομολογω πως ειχα δοκιμασει και παλιοτερα (το 2009) αλλα τοτε τα ΗΤ που κτκλοφορουσαν ηταν χαλια: διαρροες, υγρα που μυριζαν σαν βρεγμενος σκυλος, και φιλτρακια που ηθελαν ποτισμα καθε 5 τζουρες... Καθε φορα που τα ποτιζες δε, τα χερια σου βουτουσαν στο βρεγμενο σκυλο...

Πολυ μεγαλη βελτιωση το tank. Γεμιζεις 2-3 φορες τη μερα κι αυτο ειναι. Η δε μπταρια, ανετα βγαζει ολη τη μερα (το 2009 ηθελε φορτιση 2-3 φορες μεσα στη μερα).

Παρελαβα σημερα ενα sampler pack απο την Halo, οποτε θα γραψω εντυπωσεις μολις δοκιμασω τα μπουκαλακια. Για την ωρα δοκιμασα το Tribeca (χωρις το 24ωρο). Δεν τρελαθηκα, αλλα ισως ειναι και ψυχολογικο: δουλευω στην συνοικια Tribeca(!)
Πρσπάθησε να ελατώσεις ακόμη πιό πολύ το κανονικό τσιγάρο,μέχρι να το εξαφανήσεις τελείως.
Εκτός της υγείας σου, καλό θα κάνει και στην γεύση σου,αφού το μπλέξιμο γεύσεων ΗΤ&ΚΤ δεν θα σε αφήσει εύκολα να καταλάβεις σωστά τις γεύσεις του ΗΤ.
Περιμένουμε νέα σου και καλώς ήρθες στην ομάδα!!!

Ειχα αγορασει παλια ενα e-cigarette το οποιο επαιρνε αμπουλες με διαφορες γευσεις, χωρις νικοτινη και δουλευε μια χαρα. Θυμαμαι οτι ειχα το ειχα διπλα μου και ειχα κοψει περιπου το 50% των στριφτων που καπνιζα, κυριως αυτων που δεν δινουν απολαυση αλλα που τα καπνιζεις απο συνηθεια. Ισως πρεπει να το ξαναχρησιμοποιησω. Ειχε 2 ανταλλακτικα που φορτιζουν και μια φορτιση διαρκουσε 2-3 μερες. Αν αντικαθιστουσα ολα τα τσιγαρα που καπνιζα (20-25) διαρκουσε μια μερα. Αν ποτε αποφασισω να το κοψω, πιστευω οτι ειναι η καλυτερη λυση αν η λυση 'μαχαιρι' δεν λειτουργησει.

Θα παραγγείλω τώρα από το σαιτ της Halo.Δεν την μπορώ την κλεψιά όπου 1 δολλάριο είναι ίσο με 1 ευρώ.

edit:
Γιάννη,αγοράζω τριμπέκα και Torque 56.
Ότι δεν μου αρέσει,ετοιμάσου να το αγοράσεις-bye-

Product Name Price Qty Subtotal
Subtotal $41.93
Discount (Veterans Day) -$6.29
Shipping & Handling (USPS Shipping - Priority Mail International Small Flat Rate Box**) $15.18
Grand Total $50.82

7 μπουκαλάκια μαζί με τα μεταφορικά 37 ευρώ όχι 49 από εδώ!!!

Θα παραγγείλω τώρα από το σαιτ της Halo.Δεν την μπορώ την κλεψιά όπου 1 δολλάριο είναι ίσο με 1 ευρώ.

edit:
Γιάννη,αγοράζω τριμπέκα και Torque 56.
Ότι δεν μου αρέσει,ετοιμάσου να το αγοράσεις-bye-
Σε τι νούμερο νικοτίνης Σωκράτη;
Μην ανησυχείς...εδω είμαι εγω, και μακάρι να μην σου αρέσουν!!!!:Banane0:

Επρεπε να σε προλάβω, να βάλεις και γιά εμένα παραγγελία, και να σου έστελνα τα χρήματα...άλλη φορά σφύρα!!!

Last edited:
Λοιπον, ενα γρηγορο (κι ενθουσιωδες) review: το Freedom ειναι το πιο 'τσιγαρισιο' απο τα μιγματα που εχω δοκιμασει. Το Torque ρεπει περισσοτερο σε καπνο πιπας (ειδικα στο αρωμα), ενω το Tribeca ειναι παρομοιο - ελαφρα πιο υποτονικο απο το Torque. Με βλεπω να παραγγελνω μεγαλυτερο μπουκαλι του Freedom

Απάντηση: Re: E - smoke...

Λοιπον, ενα γρηγορο (κι ενθουσιωδες) review: το Freedom ειναι το πιο 'τσιγαρισιο' απο τα μιγματα που εχω δοκιμασει. Το Torque ρεπει περισσοτερο σε καπνο πιπας (ειδικα στο αρωμα), ενω το Tribeca ειναι παρομοιο - ελαφρα πιο υποτονικο απο το Torque. Με βλεπω να παραγγελνω μεγαλυτερο μπουκαλι του Freedom
To Freedom, ¨οπως έχω αναφέρει, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη,και είναι στις άμεσες αγορές μου.
Πάντως εγω θα αντέστρεφα αυτά που λές περί Tribeca και 56...όμως γούστα είναι αυτά!!!

Απ´ότι ξέρω κι επειδή ακριβώς είμαστε φόρουμ τεχνολογίας,είναι ελάχιστες πλέον οι αντιπροσωπείες που δεν αναγνωρίζουν τις διεθνείς ή και Ευρωπαικές εγγυήσεις.
Πρόσφατο παράδειγμα,βλάβη οθόνης σε Samsung Galaxy S αγορασμένο από Αγγλία.Του το επισκεύασαν εδώ χωρίς την παραμικρή αντίρρηση.
Αλλά και για την συγκεκριμένη περίπτωση,δεν νομίζω να υπάρχει αντιπρόσωπος για τα συγκεκριμενα υγρά,επίσης όμως,τι να πάθουν?

Re: Απάντηση: E - smoke...

Αλλά και για την συγκεκριμένη περίπτωση,δεν νομίζω να υπάρχει αντιπρόσωπος για τα συγκεκριμενα υγρά,επίσης όμως,τι να πάθουν?

:grandpa: Να αδειάσει το μπουκάλι όταν ατμίσεις όλο το υγρό;

- Πάρτε το πίσω κύριε! Αδειάζει! :flipout:

BTW, πάλι έπεσα σε πολύ ωραίο υγρό, το coconut, το οποίο όμως μου χαλάει το στομάχι όταν το ατμίζω μόνο του...
Άτιμη κοινωνία...
Δε θα βγει η συνταγή της Derby! :bigcry:

Βρε παιδες, χιουμοριστικο σχολιο (ηλπιζε να) ηταν στα γραφομενα του Σωκρατη, αφου προσομοιαζε παλαιοτερες γκρινιες μας σχετικα με το απο που να αγορασει καποιος το Χ,Ψ,Ω μηχανημα. Η εποδος συνηθως ηταν 'θα χασεις την εγγυηση'...

Μαλλον το χιουμορ μου ηταν...:twoguns:

Μολις παρελαβα το κιτ με το ego-t, οπου ειχα ζητησει εξτρα 2 ατμοποιητες κυλινδρικους με μεγαλυτερη χωρητικοτητα (LR Type B). Θα τους χρησιμοποιησω αργοτερα μολις χαλασουν (ή εγω χαλασω γρηγορα λογω ασχετοσυνης) τους ατμοποιητες του 1 ml που ειχε μεσα το κιτ.
Ηδη εχω βαλει την μια μπαταρια να φορτιζει και οταν φορτισει θα φορτισω και την δευτερη χιλιαρα που ειχε μεσα το κιτ.
Ταυτοχρονα, εχω ανοιξει το μπουκαλακι με το halo tribeca και το εχω αφησει με ανασηκωμενο καπακι για να ωριμασει το αρωμα κατοπιν υποδειξεων που διαβασα.
Οποτε λογικα, απο αυριο το πρωι ξεκιναω το ατμισμα (ειμαι ανυπομονος)

Επειδη δεν αγορασα σιλικονουχα καπακια οπως αλλοι, φοβαμαι το βαλε βγαλε του tank μηπως αρχισουν νωρις οι διαρροες απο το καπακι.
Οσοι ηδη κανετε χρηση, υστερα απο ποσα ανοιγοκλεισιματα το καπακι (ή εστω και η τρυπα που ανοιξε η βελονα του ατμοποιητη) αρχιζουν να εχουν διαρροη. ? Και κατι αλλο. Πρεπει καθε βραδυ ή καθε φορα που ξαναγεμιζω τε υγρο το tank να φυσαω τον ατμοποιητη για καθαρισμα. ?
Και το βραδυ που κοιμαμαι. ? Το αφηνω ορθιο ή ξαπλωμενο, με, ή χωρις αμπουλα με υγρο κουμπωμενη επανω του. ?

Μην το καταστρεψω απο την πρωτη μερα.

Μολις παρελαβα το κιτ με το ego-t, οπου ειχα ζητησει εξτρα 2 ατμοποιητες κυλινδρικους με μεγαλυτερη χωρητικοτητα (LR Type B). Θα τους χρησιμοποιησω αργοτερα μολις χαλασουν (ή εγω χαλασω γρηγορα λογω ασχετοσυνης) τους ατμοποιητες του 1 ml που ειχε μεσα το κιτ.
Ηδη εχω βαλει την μια μπαταρια να φορτιζει και οταν φορτισει θα φορτισω και την δευτερη χιλιαρα που ειχε μεσα το κιτ.
Ταυτοχρονα, εχω ανοιξει το μπουκαλακι με το halo tribeca και το εχω αφησει με ανασηκωμενο καπακι για να ωριμασει το αρωμα κατοπιν υποδειξεων που διαβασα.
Οποτε λογικα, απο αυριο το πρωι ξεκιναω το ατμισμα (ειμαι ανυπομονος)

Επειδη δεν αγορασα σιλικονουχα καπακια οπως αλλοι, φοβαμαι το βαλε βγαλε του tank μηπως αρχισουν νωρις οι διαρροες απο το καπακι.
Οσοι ηδη κανετε χρηση, υστερα απο ποσα ανοιγοκλεισιματα το καπακι (ή εστω και η τρυπα που ανοιξε η βελονα του ατμοποιητη) αρχιζουν να εχουν διαρροη. ?

-Αν κρατάς το e-cig οριζόντια με το κουμπί του ατμοποιητή προς τα πάνω, είναι πιο δύσκολο να περάσει υγρό στο επιστόμιο επειδή οι υποδοχές του (για την είσοδο του καπνού κανονικά, αλλά εκεί "μαζεύεται" και λίγο υγρό σε περίπτωση μικρης διαρροής αφού υπάρχει χώρος) βρίσκονται αριστερά και δεξιά.

Και κατι αλλο. Πρεπει καθε βραδυ ή καθε φορα που ξαναγεμιζω τε υγρο το tank να φυσαω τον ατμοποιητη για καθαρισμα. ?

-Να το φυσάς όταν αλλάζεις μπαταρία, όταν ούτως η άλλως θα το ξεβιδώσεις και θα το καθαρίσεις από τη μεριά της μπαταρίας με χαρτοπετσέτα (όπως και την μπαταρία στο σημειο βιδώματος με τον ατμοποιητή-για να μην πανε τυχόν υπολειμματα υγρού στον φορτιστή.)

Και το βραδυ που κοιμαμαι. ? Το αφηνω ορθιο ή ξαπλωμενο, με, ή χωρις αμπουλα με υγρο κουμπωμενη επανω του. ?

-Κανονικά, οριζόντια να το αφήνεις με το κουμπί του ατμοποιητή προς τα πάνω.

Μην το καταστρεψω απο την πρωτη μερα.

-Σε κάθε περίπτωση, αν περάσει υγρό μέσα από το επιστόμιο, τότε πρέπει να το αφαιρέσεις και προσεχτικά (να μην χυθει το υγρο που περιέχει) να το φυσήξεις για να καθαρίσει εσωτερικά.

-Χρήσιμη συμβουλή για να μην περνά υγρό: πάτα το κουμπάκι του ατμοποιητή 1 δευτερόλεπτο πριν εισπνέυσεις (έτσι, ατμοποιείται τυχόν υγρό που μπορεί να υπάρχει σε μικρή περίσσεια και ρουφάς καπνό, όχι το λιγο υγρό που είχε μεινει στον ατμοποιητή). Προσωπικά, μετά από αυτήν την κίνηση, ξέχασα τι θα πει υγρό στο επιστόμιο :-)

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι :-) :smash:

Υ.Γ μην αφήνεις το επιστόμιο χωρίς υγρό, επειδή έτσι μπορεί να καταστρέψεις τον ατμοποιητή

Last edited:
analyze_it σε ευχαριστω για τις συμβουλες.
Δεν εχω καταλαβει ομως ποιο ειναι το επιστομιο που πρεπει να φυσαω και πως. Το επιστομιο ειναι αυτο που κουμπωνει επανω στον ατμοποιητη και εχει το δοχειο με το υγρο μεσα του, ή ειναι ενα διαφανο ελαστικο που μπαινει εξω απο το παραπανω εξαρτημα (και ερχεται σε επαφη με τα χειλη μου) ? Γιατι η συσκευασια που παρελαβα εχει αυτο το διαφανο ελαστικο και καταλαβα οτι ειναι για λογους υγιεινης να χρησιμοποιειται το τσιγαρο κι απο αλλα ατομα.

Αν εσυ επιστομιο εννοεις οχι το διαφανο ελαστικο, αλλα το μαυρο πλαστικο που παιρνει το υγρο (και κουμπωνει στον ατμοποιητη) πως το φυσαω. ? πρεπει να αφαιρω το δοχειακι που εχει το υγρο πρωτα. ?

Επισης, επειδη αναμεσα στις τζουρες δεν θα το κραταω συνεχως το τσιγαρο, πρεπει επισης να το αφηνω καπου οριζοντια με το κουμπι που παταω να κοιτα προς τα πανω (οπως τη νυχτα που κοιμαμαι) ετσι. ?

analyze_it σε ευχαριστω για τις συμβουλες.
Δεν εχω καταλαβει ομως ποιο ειναι το επιστομιο που πρεπει να φυσαω και πως. Το επιστομιο ειναι αυτο που κουμπωνει επανω στον ατμοποιητη και εχει το δοχειο με το υγρο μεσα του, ή ειναι ενα διαφανο ελαστικο που μπαινει εξω απο το παραπανω εξαρτημα (και ερχεται σε επαφη με τα χειλη μου) ? Γιατι η συσκευασια που παρελαβα εχει αυτο το διαφανο ελαστικο και καταλαβα οτι ειναι για λογους υγιεινης να χρησιμοποιειται το τσιγαρο κι απο αλλα ατομα.

Αν εσυ επιστομιο εννοεις οχι το διαφανο ελαστικο, αλλα το μαυρο πλαστικο που παιρνει το υγρο (και κουμπωνει στον ατμοποιητη) πως το φυσαω. ? πρεπει να αφαιρω το δοχειακι που εχει το υγρο πρωτα. ?

Με την λέξη επιστόμιο εννούσα σε κάθε περίπτωση το σκληρό πλαστικό που κουμπώνει στον ατμοποιητή και είναι ένα κομμάτι με το δοχείο του υγρού.
(όχι το λαστιχιένιο περίβλημα- νομίζω είναι από σιλικόνη- το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είτε όταν το μεταφέρουμε σαν ρεζέρβα σε συνδυασμό με το επίσης μαλακό καπάκι από σιλικόνη, είτε όταν απλώς θέλει να δοκιμάσει και κάποιος άλλος)

Τώρα, καθαρισμός επιστομίου = αφαιρούμε ολόκληρο το σκληρό πλαστικό κομμάτι ,όπως όταν θέλουμε να γεμίσουμε με υγρό, και απλά φυσάμε με δύναμη στην τρυπούλα από την οποία κανονικά όταν ατμίζουμε εισπνέουμε. Με αυτό τον τρόπο διώχνουμε τυχόν υγρό που έχει περάσει μέσα από τις διόδους από τις οποίες κανονικά περνάει ο ατμός.

Επισης, επειδη αναμεσα στις τζουρες δεν θα το κραταω συνεχως το τσιγαρο, πρεπει επισης να το αφηνω καπου οριζοντια με το κουμπι που παταω να κοιτα προς τα πανω (οπως τη νυχτα που κοιμαμαι) ετσι. ?

Ακριβώς, η καλύτερη θέση είναι η οριζόντια με το κουμπάκι του ατμοποιητή προς τα πάνω. :-)

Θα ήθελα να επαναλάβω το πιο σημαντικό κατα την ταπεινη μου άποψη πάντα: πατάμε το κουμπάκι του ατμοποιητή 1 δευτερόλεπτο πριν εισπνεύσουμε -> έτσι, τυχόν υπολειμματάκια υγρού ατμοποιούνται αυτοστιγμή και δεν τα "ρουφάμε" προς τις διόδους στις οποίες κανονικά πρέπει να περνάει ο ατμός!! Καίμε τα υπολείμματα λοιπόν τυχόν μικρής διαρροής και δεν τα εισπνέουμε αφού ο ατμοποιητής χρειάζεται λίγο χρόνο για να ζεσταθεί !!

Καλή αρχή! :-)

Last edited:
Καταλαβα τι εννοεις, αφου ταυτοχρονα το μονταρισα για πρωτη χρηση.
Βεβαια δεν αντεξα και ξεκινησα να ατμιζω. Πρωτη εντυπωση πρωτης τζουρας. Στη γλωσσα μου ηρθε μια γευση παραξενη σαν λαδιου. Βεβαια δεν μυριζει καμμενο και η μυρωδια ειναι ιδια οπως του μπουκαλιου tribeca που μυρισα.
Ισως η πρωτη-δευτερη τζουρα να μην εκαψε αρκετα το υγρο, θα του παρω το κολαι ομως.
Οι οδηγιες λενε μετα απο 10 τζουρες ξεκουραση 5 λεπτων. Υπερβολικο μου ακουγεται. Αν τραβαω 3-4 τζουρες, μετα απο ποση ωρα μπορω να ξανα ατμισω με ασφαλεια. ?

Επισης, οταν παταω το κουμπι για ενα δευτερολεπτο πριν ατμισω, επανω στο δευτερολεπτο ακουω εναν ηχο που δεν μπορω να τον περιγραψω. Σαν φυσαλιδα που σπαει. Και τελος απο οσα εχω διαβασει αντιλαμβανομαι οτι τα πρωτα λεπτα δεν εχει πολυ throat hit και γευση. με τις επομενες χρησεις θα βελτιωθει. αποφασισα να το χρησιμοποιησω αμεσα και οχι απο αυριο.
Απο σημερα κι ολας ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΕΛΟΣ.

Καταλαβα τι εννοεις, αφου ταυτοχρονα το μονταρισα για πρωτη χρηση.
Βεβαια δεν αντεξα και ξεκινησα να ατμιζω. Πρωτη εντυπωση πρωτης τζουρας. Στη γλωσσα μου ηρθε μια γευση παραξενη σαν λαδιου. Βεβαια δεν μυριζει καμμενο και η μυρωδια ειναι ιδια οπως του μπουκαλιου tribeca που μυρισα.
Ισως η πρωτη-δευτερη τζουρα να μην εκαψε αρκετα το υγρο, θα του παρω το κολαι ομως.

-Θα το συνηθίσεις να μην τραβάς δυνατά και στιγμιαία αλλά ελαφριά, χαλαρά και για λίγο περισσότερο χρόνο! (προφανώς ρούφηξες δυνατά, όπως με το κανονικό τσιγάρο....)

Οι οδηγιες λενε μετα απο 10 τζουρες ξεκουραση 5 λεπτων. Υπερβολικο μου ακουγεται. Αν τραβαω 3-4 τζουρες, μετα απο ποση ωρα μπορω να ξανα ατμισω με ασφαλεια. ?

-είναι λίγο θεωρητικό αυτό.... μάλλον θέλουν να αποτρέψουν κάποιους απο το να το παρακάνουν επειδή τους άρεσε πολύ (!!!!)

Επισης, οταν παταω το κουμπι για ενα δευτερολεπτο πριν ατμισω, επανω στο δευτερολεπτο ακουω εναν ηχο που δεν μπορω να τον περιγραψω. Σαν φυσαλιδα που σπαει.

-ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΧΟΣ!! ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑΚΙΑ ΥΓΡΟΥ (αν δεν το είχες πατησει λίγο πιο πριν, τότε λίγο από αυτά ίσως να μην ειχε προλάβει να καεί (αφου ο ατμοποιητής θέλει λίγο χρόνο για να φτάσει στην επιθυμητη θερμοκρασια λειτουργίας) και να ρουφούσες λιγάκι υγρό....)

Και τελος απο οσα εχω διαβασει αντιλαμβανομαι οτι τα πρωτα λεπτα δεν εχει πολυ throat hit και γευση. με τις επομενες χρησεις θα βελτιωθει. αποφασισα να το χρησιμοποιησω αμεσα και οχι απο αυριο.
Απο σημερα κι ολας ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΕΛΟΣ.

^ΣΩΣΤΌΣ! :-)

Last edited: