E - smoke...

Πηρα στα χερια μου το prime 15. Επλυνα το tank, καθαρισα και φυσηξα τον ατμοποιητη και το δοκιμασα χωρις να το αφησω να ωριμασει.
Το υπολοιπο μισο μπουκαλακι, θα το κανω με νεο ατμο (οταν ερθουν) και θα εχει ωριμασει το αρωμα.

Παντως, οπως το δοκιμασα τωρα, δεν ειναι ασχημο. Απλα δεν κανει η γευση του για μενα.
Δεν ενιωθα στην εκπνοη γευση κακαο, αλλα στην εισπνοη πιο πολυ μου θυμιζε καραμελα βουτυρου Balloo.
Αν και απαλη γευση, δεν μπορω να με φανταστω να ατμιζω συνεχως αυτη τη γευση.
Η αισθηση σε σχεση με το tribeca (ταμπακο) ισως ενα κλικ πιο πολυ αισθηση του τσιγαρου στο throat hit αλλα δεν μπορω να ξεχωρισω ακριβως.
Με το tribeca το ταμπακο με το καραμελωμενο μαλλι της γριας με λιγωνει λιγοτερο η αισθηση της γευσης και μου παει πιο πολυ στα γουστα.
Απλα εμενα παντα με λιγωνε η αισθηση βουτυρο σε ολα τα προιοντα.
Ισως αυτη η γευση οφειλεται στον ιδιο ατμοποιητη του tribeca και στο αρωμα που δεν εχει ωριμασει.
Δεν ειναι κακο το prime. Απεναντιας. Απλα μαλλον ισχυει ο κανονας : δοκιμαζουμε ποια γευση μας ταιριαζει.

Θα ξανα εκφρασω αποψη με νεο ατμοποιητη και υστερα απο 24ωρη ωριμανση.

Last edited:
Re: Απάντηση: E - smoke...

Το νεο μου αποκτημα¨ego-w 900 mAh διασταση:17 μακρος λεμε παιδια...... αλλα εχει ενα χτυπημα αλλο πραμα... τελος τα υγρα να ξεχειλιζουν με αυτο.

1.jpg

5-269

Από χθές και εγώ με ego-W (της VaporMania) και αν και πολύ λίγο το διάστημα ατμίσματος, έχω να αναφέρω ότι είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος... ίδωμεν όμως... έχουμε μέλλον μπροστά μας...

Απο οσο εχω διαβασει, το πλεονεκτημα ενος ego-c σε σχεση με το ego-t ειναι η μιση τιμη (αλλαγη κεφαλων) και πρωτες εντυπωσεις απο καποιους οτι δινει λιγοτερες διαρροες και λιγοτερο καμενο, αλλα ακομη τιποτε ξεκαθαρο.

Ποια ειναι ομως η διαφορα/πλεονεκτημα αναμεσα στο ego-t και στο ego-w. ?
(καμενο, διαρροες, γευση κλπ) Σε τι υπερτερει . ?
Διαφωτιστε μας παρακαλω.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Απο οσο εχω διαβασει, το πλεονεκτημα ενος ego-c σε σχεση με το ego-t ειναι η μιση τιμη (αλλαγη κεφαλων) και πρωτες εντυπωσεις απο καποιους οτι δινει λιγοτερες διαρροες και λιγοτερο καμενο, αλλα ακομη τιποτε ξεκαθαρο.

Ποια ειναι ομως η διαφορα/πλεονεκτημα αναμεσα στο ego-t και στο ego-w. ?
(καμενο, διαρροες, γευση κλπ) Σε τι υπερτερει . ?
Διαφωτιστε μας παρακαλω.

Εγώ είμαι πολύ καινούργιος για να σε βοηθήσω, μπορώ μόνο να σου πώ ότι έχω 2 φίλους που ατμίζουν με ego-W πάνω από μήνα, και κανείς δεν είχε διαροές ή καψίματα. Βέβαια και οι 2 φίλοι (και μου το πρότειναν) κάθε 2-3 μερούλες, βγάζουν και καθαρίζουν τον ατμοποιητή... με χλιαρό νεράκι και dry burn...

Πάντως και με το δικό μου, αλλά με μόλις 24 ώρες εμπειρία μαζί του, μπορώ να πώ ότι έχει πολύ καλό ντουμάνι... δεν νοιώθω κάπου διαρροές...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Ωραιο το βιντεο παραπανω, αλλα δεν εξηγει:

-Μας δειχνει τον ατμοποιητη, αλλα δεν μας δειχνει απο την αρχη το ξεματιασμα να καταλαβουμε πως τον ανοιξε.

- Αν εχω καταλαβει σωστα, υπαρχει ενα, ή δυο φυτιλια συνολο. ? Καπου διαβασα οτι το φυτιλι του tank, τροφοδοτει το φυτιλι της αντιστασης. Ισχυει, ή προκειται για ενα φυτιλι που καταληγει απο το tank στην αντισταση. ?

-ειδα οτι αλλαζει το συρματακι της αντιστασης, πως ξερουμε τι αντισταση ειχε το παλιο ωστε να εχει την ιδια ακριβως και απο που θα προμηθευτουμε το συρματακι. ?

-Τι φυτιλι χρησιμοποιησε (και που το βρισκουμε το συγκεκριμενο). ?

-Λενε, οτι βαλε βγαλε το μεταλικο δισκο που συγκρατει το φυτιλι, υστερα απο μερικες φορες δεν ξαναμπαινει καλα στον ατμοποιητη. (αλλα και 2-3 φορες να αντεξει, οκ κερδος υπαρχει)

Οπως και να εχει, αν καταφερουμε να γλυτωσουμε συνεχεια αγορα ατμοποιητων, τα εξοδα θα περιοριζοταν στα υγρα.
Ασε και που εκει, θα αρχισουμε τη δικη μας συνθεση/παραγωγη. (θα κατοχυρωσω πατεντα γευση: χοιρινο με σελινο)

το συγκεκριμενο video ειναι για συγκεκριμενο ατμοποιητη.
Εγω αλλαζω φιτιλι και αντισταση για τον hybrid cartomizer και ειναι διαφορετικος ο τροπος.
Θα πρεπει να παιξεις για να δεις ποια ειναι η καλυτερη αναλογια, αρκει να εχει ςλιγο χρονο γιατι πραγματικα το κοστος ειναι μηδαμινο.
Το ποσες σπειρες θα κανεις, εχει να κανει με το μηκος του συρματος και το βρισκεις πολυ απλα με ενα πολυμετρο.
Αν σου λεει οτι το μοντελο που χρησιμοποιείς έχει 2.8 ohm αντισταση θα κοψεις τοσο μηκος και συρμα.
Εγω βαζω καρφιτσα και τυλιγω το συρμα μαζι με την καρφιτσα και το φιτιλι για να ειναι πιο σφιχτο.
Μετα αφαιρω την καρφιτσα και ειναι αψογο.
Βαζω και 2 σειρες φιτιλι για να κραταει περισσότερο.

:smokin: Ξεκίνησα με το tribeca...
Ωχ παναΐαμ! Το 12άρι και μου κάνει ένα throat hit που με στέλνει για χόρτα!
Από τη μία δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.
Από την άλλη δεν μπορώ να το βγάλω από το στόμα μου και κάθε τζούρα φαίνεται πιο καλή από την προηγούμενη...

Πάω να φτιάξω καφέ μήπως και ξεβουλώσει η μύτη.

:smokin: Ξεκίνησα με το tribeca...
Ωχ παναΐαμ! Το 12άρι και μου κάνει ένα throat hit που με στέλνει για χόρτα!
Από τη μία δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.
Από την άλλη δεν μπορώ να το βγάλω από το στόμα μου και κάθε τζούρα φαίνεται πιο καλή από την προηγούμενη...

Πάω να φτιάξω καφέ μήπως και ξεβουλώσει η μύτη.

ΩΧ! Σε κανά 3ωράκι, που κλείνει η "ωρίμανσή" του, θα το ξεκινήσω κι´εγώ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Αυτο εχω , παρτο με κλειστα τα ματια.
Το σκεφτόμουν, και εγω αυτό κάποια στιγμή, όμως πολλά τα λεφτά, αν βάλεις μπαταρίες ατμοποιητές και ότι άλο χρειάζεται.

Well...
Με βουλωμένη μύτη το tribeca είναι σαν το virginia της Natura διαλυμένο σε PG + κάποιο άρωμα που το κάνει πιο "πικάντικο".
Ίσως να είναι βέβαια και η παραπάνω νικοτίνη...
Το καλό είναι ότι δεν μου δημιουργεί καούρες!
Me likes!

Αλλά θα το συνεχίσω αφού ξεβουλώσω... :p

Ωχ παναΐαμ! τι επαθα φιλαρακια μου.......
παω να παρω υγρο και τι βλεπουν τα ματια ωρε!!!!!!!!!! μια γκομεναρα στης πωλησης....
-Καλησπερα σας.
-Καλησπερα και σε εσας ομορφα μου ματια....
-θα θελα να παρω ολα τα υγρα σου!!!!:BDGBGDB55:
-Πως ειπατε κυριε μου!!!
-Συγνωμη θα θελα ενα υγρο γλυκο σαν και εσας!!!:HTEHEH56:
-Μολις παραλαβαμε αυτο ENjuice nobacoo caramel apple pie 11mg.
-Ποσα μπουκαλακια εχεις?
-5 κυριε μου.
-φερτα ολα μαζι και το τελ. σου....
-Οριστε κυριε περαστε απο το ταμειο, κατω απο το χαρτακι ειναι το νουμερο μου.

ρε χαρα που ειχα ο φουστης λεμε...... ετυχα κελεμπουρι. Μπαινω κουρσα βαζω το νεο υγρο και εχω παθει τρελα λεμε...
Αλλα το αλλο με το νουμερο ηταν το 6969 696969....... ρε το κελεμπουρι μαυ την εφερε.

Από σήμερα καίω λάδια με το want της nobacco.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ.
Ούτε ίχνος λέμε με πολύ καλό ντουμάνι!!!

Τα κατά του:Για να γεμίσεις το τανκ χρειάζεσαι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ σύριγγα με βελόνα αφού η τρύπα για να περάσει το λάδι είναι πολύ μικρή και αυτό είναι μεγάλη @#$@#%@ αφού είσαι αναγκασμένος να κυκλοφορείς με τη σύριγγα σαν πρεζόνι.

Τρίτη μέρα σήμερα με το TRIBECA και πρώτη με το nobacco και η γεύση είναι η ίδια όπως και με το τσιγάρο από το funstore.
Γεύση σαπουνιού με πολλά παράπονα για την μυρωδιά του από τους γύρω μου ότι μυρίζει απαίσια.
Κάτι τελευταίο και τέρμα η γκρίνια για σήμερα.
Είναι σίγουρο ότι αυτό που εκπνέω δεν είναι ατμός.Μέσα στο αυτοκίνητο με κελιστά τα παράθυρα,η "κάπνα" αργούσε να διαλυθεί.Σίγουρα όχι σαν του κανονικού τσιγάρου,όμως πολύ αργότερα από αυτή του ατμού.Εγώ δεν ξαναγράφω για "άτμισμα" και "ατμοποιητή".