E - smoke...

Σε δουλειά να βρισκόμαστε με τα υγρά!! (@warewolf: θα πάθεις τριμπεκίαση εσύ....!)

Λοιπόν, και εγω tribeca ατμιζω όμως η επόμενη αγορά θα είναι Prime 15 και μάλιστα πριν τελειώσει το tribeca (έτσι για..... αλλαξογευσιές (!) ... για να υπάρχει λίγο ποικιλία...) :p

Last edited:
Απάντηση: Re: E - smoke...

Σε δουλειά να βρισκόμαστε με τα υγρά!! (@warewolf: θα πάθεις τριμπεκίαση εσύ....!)

Λοιπόν, και εγω tribeca ατμιζω όμως η επόμενη αγορά θα είναι Prime 15 και μάλιστα πριν τελειώσει το tribeca (έτσι για..... αλλαξογευσιές (!) ... για να υπάρχει λίγο ποικιλία...) :p

Χρειάζονται οι σκάντζες, που και πού.Εγω σκαντζάρω το Tribeca με το Torque56,το ποίο όμως μου τελειώνει!!!

Καλα,σιγα μην κανεις αλλαξογευσιες. ! :eviltongue: προδοσια. ! εξορια στην terra nova.
Απλα δεν εβρισκες prime.
Tωρα που θα το ξανα αρχισεις, (εγω μπορει να παθω υπερτριμπεκιαση) εσυ θα μεταμορφωθεις σε transformer optimus PRIME.
Με τις νταμιζανες θα το καταναλωνεις.

Σε ευχαριστω για το καταστημα που μου υπεδειξες για δοκιμη και αγορα υγρων.
Επισης ευχαριστω και τον Γιαννη που σου υπεδειξε το καταστημα, για να μου το υποδειξης.
(ειναι και tribecaκιας να μην τον ευχαριστησω. ?) :laugh:

Παιρνοντας και εναν νεο ατμοποιητη, σκεφτηκα να δοκιμασω τις τελευταιες σταγονες prime 15 σε ενα νεο tank επισης.
Πλεον, μην εχοντας καψιματακι στη γλωσσα απο τον παλιο ατμο, μπορεσα να καθορισω καλυτερα τη γευση.

Το prime 15, ειναι ελαφρυτερο στη γευση απο το tribeca, και η αισθηση καραμελας βουτυρου δεν χαθηκε αλλα μεταλλαχθηκε.
Ατμιζοντας και μυριζοντας το πιπακι εχω ακριβως την αισθηση μυρωδιας που εχει το βουτυρομενο ποπκορν στο σινεμα.
Παρα πολυ ωραια, απαλη αισθηση χωρις να γλυκαινει. Στο χωρο, εντοπιζεται δυσκολοτερα απο το tribeca.

Θελει αρκετες τζουρες και οχι τις πρωτες 3-4 για να καταλαβεις την εξισορροπηση της γευσης και αυτο γιατι οπως ειπα ειναι αρκετα εξευγενισμενο και απαλο το αρωμα. Ωστοσω, δεν μπορω να ανιχνευσω την αισθηση κακαο που αναφερουν ολοι οσοι το εχουν δοκιμασει.

Στην τελικη, δεν θα το προτιμησω οχι γιατι δεν ειναι καλο, η γευση του ειναι παρα πολυ καλη, αλλα η γευση του tribeca μου ταιριαζει καλυτερα.
Θα προτεινα οσοι θελουν να δοκιμασουν υγρα halo, αν θελουν κατι με πιο απαλη γευση απο το tribeca να δοκιμασουν το prime και αν θελουν κατι ακομα πιο αγλυκο, να δοκιμασουν το freedom οπου ειναι ακομη πιο ουδετερο στις γλυκες νοτες. (δεν μπορω να περιγραψω τη γευση του ομως, εκανα μονο 3-4 τζουρες)
Οποτε, στα τρια που εχω δοκιμασει, βαζοντας κατα σειρα το πιο εντονο προς το πιο απαλο βαζω:

tribeca
prime 15
freedom

Eπισης, στον ατμοποιητη του καταστηματος οπου εκανα δοκιμη το freedom, υπηρχε ηδη το υγρο της decadence με γευση Tobbaco (αλλα δεν εμαθα αν ηταν το black label ή το ice) το οποιο και δοκιμασα.
Το αρωμα/γευση, αμεσως μου εκανε σε κατι το γυναικειο αρωμα ενα πραγμα. Και αυτο πολυ απαλο και διακριτικο. Θα ελεγα οτι θα ηταν οτι πρεπει για ατμισμα απο γυναικα. (Η καταστηματαρχης που το ατμιζε ηταν γυναικα, τυχαιο ?) Οχι οτι ηταν θυληπρεπες, απλα οτι θα ταιριαζε καλυτερα σε μια γυναικα οπου θα προτιμουσε καποια πολυ απαλη γευση. (εκτος και αν ειναι γυναικα-φορτηγατζης)

BTW με βλεπω για Ego-C, απλα περιμενω και της Joyetech που ειναι και η μαμα εταιρεια :)
Ρωτησα σημερα, και μου ειπαν οτι το joyetech και της ovale ειναι τα ιδια ακριβως, οποτε και της ovale κουμπωνουν επανω σε μπαταρια ego-t joyetech.
Απλα, εχει συμβολαιο η ovale να τα κυκλοφορησει μονη της αποκλειστικα για αυτο το μηνα.
Απο 1/1/2012 θα διατιθενται και απο τη joyetech, αλλα αν θες να τα αποκτησεις απο τωρα, παρε της ovale.
Δεν ειναι παρομοια, ειναι οι ιδιες κεφαλες.

Λοιπόν...
Μπορώ να πω ότι το tribeca δεν με κόλλησε τόσο πολύ εχθές.
Τόσο που παραξενεύομαι που είσαστε τόσο φανατικοί.
Θα το δοκιμάσω και αύριο μιας και ξεμπούκωσα :p

Σειρά σήμερα είχε το freedom, μετά από λίγες τζούρες torque.
Όταν δοκίμασα το torque νόμιζα ότι ήταν ότι πιο κοντινό σε τσιγάρο υπάρχει.
Λάθος!
Δοκίμασα το freedom και έμεινα! Αναγνώρισα αμέσως τη γεύση γιατί κάποτε έκανα τα τσιγάρα που "εξομοιώνει".
Και όμως! Freedom = Cooper!

Δηλαδή, αν κάποιος καπνίζει Cooper και θέλει να κόψει το κάπνισμα, πάει σε freedom και δεν θα καταλάβει καν ότι το έκοψε!

Κατά τα άλλα, καταλαβαίνω γιατί άλλοι το έχουν για θεό τους και άλλοι δεν θέλουν να το βλέπουν μπροστά τους.
Όταν μετά από καιρό ατμίσματος δεν κυνηγάς τις αμιγώς καπνιστικές γεύσεις αλλά έχεις καλομάθει, το να ατμίσεις υγρό που δεν είναι εξευγενισμένο με φρουφρού και αρώματα σε χαλάει.
Από την άλλη, αν κυνηγήσεις καθαρά τσιγαρίσια γεύση, είναι μάλλον η κορυφή!

Re: Απάντηση: E - smoke...

Joyetech eGo-T με με 650 μπαταρια το παρελαβα το απογευμα, καλο μου φαινετε και το χτυπημα ειναι πανω-κατω ιδιο με οβαλε ελιψ. Το εχει καποιος αλλος παιδια απο την εδω παρεα μας?

Δεν νομίζω ότι έχει και τρελή διαφορά από το Ovale Ego-T που έχω εγώ...
Το elips έχει λίγο καλύτερο χτύπημα μέχρι που να πειράξεις το ego-T και να το κάνεις μπουρλότο... :p
Πες μου πόσο ποσοστό VG έχουν τα υγρά που κάνεις να σου πω πως θα το "ρυθμίσεις".

Re: Απάντηση: E - smoke...

Παιρνοντας και εναν νεο ατμοποιητη, σκεφτηκα να δοκιμασω τις τελευταιες σταγονες prime 15 σε ενα νεο tank επισης.
Πλεον, μην εχοντας καψιματακι στη γλωσσα απο τον παλιο ατμο, μπορεσα να καθορισω καλυτερα τη γευση.

Το prime 15, ειναι ελαφρυτερο στη γευση απο το tribeca, και η αισθηση καραμελας βουτυρου δεν χαθηκε αλλα μεταλλαχθηκε.
Ατμιζοντας και μυριζοντας το πιπακι εχω ακριβως την αισθηση μυρωδιας που εχει το βουτυρομενο ποπκορν στο σινεμα.
Παρα πολυ ωραια, απαλη αισθηση χωρις να γλυκαινει. Στο χωρο, εντοπιζεται δυσκολοτερα απο το tribeca.

Θελει αρκετες τζουρες και οχι τις πρωτες 3-4 για να καταλαβεις την εξισορροπηση της γευσης και αυτο γιατι οπως ειπα ειναι αρκετα εξευγενισμενο και απαλο το αρωμα. Ωστοσω, δεν μπορω να ανιχνευσω την αισθηση κακαο που αναφερουν ολοι οσοι το εχουν δοκιμασει.

Στην τελικη, δεν θα το προτιμησω οχι γιατι δεν ειναι καλο, η γευση του ειναι παρα πολυ καλη, αλλα η γευση του tribeca μου ταιριαζει καλυτερα.
Θα προτεινα οσοι θελουν να δοκιμασουν υγρα halo, αν θελουν κατι με πιο απαλη γευση απο το tribeca να δοκιμασουν το prime και αν θελουν κατι ακομα πιο αγλυκο, να δοκιμασουν το freedom οπου ειναι ακομη πιο ουδετερο στις γλυκες νοτες. (δεν μπορω να περιγραψω τη γευση του ομως, εκανα μονο 3-4 τζουρες)
Οποτε, στα τρια που εχω δοκιμασει, βαζοντας κατα σειρα το πιο εντονο προς το πιο απαλο βαζω:

prime 15
tribeca
freedom

Eπισης, στον ατμοποιητη του καταστηματος οπου εκανα δοκιμη το freedom, υπηρχε ηδη το υγρο της decadence με γευση Tobbaco (αλλα δεν εμαθα αν ηταν το black label ή το ice) το οποιο και δοκιμασα.
Το αρωμα/γευση, αμεσως μου εκανε σε κατι το γυναικειο αρωμα ενα πραγμα. Και αυτο πολυ απαλο και διακριτικο. Θα ελεγα οτι θα ηταν οτι πρεπει για ατμισμα απο γυναικα. (Η καταστηματαρχης που το ατμιζε ηταν γυναικα, τυχαιο ?) Οχι οτι ηταν θυληπρεπες, απλα οτι θα ταιριαζε καλυτερα σε μια γυναικα οπου θα προτιμουσε καποια πολυ απαλη γευση. (εκτος και αν ειναι γυναικα-φορτηγατζης)

Τα έβαλα στη σειρά εγώ Γιάννη (μην ανησυχείς ένα λαθάκι είχες κάνει φίλε!! δεν χάθηκε ο κόσμος!!) :p

Βιαστηκες και την πατησες. :aetsch:

Αν διαβασεις προσεκτικα, δεν εβαλα σειρα καλυτερου προς χειροτερο, αλλα πιο δυνατης γλυκιας γευσης προς πιο διακριτικης γευσης.

ΗΔΗ εχεις παραδεχτει οτι το tribeca ειναι πιο δυνατο στη γευση και το prime πιο απαλο και εκλεπτυσμενο.
Συγχωρεισαι ομως.
Σε μεθυσε η μαγευτικη γευση του tribeca.

Πες την αληθεια τωρα, Το prime δεν εχει αρωμα οταν το μυριζεις ωραια βουτυρωμενου ποπκορν. ? :popcorn:

Ρε παιδιά... Είναι φυσιολογικό απο το μεσημέρι μέχρι αυτή τη στιγμή (σε εγκο νταμπλγιου) να μου τελειώνουν 2 εμελ λικουιντ;!;!;!;!;!;!;!
Ατμίζω αραιά και προσεκτικά... Τί γίνεται;!;!;! :twoguns: :twoguns: :twoguns:

Υγ. Διαρροή δεν υπάρχει... Αν συνεχίσω έτσι, καταστράφηκα οικονομικά!:7SFGSFG:

Ρε παιδιά... Είναι φυσιολογικό απο το μεσημέρι μέχρι αυτή τη στιγμή (σε εγκο νταμπλγιου) να μου τελειώνουν 2 εμελ λικουιντ;!;!;!;!;!;!;!
:7SFGSFG:

Αν ατμιζεις tribeca, ειναι φυσιολογικο. Πινεις βελουδο και δεν το καταλαβαινεις πως κατεβαινει. :flipout:
Αν ατμιζεις prime, οχι δεν ειναι καθολου φυσιολογικο.
Αν ηταν καινουργιος ο ατμοποιητης, πιθανοτατα καποια ποσοτητα την κρατησε στο μεταλλικο σπειρωμα μεσα στον ατμοποιητη.
Νομιζω οτι ο W εχει λιγακι πιο πολυ καταναλωση.

Last edited:
Έχω μπαφιάσει στο άτμισμα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε ξετρελαθεί όλοι σας με τα halo...

Λες να θέλουν και άλλη παλαίωση;
Να τα βάλω στο κελάρι να τα ξεχάσω;
Το Torque σας βγάζει και εσάς ένα ξινοπικροmenthol άρωμα;

Αν ατμιζεις tribeca, ειναι φυσιολογικο. Πινεις βελουδο και δεν το καταλαβαινεις πως κατεβαινει. :flipout:
Αν ατμιζεις prime, οχι δεν ειναι καθολου φυσιολογικο.
Αν ηταν καινουργιος ο ατμοποιητης, πιθανοτατα καποια ποσοτητα την κρατησε στο μεταλλικο σπειρωμα μεσα στον ατμοποιητη.
Νομιζω οτι ο W εχει λιγακι πιο πολυ καταναλωση.

^ :flipout::firstprize::worshippy:

@warewolf: ναι! το Optimus Prime θυμίζει ποπ-κορν με νουτέλα να χύνεται από πάνω! :music-smiley-005:

.
...δεν είπαμε στα παιδιά για το μαγαζί που μπορείς να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις κάποιο Halo e-liquid (αν θεωρηθει διαφήμιση να διαγραφεί πάραυτα!! - δεν έχουμε καμια σχεση με τον ιδιοκτήτη, απλά ενημερωτικά αναφέρεται!)

Λ. Συγγρού 22 & Λεμπέση 11
(στάση μετρό Ακρόπολης)
210 9244838 (ανοιχτό ώρες καταστημάτων)

Last edited:
Ατμίζω αραιά και προσεκτικά... Τί γίνεται;!;!;! :twoguns: :twoguns: :twoguns:

2ml εννοείς δύο tanks;
Αυτό είναι κάτι παραπάνω από 1ml και όχι 2.
Επίσης, όταν είναι καθαρός ο ατμοποιητής παίρνει μέσα του το 1/4 περίπου από το tank.

Με λιγο ψαξιμο για τον W.
Ειναι στην ουσια cartomizer (clearomizer) χωρητικοτητας 2ml, με αντισταση 2,5 ohm.
Σε αυτη την τιμη ειναι σαν να δουλευει ενας LR, που σημαινει αρκετη καταναλωση. Ατομα στην αρχη μεχρι να τον μαθουν, τους εχει φαει και 2ml μεσα σε 20 λεπτα (απο review)
Οποτε δεν συμβαινει κατι με τον ατμοποιητη. Μονο που διαβασα οτι τρωει υγρο σαν LR φτανει.
Εγω με LR ego-t καταναλωνα 6-7 ml/ημερα.
Μπορει να σου φαινεται φαγανιαρης, αλλα σε αποζημιωνει με το ντουμανι, τη σταθεροτητα, και το ελαχιστο καμενο.

Πληρες review του ego-w εδω: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3015.15.html

Μπορει να σου φαινεται φαγανιαρης, αλλα σε αποζημιωνει με το ντουμανι, τη σταθεροτητα, και το ελαχιστο καμενο.

Κάτσε βρε καλό μου...
Ανάμεσα από τις τζούρες δεν ανέπνεες; :flipout:

Επίσης, 6-7ml υγρό την ημέρα έχει και κάποιο κόστος!
Με αυτό το ρυθμό κόβεις το τσιγάρο μόνο και μόνο γιατί δε σου μένουν λεφτά στη τσέπη για να αγοράσεις τσιγάρα!