Παιρνοντας και εναν νεο ατμοποιητη, σκεφτηκα να δοκιμασω τις τελευταιες σταγονες prime 15 σε ενα νεο tank επισης.
Πλεον, μην εχοντας καψιματακι στη γλωσσα απο τον παλιο ατμο, μπορεσα να καθορισω καλυτερα τη γευση.
Το prime 15, ειναι ελαφρυτερο στη γευση απο το tribeca, και η αισθηση καραμελας βουτυρου δεν χαθηκε αλλα μεταλλαχθηκε.
Ατμιζοντας και μυριζοντας το πιπακι εχω ακριβως την αισθηση μυρωδιας που εχει το βουτυρομενο ποπκορν στο σινεμα.
Παρα πολυ ωραια, απαλη αισθηση χωρις να γλυκαινει. Στο χωρο, εντοπιζεται δυσκολοτερα απο το tribeca.
Θελει αρκετες τζουρες και οχι τις πρωτες 3-4 για να καταλαβεις την εξισορροπηση της γευσης και αυτο γιατι οπως ειπα ειναι αρκετα εξευγενισμενο και απαλο το αρωμα. Ωστοσω, δεν μπορω να ανιχνευσω την αισθηση κακαο που αναφερουν ολοι οσοι το εχουν δοκιμασει.
Στην τελικη, δεν θα το προτιμησω οχι γιατι δεν ειναι καλο, η γευση του ειναι παρα πολυ καλη, αλλα η γευση του tribeca μου ταιριαζει καλυτερα.
Θα προτεινα οσοι θελουν να δοκιμασουν υγρα halo, αν θελουν κατι με πιο απαλη γευση απο το tribeca να δοκιμασουν το prime και αν θελουν κατι ακομα πιο αγλυκο, να δοκιμασουν το freedom οπου ειναι ακομη πιο ουδετερο στις γλυκες νοτες. (δεν μπορω να περιγραψω τη γευση του ομως, εκανα μονο 3-4 τζουρες)
Οποτε, στα τρια που εχω δοκιμασει, βαζοντας κατα σειρα το πιο εντονο προς το πιο απαλο βαζω:
prime 15
tribeca
freedom
Eπισης, στον ατμοποιητη του καταστηματος οπου εκανα δοκιμη το freedom, υπηρχε ηδη το υγρο της decadence με γευση Tobbaco (αλλα δεν εμαθα αν ηταν το black label ή το ice) το οποιο και δοκιμασα.
Το αρωμα/γευση, αμεσως μου εκανε σε κατι το γυναικειο αρωμα ενα πραγμα. Και αυτο πολυ απαλο και διακριτικο. Θα ελεγα οτι θα ηταν οτι πρεπει για ατμισμα απο γυναικα. (Η καταστηματαρχης που το ατμιζε ηταν γυναικα, τυχαιο ?) Οχι οτι ηταν θυληπρεπες, απλα οτι θα ταιριαζε καλυτερα σε μια γυναικα οπου θα προτιμουσε καποια πολυ απαλη γευση. (εκτος και αν ειναι γυναικα-φορτηγατζης)