E - smoke...

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Φίλε μου, δεν ξέρω κατά πόσο έχεις δοκιμάσει ναργιλέ.
Οι γεύσεις που κυκλοφορούν στο εμπόριο για ΗΤ μοιάζουν περισσότερο σε γεύσεις ναργιλέ παρά σε γεύσεις κανονικού καπνού.
Τα Halo έχουν μάλλον την πιο "καπνιστική" γεύση, αλλά γιατί να αγχώνεσαι;
Αν θέλεις να κόψεις το κάπνισμα σε πειράζει αν σε καλύπτει ένας καπνός που έχει γεύση φράουλα, μπανάνα, σοκολάτα ή μήλο;

Δεν τρελλαίνομαι για φρούτα και σοκολάτες. Και να σου πω την αλήθεια ένας από τους χειρότερους καπνούς πίπας που έχω δοκιμάσει είχε βανίλια. Όσο για ναργιλέ, ναι έχω δοκιμάσει, δεν είχε όμως τη γεμάτη, χορταστική γεύση του καπνού της πίπας.

Και σήμερα μίλησα με μια γνωστή μου που είχε ΗΤ και μου έδωσε μια τζούρα. Από σατανική σύμπτωση, το λάδι που χρησιμοποιούσε είχε γεύση ναργιλέ (και στα 11 mg νικοτίνης απ'ότι μου είπε). Όπως καταλαβαίνεις, δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα.

Πάντως αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μου, γιατί είδα ότι υπάρχει και e-pipe (ένα παράδειγμα εδώ: http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Electronic-Cigarette-E-Pipe-with-3-Cartridges-Refills-Electronic-Cigarettes-019966-online-shopping_g19966.html?pro=gsus)

Αφού υπάρχει e-pipe φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και αντίστοιχα έλαια που να μοιάζουν σε γνωστές μάρκες καπνού πίπας.
 
:BDBDG54:
εβδομαδιαία ενημέρωση σχετικά με τον ατμοποιητή: (κάθε παρασκευή γίνεται αν θυμάστε! ) :7SFGSFG:

21η μέρα και δουλεύει σαν να ήταν η πρώτη (alter ego-t)



:gossip:



-> είμαι περίεργος να δω πότε θα χαλάσει.... :2thumb22sup::2thumb22sup:
 
Αστα και βραστα Γιαννη μου ειναι το εργαλειο... 120 μαλακιες δωσαμε τσαμπα απο την ωρα που ειχε αλλα με 60!!!!!! τεσπα πες οτι τα φαγαμε μαζι σε κρασια και ουζα:BDGBGDB55:

Ετσι είναι...θέλω να το αλλάξω, και βρίσκομαι μεταξύ Alter Ego T και Giant.Το πρώτο το έχω δοκιμάσει και μου άρεσε πολύ...το δεύτερο δεν το ξέρω.
Ακούω προτάσεις....
Απαράιτητα να έχει απευθείας φόρτιση με υπολογιστή.

Στο site της Alter Ego, μπορείς να φτειάξεις γιά παραγγελία το δικό σου τσιγάρο.
Τι να διαλέξω απο ατμοποιητές και μπαταρίες;

http://www.ivape.eu/ego-t/alter-ego-t.html
 
Last edited:
NOBACCO Giant καλο και αυτο το εχει φιλος μου, ξεχνα να βαλει υγρο ολοι την ημερα.
Αν βαλεις και αυτο πανω στο εργαλειο Γιαννη:

724.jpg

ερε γλεντια μετα που θα εχεις.....:Banane0:
 
Last edited:
Αρχιζω να πιστευω οτι οι μακροοοοοσυρτες απαλες τζουρες δεν ειναι και τοσο σωστο. Με την λογικη οτι το φυτιλι αρπαζει οταν εξατμιστει τελειως το λαδι, οσο λιγοτερο το κρατας πατημενο, τοσο μεγαλυτερη διαρκεια ζωης.
Τι εννοουν μακροσυρτη τζουρα. ? Ποσα δευτερολεπτα πατημενο το κουμπι. ?
Απο την αλλη λενε οτι οι τζουφιες τζουρες (χωρις πατημα κουμπιου) βοηθουν στην τροφοδοσια ωστε με την αναρροφηση να ερθει νεο υγρο γρηγοροτερα.
Και με αυτη τη λογικη παλι, την ωρα που τραβαω τζουρα, γιατι να ειναι απαλη. ?
Να ειναι κανονικη, ωστε η υποπιεση να παρασερνει υγρο μεσα στον ατμο απο το φυτιλι γρηγορα.

Εγω απο εχτες το βραδυ που εβαλα νεο ατμοποιητη, εφαρμοζω (για πειραμα) το εξης:

- Πατημα κουμπιου 2-2.5 sec και ποτε πιο πολυ.
- Τρεις τζουρες με διαφορα 5 sec η μια απο την αλλη.
- Επομενο πακετο τριων τζουρων, τουλαχιστον υστερα απο 1-2 λεπτα.
- Οταν στα 2.5 sec αφηνω το κουμπι, συνεχιζω να ρουφαω (απαλα ομως) για 0.5 sec. Ετσι βοηθω την επομενη τζουρα.
- Οταν κρατω το τσιγαρο στα χερια, δεν το κρατω οριζοντια αν η σταθμη του υγρου ειναι απο το μισο και κατω. Το κρατω καθετα ή σχεδον καθετα για να ποτιζεται το φυτιλι.

Αποτελεσμα:
Ουτε μια φορα το παραμικρο καψιματακι στη γλωσσα ή καμενο. (Το καψιματακι θα μπορουσε να επελθει και χωρις να μυρισει καμενο, υπ'οψιν)

Συμπερασμα:

Φεξε μου και γλυστρισα.
Αν ειναι να χρονομετρω, να ρουφαω τοσο μικρες τζουρες που δεν γεμιζουν το πνευμονι μου, να μην νιωθω throat hit και να μην ρουφαω οποτε θελω, αστα να πανε.

Μου φαινεται οτι λιγο πολυ, ολοι οι ατμο πασχουν απο τις επαναλαμβανομενες τζουρες και το καμενο.
Ετσι κι αλλιως ολοι φυτιλι εχουν που θελει καποιο χρονο (αναλογως κατασκευης ατμο) να ξανα βραχει.
Αν τραβηξεις τζουρα πριν το... "ολικο επαναβρεξιμο" ´(δικη μου εκφραση, ή αλλιως total rearm) τοτε...καμενο.

Θα τεσταρω ομως ποσο θα κρατησει ο ατμο, με την χρηση που περιεγραψα πιο πανω.
Σε 15 ημερες εχω χαλασει 2 κανονικους και 2 LR (ο τελευταιος δεν βγαζει καμενη γευση, ομως δινει σπιρταδα/καψιματακι στη γλωσα)

Ο χειροτερος εχθρος δεν ειναι οι διαρροες, αλλα το καμενο, το τσουξιμο στη γλωσσα/λαιμο. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη.
Με διαρροες ατμιζω, με καμενο ομως δεν κατεβαινει η τζουρα.

Υ.Γ. Το tribeca δεν αρχισε να τριμπεκομυριζει ακομη, και δεν νιωθω throat hit 18aριου, αλλα 12 +-. (Ισως φταινε οι μικρες τζουρες )
 
Last edited:
Απάντηση: Re: E - smoke...

διαρροες,μικρη μπαταρια,καμμενοι ατμοποιητες για πλακα,16 ευρα κοστος εκαστος
Αυτά ακριβώς...
Και προχθές που δοκίμασα το Ego-T σε 12άρι υγρό Halo, μου φάνηκε καλύτερο σε όλα απο το Elips και 18άρι Halo,με καινούργιο ατμοποιητή !!!
 
NOBACCO Giant καλο και αυτο το εχει φιλος μου, ξεχνα να βαλει υγρο ολοι την ημερα.
Αν βαλεις και αυτο πανω στο εργαλειο Γιαννη:

724.jpg

ερε γλεντια μετα που θα εχεις.....:Banane0:

Λες να πάω για Giant δηλαδή ε;
Γιά πές γιά αυτη την πιπίλα περισσότερα....
 
πιπιλα αδελφε ξεχνας να βαζεις υγρο και εκτος απο αυτο κανει ενα χτυπημα στο λαιμο...... αλλα μεσα στον κινηματογραφο σου τους λυπαμαι ολους που δεν θα μπορουν να δουν εργο!!!!!!
Φτιάχνεις ατμόσφαιρα..!
 
πιπιλα αδελφε ξεχνας να βαζεις υγρο και εκτος απο αυτο κανει ενα χτυπημα στο λαιμο...... αλλα μεσα στον κινηματογραφο σου τους λυπαμαι ολους που δεν θα μπορουν να δουν εργο!!!!!!
Γιά πές...που το βρίσκω και που μπαίνει!!!!
 
Καλα μου φαινεται μεχρι να μαθουμε ολα τα tank, ατμοποιητες , μπαταριες, σχηματα, συνδιασμους αυτων, πειραματα κλπ. θα φυγουν πολλα λεφτα.
Τι στο...:furious3: . Πιο πολλα εξαρτηματα και απο Ναυαρχιδα AV ενισχυτη εχουν αυτα τα ΗΤ.

Να δω ποτε θα βγει κατι που θα τραβας τζουρες χωρις καμενο, απροσκοπτα.
Δεν βρισκετε κανεναν κολλητο, να κατασκευασει κατι με οτιδηποτε ακαυστο ωστε να υπαρχει ΗΤ τσιγαρο της προκοπης. ?
Να ειναι και ελληνικη πατεντα, να ανεβει και το πρωτογενες πλεονασμα.

Ενας χαμος στην πιατσα απο δοχεια, σχηματα, κλπ κλπ, αλλα ολα εχουν ενα φυτιλι και βγαζει καμενο. Για αυτο εχουν την τιμητικη τους οι μοντες.
 
Γιά κάτσε να κάτσω κάτω πρώτα, και μετά πές μου πόσο πάει το μαλί, με όλα τα σιμπράγκαλα μέσα!!!!
κοντα στα 140 ευρω αδελφε... ασε την παθαμε με το αλλο που δωσαμε 120 σου λεω.