E - smoke...

κοντα στα 140 ευρω αδελφε... ασε την παθαμε με το αλλο που δωσαμε 120 σου λεω.
Είμαι στο τσάκ να το κάνω.....140 γιούρια με όλα μέσα;
Οι διαστάσεις είναι αυτές;
Διαστάσεις GG Stealth : 68.5 cm μήκος
23 cm πλάτος

Last edited:
Εντωμεταξύ προτίμησε το νίκελ,αναφέρθηκε νωρίτερα ότι ξεφτίζει και είναι άγριο.Το νίκελ δεν έχει τέτοιο θέμα και καθαρίζει και εύκολα,εντάξει τα χείλια ακουμπάς εκεί πάνω.

Είμαι στο τσάκ να το κάνω.....140 γιούρια με όλα μέσα;
Οι διαστάσεις είναι αυτές;
Διαστάσεις GG Stealth : 68.5 cm μήκος
23 cm πλάτος
Ναι βρε, αλλα κανε ενα τελ. αυριο και μιλα με το παιδι ειναι αντιπροσωπος εδω ελλας. Παντελη σορι βρε.

Εγώ έχω το Giant (παροπλισμένο πλέον), το lavatube (Ρυθμιζόμενης τάσης, vv), και το GGTS με UFS.

Τα συμπεράσματα μου είναι:

Το Giant είναι ιδανικό για τον μέσο ατμιστή, δυνατό, νορμάλ σε μέγεθος, με καλή τζούρα.
Το lavatube είναι μεγάλο, πλαστικό, άσχημο, αλλά μπορείς να νιώσεις ότι θα πνίξεις τον χώρο με ατμό! Με τον ανάλογο ατμοποιητή γίνεταο πόλεμος!
Το GGTS είναι ο βασιλιάς όλων! Ανοξείδωτο ατσάλι, άπειρες δυνατότητες υποδοχής μπαταριών, αλλαγή μεγέθους, μελετημένη κατασκευή μέχρι εκεί που δεν πάει!
Αλλη γεύση στον ατμό, αλλά μέχρι να το μάθεις τρως ταλαιπωρία.
Με εξείρεση το GGTS όπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το UFS, στα άλλα ιδανικός σύντροφος είναι το βαρελάκι που έδειξε ο σουζάκιας!

Το tribeca υστερα απο μιαμιση μερα αρχισε επιτελους να δινει γευση και αρωμα (οχι εκεινη του βουτυρου, αλλα της παλιας γευσης που θυμομουν)
Ατμιζεται με τον προτελευταιο ατμοποιητη LR Type b, μιας και αυτος ηταν καθαρος απο prime 15.

Οσον αφορα τον ατμοποιητη, πηγαινοντας απο τον μικρο στον LR Type b, ξανα σε μικρο, και ξανα σε LR, θα ελεγα οτι ο LR type b εχει μεγαλυτερη καταναλωση, ισως αναδεικνυει την τσιγαρισια γευση πιο πολυ, και δινει μεγαλυτερες τζουρες.
Μαλλον θα προτιμουσα αυτον για μονιμο, παρα την αυξημενη καταναλωση, γιατι ειναι πιο κοντα στον τροπο που καπνιζα. (τζουρες μεγαλες)
Για να παρω καλη τζουρα με μικρο ατμο, το κουμπι πρεπει να παραμεινει πατημενο για 4-5 sec, πραγμα που σημαινει οτι η γευση καμενου καραδοκει καθε στιγμη.
Με τον LR ειναι πιο ευκολο να μην ξεπερνω τα 2.5 sec (σαν δικο μου οριο ασφαλειας) αφου σε αυτο το χρονο δινει τζουρα σχετικα ικανοποιητικη.
Επισης, εχω την αισθηση οτι ο LR δινει μεγαλυτερο throat hit (με το ιδιο υγρο παντα) που ισως αυτη ειναι η αιτια της αισθησης οτι ειναι πιο τσιγαρισιος.

Το πλεονεκτημα του μικρου ατμο ομως ειναι οτι δινει μισο κλικ παραπανω γευση απο τον LR Type b.
Ισως ο LR αναπτυσει λιγο μεγαλυτερη θερμοκρασια στο υγρο, παντως μην φανταστειτε αξιοσημειωτη διαφορα γευσης.
Θα προτεινα τον LR σε οποιον θελει να ειναι πιο κοντα στην αισθηση πιο χορταστικης τζουρας τσιγαρου.
(και στον analyze_it για να χορτασει ...βουτυρο-γευση)

Last edited:
ρε παιδιά.Nobacco λάδια δεν καίει κανείς?
Κολλήσαμε όλοι στο σαπούνι το Tribeca?

Εμενα μ αρεσει πολυ και το golden margy απο την σειρα Mystique της nobacco. Εχει 10 ευρω τα 20ml.
Απο την ιδια σειρα καλο ειναι και το valuto.
Χθες πηρα το preggio, αλλα δεν το εχω δοκιμασει.
Καλα λογια εχω διαβασει και για το echo απο την ιδια σειρα παντα

Για το golden margy εχω διαβασει και εγω οτι ειναι αρεστο απο πολλους.
Επειδη με 20 ευρω παιρνεις 40 ml, αρα φθηνοτερο των halo, θα με ενδιεφερε μια γνωμη απο οσους το εχουν ατμισει.

Σαν ποιοτητα γενικως (nobacco) ειναι καλο το λαδι. ?
Ειναι λιγοτερο ή πιο πολυ παχυρευστο απο τα halo ? (εχει να κανει με την καλη τροφοδοσια του ατμο)
Αν μπορουσαμε να περιγραψουμε το αρωμα/ γευση του, ποια θα ηταν η περιγραφη. ?

Last edited:
Re: Απάντηση: E - smoke...

Το tribeca υστερα απο μιαμιση μερα αρχισε επιτελους να δινει γευση και αρωμα (οχι εκεινη του βουτυρου, αλλα της παλιας γευσης που θυμομουν)
Ατμιζεται με τον προτελευταιο ατμοποιητη LR Type b, μιας και αυτος ηταν καθαρος απο prime 15.

Οσον αφορα τον ατμοποιητη, πηγαινοντας απο τον μικρο στον LR Type b, ξανα σε μικρο, και ξανα σε LR, θα ελεγα οτι ο LR type b εχει μεγαλυτερη καταναλωση, ισως αναδεικνυει την τσιγαρισια γευση πιο πολυ, και δινει μεγαλυτερες τζουρες.
Μαλλον θα προτιμουσα αυτον για μονιμο, παρα την αυξημενη καταναλωση, γιατι ειναι πιο κοντα στον τροπο που καπνιζα. (τζουρες μεγαλες)
Για να παρω καλη τζουρα με μικρο ατμο, το κουμπι πρεπει να παραμεινει πατημενο για 4-5 sec, πραγμα που σημαινει οτι η γευση καμενου καραδοκει καθε στιγμη.
Με τον LR ειναι πιο ευκολο να μην ξεπερνω τα 2.5 sec (σαν δικο μου οριο ασφαλειας) αφου σε αυτο το χρονο δινει τζουρα σχετικα ικανοποιητικη.
Επισης, εχω την αισθηση οτι ο LR δινει μεγαλυτερο throat hit (με το ιδιο υγρο παντα) που ισως αυτη ειναι η αιτια της αισθησης οτι ειναι πιο τσιγαρισιος.

Το πλεονεκτημα του μικρου ατμο ομως ειναι οτι δινει μισο κλικ παραπανω γευση απο τον LR Type b.
Ισως ο LR αναπτυσει λιγο μεγαλυτερη θερμοκρασια στο υγρο, παντως μην φανταστειτε αξιοσημειωτη διαφορα γευσης.
Θα προτεινα τον LR σε οποιον θελει να ειναι πιο κοντα στην αισθηση πιο χορταστικης τζουρας τσιγαρου.
(και στον analyze_it για να χορτασει ...βουτυρο-γευση)

Kαλησπέρα Γιάννη !

Kαλησπέρα σε όλους! Καλό πσκ να έχουμε!

Last edited:
Παιδιά σήμερα δοκίμασα το φρεσκοαγορασμένο για δοκιμή freedom juice.Μου έφερε γεύση σαν πουράκι με λίγο μέλι και γυναικείο άρωμα,αυτά τα τρία,ποιο τσιγαρίσιο από το tribeca,μου άρεσε αλλά εγώ δεν είμαι καπνιστής οπότε δεν έχει νόημα.Της γυναίκας μου επίσης της άρεσε αρκετά,αντίθετα η κουμπάρα μου το σιχάθηκε με την πρώτη τζούρα.

Αυτό είναι μικρό βρε....ότι πρέπει!!!
Preorder SS GG Stealth Aμ το αλλο βρε Γιαννη μου που ειναι 100% ελληνικο φτιαγμενο απο ελληνικα χερια και ειναι νουμερο ενα στον κοσμο......... και εμεις δεν πηραμε χαμπαρι ωρε....... μπραβο στα παιδια για την καλη δουλεια που κανουν.

Χθες το βράδυ παρήγγειλα υγρά, ατμοποιητές και μερικά ακόμα μικρό πραγματάκια!

από υγρά πήρα της εταιρείας Flavour Art:

> Maxx Blend, 20ml, 6mg
> Espresso, 20ml, 6mg
> Τιραμισού, 10ml, 6mg

και από ατμοποιητές:

> Clearomizer CE2, 3ml, 3 τεμ.
> Clearomizer CE3, 5ml, 2 τεμ.