Χθες το βράδυ παρήγγειλα υγρά, ατμοποιητές και μερικά ακόμα μικρό πραγματάκια!
και από ατμοποιητές:
> Clearomizer CE2, 3ml, 3 τεμ.
> Clearomizer CE3, 5ml, 2 τεμ.
Για τί τύπου συσκευή είναι αυτά?
Καθαρισμος ατμοποιητη τυπου ego-t
Πριν απο λιγο, πραγματοποιησα καθαρισμο 3 ατμοποιητων (2 μικρους+1 LR) με την μεθοδο που περιγραφεται στο παρακατω βιντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=RzylHAlC_NM
Επειδη δεν θυμαμαι ποιον απο τους 3 ατμοποιητες ειχα βρασει μια φορα, κι αν αυτο εχει προξενησει καποια ζημια, αυριο θα τους δοκιμασω και τους τρεις για να εχω σωστη αποψη.
Οι τρεις ατμοποιητες, εδιναν καμενη τζουρα και γευση. Αναλογως του αρπαγματος του φυτιλιου, θα ειναι αναλογη και η βελτιωση φανταζομαι.
Αυριο που θα στεγνωσουν θα γινει η δοκιμη.
Αν πιασει αυτη η μεθοδος καθαρισμου, θα εχω 5 ατμοποιητες σε λειτουργια.
Αναμεινατε αποτελεσματα. :drummer:
Εγω απο εχτες το βραδυ που εβαλα νεο ατμοποιητη, εφαρμοζω (για πειραμα) το εξης:
Και εγω βρε παιδι μου τα ιδια, φτου σκορδα παναϊαμΚαλά...
Να σας πω ότι όλα αυτά που διαβάζω με κάνουν να νοιώθω σαν εξωγήινος;
Έχω ακόμη τους 2 ego-T και τους δύο elips ατμοποιητές των starter kit να δουλεύουν τέλεια, έναν Ego-T LR που πήρα μετά και ο μόνος που μου έχει χαλάσει είναι ένας C που του ξεμάτιασα την αντίσταση όταν έπαιζα μαζί του...
Και όταν κάνω μηδενικά, όχι 2.5 δευτερόλεπτα δεν κρατάω το κουμπί, σε κάποιες φάσεις δεν μπορώ να ακουμπήσω τον ατμοποιητή επειδή έχει πυρώσει!
Τους ατμοποιητές τους έχω βράσει, τους έχω καθαρίσει με οινόπνευμα, τους έχω κάνει dry burning... Ότι θες και ακόμη αντέχουν!
Όρτσα το φιτίλι! Τράβα το έξω ντε το κακόμοιρο να ρουφάει!
+1Όσο πιο μεγάλη μπαταρία, τόσο πιο αργά πέφτουν τα Volt της.
Οπότε, τόσο πιο πολύ ώρα με full ντουμάνι.
Καλό φυσικά το Ελληνικό, όμως είναι ολόκληρη μαούνα....65cm μήκος!!!!Preorder SS GG Stealth Aμ το αλλο βρε Γιαννη μου που ειναι 100% ελληνικο φτιαγμενο απο ελληνικα χερια και ειναι νουμερο ενα στον κοσμο......... και εμεις δεν πηραμε χαμπαρι ωρε....... μπραβο στα παιδια για την καλη δουλεια που κανουν.
Μόνο που πρέπει να πάρω το Ego-TΠρος analyze_it:
Αν πετυχει προφανως θα την υιοθετησεις και εσυ και θα γλυτωσεις το ρευμα της ΔΕΗ απο τον καθαρισμο με κομπρεσερ. :ernaehrung004:
Προς Νανοπουλο: δοκιμασε (αν δεν το εχεις κανει ηδη) να ατμισεις με εναν LR Type b ατμοποιητη. Ισως σου δωσει τις απαιτουμενες τζουρες που χρειαζεσαι, πριν καταφυγεις σε extra εξοδα αλλων ατμοποιητων.
Προς suzakias: Εσυ ασε, εχεις ξεφυγει και πας στα μοντελα ferrari, porsche κλπ Ολα τα αλλα για σενα ειναι πλεον...γηινα.![]()
Ρε παιδιά, τι είναι αυτό με τα Halo;
το tribeca, τη μια βγάζει καμμένη καραμέλα, την άλλη βουτυρωμένο ποπ κορν, την άλλη μία ξινόπικρη γεύση καμένου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.