E - smoke...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Χθες το βράδυ παρήγγειλα υγρά, ατμοποιητές και μερικά ακόμα μικρό πραγματάκια!

και από ατμοποιητές:

> Clearomizer CE2, 3ml, 3 τεμ.
> Clearomizer CE3, 5ml, 2 τεμ.

Για τί τύπου συσκευή είναι αυτά?

Το golden margy είναι νοστιμότατο, είναι ένα από τα στάνταρ μου, έχει μια επίγευση μελιού μου φαίνεται. Τώρα για το αν είναι πιο παχύρευστο από το Tribeca, ίσως λίγο.......

Καθαρισμος ατμοποιητη τυπου ego-t

Πριν απο λιγο, πραγματοποιησα καθαρισμο 3 ατμοποιητων (2 μικρους+1 LR) με την μεθοδο που περιγραφεται στο παρακατω βιντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=RzylHAlC_NM

Επειδη δεν θυμαμαι ποιον απο τους 3 ατμοποιητες ειχα βρασει μια φορα, κι αν αυτο εχει προξενησει καποια ζημια, αυριο θα τους δοκιμασω και τους τρεις για να εχω σωστη αποψη.
Οι τρεις ατμοποιητες, εδιναν καμενη τζουρα και γευση. Αναλογως του αρπαγματος του φυτιλιου, θα ειναι αναλογη και η βελτιωση φανταζομαι.

Αυριο που θα στεγνωσουν θα γινει η δοκιμη.
Αν πιασει αυτη η μεθοδος καθαρισμου, θα εχω 5 ατμοποιητες σε λειτουργια.

Αναμεινατε αποτελεσματα. :drummer:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Για τί τύπου συσκευή είναι αυτά?

Συμβατό με oλες τις μπαταριες : ego, ego-T, ego-W, 510, Passtrouth, LCD

clearomizer.jpg

Καθαρισμος ατμοποιητη τυπου ego-t

Πριν απο λιγο, πραγματοποιησα καθαρισμο 3 ατμοποιητων (2 μικρους+1 LR) με την μεθοδο που περιγραφεται στο παρακατω βιντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=RzylHAlC_NM

Επειδη δεν θυμαμαι ποιον απο τους 3 ατμοποιητες ειχα βρασει μια φορα, κι αν αυτο εχει προξενησει καποια ζημια, αυριο θα τους δοκιμασω και τους τρεις για να εχω σωστη αποψη.
Οι τρεις ατμοποιητες, εδιναν καμενη τζουρα και γευση. Αναλογως του αρπαγματος του φυτιλιου, θα ειναι αναλογη και η βελτιωση φανταζομαι.

Αυριο που θα στεγνωσουν θα γινει η δοκιμη.
Αν πιασει αυτη η μεθοδος καθαρισμου, θα εχω 5 ατμοποιητες σε λειτουργια.

Αναμεινατε αποτελεσματα. :drummer:

Άντε, ξεκίνα Γιάννη!! Περιμένουμε αποτελέσματα!

(αυτή η μέθοδος μου φαίνεται πολύ αποτελεσματική, καθώς το οινόπνευμα ειναι πολύ καλός διαλύτης οργανικών ενώσεων - σαν αυτες που χρησιμοποιουνται στο e-liquid- καλύτερος από το νερό, και επίσης εξατμίζεται και ευκολότερα!)

Last edited:
Προς analyze_it:

Αν πετυχει προφανως θα την υιοθετησεις και εσυ και θα γλυτωσεις το ρευμα της ΔΕΗ απο τον καθαρισμο με κομπρεσερ. :ernaehrung004:

Προς Νανοπουλο: δοκιμασε (αν δεν το εχεις κανει ηδη) να ατμισεις με εναν LR Type b ατμοποιητη. Ισως σου δωσει τις απαιτουμενες τζουρες που χρειαζεσαι, πριν καταφυγεις σε extra εξοδα αλλων ατμοποιητων.

Προς suzakias: Εσυ ασε, εχεις ξεφυγει και πας στα μοντελα ferrari, porsche κλπ Ολα τα αλλα για σενα ειναι πλεον...γηινα. :flipout:

Καλά...
Να σας πω ότι όλα αυτά που διαβάζω με κάνουν να νοιώθω σαν εξωγήινος;
Έχω ακόμη τους 2 ego-T και τους δύο elips ατμοποιητές των starter kit να δουλεύουν τέλεια, έναν Ego-T LR που πήρα μετά και ο μόνος που μου έχει χαλάσει είναι ένας C που του ξεμάτιασα την αντίσταση όταν έπαιζα μαζί του...
Και όταν κάνω μηδενικά, όχι 2.5 δευτερόλεπτα δεν κρατάω το κουμπί, σε κάποιες φάσεις δεν μπορώ να ακουμπήσω τον ατμοποιητή επειδή έχει πυρώσει! :flipout:

Τους ατμοποιητές τους έχω βράσει, τους έχω καθαρίσει με οινόπνευμα, τους έχω κάνει dry burning... Ότι θες και ακόμη αντέχουν!

Εγω απο εχτες το βραδυ που εβαλα νεο ατμοποιητη, εφαρμοζω (για πειραμα) το εξης:

Όρτσα το φιτίλι! Τράβα το έξω ντε το κακόμοιρο να ρουφάει!

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Καλά...
Να σας πω ότι όλα αυτά που διαβάζω με κάνουν να νοιώθω σαν εξωγήινος;
Έχω ακόμη τους 2 ego-T και τους δύο elips ατμοποιητές των starter kit να δουλεύουν τέλεια, έναν Ego-T LR που πήρα μετά και ο μόνος που μου έχει χαλάσει είναι ένας C που του ξεμάτιασα την αντίσταση όταν έπαιζα μαζί του...
Και όταν κάνω μηδενικά, όχι 2.5 δευτερόλεπτα δεν κρατάω το κουμπί, σε κάποιες φάσεις δεν μπορώ να ακουμπήσω τον ατμοποιητή επειδή έχει πυρώσει! :flipout:

Τους ατμοποιητές τους έχω βράσει, τους έχω καθαρίσει με οινόπνευμα, τους έχω κάνει dry burning... Ότι θες και ακόμη αντέχουν!

Όρτσα το φιτίλι! Τράβα το έξω ντε το κακόμοιρο να ρουφάει!
Και εγω βρε παιδι μου τα ιδια, φτου σκορδα παναϊαμ

Όσο πιο μεγάλη μπαταρία, τόσο πιο αργά πέφτουν τα Volt της.
Οπότε, τόσο πιο πολύ ώρα με full ντουμάνι.

Preorder SS GG Stealth Aμ το αλλο βρε Γιαννη μου που ειναι 100% ελληνικο φτιαγμενο απο ελληνικα χερια και ειναι νουμερο ενα στον κοσμο......... και εμεις δεν πηραμε χαμπαρι ωρε....... μπραβο στα παιδια για την καλη δουλεια που κανουν.
Καλό φυσικά το Ελληνικό, όμως είναι ολόκληρη μαούνα....65cm μήκος!!!!

Προς analyze_it:

Αν πετυχει προφανως θα την υιοθετησεις και εσυ και θα γλυτωσεις το ρευμα της ΔΕΗ απο τον καθαρισμο με κομπρεσερ. :ernaehrung004:

Προς Νανοπουλο: δοκιμασε (αν δεν το εχεις κανει ηδη) να ατμισεις με εναν LR Type b ατμοποιητη. Ισως σου δωσει τις απαιτουμενες τζουρες που χρειαζεσαι, πριν καταφυγεις σε extra εξοδα αλλων ατμοποιητων.

Προς suzakias: Εσυ ασε, εχεις ξεφυγει και πας στα μοντελα ferrari, porsche κλπ Ολα τα αλλα για σενα ειναι πλεον...γηινα. :flipout:
Μόνο που πρέπει να πάρω το Ego-T

Σήμερα το torque μου έβγαλε μία γεύση... πατσουλί να το πω; Σαν να φιλάω γκόμενα που φοράει φτηνό κραγιόν να το πω;
Ρε παιδιά, τι είναι αυτό με τα Halo;
Συμβαίνει και σε άλλους;
Ακόμη και ο ΓΑΠ είναι πιο σταθερός στις απόψεις του!

Δεν το συζητώ, τα Halo έφαγαν ένα μεγάλο Χ από εμένα...
Ακόμη και το tribeca, τη μια βγάζει καμμένη καραμέλα, την άλλη βουτυρωμένο ποπ κορν, την άλλη μία ξινόπικρη γεύση καμένου...

Αποτελεσματα καθαρισμου ατμοποιητων ego-t με οινοπνευμα

Η διαδικασια καθαρισμου εγινε οπως περιγραφεται στο βιντεο, με τη διαφορα ουι οι ατμοποιητες εμειναν 20 λεπτα μεσα στο οινοπνευμα.
Για δοκιμη και αντιπαραβολη, χρησιμοποιηθηκαν και δυο νεοι ατμοποιητες, ενας μικρος απλος και ενας LR Type b.

Οι ατμοποιητες που ειχαν καθαριστει, δυο μικροι και ενας LR Type b αφεθηκαν να στεγνωσουν φυσικα για περιπου 8 ωρες.

Ξεκινησα τη δοκιμη με τον LR type b.
Η πρωτη εντυπωση ηταν η μεγαλυτερη και ανετη τζουρα, λογικο μιας και ειχε καθαριστει.
Η μυρωδια και η καμενη γευση απουσιαζε εντελως. Ομως η γευση εμφανιζοταν μειωμενη και κατα την εισπνοη ενιωθα τον ατμο παγωμενο. (σαν μεντα, χωρις ομως τη γευση της)
Καταλαβα οτι αυτο το δημιουργουσε το οινοπνευμα, αοσμο μεν, σου εδινε ομως αυτη την ''καυτη'' και ταυτοχρονα δροσερη αισθηση.
Ατμιστηκε τουλαχιστον 0.3-0.5 ml για να δωσω χρονο στον ατμοποιητη, ομως αυτη η αισθηση συνεχιζε να υπαρχει.

Σε αυτο το σημειο να πω οτι δοκιμαζα ταυτοχρονα και τον καινουργιο LR για να βλεπω τις διαφορες. Ομως αυτη η αισθηση οινοπνευματος συντομα με βαρεσε στο κεφαλι. Ειχα αρχισει να ψιλο ζαλιζομαι.

Για το καλο της επιστημης ομως αποφασισα να συνεχισω.
Βαζοντας τον μικρο καθαρισμενο ατμοποιητη, διεκρινα και σε αυτον την απουσια καμενης γευσης, μου αφηνε ομως μια μικρη πιπερατη αισθηση στη γλωσα.
Εβαλα την ακρη του φιλτρου κοντα στη μυτη μου προσπαθωντας να μυρισω καμενο. Τιποτε απολυτως. Μονο μυτιες δεν βαρεσα απο το φιλτρακι, αλλα τιποτε δεν υπηρχε απο καμενο. Και σε αυτον ομως υπηρχε η αισθηση μειωμενης γευσης καθως και μια ελαχιστη αισθηση στην εισπνοη δροσιας. η παρουσια του οινοπνευματος υπηρχε και εδω, οχι ομως στον βαθμο που το συναντησα στον LR.

Συνεχιζοντας το ατμισμα, (και αρκετα μαστουρωμενος θα ελεγα αφου ειχα καταναλωσει αρκετο υγρο μεσα σε 20 λεπτα) εβαλα τον δευτερο μικρο ατμοποιητη. Και αυτος, σε σχεση με τον καινουργιο, εδινε ελαφρα μειωμενη αισθηση γλυκας και μια ελαφρα σπιρταδα στη γλωσσα.
Ομως ουτε στιγμη δεν εδωσε μυρωδια και γευση καμενου.

Σε αυτο το σημειο υπηρξε και ενα ατυχηματακι, μιας και κατα την διαδικασια επαναγεμισης των tank των ατμοποιητων, απο τη μαστουρα δεν παρατηρησα οτι το μπουκαλακι δεν ειχε το πωμα επανω. (το ειχα σε σκοτεινο βεβαια ντουλαπακι) Αποτελεσμα αυτης της αβλεψιας ηταν να μου χυθει υγρο επανω στο χερι οταν πηγα να ανακινησω του μπουκαλι. Φυσικα φρικαρα και χοροπηδωντας σαν κατσικι, εφυγα σφαιρα να πλυνω τα χερια μου.

Αφου εκανα διαλειμμα 5 λεπτων για να ερθω στα ισια μου, εκανα αλλη μια γυρα δοκιμης των τριων καθαρισμενων και των δυο νεων ατμοποιητων.
Τα αποτελεσματα ηταν τα ιδια, με τη διαφορα οτι πλεον ανεβλυζα νικοτινη απο παντου και η γλωσσα μου ειχε γινει σαν πετσαφι.

Για Ιατρικους λογους, επιστρατευτηκε τριπλη δοση απο σπιτικη κομποστα σταφυλι. Οι δοκιμες σταματησαν υστερα απο 45 περιπου λεπτα, με την υποσχεση στον εαυτο μου να επαναληφθουν το πρωι οταν ξυπνουσα.

Ετσι λοιπον φτασαμε στις 10 της αλλης μερας και εγω παλι τις δοκιμες, αυτη τη φορα ομως με 5-6 τζουρες μονο απο καθε ατμοποιητη.

Δοκιμαστηκαν πρωτα οι δυο LR type b. (ο καθαρισμενος και ο καινουργιος)
Ειλικρινα, υστερα απο 3-4 τραμπες των ατμοποιητων στην μπαταρια, μπερδεψα ποιος ηταν ο καθαρισμενος και ποιος ο νεος.
Ιδια γευση, χτυπημα, ντουμανι. Δεν υπηρχε καμια απολυτως διαφορα. Η χτεσινοβραδυνη αισθηση οινοπνευματος δεν υπηρχε πουθενα.

Μπορω να πω λοιπον με βεβαιοτητα οτι ο καθαρισμος με οινοπνευμα δουλεψε μια χαρα.

Ομως ο LR εχτες βραδυ δεν μου ειχε δωσει πιπερατη γευση σε σχεση με τους μικρους, Τι θα γινοταν αραγε με αυτους. ?

Αφησα τους LR στην ακρη και πηρα τους μικρους.

Εχοντας σαν σημειο αναφορας τον νεο μικρο, στην συνεχεια δοκιμασα τον πρωτο καθαρισμενο.
Η πιπερατη αισθηση δεν υπηρχε πλεον, ουτε ιχνος απο αισθηση οινοπνευματος.
Βαζοντας και τον δευτερο μικρο, διαπιστωσα οτι αυτος δεν ειχε μεν πιπερατη αισθηση, αλλα η γευση του σε σχεση με τους προηγουμενους ηταν ενα κλικ πιο ξηρη και στυφη. Ουτε ομως δειγμα απο καμενο.

Συμπερασματα:

Και οι τρεις ατμοποιητες ιδιαιτερα ο LR, εγιναν σαν καινουργιοι απο αποψη γευσης καμενου. Ο ενας μικρος ατμοποιητης οπου η γευση του εμφανιζοταν λιγακι στιφη, ισως ηταν αυτος οπου ειχε εντονο καμενο πριν τον καθαρισμο. (θυμαμαι οτι καποιος απο τους τρεις ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση)

Θεωρω λοιπον οτι ο καθαρισμος με οινοπνευμα ειναι σωστος, αρκει να γινει οταν οι ατμοποιητες δεν εχουν αρπαξει πολυ. Οι δικοι μου δεν ειχαν πολλα καταλοιπα, στο οινοπνευμα εκτος απο το χρωμα λαδιου δεν ειδα κατι αλλο. Ηταν ομως ελαχιστων ημερων χρησιμοποιημενοι.

Επισης, θα προτεινα να αφησετε τους ατμοποιητες πιο πολυ απο 8 ωρες να στεγνωσουν απο οτι λεει το βιντεο. Η μυρωδια οινοπνευματος ειναι εκει.
Χρειαστηκαν 16 περιπου ωρες (στις δευτερες δοκιμες) για να διαπιστωθει η απουσια αισθησης οινοπνευματος. (εκτος κι αν καποιος χρησιμοποιησει κι αλλα μεσα, οπως π.χ. καποιο φυσημα με θερμο αερα)
Επισης, η απουσια πιπερατης αισθησης της πρωτης δοκιμης, με εκανε να καταλαβω οτι χρειαστηκαν και καποιες ωρες να μεινουν εμποτισμενα τα φυτιλια για να εξαλειφθουν τα οποια προβληματα γευσης.

Θετικα λοιπον συμπερασματα και εγω βρεθηκα με 5 ατμοποιητες, αντι για 2. Σιγουρα ο καθαρισμος με οινοπνευμα θα γλυτωσει καποια χρηματα νεου ατμοποιητη. Αν εχετε ατμοποιητες που βγαζουν καμενο, παροπλιστε τους αλλα μην τους πεταξετε. Δοκιμαστε οινοπνευμα και πιθανοτατα θα επανελθουν οπως και σε εμενα.

-bye-

Απάντηση: Re: E - smoke...

Ρε παιδιά, τι είναι αυτό με τα Halo;
το tribeca, τη μια βγάζει καμμένη καραμέλα, την άλλη βουτυρωμένο ποπ κορν, την άλλη μία ξινόπικρη γεύση καμένου...

Ακριβως το ιδιο μου εχει συμβει.
Το πρωτο tribeca 18, ειχε την τελεια γευση καμενης καραμελας (ή μαλλι της γριας) και ηταν ο λογος που το λατρεψα.

Το δευτερο μουκαλι, ενα τριμπεκα 6ml εδινε τη γευση ψιλοπικρου το οποιο μου κατεστρεψε και το 18 οταν τα εκανα mix.

Το τριτο μπουκαλι τριμπεκα 18, μου αφηνει τη γευση του 70% βουτυρωμενου ποπκορν οπως μου την εδωσε και ενα δειγμα prime των 12 mg. και 30% καμενης καραμελας.

Να σημειωσω οτι το πρωτο τριμπεκα που εδινε την ωραια γευση καμενης καραμελας, την εδωσε αμεσα και χωρις ωριμανση. Λες και ηταν ανοιχτο για μια εβδομασα.

Το τριτο τριμπεκα με γευση ποπ κορν/καραμελας, την εδωσε υστερα απο 1.5-2 μερες. στην αρχη, εντελως αγευστο.
Οντως, μεγαλη ασταθεια ρε παιδια. Αν τα 8 μπουκαλια που περιμενω απο Αμερικα δεν εχουν τη γευση μαλλιου γριας που λατρεψα τι θα κανω. ?

Θα ηθελα να ηξερα τι μεθοδο μιξης και εμφιαλωσης χρησιμοποιουν.
Τετοια ασταθεια γευσης υπαρχει και στα υγρα αλλων εταιριων ?

Last edited:
Εστειλα ενα μυνημα στο site της hallo οσον αφορα την ασταθεια γευσης.
Ελπιζω να μην απαντησουν με αοριστολογιες και κουταμαρες.
Τα Αγγλικα μου σκοτωνουν λιγο, αλλα το νοημα θα το βγαλουν.

Hello.
I noticed a instability in tribeca flavor I tasted in three bottles
The first bottle of tribeca was 18 mg and gave me the taste of caramelized something or something like cotton candy which I loved.

The second bottle of tribeca 6mg gave a bittersweet taste undetermined.
The third bottle of tribeca 18mg gave me a taste similar to the prime 15 I had tried.
like buttered popcorn.
I have already ordered from your site 8 bottles of tribeca 18mg nicotine, and I worry that will not have the taste of cotton candy that users of tribeca considered as a reference point.

All bottles tested were left open for 48 + hours in dark enviroment.

Αν απαντησουν γενικα σαν τους πολιτικους (τηρουμε ολες τις αυστηρες διαδικασιες μπλα μπλα κλπ) και η αλλοιωση γευσης οφειλεται σε παραγοντες του τυπου επρεπε το μπουκαλι να αποθηκευεται σε θεμοκρασια 18.003 βαθμων, το φως επρεπε να εχει ακριβως τοσα lux, τα μικροσωματιδια της ατμοσφαιρας στην περιοχη σου περιεχουν τοσα νανογραμμαρια απο την ταδε ουσια που επιδρα στο υγρο, η βλακειες οποιοδηποτε τυπου απλα για να πουν οτι αυτοι δεν φταινε σε τιποτε, θα φανε και απο μενα Χ.

Το λιγοτερο που περιμενω, ειναι: Συγνωμη, θα προσπαθησουμε να βελτιωσουμε/σταθεροποιησουμε τη γευση κλπ κλπ.
(Το περισσοτερο που περιμενω ειναι 49 μπουκαλια tribeca για αποζημιωση ψυχικης βλαβης :Banane0: )