E - smoke...

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Βρηκες κι ολας μαυραγοριτες . ? :flipout:

Ο Ηλίας βρήκε άκρη για καλό! :Banane0:

Εγώ έχω θέμα. Τον Γιάννη τον Πεταλούδα τον τσίμπησαν στο τελωνείο και ο Μπάμπης ο Σουγιάς δεν σηκώνει το τηλέφωνο...

Πίκρα...
Το καράβι από τη Halo πιάστηκε απ' τη χαρχάλω...
Με τ' αμπάρι όλο γεμάτο tribeκάκι μυρωδάτο.

Γιατί δεν χρειάζεται πλέον ο οργανισμός βρε παιδιά νικοτίνη?Πότε απαλλάχθηκε?
Αφού με το ΗΤ συνεχίζεται η χορήγηση νικοτίνης και ίσως κάποιες φορές σε περισσότερη δόση.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Δεν είμαστε πια εξαρτημένοι!

Φιλαράκι, μήπως σου βρίσκεται κανένα ευρώ να πάρω μια τυρόπιτα; :rofl:

Αφού με το ΗΤ συνεχίζεται η χορήγηση νικοτίνης και ίσως κάποιες φορές σε περισσότερη δόση.

Προσωπικά ξεκίνησα the hard way (αμπούλες με 0 νικοτίνη). Τα τσιγάρα που έκανα ελαττώθηκαν στα μισά σε διάστημα τριών-τεσσάρων ημερών....και αυτό καλό είναι!! Ελπίζω προσεχώς να τα μειώσω και άλλο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Δεν είμαστε πια εξαρτημένοι!

Φιλαράκι, μήπως σου βρίσκεται κανένα ευρώ να πάρω μια τυρόπιτα; :rofl:
Να φύγετε,να πάτε αλλού!! :music-smiley-005:

Προσωπικά ξεκίνησα the hard way (αμπούλες με 0 νικοτίνη). Τα τσιγάρα που έκανα ελαττώθηκαν στα μισά σε διάστημα τριών-τεσσάρων ημερών....και αυτό καλό είναι!! Ελπίζω προσεχώς να τα μειώσω και άλλο.
Πω ρε Γιάννη κατευθείαν στα βαριά έπεσες και συ.Καλά έκανες,με την μια είναι καλύτερα αλλά και μόνο που δεν κατεβάζεις τα διαόλια του ΚΤ είναι αρκετό.

Και επειδή είχα πει κάτι καλά λόγια για το Elipse μήπως έχετε να προτείνετε κάνα άλλο κάπως κομψό για την γυναίκα γιατί το Elipse μου άρχισε τα γνωστά καλά του...βιάστηκα να μιλήσω.

WAF και στο ηλεκτρονικο τσιγαρο.

Λευτερια στους παντρεμενους. ! :violent-smiley-030:

Και επειδή είχα πει κάτι καλά λόγια για το Elipse μήπως έχετε να προτείνετε κάνα άλλο κάπως κομψό για την γυναίκα γιατί το Elipse μου άρχισε τα γνωστά καλά του...βιάστηκα να μιλήσω.

Στα'πα δεν στα´πα;......δεν είσαι ο πρώτος, και μου αρέσει ο ενθουσιασμός που έχουν στο γνωστό forum οι χρήστες του επειδή το έχουν κανά δυό εβδομάδες και δεν έχει πάθει τίποτε!!!

Γιά κοίτα αυτό που σου προτήνει ο Σωκράτης...πολύ όμορφο φαίνεται!!!

Η γυναίκα πάντως είναι πάνω από ένα μήνα με το elips και δεν έχει θέμα...
Βρε λες να είμαι απλά γουρλής;
Έχω χτυπήσει και τρεις μήνες με το Ego-T μου και ακόμη δεν έχω κάψει τους ατμοποιητές...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Η γυναίκα πάντως είναι πάνω από ένα μήνα με το elips και δεν έχει θέμα...
Βρε λες να είμαι απλά γουρλής;
Έχω χτυπήσει και τρεις μήνες με το Ego-T μου και ακόμη δεν έχω κάψει τους ατμοποιητές...
+1

Tzimisce
Πρέπει να σου τρέχουν λεφτά από τα μπατζάκια και από τις τσέπες Αν ισχύει το signature που έβαλες.
Οπότε αυτά τα Χριστούγεννα κερνάτε εσείς οι ατμιστές :D

Σοβαρά τώρα,
Σε ατμιστές / υγρά / μπαταρίες κ.ο.κ. πόσα λεφτά λες να σου έχουν φύγει ως τώρα (στο αντίσοιχο διάστιμα με αυτό του sigmanture)?

Βλέπω ότι πολλοί από εσάς το αντιμετωπίζεται όπως και οι καπνιστές πίπας. Δηλαδή θέλουμε δυο τρείς πίπες για να προλαβαίνει να κρυώσει η άλλη. Θέλουμε να δοκιμάσουμε αρώματα, θέλουμε εργαλειάκια και διαδικασίες καθαρισμού κ.ο.κ.

Άρα τελικά με τη μερακλίδικη προσέγγιση σας, το τίμημα δε φτάνει αυτό της οικονομίας από το τσιγάρο?

Tzimisce
Πρέπει να σου τρέχουν λεφτά από τα μπατζάκια και από τις τσέπες Αν ισχύει το signature που έβαλες.
Οπότε αυτά τα Χριστούγεννα κερνάτε εσείς οι ατμιστές :D

Σοβαρά τώρα,
Σε ατμιστές / υγρά / μπαταρίες κ.ο.κ. πόσα λεφτά λες να σου έχουν φύγει ως τώρα (στο αντίσοιχο διάστιμα με αυτό του sigmanture)?

Βλέπω ότι πολλοί από εσάς το αντιμετωπίζεται όπως και οι καπνιστές πίπας. Δηλαδή θέλουμε δυο τρείς πίπες για να προλαβαίνει να κρυώσει η άλλη. Θέλουμε να δοκιμάσουμε αρώματα, θέλουμε εργαλειάκια και διαδικασίες καθαρισμού κ.ο.κ.

Άρα τελικά με τη μερακλίδικη προσέγγιση σας, το τίμημα δε φτάνει αυτό της οικονομίας από το τσιγάρο?

Εγώ από την λιγοστή μου εμπειρία, θα έλεγα ότι δεν τίθεται ζήτημα οικονομίας με το Η.Τ.
Το Η.Τ. αφορά καθαρά όσους θέλουν να κόψουν το Κ.Τ. ή όσους θέλουν μια πιο "υγειινή" προσέγγιση στο θέμα κάπνισμα/άτμισμα.

Σε εμένα δλδ, που έκανα 5-6 στριφτά την ημέρα, το Η.Τ. είναι σαφώς ακριβότερη ιστορία. Και πιο μερακλίδικη. Και πιο μπελαλίδικη. Υγρά, ατμοποιητές, να μην στάξει, να αλλάξεις, να καθαρίσεις...
Σε βαθμό βέβαια που εμένα προσωπικά όχι μόνο δεν με κουράζει, αλλά έχει αρχίσει να μου αρέσει και σαν "τελετή"...
Τώρα, αν κάποιος κάπνιζε 1,5/2 πακέτα την ημέρα, πέραν της υγείας του, ΣΑΦΩΣ και θα δεί ΚΑΙ οικονομική διαφορά... (αν τουλάχιστον κρατήσει σε λογικά επίπεδα το άτμισμα).

Tzimisce
Σοβαρά τώρα,

Χεχεχεχε
Λοιπόν... Εγώ πρέπει να είμαι από τους λίγους που το έχει πάρει χαλαρά και δεν "ξοδεύομαι" τόσο πολύ.
Από "Hardware" έχω το αρχικό kit + ένα πακέτο Ego-C + έναν ατμο LR που πήρα για να δοκιμάσω.
Δηλαδή 85 +40 +15 = 140
Και μιλάμε για hardware που θα με κρατήσει αρκετούς μήνες από ότι βλέπω...

Από "Software", σε 3 μήνες έχω ατμίσει σε Natura κάπου στα 70 + μία παραγγελία από funstore (20 ) + τα Halia (25 ) + από το esmoke.gr (10 ) = 125 .

Αν τώρα βάλεις ότι δεν αγοράζεις το hardware κάθε μήνα, ήδη έχω αποσβέσει τα τσιγάρα μου και το άτμισμα μου κοστίζει πλέον κάπου στα 40 το μήνα. :p
Ειδικά από τη στιγμή που έχω καταλήξει στα Natura και δεν πληρώνω μεταφορικά.

Τώρα, αν καταλήξεις σε γεύση και σου κοστίζουν τα 300ml κάπου στα 20 , τότε θα μιλάμε για κόστος της τάξης των 5 το μήνα και αν...
Ενδεικτικά, έχω βρει την φυτική γλυκερίνη 10 τα 250ml και το άρωμα κάπου στα 7 .
Α... Και κάτι λεπτά του τα 25ml ενέσιμο νερό που χρειάζεσαι για την αραίωση. :Banane0:

Τώρα, αν καταλήξεις σε γεύση και σου κοστίζουν τα 300ml κάπου στα 20 , τότε θα μιλάμε για κόστος της τάξης των 5 το μήνα και αν...
Ενδεικτικά, έχω βρει την φυτική γλυκερίνη 10 τα 250ml και το άρωμα κάπου στα 7 .

Χμμ... Άκυρο...
Ξεκίνησα να βάζω μία παραγγελία από flavourarts και μου βγήκε 95 για... 1.5 λίτρο.
Πάνω κάτω όσο θα ατμίσω σε 3 χρόνια!

Ρε παιδιά; Κανείς να βάλουμε μαζί την παραγγελία; :flipout:

Για μένα:

1kit Alter ego-T (2ολόκληρα e-cig+5τανκ) (70e) + 1ατμοποιητή LR για δοκιμή (12e) -o atmo LR ήταν περιττό έξοδο αφού ακόμα δεν εχω χρησιμοποιήσει δεύτερο... Ηardware λοιπόν συνολικά= 82e (!) (θα κρατήσει αρκετά αυτό)

Από υγρά τώρα έχω καταναλώσει:
1xHalo Prime 30ml 22e (άδειο)
5xδιαφορα eliquid: 25e (για δοκιμή, δεν τα κατανάλωσα)
1xHalo Tribecca 30ml 22e (άδειο)

+χ ποσότητα νέων υγρών/αρωμάτων Halo :7SFGSFG: -για να μην εχουμε αναγκη τον κάθε μπουχαράκη....

Συμπέρασμα: με 70ευρώ 2 συσκευές κλπ (που θα κρατήσουν καιρό) και περίπου 40ευρώ /ΜΗΝΑ για e-liquid (από τη στιγμή που θα καταλήξεις με κάποιο-α) είσαι ΟΚ.

Σε σχέση τώρα με το ΚΤ, 1πακετο/μερα x 4.00e = 120e/μήνα, επειδή δεν τελείωνα το πακετο, υπολογίζω ότι μου κόστιζε γύρω στα 110e
Σε χρήματα λοιπόν για υγρά σε σχέση με το τσιγάρο μπορεί κανείς ρεαλιστικά να γλιτώσει 60-70e/μήνα ΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ (και αυτό χωρίς τη νέα αύξηση της τιμής των τσιγάρων που αναμένεται...)

Last edited: