Από τις 4 Ιανουαρίου που ξεκίνησα το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν έχω ξαναβάλει τσιγάρο στο στόμα μου.
Έκανα περίπου 3 πακέτα την ημέρα... Είχα απελπιστεί.
Η βελτίωση στην αναπνοή μου είναι απίστευτη.
Πως τα πας εσυ Χρηστο με το ατμισμα???
Από τις 4 Ιανουαρίου που ξεκίνησα το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν έχω ξαναβάλει τσιγάρο στο στόμα μου.
Έκανα περίπου 3 πακέτα την ημέρα... Είχα απελπιστεί.
Η βελτίωση στην αναπνοή μου είναι απίστευτη.
3 μηνες χωρις καπνισμα ηλεκτρονικο ή κανονικο. Η παντελης ελλειψη ελεγχου () στη χρηση ηλεκτρονικου τσιγαρου - 30 ml halo το 5ημερο - με αναγκασε να τα παρατησω ολα και να προσπαθησω μετα απο 28 χρονια να κοψω το καπνισμα. 3 μηνες and counting.
Εσυ Πανο πως τα πας σημερα 17 μηνες αργοτερα ?
Πως τα πας εσυ Χρηστο με το ατμισμα???
Δεν ξαναέβαλα τσιγάρο -ούτε ένα- στο στόμα μου από πέρσι που ξεκίνησα το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Και μόνο η βελτίωση στην αναπνοή μου είναι αρκετή για να μην ξαναρχίσω το κανονικό τσιγάρο.
Είχα απελπιστεί και μου έδωσε πολύ καλή διέξοδο.
Μετα απο 2,5 χρονια ηλεκτρονικο, πλεον σπανια το χρησιμοποιω.
Πριν 7 μηνες το γυρισα σε μηδενικη και νομιζω αυτος ειναι ο λογος που πλεον δεν μου κανει αισθηση να ατμισω.
Με το ζορι να κανω 0,5ml την ημερα και αυτο οταν καθομαι στο pc.
Οταν βγαινω εξω καποιες φορες δεν το παιρνω καν μαζι μου και καποιες το παιρνω, αλλα δεν το χρησιμοποιω.
Ξεκινησα το ηλεκτρονικο με το σκεπτικο να ατμιζω στο σπιτι (λογω του νεογεννητου) και στην δουλεια να καπνιζω.
Δεν το ξεκινησα με σκοπο να κοψω το τσιγαρο.
Απο την 1η εβδομαδα ομως, δεν μου εκανε καν την αισθηση να αναψω τσιγαρο.
Ξεκινησα με 16mg νικοτινη και καθε 5μηνο κατεβαζα.
Τις 2 πρωτες μερες μετα την μειωση δεν καταλαβαινα πολλα, αλλα μετα ο λαιμος συνηθιζε και ξαναενιωθα χτυπημα.
Τωρα νιωθω χτυπημα ακομα και με μηδενικη vg
Πάνω-κάτω τα ίδια αλλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα τη μηδενική. Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο βάζω μισό-μισό απ´τη μηδενική και τη 9.
Τα μηχνάκια όμως τα καινούρια, επειδή δεν ασχολούμαι, δεν τα γνωρίζω. Έχω μείνει στο παλιό Ovale Elips.
Χάνω κάτι; Τα καινούρια έχουν κάτι παραπάνω;
Πάνω-κάτω τα ίδια αλλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα τη μηδενική. Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο βάζω μισό-μισό απ´τη μηδενική και τη 9.
Τα μηχνάκια όμως τα καινούρια, επειδή δεν ασχολούμαι, δεν τα γνωρίζω. Έχω μείνει στο παλιό Ovale Elips.
Χάνω κάτι; Τα καινούρια έχουν κάτι παραπάνω;
![]()
Tα καινούρια σου δίνουν ακομη καλύτερη γεύση, δυνατότερο χτύπημα και πολύ περισσότερο ατμό. Ιδίως εάν πας σε ατμοποιητή με κεφαλές dual coil όπως οι ατμοποιητές aspire και kanger protank 3...
Eπίσης έχουν βγει και μπαταρίες ego που μεταβάλλεις την τάση (variable voltage) οπότε μπορείς να ρυθμίζεις το χτύπημα και τον ατμό που βγάζει ο ατμοποιητης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.