Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποφάσισε να κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να κόψει επιτέλους το κάπνισμα, και είπα να τον βοηθήσω λιγουλάκι, διαλέγοντάς του το σετάκι του. Του αγόρασα λοιπόν από το fasttech τα εξής:
α. Το ολόφρεσκο iStick 100W, για να έχει επαρκή αποθέματα ισχύος αλλά και μεγάλη αυτονομία.
β. Τον Subtank Plus, για να έχει μεγάλη χωρητικότητα σε υγρό, και έναν γενικότερα πολύ καλό ατμοποιητή σε γεύση, ντουμάνι και χτύπημα.
γ. Για μπαταρίες στο iStick του διάλεξα ένα ζευγάρι από τις ολόφρεσκες και πανίσχυρες Samsung των 3000 mAh που δίνουν με άνεση 25A ρεύμα. Με 6000 mAh συνολική χωρητικότητα και τα 25-30 βατάκια που θα παίζει στο iStick με τον Subtank, θα έχει με άνεση, νομίζω, σχεδόν ένα διήμερο αυτονομία. :BDGBGDB55:
Τέλος για υγρό, είχε ήδη διαλέξει από μόνος του, αφού δοκίμασε έναν σκασμό υγρά σε μένα, :hahaha: το HoneyBrew του Danlucas. Του πήρα το πρώτο μπουκάλι στα
6 mg νικοτίνη, αλλά τον βλέπω να ανεβαίνει γρήγορα στα
9 mg, μια και όπως μου λέει, μετά μισή ολόκληρη μέρα για πρώτη φορά χωρίς καθόλου τσιγάρο, νιώθει ακόμα μερικές φορές την επιθυμία να ανάψει ένα.
Να ευχηθώ ολόκληρα στον φιλαράκο μου:
Μείνε μακριά από το τασάκι! :grandpa:
Μόλις περάσουν μερικές μέρες, ο οργανισμός θα κάνει τη στροφή του, και θα πεις μπάι μπάι στο τσιγάρο για πάντα! Μερικές φωτό...
Το iStick του προέδρου με τον δικό μου Subtank.
Κι εδώ με τον έναν από τους δικούς μου Kayfun Lite Plus.