E - smoke...

Πανο αν βγαλεις τετοια ντουμανια μεσα στο σπιτι σου θελω να δω τι θα απογινει το γατι σου. Παθητικη καπνιστρια θα την κανεις. :banane0:

Και φυσικα..ΜΟΝΟ μεσα στο σπιτι τετοιο ντουμανι. Εξω, ή θα νομιζουν οτι κατι πηρε φωτια ή θα σου την πουν ασχημα αν κατσεις σε καποιο καφε κλπ.

Εξυπηρετει λοιπον μονο για χαβαλε μεσα στο σπιτι σου και δεν ειναι καθολου πρακτικο.

Μα με αυτό, ελάχιστη νικοτίνη να βάλεις θα πέσεις τα ανάσκελα...
Δεν συζητάω για το άρωμα που θα σε μπουκώσει τελείως.
Στα 1.4 με 1.6 και αν πάρω υγρό εμπορίου το διαλύω στα 1/3 με βάση...

Εννοείται ότι χρησιμοποιούμε συνήθως πολύ λίγη νικοτίνη στα υγρά με τα οποία κάνουμε subohm, συνήθως 2-6mg, ανάλογα βέβαια και με το υγρό. Π.χ., κάποια υγρά όπως το HoneyBrew του Danlucas έχουν αρκετά κατεβασμένο χτύπημα, και όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο, με το SnowWolf 200W και την Ατλαντίδα 2 να παίζει με την κεφαλή με έλεγχο θερμοκρασίας στα 70W, με το υγρό των 3mg δεν ένιωθα σχεδόν καθόλου χτύπημα, χρειάστηκε να ανεβάσω το υγρό στα 6mg για να ευχαριστηθώ χτύπημα στο λαιμό.

Για το αραίωμα των υγρών με βάση, απλά ξέχνα το, διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως. Η γεύση του υγρού απλά πηγαίνει περίπατο όσο περισσότερο το αραιώνεις με βάση, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα.

Πανο αν βγαλεις τετοια ντουμανια μεσα στο σπιτι σου θελω να δω τι θα απογινει το γατι σου. Παθητικη καπνιστρια θα την κανεις. :banane0:

Και φυσικα..ΜΟΝΟ μεσα στο σπιτι τετοιο ντουμανι. Εξω, ή θα νομιζουν οτι κατι πηρε φωτια ή θα σου την πουν ασχημα αν κατσεις σε καποιο καφε κλπ.

Εξυπηρετει λοιπον μονο για χαβαλε μεσα στο σπιτι σου και δεν ειναι καθολου πρακτικο.

Η γάτα μου απολαμβάνει τα ντουμάνια μου, όσο δεν φαντάζεσαι αγαπητέ μου! :flipout:

Τεντώνεται μυρίζοντας, και μισοκλείνει τα μάτια από ευχαρίστηση όταν την παίρνουν τα ντουμάνια. Άσε που συνέχεια ανεβαίνει στο γραφείο μου και πηγαίνει και μυρίζει τα μοντάκια και τους ατμοποιητές μου. Το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμα, είναι να μου ζητήσει να ατμίσει κιόλας! :flipout:

Κοίτα, κι εγώ απολαμβάνω και τους Καϊφούν μου στα 12-15W, αλλά δεν τους μπερδεύω με το subohm, άλλη κατηγορία το ένα άτμισμα, άλλη κατηγορία το άλλο. Αυτό που δεν συνειδητοποιείτε όσοι αντιτίθεστε στο subohm, είναι ότι ο εγκέφαλος όσων από εμάς μας αρέσει το subohm, απολαμβάνει όσο τίποτε να βλέπει να εκπνέουμε μεγάλα ντουμάνια. Και δεν μιλάω για ηλίθια Αμερικανάκια πιτσιρίκια που το κάνουν απλά για λόγους επίδειξης στους φίλους τους. Έχω κλείσει αισίως τα πενήντα και κάνω subohm στο σπίτι μου, εκεί που δεν με βλέπει κανένας...

Κανόνισε μία βόλτα να τα πούμε...
Θα σου πει ο Γιάννης που βρισκόμαστε τα Σάββατα (όποιον Γιάννη και να ρωτήσεις).
Πάρε τον και ελάτε μαζί (ο ντόπιος έρχεται ευκολότερα). :p

Απάντηση: Re: E - smoke...

Πάρε τον και ελάτε μαζί (ο ντόπιος έρχεται ευκολότερα). :p

Nαι σιγα... και μενα ο αλλος Γιαννης με φερνει με τη λιμουζινα. (καλομαθα) :laugh:

Άσχετο.. αλλά πρώτη φορά κατάφερα να στήσω το RB του sutank με το fiberfrreks! Δεν έχει τη γεύση που περίμενα , αλλά είναι ανεκτό. Είμαι πολύ noobas... :) (1 Ω στα 17 W)

Και ναι... μόλις έφτιαξα το πρώτο μου microcoil στον kayfun. 1 Ω (16W, 4V ) και δοκιμάζω το RY4 της Liqua... Ωραία γεύση και (απ' ότι φαίνεται) επιτυχημένο το coil. :a0210:

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποφάσισε να κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να κόψει επιτέλους το κάπνισμα, και είπα να τον βοηθήσω λιγουλάκι, διαλέγοντάς του το σετάκι του. Του αγόρασα λοιπόν από το fasttech τα εξής:
α. Το ολόφρεσκο iStick 100W, για να έχει επαρκή αποθέματα ισχύος αλλά και μεγάλη αυτονομία.
β. Τον Subtank Plus, για να έχει μεγάλη χωρητικότητα σε υγρό, και έναν γενικότερα πολύ καλό ατμοποιητή σε γεύση, ντουμάνι και χτύπημα.
γ. Για μπαταρίες στο iStick του διάλεξα ένα ζευγάρι από τις ολόφρεσκες και πανίσχυρες Samsung των 3000 mAh που δίνουν με άνεση 25A ρεύμα. Με 6000 mAh συνολική χωρητικότητα και τα 25-30 βατάκια που θα παίζει στο iStick με τον Subtank, θα έχει με άνεση, νομίζω, σχεδόν ένα διήμερο αυτονομία. :BDGBGDB55:

Τέλος για υγρό, είχε ήδη διαλέξει από μόνος του, αφού δοκίμασε έναν σκασμό υγρά σε μένα, :hahaha: το HoneyBrew του Danlucas. Του πήρα το πρώτο μπουκάλι στα 6 mg νικοτίνη, αλλά τον βλέπω να ανεβαίνει γρήγορα στα 9 mg, μια και όπως μου λέει, μετά μισή ολόκληρη μέρα για πρώτη φορά χωρίς καθόλου τσιγάρο, νιώθει ακόμα μερικές φορές την επιθυμία να ανάψει ένα.

Να ευχηθώ ολόκληρα στον φιλαράκο μου: Μείνε μακριά από το τασάκι! :grandpa:

Μόλις περάσουν μερικές μέρες, ο οργανισμός θα κάνει τη στροφή του, και θα πεις μπάι μπάι στο τσιγάρο για πάντα! Μερικές φωτό...

istick_100W_7_zpsyokocz9b.jpg

Το iStick του προέδρου με τον δικό μου Subtank.

istick_100W_12_zpsyiqtkfcb.jpg

Κι εδώ με τον έναν από τους δικούς μου Kayfun Lite Plus.

istick_100W_14_zpsxoore5ad.jpg

Re: Απάντηση: E - smoke...

Καλορίζικος ο νέος!
Μερικές ερωτήσεις (όχι που θα τη γλίτωνες).

α. Το ολόφρεσκο iStick 100W, για να έχει επαρκή αποθέματα ισχύος αλλά και μεγάλη αυτονομία.

Έχω ακούσει ότι σαν ποιότητα κατασκευής δεν λέει και πολλά.
Ισχύει;

β. Τον Subtank Plus, για να έχει μεγάλη χωρητικότητα σε υγρό, και έναν γενικότερα πολύ καλό ατμοποιητή σε γεύση, ντουμάνι και χτύπημα.

Κάτι σε ποιο σφιχτή τζούρα δεν ήθελε βρε;
Αυτό είναι αναπνευστήρας! :flipout:

Τέλος για υγρό, είχε ήδη διαλέξει από μόνος του, αφού δοκίμασε έναν σκασμό υγρά σε μένα, :hahaha: το HoneyBrew του Danlucas. Του πήρα το πρώτο μπουκάλι στα 6 mg νικοτίνη, αλλά τον βλέπω να ανεβαίνει γρήγορα στα 9 mg, μια και όπως μου λέει, μετά μισή ολόκληρη μέρα για πρώτη φορά χωρίς καθόλου τσιγάρο, νιώθει ακόμα μερικές φορές την επιθυμία να ανάψει ένα.

Πότε θα τα δοκιμάσουμε αυτά;
Λένε τίποτα; Έχω ακούσει ότι είναι και φτηνά!
Πάντως, χαμηλά τον ξεκίνησες.
Εγώ θα τον πήγαινα στα 18 (όχι με πνευμονικές όμως) και θα τον κατέβαζα σιγά σιγά... :p

Να ευχηθώ ολόκληρα στον φιλαράκο μου: Μείνε μακριά από το τασάκι! :grandpa:

Άντε άλλος ένας στο club! :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Έχω ακούσει ότι σαν ποιότητα κατασκευής δεν λέει και πολλά.
Ισχύει;

Κάτι σε ποιο σφιχτή τζούρα δεν ήθελε βρε;
Αυτό είναι αναπνευστήρας! :flipout:

Πότε θα τα δοκιμάσουμε αυτά;
Λένε τίποτα; Έχω ακούσει ότι είναι και φτηνά!
Πάντως, χαμηλά τον ξεκίνησες.
Εγώ θα τον πήγαινα στα 18 (όχι με πνευμονικές όμως) και θα τον κατέβαζα σιγά σιγά... :p

Άντε άλλος ένας στο club! :ernaehrung004:

Αν περιμένεις από ένα μοντάκι που το αγοράσαμε 35 ευρώ και μπορεί να δώσει μέχρι 100W να έχει και κορυφαία ποιότητα κατασκευής, μου φαίνεται ότι ζητάς πολλά. :flipout:

Η ποιότητα κατασκευής είναι μέτρια, και τα πλήκτρα του + και του - κουδουνίζουν σε εξοργιστικό βαθμό, το πλήκτρο του fire είναι άψογο. Επίσης έχει μια μικρή "τρύπα ισχύος" από τα 0,2Ω έως τα 0,35Ω περίπου, όπου το ρεύμα που δίνει είναι ελαφρά υποτονικό, αλλά ο Γιάννης δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φτάσει ποτέ τόσο χαμηλά στην αντίσταση.

Από την άλλη μεριά, το κράτημα που έχει στο χέρι είναι εξαιρετικό, ενώ είναι και πολύ ελαφρύ για μοντάκι που παίρνει δύο 18650 μπαταρίες. Είναι πάνω από 100 γραμμάρια ελαφρύτερο από το δικό μου SnowWolf 200W.

Για τη τζούρα του Subtank Plus στην πιο κλειστή θέση του αέρα, σε πληροφορώ ότι είναι αρκετά σφιχτή. Στην πιο ανοιχτή θέση βέβαια, είναι καθαρά για πνευμονικές.

18mg είναι πολλά Μιχάλη, ο Subtank έχει αρκετά δυνατό χτύπημα, και στα 25W-30W θα του εκτελούσαν τον λαιμό με συνοπτικές διαδικασίες. Εδώ στα 6 mg που ατμίζει και χτες βράδυ που τον έκανε "πιπίλα" ένιωθε το γρατζούνισμα στον λαιμό. :chinscratch:

Όχι και φτηνά τα υγρά του Danlucas, στα 16 ευρώ σχεδόν λιανική τα 30ml. Εγώ βέβαια δεν τα αγοράζω τόσο, αρκετά φτηνότερα μια και έχω τις άκρες... :music-smiley-005:

Δεν τον ενδιέφεραν τον Χασοδίκη τέτοιες "λεπτομέρειες" που απασχολούν τους περισσότερους από εμάς που είμαστε μουρλοί με το η.τ. :flipout:

Δεν τον νοιάζει ούτε το μέγεθος, ούτε το βάρος, ούτε το φινίρισμα, ούτε το πόσο άψογα βιδώνει ο ατμοποιητής στο μοντ, ούτε το αν κουδουνίζουν τα πλήκτρα κτλ. :smash:

Ήθελε κάτι φτηνό, που να δουλεύει, να είναι πανεύκολο σε χρήση για πρωτάρη, και να κρατάει πολύ, και σε μπαταρία αλλά και σε υγρό... :2thumb22sup:

Εξάλλου, τι ακριβώς σημαίνει διακριτικό; Ότι σετάκι και να έχεις, μπορεί να έρθει ο άλλος και να σου πει: "Μα τι κουμούτσα είναι αυτή που κουβαλάς;" :flipout:

Δες τη φωτό. Δεξιά, ο απόλυτος κτηνώδης συνδυασμός του SnowWolf 200W με τον TFV4, που κάνω πιπίλα το τελευταίο διάστημα, και που είναι σχεδόν ίδιο σε μέγεθος με το σετάκι που διάλεξα για τον Γιάννη. Και στα αριστερά το IN'AX Nano που ολόκληρο το σετάκι είναι μικρότερο από τον TFV4, σαν μεγάλο υπόθετο είναι!!! :flipout:

Μήπως δεν είναι πολύ μικρότερο και ελαφρύτερο και από το δικό σου σετάκι, ότι κι αν έχεις;!

Τότε να κυκλοφορούμε όλοι μας με τα IN'AX Nano και να στάζουμε υγρό κάθε πέντε τζούρες... :flipout: :flipout: :flipout:

INAX_NanoampSnowWolf_zps6r23rl2k.jpg

Διακριτικό μπορεις να πεις κάτι τετοιο. Το συγκεκριμενο βεβαια ειναι ακατάλληλο για τον προεδρα ( άντε να του εξηγήσεις τι ειναι αντίσταση και τι πρεπει να κανει για να τον στήσει :Banane0:) αλλα στο περιπου για να παρεις μια ιδέα. image.jpg

Οσο για το Inax nano, ειχα τον κλωνο και ειδικά το μοντ ηταν Τραγικό. αυτο ειναι ιδανικό για τον Γουδου που ειναι ειδικός στα βραχυκυκλώματα με μηχανικο μοντ.:smash:

Οσο για το Inax nano, ειχα τον κλωνο και ειδικά το μοντ ηταν Τραγικό. αυτο ειναι ιδανικό για τον Γουδου που ειναι ειδικός στα βραχυκυκλώματα με μηχανικο μοντ.:smash:

Χαχαχά, όντως για κλάματα είναι ο κλώνος του IN'AX Nano, κι εγώ αυτόν έχω. Κι ούτε κατά διάνοια δεν μπορώ να τον στήσω με το κεραμικό, δεν είμαι Ελβετός ωρολογοποιός! :flipout:

Μη μου πεις ότι κατάφερνες και τον έστηνες με αυτά τα χοντροδάχτυλα που βλέπω στη φωτό... :BDGBGDB55:

Η φωτογραφίες για καποιο λόγο με παχαίνουν. Δεν το εχω καταλαβει αυτο πως γίνεται.:BDGBGDB55:
Πάντως για να μην σου δημιουργήσω ψυχολογικό προβλημα, οχι δεν τον κατάφερα.:flipout:

Να ευχαριστήσω και δημοσίως το κάθαρμα, τον γνωστό δονητοφόρο (έχει 400 μπουριά εδώ και 1,5 χρόνο!!) Βόγιατζερ που με βοήθησε ώστε να ξεκινήσω.:D

Το πως θα πάει, θα δείξει. Για την ώρα, είμαι ευχαριστημένος. Σίγουρα οι πρώτες μέρες και βδομάδες είναι οι πιο δύσκολες, όμως, ήμουν προετοιμασμένος ψυχολογικά, κάτι που θεωρώ βασικό στο όλο εγχείρημα. Αν ο άλλος δεν θέλει εγκεφαλικά πρώτα να κόψει το τσιγάρο, όσα μπουριά και να του δώσεις και όση νικοτίνη, θα το παρατήσει και θα ξαναγυρίσει στο τσιγάρο.

Παπαρέμπλε, όταν σε λίγες μέρες θα ανέβω και δω το ταμείο, θα σου εξηγήσω εγώ τι σημαίνει αντίσταση!!!:Banane0:

Μάζεψες κανά φράγκο ή παίζεις με τα μπουριά του Βογιατζάκη ποιος την έχει μακρύτερη??:D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Αν περιμένεις από ένα μοντάκι που το αγοράσαμε 35 ευρώ και μπορεί να δώσει μέχρι 100W να έχει και κορυφαία ποιότητα κατασκευής, μου φαίνεται ότι ζητάς πολλά. :flipout:

Η ποιότητα κατασκευής είναι μέτρια, και τα πλήκτρα του + και του - κουδουνίζουν σε εξοργιστικό βαθμό, το πλήκτρο του fire είναι άψογο. Επίσης έχει μια μικρή "τρύπα ισχύος" από τα 0,2Ω έως τα 0,35Ω περίπου, όπου το ρεύμα που δίνει είναι ελαφρά υποτονικό, αλλά ο Γιάννης δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φτάσει ποτέ τόσο χαμηλά στην αντίσταση.

απο fasttech το πηρατε? κινέζος μου μυρίζει!

παντως στο αυθεντικό λέει οτι δεν κουνιέται τιποτα

https://youtu.be/ga0WjhbkrNM?t=422