Werewolf
Supreme Member
- 15 January 2010
- 7,211
Υ.Γ.: Τώρα που το θυμήθηκα, εσύ δεν έλεγες ότι θα σταματούσες το ηλεκτρονικό τσιγάρο εδώ και κάμποσους μήνες, τώρα μου θέλεις να αλλάξεις και σετάκι;!![]()
Oτι θυμασαι χαιρεσαι. :smile:
Υ.Γ.: Τώρα που το θυμήθηκα, εσύ δεν έλεγες ότι θα σταματούσες το ηλεκτρονικό τσιγάρο εδώ και κάμποσους μήνες, τώρα μου θέλεις να αλλάξεις και σετάκι;!![]()
Χαχαχά, όταν δεν σε βολεύει κάτι, πετάς τη μπάλα στην εξέδρα!
Τέλος πάντων, στα σοβαρά πήγαινε και ρίξε μια ματιά στο θέμα για το μοντάκι στο e-kapnisma, γιατί κάτι είχαν γράψει για τη Lipo μπαταρία του, είχαν ανεβάσει και ένα βίντεο με έναν μουρλό που το έκανε φύλλο και φτερό.
Φαντάζομαι ότι αν είχε κάποια θεματάκια με τη μπαταρία του το μοντάκι, να τα έχουν λύσει τώρα πια, γιατί ξέρω ότι έχει κάνει πολύ καλές πωλήσεις...
Συμφωνώ απολύτως. Οι LG HG2 μάλλον είναι η απόλυτη κορυφή στις μπαταρίες αυτή τη στιγμή. Μου έβγαλαν 15ml με τον TFV4 καρφωμένο στα 90W! :award:
To πεντόλιτρο το ήθελα για να περάσω το ΣΚ βρε!
Άντε, θα φέρω το dripper για πάρτι σου!![]()
Την μιλφαρα μην ξεχασεις. (απληστια)
Υ.Γ.
(Ρουφιανος mode on)
Εν τω μεταξυ ο χατζ παραπονιεται γιατι με το νεο του τσιγαρο δεν νιωθει χτυπημα (λογικο αφου ατμιζει 70%vg/30%pg) και ανεβασε την νικοτινη στα 999999mg. Ας του κανει καποιος ενα σεμιναριο, πριν μεινει ξερος.
(ρουφιανος mode off)
Την μιλφαρα μην ξεχασεις. (απληστια)
Υ.Γ.
(Ρουφιανος mode on)
Εν τω μεταξυ ο χατζ παραπονιεται γιατι με το νεο του τσιγαρο δεν νιωθει χτυπημα (λογικο αφου ατμιζει 70%vg/30%pg) και ανεβασε την νικοτινη στα 999999mg. Ας του κανει καποιος ενα σεμιναριο, πριν μεινει ξερος.
(ρουφιανος mode off)
Δεν γινεται να ξεκινας με 6αρα νικοτινη ακομα και να κανες extra ultra lights κ.τσιγαρο η να βαρας 40watt
ξεκινας παντα με 18-12αρα και μετα εαν θελεις μειωνεις σταδιακα μεχρι που δεν την εχεις εξαρτηση
οσοι γνωστοι μου ξεκινησαν νικοτινη τοσο χαμηλα το γυρισαν στο κ.τσιγαρο και γυναικες που καπνιζαν ελαφρια και λιγα τσιγαρα
εγω μετα απο ενα χρονο ειμαι στην 9αρα.ξεκινωντας απο 18αρα
ακομα και η δεκαοχταρα ειναι ανεκτη ποσοτητα για τον οργανισμο και γλιτωνεις ολα τα δηλητηρια απο τα προιοντα καυσης του κ.τ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.