E - smoke...

Χαχαχά, όταν δεν σε βολεύει κάτι, πετάς τη μπάλα στην εξέδρα!

Τέλος πάντων, στα σοβαρά πήγαινε και ρίξε μια ματιά στο θέμα για το μοντάκι στο e-kapnisma, γιατί κάτι είχαν γράψει για τη Lipo μπαταρία του, είχαν ανεβάσει και ένα βίντεο με έναν μουρλό που το έκανε φύλλο και φτερό. :flipout:

Φαντάζομαι ότι αν είχε κάποια θεματάκια με τη μπαταρία του το μοντάκι, να τα έχουν λύσει τώρα πια, γιατί ξέρω ότι έχει κάνει πολύ καλές πωλήσεις...

Χαχαχά, όταν δεν σε βολεύει κάτι, πετάς τη μπάλα στην εξέδρα!

Τέλος πάντων, στα σοβαρά πήγαινε και ρίξε μια ματιά στο θέμα για το μοντάκι στο e-kapnisma, γιατί κάτι είχαν γράψει για τη Lipo μπαταρία του, είχαν ανεβάσει και ένα βίντεο με έναν μουρλό που το έκανε φύλλο και φτερό. :flipout:

Φαντάζομαι ότι αν είχε κάποια θεματάκια με τη μπαταρία του το μοντάκι, να τα έχουν λύσει τώρα πια, γιατί ξέρω ότι έχει κάνει πολύ καλές πωλήσεις...

Διαβασα ηδη τις πρωτες 12 σελιδες και σταματησα για ντεπον.
Εδω οι ιδιοι μουρλοι σαν εσενα και δεν εχουν καταλαβει πως δουλευει. Μια γκαζωνει, μια φρεναρει μια ανεβοκατεβαζει χωρις κατι κλειδωματα....
Αυτο θελει manual 600 σελιδων. Πανω σε αυτο πηγα και επεσα. ?

Θα συνεχισω το διαβασμα σε δοσεις.

Μπαλες κλπ εγω γενικα και ειδικα δεν πεταω οταν δεν με "βολευει" κατι.
Το καψες απο τα πολλα ντουμανια με τα 200 βατ σου. :eviltongue:

Θα διαβασω παντως ολο το θεμα για να καταλαβω εαν αξιζει ή οχι. (βασικα σαν μοντακι μου αρεσε με μπολικα βατ, οι ελεγχοι θερμοκρασιας με ειδικες κεφαλες με αφηνουν ψιλο αδιαφορο) Κατσε να δουμε και τι θα καταλαβω (αν καταλαβω) απο το διαβασμα.

Αν κάποιος θελει έλεγχο θερμοκρασίας ας κοιτάξει μοντακι με yihi πλακέτα μονο. Όλα τα αλλα δεν λένε τίποτα.
Υγ. Υπάρχει και το Dani v2 αλλα στα 200 λίγοι θα το κοιτάξουν. Και ας έχει την κορυφαία για εμένα πλακέτα.

Χαχά, υπερβολές!

Εντάξει, στα 90W έως 110W που παίζω με τον TFV4, τραβάς τζούρα και βλέπεις τη στάθμη του υγρού να κατεβαίνει! :twoguns:

Δεν τις έχω μετρήσει φυσικά, πόσες τζούρες είναι στον TFV4 τα 15ml, μπορεί να είναι 150 ή 200, αλλά παραβλέπεις το γεγονός ότι είναι τόσο έντονο το άτμισμα σε τόσο ψηλά βατ, :speechless-smiley-0 που μπορείς να πάρεις 2-3 καλές τζούρες, και μετά να κάνεις ακόμα και τέταρτο ή και μισάωρο για να ατμίσεις ξανά, γιατί νιώθεις χορτάτος...

Yummy... Σήμερα είχαμε degustation στο μαγαζί που συχνάζω για e-liquids...
Ως τώρα, πετυχημένο φραουλένιο υγρό θεωρώ το seven heavens.
Ένα πράγμα σαν kiss σε υγρό.

seven-heaven.jpg

Όπως φυσικά και το πανάκριβο Mothers Milk.

Σήμερα δοκίμασα και άλλο ένα, περίεργο όπως και να το πάρεις.
Είναι το milfs milk! :flipout:

milfsmilkweb_k7pc-h3.jpg

Ok, σε γεύση πλησιάζει το Mothers Milk.
Πλησιάζει, έτσι; :p

Κατά τα άλλα, 90PG 10VG λέει...
Και δεν ξέρω και γιατί το λέει!
Αυτό είναι πιο πηχτό και βγάζει περισσότερο ντουμάνι και από 100% αδιάλυτη VG!
Στα 30ml που πήρα του έχωσα και 7-8 νεράκι για να αρχίσει να στρώνει...

Το άλλο που πήρα μπουκάλι αν και σκεφτόμουν να πάρω πεντάλιτρο είναι το Vanilla Custard της Pink Mule...

secrets-flasker-prod-600x600.jpg

Μακράν ότι καλύτερο σε custard έχω δοκιμάσει, με άρωμα βανίλιας και μία βουτυράτη επίγευση φρεσκοψημένου pop corn!
Το κουτί που περιέχει το μπουκάλι ανοίγεις και ψάχνεις με αγωνία ατμοποιητή!

I am in love... :dancing:

τζιμισκο-milfo-λατρη, αυριο να τα εχεις μαζι σου τα παραπανω. Θα πεσει δοκιμη την ωρα του φαγητου. Εχω αγωνια για την ροζ γαιδουρα. :p

Το συγκεκριμένο δεν το έχω σε ατμο...
Έχω το milfs milk και ένα δικό μου εμπνευσμένο από το nutz της Cosmic Fog (αρκετά κοντά του).
Αλλά θα σου φέρω μπουκαλάκι να στάξεις. :p

Βρε θα με τρελλανεις. ?
Αντι για πενταλιτρο (που ηθελες ιδανικα) εγραψες οτι πηρες ενα μπουκαλακι.
Το κρατας για παρτυ σου. ?
Τι κοσμικες ομιχλες μας λες τωρα. ?

Απάντηση: Re: E - smoke...

To πεντόλιτρο το ήθελα για να περάσω το ΣΚ βρε!

Άντε, θα φέρω το dripper για πάρτι σου! :D

Την μιλφαρα μην ξεχασεις. (απληστια) :flipout:

Υ.Γ.
(Ρουφιανος mode on)
Εν τω μεταξυ ο χατζ παραπονιεται γιατι με το νεο του τσιγαρο δεν νιωθει χτυπημα (λογικο αφου ατμιζει 70%vg/30%pg) και ανεβασε την νικοτινη στα 999999mg. Ας του κανει καποιος ενα σεμιναριο, πριν μεινει ξερος. :flipout::flipout::flipout:
(ρουφιανος mode off)

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Υ.Γ.
(Ρουφιανος mode on)
Εν τω μεταξυ ο χατζ παραπονιεται γιατι με το νεο του τσιγαρο δεν νιωθει χτυπημα (λογικο αφου ατμιζει 70%vg/30%pg) και ανεβασε την νικοτινη στα 999999mg. Ας του κανει καποιος ενα σεμιναριο, πριν μεινει ξερος. :flipout::flipout::flipout:
(ρουφιανος mode off)

Να του φέρω σκέτη προπυλαινογλυκόλη να κάνει μηδενικό; :flipout:

Υ.Γ.
(Ρουφιανος mode on)
(ρουφιανος mode off)

Μην ανησυχείς!! Με βόλεψε ο τζιμινιέρας!

Νέες αντιστάσεις για τον sub tank πακέτο με το 9άρι honeybrew και είμαστε καβάλα στ' άλογο.-bye-

Δεν γινεται να ξεκινας με 6αρα νικοτινη ακομα και να κανες extra ultra lights κ.τσιγαρο η να βαρας 40watt
ξεκινας παντα με 18-12αρα και μετα εαν θελεις μειωνεις σταδιακα μεχρι που δεν την εχεις εξαρτηση
οσοι γνωστοι μου ξεκινησαν νικοτινη τοσο χαμηλα το γυρισαν στο κ.τσιγαρο και γυναικες που καπνιζαν ελαφρια και λιγα τσιγαρα
εγω μετα απο ενα χρονο ειμαι στην 9αρα.ξεκινωντας απο 18αρα
ακομα και η δεκαοχταρα ειναι ανεκτη ποσοτητα για τον οργανισμο και γλιτωνεις ολα τα δηλητηρια απο τα προιοντα καυσης του κ.τ.

Δεν γινεται να ξεκινας με 6αρα νικοτινη ακομα και να κανες extra ultra lights κ.τσιγαρο η να βαρας 40watt
ξεκινας παντα με 18-12αρα και μετα εαν θελεις μειωνεις σταδιακα μεχρι που δεν την εχεις εξαρτηση
οσοι γνωστοι μου ξεκινησαν νικοτινη τοσο χαμηλα το γυρισαν στο κ.τσιγαρο και γυναικες που καπνιζαν ελαφρια και λιγα τσιγαρα
εγω μετα απο ενα χρονο ειμαι στην 9αρα.ξεκινωντας απο 18αρα
ακομα και η δεκαοχταρα ειναι ανεκτη ποσοτητα για τον οργανισμο και γλιτωνεις ολα τα δηλητηρια απο τα προιοντα καυσης του κ.τ.

Από 16-άρα Maxboro ξεκίνησα πριν 3 χρόνια για να μην μου φανεί μεγάλη η αλλαγή απ´ το Marllboro.
Τώρα, μετά από 3 χρόνια, παίρνω την 9-άρα και την 0 (μηδέν) και τις ανακατεύω μειώνοντας σιγά-σιγά την 9-άρα με τάση προς το 0.
Αυτά τα 3 χρόνια δεν έχω κάνει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ κι αυτή τη στιγμή, αν παλω κάπου και ξεχάσω να πάρω το ηλεκτρονικό μαζί μου, σχεδόν δεν με πειράζει. Θεωρώ οτι, με πολύ λίγη προσπάθεια πλέον, μπορώ να απεξαρτηθώ εντελώς.

Συγχαρητηρια.. και γω ουτε τζουρα μεχρι στιγμης απο κανονικο τσιγαρο...χρειαστηκε μια μερα να μην κανω ηλεκτρονικο και δεν μου ελειψε..εαν καπνιζα θα τρελαινομουν...πανε τα τραγελαφικα βραδυα που ψαχνα 4ηωρα το πρωι περιπτερο..