E - smoke...

Με το 9άρι HoneyBrew και τις νέες (κάθετες) αντιστάσεις του Subtank, που:
α. Δίνουν λίγο καλύτερη γεύση από τις οριζόντιες.
β. Παίζουν σε ψηλότερα βατ, πάνε με άνεση στα 40W-50W, άρα έχουν ισχυρότερο χτύπημα.
γ. Έχουν και μεγαλύτερη αντοχή από τις οριζόντιες σε ml...

θα είσαι απολύτως κομπλέ. :music-smiley-005:

Αυτά για 18άρες νικοτίνες κτλ., να με συγχωρείτε, αλλά δεν με καλύπτουν καθόλου. Ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά στην έλλειψη νικοτίνης. Στον ενάμιση χρόνο που ατμίζω, ποτέ δεν ανέβηκα πάνω από τα 9mg νικοτίνη σε κανένα υγρό. Μία φορά δοκίμασα 18άρι HoneyBrew σε Kayfun, που είναι και κάργα υποτονικό υγρό, πήρα μία μόνο τζούρα και δάκρυσα από το χτύπημα στο λαιμό που έφαγα! :flipout:

Μετα απο πολύ καιρό, δοκίμασα παλι το Golden Margy της Mystique στο istick. Ηταν το μόνο καπνικό που μου άρεσε οταν ατμιζα στο παλίο epsilon. Στο istick ομως εχει απογειωθεί!

καλό και φτηνό σχετικά (3.8 τα 10ml) απο το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου ;)

Λογικά πιο πολύ στη μορφή του DOA πρέπει να είναι παρά στην μορφή εγγύησης.
Μιλάμε για κάτι αναλώσιμο.
Αν έχει πρόβλημα θα το δεις από τις πρώτες ημέρες.
Το ότι θα "πέσει" σε απόδοση με τον καιρό είναι δεδομένο.

Στα 3 1/2 χρόνια που ατμιζω γενικά μου έχουν χαλάσει αρκετές, αλλά όταν σκας 80-100 και στο δίμηνο φεύγουν και χρειάζεται να πληρωσεις καινούργια μπαταρία εκ νέου χμμμ.
Κάτι μου λέει πως θέλει παραπάνω κοίταγμα το θέμα.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Έχει βγάλει κανείς κάποια άκρη με την εγγύηση για τις μπαταρίες τι ισχύ ?

Οταν λες μπαταρία, εννοείς την μπαταρία σκέτη, ή το κέλυφος+μπαταρια (πχ. το istick ολόκληρο) ? Γιατί 80-100 που λές, ποιά σκέτη μπαταρία ή έστω ζευγάρι κοστίζει τόσο ? Αν εννοείς την σκέτη μπαταρία, τότε να την πας πίσω σ'αυτόν που την αγόρασες. Σ'αυτό το νήμα έλεγαν φίλοι οτι προτιμούν να δώσουν πχ.30Ε και να αγοράσουν μπαταρία απο αξιόπιστο μαγαζί, παρά 10Ε και να την πάρουν απο Κίνα. Θα θεωρούν υποθέτω οτι αν την πάρεις απο καλό μαγαζί του την πας πίσω αν σε κρεμάσει. Οι δικές μου οι ΜΝΚΕ πάντως, αγορά απο Κίνα, στον 7ο μήνα τώρα συνεχίζουν ακμαιότατες με 0.6ωμ σχεδόν συνέχεια και φόρτιση κάθε 2η μέρα (αφού τις πάω εναλλάξ).

Last edited:
Πρωτη επαφη σημερα με η.τ αγορα του isens 900 με ατμοποιητη jw7.υγρο omnia hustler 18 αρι.

Δεν έχω δει στην Ελληνική αγορά τόσο ακριβή μπαταρία.
Συνήθως παίζουν κάπου στα 12 με 15 ευρώ το πολύ.
Λίγο να έχεις "κολλητηλίκια" με κάποιο μαγαζί τις παίρνεις στα 10 .
Μιλάμε για τιμές που δεν αξίζει να τις αγοράσεις από κίνα!

ΙΜΗΟ δεν αξίζει να αγοράσεις τίποτα που κοστίζει μέχρι 50 ευρώ (στην Ελλάδα) από Κίνα.
Μόνο τα μεταφορικά θα ισοσκελίσουν τα όποια 10 θα κερδίσεις και έχεις περισσότερες πιθανότητες να το φας τελικά.

Εντυπώσεις ?
εντυπωσεις απο την διαδικασια-γευση και ληψη νικοτινης θετικες και απο το η.τ αν και δεν εχω εμπειρια και μετρο συγκρισης στο η.τ.

Γιά 28600 πού ήθελα, πολύ δύσκολα βρίσκεις και ποιός ξέρει σε τι τιμή. Το Skroutz δεν εμφανίζει καμμία. Απο Κίνα, πέρα απο την χαμηλή τιμή και τα περιθώρια επιλογής, είχα και δωρεάν μεταφορικά. Περίμενα 2 μήνες όμως να έρθουν (μπαταρίες σόλο, δεν μπαίνουν (λένε) σε αεροπλάνο). Μακάρι να μπορούσα να εξυπηρετηθώ στην Ελλάδα κι ας ήταν λίγο ακριβότερες - λίγο όμως.

Last edited:
Απάντηση: Re: E - smoke...

ΙΜΗΟ δεν αξίζει να αγοράσεις τίποτα που κοστίζει μέχρι 50 ευρώ (στην Ελλάδα) από Κίνα.
Μόνο τα μεταφορικά θα ισοσκελίσουν τα όποια 10 θα κερδίσεις και έχεις περισσότερες πιθανότητες να το φας τελικά.

Μιχάλη μου, διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως. Εννοείται βεβαίως ότι ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του και ψωνίζει από όπου γουστάρει, αλλά δεν νομίζω ότι περισσεύουν σε πολλούς τα χρήματα για να τα σπαταλάνε στα "νταβατζιλίκια" κάποιων ελληνικών καταστημάτων.

Ο πρόεδρος (ένας είναι), έκλεισε σήμερα ένα ολόκληρο μήνα μακριά από το τσιγάρο, :award: να του ευχηθώ κιόλας να τους εκατοστήσει, με ένα σετάκι που αγοράστηκε εξολοκλήρου από το fasttech με 35 ευρώ (iStick 100W) για το μοντάκι και 29 ευρώ για τον ατμοποιητή (Subtank plus). Σύνολο 64 ευρώ, όταν εδώ θα πλήρωνε μίνιμουμ 50 ευρώ για το μοντάκι και άλλα 45 για τον ατμοποιητή. Γλίτωσε δηλαδή 31 ευρώ μόνο από αυτά τα δύο κομμάτια, και σου έχω βάλει τις καλύτερες τιμές που παίζουν στην Ελλάδα.

Τώρα ο Γιάννης ήθελε και δεύτερο ατμοποιητή, και ήθελε και πάλι Subtank, δεν ήθελε με τίποτα να δοκιμάσει κάτι άλλο. Του πήρα λοιπόν και πάλι από το fasttech αυτό το σετάκι, μία γνήσια βάση από Subtank mini και ένα ακρυλικό διάφανο τανκάκι. Συνολικό κόστος 8 ευρώ!!! Με ένα επιστόμιο μόνο, έχει πλήρες δεύτερο ατμοποιητή, χωρίς αντίσταση βέβαια. :worshippy:

Subtank_mini_zpstf0yqdxw.jpg

Αν μου βρεις κάπου στην Ελλάδα γνήσιο Subtank mini χωρίς αντιστάσεις στα 8 ευρώ, ακόμα και μεταχειρισμένο, να μου το σφυρίξεις να πάω να αγοράσω καμιά δεκαριά! :flipout: Στα 30-35 ευρώ τους πουλάνε μεταχειρισμένους στο e-kapnisma.

Να μιλήσουμε μήπως για τις γνήσιες αντιστάσεις του Subtank, που τις πουλάνε στα 4-5 ευρώ το κομμάτι στην Ελλάδα, όταν έχουν 9 ευρώ η πεντάδα στο fasttech; :flipout:

Ή μήπως να μιλήσουμε για περιπτώσεις όπως ο δικός μου Χιονόλυκος, που τον πήρα στα 92 ευρώ από το fasttech, όταν κανένα ελληνικό κατάστημα δεν τον έφερε τελικά, αλλά και εάν τον έφερνε θα έβλεπες τιμές χαλαρά κάπου στα 180-200 ευρώ; :speechless-smiley-0

Το original subtank mini απο Ελλάδα, με το κινέζικο απο fasttech (που δεν έχουν καμμία διαφορά - ούτε καν στην συσκευασία) - τα έχω και τα δύο - η διαφορά τιμής ήταν 1 προς 3.

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Ο πρόεδρος (ένας είναι), έκλεισε σήμερα ένα ολόκληρο μήνα μακριά από το τσιγάρο, :award: να του ευχηθώ κιόλας να τους εκατοστήσει, με ένα σετάκι που αγοράστηκε εξολοκλήρου από το fasttech με 35 ευρώ (iStick 100W) για το μοντάκι και 29 ευρώ για τον ατμοποιητή (Subtank plus). Σύνολο 64 ευρώ, όταν εδώ θα πλήρωνε μίνιμουμ 50 ευρώ για το μοντάκι και άλλα 45 για τον ατμοποιητή. Γλίτωσε δηλαδή 31 ευρώ μόνο από αυτά τα δύο κομμάτια, και σου έχω βάλει τις καλύτερες τιμές που παίζουν στην Ελλάδα.

Αυτό κάνει πάνω από 50 , δηλαδή αξίζει όπως έγραψα. :p

Αν μου βρεις κάπου στην Ελλάδα γνήσιο Subtank mini χωρίς αντιστάσεις στα 8 ευρώ, ακόμα και μεταχειρισμένο, να μου το σφυρίξεις να πάω να αγοράσω καμιά δεκαριά! :flipout: Στα 30-35 ευρώ τους πουλάνε μεταχειρισμένους στο e-kapnisma.

Τη βάση μόνη της δεν τη βρίσκω στο fasttech για να ξέρω πόσο κάνει.
Τον subtank τον έχει 28$.
Συν τα μεταφορικά, περιμένεις για να γλυτώσεις κανένα τάλιρο αν είσαι "θαμώνας" σε κάποιο μαγαζί. :p
Άσε που σε μαγαζί δοκιμάζεις πριν αγοράσεις, ενώ από την fasttech ψάχνεσαι για να το δώσεις.

Να μιλήσουμε μήπως για τις γνήσιες αντιστάσεις του Subtank, που τις πουλάνε στα 4-5 ευρώ το κομμάτι στην Ελλάδα, όταν έχουν 9 ευρώ η πεντάδα στο fasttech; :flipout:

Δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα μάναμ... :p
Εγώ ένα provari radius ερωτεύτηκα αυτές τις ημέρες και δεν νομίζω να το φέρει η fasttech... :bigcry:

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Οταν λες μπαταρία, εννοείς την μπαταρία σκέτη, ή το κέλυφος+μπαταρια (πχ. το istick ολόκληρο) ? Γιατί 80-100 που λές, ποιά σκέτη μπαταρία ή έστω ζευγάρι κοστίζει τόσο ? Αν εννοείς την σκέτη μπαταρία, τότε να την πας πίσω σ'αυτόν που την αγόρασες. Σ'αυτό το νήμα έλεγαν φίλοι οτι προτιμούν να δώσουν πχ.30Ε και να αγοράσουν μπαταρία απο αξιόπιστο μαγαζί, παρά 10Ε και να την πάρουν απο Κίνα. Θα θεωρούν υποθέτω οτι αν την πάρεις απο καλό μαγαζί του την πας πίσω αν σε κρεμάσει. Οι δικές μου οι ΜΝΚΕ πάντως, αγορά απο Κίνα, στον 7ο μήνα τώρα συνεχίζουν ακμαιότατες με 0.6ωμ σχεδόν συνέχεια και φόρτιση κάθε 2η μέρα (αφού τις πάω εναλλάξ).

Μιλάω πάντα για ολόκληρη την μπαταρία όπως παράδειγμα το istick που ανέφερες.
Δεν έχω αγοράσει τίποτα από το εξωτερικό μέχρι τώρα που να έχει σχέσει με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, προσπαθώ πάντα να υποστηρίζω την εδώ αγορά, όσο αυτό είναι δυνατόν.
Την ερώτηση την έκανα γιατί το κάθε μαγαζί λέει άλλα, μιας και δεν υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος εδώ για αυτά τα πράγματα και δεν ξέρω αν υπάγονται σε κάποιο νόμο περί εγγυήσεων για ηλεκτρονικά η αντιμετώπιση διαφέρει.

Σε εμένα και στον sfortis που κάποια στιγμή είχαμε προβλήματα με ανάλογα sticks έγινε αλλαγή.
Ο sfortis με ένα istick, εγώ με το emily της γυναίκας μου.
Να μας έχουν κάτσει τα μαγαζιά;
Υποθέτω ότι δεν έφαγαν αυτά που τους δώσαμε, αλλά τα αντικατέστησε αυτός που τους τα πούλησε.

Η καταστροφή ενός υγρού.
Άτμιζα το After-8 μου με τον ταπεινό και άγνωστο Justfog 2043.Είπα να αναβαθμιστώ λίγο και πήρα το GS Tank της Eleaf και κατέστρεψα το υγρό.
Όσο χαμηλά και να ρύθμιζα το iStick των 50w,το After-8 δεν πήγαινε κάτω με τίποτα.Μου έκαιγε τον λαιμό με ελάχιστο ντουμάνι και η γεύση δεν είχε καμία σχέση.

Από τα λίγα που καταλαβαίνω Σωκράτη καθότι νέοπας, κάθε ατμοποιητής έχει τον δικό του χαβά με τα υγρά. Θα στα πουν καλύτερα οι εμπειρότεροι..:smile:

Καλά, διαφορές θα δεις από ατμοποιητή σε ατμοποιητή, από αντίσταση σε αντίσταση (στον ίδιο ατμοποιητή), μέχρι και από modάκι σε modάκι.
Για τους επισκευάσιμους δεν το συζητάμε...

Την πιο περίεργη αλλαγή την έχω δει από την ίδια εταιρία σε αλλαγή περιεκτικότητας νικοτίνης.
Από θεϊκό υγρό που είχα για πιπίλα το pink mule secrets custard στα 3%, ήταν μία αηδία και μισή στα 6%!