E - smoke...

Για το φυτιλι το καταλαβαινω.

Τα λοιπα εξαρτηματα (συρματακι πχ, ή και το υλικο της ολης κατασκευης) ειχα καταλαβει οτι επηρεαζουν την γευση επισης (?)

Αν υπάρχουν διαφορές απο το αν πχ. είναι γυαλινο ή απο άλλο ειδικό υλικό κάποιο μέρος του τανκ ή αν είναι χάλκινες ή επινικελωμένες κάποιες επαφές ρεύματος, κλπ, άλλοι βρίσκουν, άλλοι δεν βρίσκουν. Φαντάσου το σαν τις διαφορές στα καλώδια audio. Διεξάγονται πολλές συζητήσεις στα σχετικά sites.

Αυτό που επηρεάζει πάρα πολύ τη γεύση είναι το μέγεθος του χώρου που γίνεται η εξάτμιση του υγρού.
Επίσης το σχήμα και το μέγεθος του drip tip, το ύψος της καμπάνας, το υλικό που ακουμπάει πάνω του η φυτιλοαντίσταση, κλπ κλπ...

ΣΑΤΑΝΙΚΟ !!

Εσενα σου εχω στειλει ενα πμ (σχετικο με το θεμα εδω) καμια 20αρια μερες τωρα, και δεν εχεις φιλοτιμηθει να γραψεις τιποτε Πιιιιιιφφ

Εφαγες και απουσια προχτες :p

χμμμ...αμα ειναι σχετικο με το θέμα εδω μαλλον θα χαθηκε καπου μεσα στους ατμους :p (θα σου απαντησω!)

(το ξερω, αλλα πηγα για γκούρσα! )

χμμμ...αμα ειναι σχετικο με το θέμα εδω μαλλον θα χαθηκε καπου μεσα στους ατμους :p (θα σου απαντησω!)

(το ξερω, αλλα πηγα για γκούρσα! )

(ο Προεδρος αλλα μου ειπε :p )

ok, με το πασο σου ;-)

είδα αυτό Joyetech eVic VT Kit
joyetech-evic-vt-kitjoyetech_27_600x600.jpg

ακούω γνώμες

Ο έλεγχος θερμοκρασίας δεν παίζει στην πράξη, γενικά αυτοί που το πήραν δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι.Ήδη το Envi vtc mini παίζει καλύτερα και παίρνει και updates.

Άιντε να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί το σατανικό μυαλό των κατασκευαστών. Ορίστε κύριοι, ολόχρυσες κεφαλές με σύρμα Clapton για τους Subtank σας και τις Ατλαντίδες σας! :BDGBGDB55:

Atom_gold_heads_zpsk1hecneq.jpg

Στα 0.3 και 0.5Ω για να διαλέξετε, και παίζουν από 25 έως 45 βατάκια μόλις! Πφφφφ, λίγα μου φαίνονται. :flipout:

Χασοδίκη και Λυκάνθρωπε, τρεχάτε για να τις παραγγείλετε...

Από εδώ.

Άιντε να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί το σατανικό μυαλό των κατασκευαστών. Ορίστε κύριοι, ολόχρυσες κεφαλές με σύρμα Clapton για τους Subtank σας και τις Ατλαντίδες σας! :BDGBGDB55:

Στα 0.3 και 0.5Ω για να διαλέξετε, και παίζουν από 25 έως 45 βατάκια μόλις! Πφφφφ, λίγα μου φαίνονται. :flipout:

Από εδώ.

Να τις παρει ο tegonik να του πανε ασορτι με τον χρυσο χιονολυκο.
Τωρα το χρυσο τι ρολο παιζει αραγε. ?

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο?χωρίς το βαμβάκι δεν γίνεται εξάτμιση του υγρού?το έχει δοκιμάσει κανείς?( ή ανακάλυψα τον τροχό? :flipout:)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ακόμη όμως δεν έχει κυκλοφορήσει. :smile:
Με κεραμικό από ότι λένε.

Πολύ ενδιαφέρον Μιχάλη, πάρα πολύ ενδιαφέρον θα έλεγα. Αν αυτή πατέντα δουλεύει σωστά, μπορεί όντως να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού στις εργοστασιακές κεφαλές των ατμοποιητών.

Στο μεταξύ, μου έφερε σήμερα ο Χασοδίκης πολύ ωραίο δωράκι. Μία κεφαλή για τον TFV4, την εξαπλή TF-S6. Τρεις διπλές αντιστάσεις σε τρεις ξεχωριστούς κυλίνδρους με συνολική αντίσταση στα 0.4Ω, καθιστούν την TF-S6 μία από τις πιο πολύπλοκες εργοστασιακές κεφαλές που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Η Smok προτείνει από 30W έως 100W στην TF-S6.

TF-S6_zpszryjn85l.jpg

Θα τη βάλω αργά το βράδυ στον TFV4, που θα είμαι χαλαρός από δουλειά. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει... :2thumb22sup:

Στο μεταξύ, μου έφερε σήμερα ο Χασοδίκης πολύ ωραίο δωράκι. Μία κεφαλή για τον TFV4, την εξαπλή TF-S6. Τρεις διπλές αντιστάσεις σε τρεις ξεχωριστούς κυλίνδρους με συνολική αντίσταση στα 0.4Ω, καθιστούν την TF-S6 μία από τις πιο πολύπλοκες εργοστασιακές κεφαλές που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

A αυτη την τεχνολογικα ξεπερασμενη. ? Κρατα την για ρετρο καταστασεις, πως ηταν καποτε οι αντιστασεις.
Σιγα μην ατμιζουμε με...6πλα καρμπυρατερ και καμμενα μπαμπακια. Αντε να βγει η κεραμικη με τον τουρμπο ψεκασμο να την βαλουμε. :marchmellow:

Re: Απάντηση: E - smoke...

Από εδώ.

:eating:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολύ ενδιαφέρον Μιχάλη, πάρα πολύ ενδιαφέρον θα έλεγα. Αν αυτή πατέντα δουλεύει σωστά, μπορεί όντως να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού στις εργοστασιακές κεφαλές των ατμοποιητών.

Στο μεταξύ, μου έφερε σήμερα ο Χασοδίκης πολύ ωραίο δωράκι. Μία κεφαλή για τον TFV4, την εξαπλή TF-S6. Τρεις διπλές αντιστάσεις σε τρεις ξεχωριστούς κυλίνδρους με συνολική αντίσταση στα 0.4Ω, καθιστούν την TF-S6 μία από τις πιο πολύπλοκες εργοστασιακές κεφαλές που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Η Smok προτείνει από 30W έως 100W στην TF-S6.

TF-S6_zpszryjn85l.jpg

Θα τη βάλω αργά το βράδυ στον TFV4, που θα είμαι χαλαρός από δουλειά. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει... :2thumb22sup:

Καλορίζικη Παναγιώτη, πρόσεξε μην φωνάξουν την πυροσβεστική οι γείτονες.. :grinning-smiley-043
Αν ποτέ θελήσεις να πας σε "αντρικά" βάτ, σε έχω έτοιμο πάντως..

159CY13.jpg