E - smoke...

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις κάτι πιο δυνατό, αλλά το μοντάκι σου με τα τριάντα βατ οριακά μπορεί να το υποστηρίξει. Μπορείς να χτυπήσεις καταρχήν μία γνήσια σκέτη βάση από τον Subtank mini. Είναι αυτή.

https://www.fasttech.com/products/0/10015101/2752900-authentic-kangertech-subtank-mini-air-flow

Και μετά να της προσθέσεις ένα πολύ όμορφο ακρυλικό τανκάκι. Είναι αυτό.

https://www.fasttech.com/products/3023/10013627/2348000-acrylic-subtank-mini-bell-cap

Για κεφαλές μπορείς να βάλεις τις νέες με την κάθετη αντίσταση στα 0.5Ω. Δίνουν πολύ καλή γεύση και χτύπημα, αλλά στα τριάντα βατάκια που μπορεί να δώσει το istick θα είναι ελαφρά υποτονικό το άτμισμά σου, αν μπορούσες να ανέβεις στα 40W θα ήταν πολύ καλύτερα.

https://www.fasttech.com/products/0/10009412/2010102-authentic-kangertech-subtank-vertical-occ-coil

Με 16 ευρώ λοιπόν, έχεις έναν Subtank mini και μία πεντάδα κεφαλές και σου λείπει μόνο το επιστόμιο. :2thumb22sup:

Χθες ήρθε ένας φίλος για να μου δώσει πίσω έναν ατμοποιητή που του είχα δανείσει για δοκιμή και κράταγε ένα nebox. Λοιπόν το σκατουλάκι αύτό έπαιζε εξαιρετικά. Μόνο αρνητικό ότι το βρήκα αεράτο για τα γούστα μου.

Βογιατζάκη ξέρω ποιο θα είναι το επόμενο μοντάκι σου!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:flipout:

Ναι, καλά. Μωρέ ας μου περίσσευαν 180 ευρώ αυτή την εποχή, και θα έβλεπες ποιο θα ήταν το επόμενο θηριώδες μοντάκι μου. 150 για το μοντάκι και 30 για μια εξάδα μπαταρίες LG HG2 από το fasttech.

Ορίστε κύριοι, το Reuleaux της Jaybo Designs. Με την καλύτερη πλακέτα η.τ. στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, την DNA200. Με υποδειγματική ακρίβεια ρευμάτων στον παλμογράφο, και ατόφιο συνεχές ρεύμα με DC to DC converter. Με έλεγχο θερμοκρασίας για νικέλιο, τιτάνιο και ατσάλι, αλλά και οποιοδήποτε άλλο μέταλλο παρουσιαστεί στο μέλλον μέσω του software της Evolv. Με 200 πραγματικά βατ και την μεγαλύτερη δυνατή αυτονομία στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, με τις τρεις 18650 μπαταρίες που δέχεται. :BDGBGDB55:

Reuleaux_1_zpsjly4j0wu.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=wpm36cAX5CE

Οχι γιατι δεν ξερω τι παει να πει αερατος, οποτε δεν θα καταλαβαινα :violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: E - smoke...

Οχι γιατι δεν ξερω τι παει να πει αερατος, οποτε δεν θα καταλαβαινα :violent-smiley-030:

:slapface: Γιατί δεν ρωτάς τότε? τελος πάντων, αφού τον πήρες θα το διαπιστώσεις μόνος σου και τότε θα ρωτήσεις τι να κάνεις για να το μαζέψεις.

Ο subtank mini έχει 3 ρυθμίσεις αέρα απο πολύ ανοικτός μέχρι πολύ κλειστός (1 τρύπα). Συνήθως τον έχω wide open και κατεβαίνω στις 2 τρύπες ανάλογα το υγρό και την φυτιλαντίσταση. Κάποιες φορές τον έχω τελείως ανοιχτό και "κλέβω" και αέρα με το πλάι των χειλιών. Ο subtank με έχει βολέψει πολύ.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Ναι, καλά. Μωρέ ας μου περίσσευαν 180 ευρώ αυτή την εποχή, και θα έβλεπες ποιο θα ήταν το επόμενο θηριώδες μοντάκι μου. 150 για το μοντάκι και 30 για μια εξάδα μπαταρίες LG HG2 από το fasttech.

Τα μισά που έχεις να βάλεις σε αγγελία, θα πάρεις 2 τέτοια! :eviltongue:

Δεν τα πουλάω τα μοντάκια μου. Είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί τους.

Ένα μοντάκι πούλησα στον Warewolf και τα κατάφερε να το βγάλει off σε 9-10 μήνες. :flipout:

Ενώ έχω άλλα μοντάκια ενάμισι χρόνο και δουλεύουν άψογα.

A, ξέχασα, ο Χασοδίκης μου παράγγειλε σήμερα τον μικρούλη Χιονόλυκο στα 75W! :music-smiley-005:

By the way, μου τελειώνει το υγρό σου, πρέπει να βρεθούμε για ανεφοδιασμό... :BDGBGDB55:

Ένα μοντάκι πούλησα στον Warewolf και τα κατάφερε να το βγάλει off σε 9-10 μήνες. :flipout:

Ενω μερικα ποστ πιο πανω εσκιζες τα ρουχα σου με μενα και τον χατζ, γιατι ρισκαρουμε που εχουμε μονο ενα mod επειδη...χαλανε.

Σου περασε καθολου απο το μυαλο οτι ειναι αλλο πραγμα να εχεις 10 mod και να ατμιζεις λιγο απο το καθενα και αλλο να εχεις ενα mod που βαραει υπερωριες. ?

Οτι και το καθε mod μπορει να ειναι διαφορετικο απο καποιο αλλο στον τομεα ποιοτητας και να αντεχει περισσοτερο ή λιγοτερο. ?

Μηπως και το δικο σου eholly παροσιαζει καποιο προβληματακι. ?
Μηπως και οι δικες σου efest δεν τα πανε και τοσο καλα πλεον. ?

Ασε τον warewolf λοιπον και μην τον λες μαστροχαλαστη.
Θα σου κανω ομαδικη αγωγη μαζι με τον χατζ και θα σου παρουμε ολα τα mod.

Re: Απάντηση: E - smoke...

A, ξέχασα, ο Χασοδίκης μου παράγγειλε σήμερα τον μικρούλη Χιονόλυκο στα 75W! :music-smiley-005:

By the way, μου τελειώνει το υγρό σου, πρέπει να βρεθούμε για ανεφοδιασμό... :BDGBGDB55:

Μου τον χαλάς!

Αύριο θα έρθεις;
Να το ξέρω να φέρω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Μηπως και το δικο σου eholly παροσιαζει καποιο προβληματακι. ?
Μηπως και οι δικες σου efest δεν τα πανε και τοσο καλα πλεον. ?

Ασε τον warewolf λοιπον και μην τον λες μαστροχαλαστη.
Θα σου κανω ομαδικη αγωγη μαζι με τον χατζ και θα σου παρουμε ολα τα mod.

Ναι, και στο δικό μου E-Holly υπερθερμαίνεται το τσιπ, ειδικά το καλοκαίρι, και σταματάει να δίνει ρεύμα μέχρι να κρυώσει. Όπως και στο δικό σου E-Holly. Τα πλήκτρα όμως στο δικό μου, εξακολουθούν όλα να δουλεύουν άψογα. Ενώ εσύ κατάφερες να βγάλεις off τα δύο από τα τρία πλήκτρα. Άρα, ότι κι αν λες, είσαι μαστροχαλαστής. :flipout:

Ναι, και η μία από τις δικές μου μωβ Efest μου έχει αρχίσει τα "τσαλιμάκια" και την έχω μαρκάρει με μαρκαδοράκι και την έχω παρατήσει στην άκρη προς το παρόν. Και λοιπόν; Είπα εγώ τίποτα για τις μπαταρίες; Τα παράπονά σου στο e-kapnisma, που τις είχαν θεοποιήσει πολλοί τις μωβ Efest πριν κανένα χρόνο, τελικά αποδεικνύεται ότι αποδίδουν κάτω του μετρίου.

Μου τον χαλάς!

Αύριο θα έρθεις;
Να το ξέρω να φέρω.

Μιχαλιό, είχα μπλέξει και δεν είχα παρακολουθήσει το θέμα, άλλωστε δεν μπορούσα να έρθω στη συνάντηση. Μου έχουν μείνει τα τελευταία 4-5ml από το υγρό σου στον Kayfun. Να βρεθούμε κάπου για ανεφοδιασμό. Για ετοίμασε κανένα 30μελο. :BDGBGDB55:

Επίσης, και για να αλλάξουμε θέμα, τώρα που άρχισαν να κυκλοφορούν οι τελικές συσκευασίες από τον μικρούλη Χιονόλυκο στα 75W, φάνηκε και ένα σημείο με μια μικρή βελτίωση. Αρχικά όλα τα sites ανέφεραν ότι θα έχει μέγιστη τάση εξόδου τα 7V, αλλά τελικά φαίνεται ότι η Asmodus τον ανέβασε στα 7.5V μέγιστη τάση εξόδου, όπως βλέπετε στη φωτό. Εννοείται ότι θα προτιμούσα να έχει 9V μέγιστη τάση εξόδου, αλλά τι να κάνουμε, ποτέ δεν τα έχει όλα κανένας στη ζωή. :nounder:

SnowWolf_75W_voltage_zpsbnmlkjil.jpg

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το SnowWolf mini 75W μπορεί να καλύψει ακόμα στα πραγματικά 50W την κεφαλή του 1Ω της Ατλαντίδας, και δεν θα τα βγάλει πέρα μόνο με την κεφαλή του 1.5Ω του TFV4 που παίζει μέχρι και 45W, άρα ζητάει μέχρι και 8.2V τάση εξόδου από το μοντάκι...

Ναι, και η μία από τις δικές μου μωβ Efest μου έχει αρχίσει τα "τσαλιμάκια" και την έχω μαρκάρει με μαρκαδοράκι και την έχω παρατήσει στην άκρη προς το παρόν. Και λοιπόν; Είπα εγώ τίποτα για τις μπαταρίες; Τα παράπονά σου στο e-kapnisma, που τις είχαν θεοποιήσει πολλοί τις μωβ Efest πριν κανένα χρόνο, τελικά αποδεικνύεται ότι αποδίδουν κάτω του μετρίου.

Μωβ είναι και οι δικές μου...κανόνισε!! Θα σε μπανάρουμε...

στην Κίνα!!:flipout::flipout:

Κάτσε να πετάξει τίποτα για τις καφέ LG και να δούμε μετά που θα βρει forum για να γράφει.
Ούτε στο forum του Cosmopolitan δεν θα έχει πρόσβαση!

Μωβ είναι και οι δικές μου...κανόνισε!! Θα σε μπανάρουμε...

στην Κίνα!!:flipout::flipout:

Καλά, τρεις λαλούν και δύο χορεύουν, Χασοδίκη! :flipout:

Οι δικές σου μπαταρίες είναι οι Samsung 30Q, τι σχέση έχουν με τις μωβ Efest, ούτε να διαβάζεις τα γράμματα δεν μπορείς; :BDGBGDB55:

Μην ανησυχεις. Σε 10 μηνες θα σου πει οτι εσυ τις χαλασες.

Και βέβαια θα του πω ότι αυτός τις χάλασε. Ξέρεις τι κάνει ο Χασοδίκης, σαν γνήσιος φραγκοφονιάς που είναι; :flipout:

Όχι μόνο δεν έχει δεύτερο ζευγάρι μπαταρίες (που τέτοια τύχη), όχι μόνο δεν αγόρασε εξωτερικό φορτιστή, αλλά φορτίζει μόνο μέσω USB, αλλά δεν ανοίγει και ποτέ το iStick 100W για να αλλάξει θέση στις μπαταρίες, εδώ και δύο μήνες που ατμίζει!!! :bang:

Το μόνο που τον σώζει, είναι ότι το iStick 100W έχει τις δύο μπαταρίες σε παράλληλη σύνδεση και υποτίθεται ότι έτσι το μοντάκι μοιράζει σχεδόν εξίσου το φορτίο, και πολύ καλύτερα από ότι εάν ήταν σε σειρά οι μπαταρίες.

Τέλος πάντων, "λυκάνθρωπε", σου έχω ευχάριστα νέα. Κυκλοφόρησαν οι νέες κεφαλές του Aspire Triton με σύρμα Clapton, που παίζουν στα 40-45W και ταιριάζουν επίσης και στις Ατλαντίδες 1 και 2. Από εδώ.

Δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι παίζουν πολύ καλά...

Τέλος πάντων, "λυκάνθρωπε", σου έχω ευχάριστα νέα. Κυκλοφόρησαν οι νέες κεφαλές του Aspire Triton με σύρμα Clapton, που παίζουν στα 40-45W και ταιριάζουν επίσης και στις Ατλαντίδες 1 και 2. Από εδώ.

Εκτος του οτι ειναι πιο ακριβες, τι αλλη καλοσυνη εχουν. ?
Αναδεικνυουν καλυτερα τη γευση. ?
Κρατανε πιο πολυ. ?