E - smoke...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Με τον μικρούλη Χιονόλυκο στα 75W είμαι ερωτευμένος, :speechless-smiley-0 και θα τον τσιμπήσω με την πρώτη ευκαιρία.

Γυαλί ή ξύλο;
75 ή 60;
Σπασμένο τζαμάκι ή κουδουνίστρα;
Ποιο θα έχει καλύτερο τσιπάκι;

:devil-smiley-029:

Μιχάλη μου, τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κ@λους, λένε στο χωριό μου.

Και οι δύο Χιονόλυκοι, και ο μικρός και ο μεγάλος είναι μοντάκια που δεν απευθύνονται σε ατζαμήδες ή σε όσους έχουν μανταλάκια στα χέρια. Αν σου πέσουν από το χέρι, είτε ο μικρός είτε ο μεγάλος, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σπάσει το τζάμι κάποιας πρόσοψης, οπότε αισθητικά το μοντάκι θα είναι για κλάματα.

Παρόλα αυτά, είναι σκέτα κουκλιά, δες τους εδώ, ο μικρός δίπλα στον μεγάλο.

Snowwolfs_2_zpsycupalgl.jpg

Και μπράβο τους που αποφάσισαν να βάλουν με laser το λογότυπο του Χιονόλυκου στη μία πλαϊνή μεριά. Κόβω φλέβα! :BDGBGDB55:

SnowWolf_70W_4_zpsgau0hgkb.jpg

Τι παρηγγειλες. ?

βογιατζακη, αν κοβεις φλεβες επειδη χαραξαν με Laser τον χιονολυκο...ελα να σου δωσω ενα dvd-rom που με laser καιει και την πανω μερια του δισκου για λογοτυπα, μαζι με 100 δισκακια, να τα καις και να κοβεις φλεβες συνεχεια.
Υ.Γ.
Σταματα να λες οτι ο χιονολυκος δεν ειναι για ατζαμηδες κλπ.
Ξερεις...εχουν βγει τα τελευταια χρονια και smartphones, οπου και αυτα δεν ειναι για ατζαμηδες και πεφτουν κατω και σπανε. Εχουμε εκπαιδευτει. (εκτος τον χατζ που εχει ακομα nokia 3310) :flipout:

Ατζαμήδες ή με παιδιά που κόβουν βόλτες και παίρνουν παραμάζωμα ότι υπάρχει σε απόσταση 1 μέτρου. :p

Εναν καλο ατμοποιητη εχετε να μου προτεινετε ?
Οχι κατι το περιπλοκο που να χρειαζεται κατι παραπανω απο το να αναπληρωνω ζουμι, και να αλλαζω καυστηραΜπαταρια εχω μια istick 30βατ (ατμοποιητη aspire bdc)
ευχαριστω

Απάντηση: Re: E - smoke...

Εναν καλο ατμοποιητη εχετε να μου προτεινετε ?
Οχι κατι το περιπλοκο που να χρειαζεται κατι παραπανω απο το να αναπληρωνω ζουμι, και να αλλαζω καυστηραΜπαταρια εχω μια istick 30βατ (ατμοποιητη aspire bdc)
ευχαριστω

Ντίνο ο ναυτίλος είναι ιδανικός. Ότι νεο έχει βγει είναι και αεράτο αλλά και απαιτητικό.

Καλομελέτα κι έρχεται!

https://store.vaporcade.com/collections/jupiter

HEADERS_FINAL__JUPITER.jpg

Ουάου, πανέμορφο είναι όντως! Και παίρνει και 5.9ml υγρό! :music-smiley-005:

Και μπορεί να μην καλύπτει εμένα ή τον Χασοδίκη σαν ατμιστές, αλλά για τον Στρατηγό Μπάμπη που είναι μιας κάποιας ηλικίας τέλος πάντων, είναι ότι πρέπει. Στρατηγέ μου, τρέχα να το χτυπήσεις... :flipout:

Καλησπέρα κι από μένα.

Ατμίζω κοντά στους 7 μήνες και το μεγαλύτερο διάστημα με ένα 30αρι istick ,ένα Ναυτίλο μινι και ένα GS air για εναλλαγή υγρών μες τη μέρα.Ο ναυτίλος πλέον μου φαινόταν πολύ σφιχτός και είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο πιο αεράτο, καταλήγοντας στον Melo 2 με αντίσταση 1,8 του Triton Aspire.......Από ντουμάνι πάμε καλά αλλά από γεύση και χτύπημα δεν......
Είμαι με 12αρα νικοτίνη στα 4 περίπου ml τη μέρα....
Να ξεχάσω γεύση και χτύπημα με αυτό το μηχανάκι....? Πρέπει να ανέβω σε βαττ?Τί λέτε?