E - smoke...

Μιας και σε πετυχα :p τι μπαταριες παιρνω για αυτο; Αυτες κανουν; http://www.gearbest.com/batteries/pp_189822.html

Ούτε να το σκεφτείς Παναγιώτη μου, μακριά από τις συγκεκριμένες Panasonic. Οι συγκεκριμένες μπαταρίες κάνουν για φακούς, και όχι για ηλεκτρονικά μοντάκια! :flipout:

Μπορούν να δώσουν μέχρι 5-6Α ρεύμα μάξιμουμ. Οι καλύτερες μπαταρίες της αγοράς αυτή τη στιγμή είναι οι LG HG2, με τη δεύτερη επιλογή σου να είναι οι Samsung 30Q ή αν θέλεις τα μάξιμουμ αμπέρ οι Sony VTC5. Σαν τελευταία καλή επιλογή είναι και οι Samsung 25R. Ξέχνα όλες τις υπόλοιπες μπαταρίες της αγοράς. :smile:

Πάρτο από το fasttech Πάνο...όχι από αυτούς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι, αυτές παίρνει.

Συμφωνώ κι εγώ να προτιμήσεις το fasttech και όχι το Gearbest, οι άνθρωποι είναι "γραφικοί ψιλοαπατεωνίσκοι".

Αλλά πρόσεχε Χασοδίκη τι συμβουλές δίνεις, καλύτερα να μην ανακατεύεσαι σε πράγματα που δεν τα ξέρεις καλά... :flipout:

Και μόλις μου έφερε η ταχυδρόμος τον TFV4 mini σε μαύρο χρώμα! Ε ρε, γλέντια και χοροί! :BDGBGDB55:

TFV4%20mini_black_zps68hgnlp1.jpg

άντε βρε...καλοάτμιστος ο μικρός TVF4 (βάλε κατευθείαν clapton να μας πεις!!).

Nα δούμε πότε θα ατμίσουμε και εμείς με τους κινέζους που μπλέξαμε.. :rifle:

Απάντηση: Re: E - smoke...

άντε βρε...καλοάτμιστος ο μικρός TVF4 (βάλε κατευθείαν clapton να μας πεις!!).

Nα δούμε πότε θα ατμίσουμε και εμείς με τους κινέζους που μπλέξαμε.. :rifle:

Ναι, ναι...θα τον βάλει στο αλφαβητικό ευρετήριο για να μην τον ξεχάσει μαζί με τα άλλα 2000 μαραφέτια!!:D

:flipout::flipout:

σκέφτεται για αγορά δεύτερου γραφείου, δεν τους παίρνει πλέον όλους λέει..(αυτόν και τα μοντάκια του)

Πρώτη προσπάθεια σε επισκευάσιμο Ti για TC...
Χαμηλή αντίσταση they said... 6 σπείρες they said...

0.47Ω!
Τι διάολο;
Αυτή είναι να την παίζεις σε watt mode! :flipout:

Ετοίμασα μία dual coil με 5 σπείρες το κάθε ένα να δούμε τι θα κάνει αύριο...

Καλά, εσύ πρώτα πρέπει να αλλάξεις βαμβάκι, μια και το Fiber freaks δεν παίζει σωστά σε ατμοποιητές με μικρές τρύπες αέρα και λίγα βατ, όπως είναι οι Kayfun Lite Plus και Phenomenon. Είναι βαμβάκι καθαρά για ντρίπερς. Και αυτά είναι λόγια ατόμου που έχει κατάστημα η.τ. και στήνει κάθε μέρα επί πολλά χρόνια, και που έχει το Fiber freaks πρώτη μούρη στα ράφια του. :BDGBGDB55:

Κατά τα λοιπά:

Δύο TFV4 την ημέρα,
τον γιατρό τον κάνουν πέρα...
:flipout:

TFV4ampTFV4_mini_1_zps84ynmbbz.jpg

Με Nakamichi που έστησα τον Phenomenon πάντως, μπορώ να πω ότι ψιλοχάνει σε γεύση... :nounder:
Κανένα κοτομπέικον θέλω να βρω να δω πως παίζει.

Παλληκάρια, ότι και να κάνετε αποφύγετε τους μέγιστους απατεώνες που ακούνε στο όνομα gearbest.com.

Θα αναφερθούν όλα αναλυτικά, ωστόσο, μείνετε μακρυά...απλά, κλέφτες.

Παλληκάρια, ότι και να κάνετε αποφύγετε τους μέγιστους απατεώνες που ακούνε στο όνομα gearbest.com.

Θα αναφερθούν όλα αναλυτικά, ωστόσο, μείνετε μακρυά...απλά, κλέφτες.
Ολο θα και θα. Αυτοβιογραφια γραφεις. ?
Πες τα ανθρωπε μου να σωθουμε.

http://www.philenews.com/el-gr/eidi...-karkino-periechoun-polla-ilektronika-tsigara

Ναι, περιμέναμε την φυλλάδα να μάθουμε για το διακετύλιο. Τον Φαρσαλινό τον ξέρεις?:slapface:
Τωρα γιατι μου κανεις χαλαστρα. ?
Προσπαθω να πουλησει ο βογιατζερ ολα του τα mod και να του τα παρω για ψιχουλα.

Καλά, και από τα 51 που δοκίμασαν τα 47 ήταν custard?
Που έχει τόσα custard και κάνω συνέχεια δοκιμές να βρω το καλύτερο;;;

Για πείτε μου τη γνώμη σας.
Θέλω να παραγγείλω κάποια αρώματα.
Σκέφτομαι για άρωμα ούζο .
Είμαι στο τσακ να κάνω ανάμιξη με αυτό.
Τι όμως θα πήγαινε καλύτερα μαζί τους;
Κάτι τέτοιο, όπου θα μπορώ να παίξω ταυτόχρονα και με αυτό, αυτό και αυτό;
Ή κάτι πιο συντηρητικό σαν αυτό, για να μη βγει περίπλοκο;

Αυτό είναι που φοβάμαι.
Λόγω της γλυκερίνης θα έχει γεύση Σαμπούκα.
Αλλά δεν θα πηγαίνει με το άρωμα τζατζίκι - ψητό κοτόπουλο ή τζατζίκι - γαρίδες - καλαμαράκια - αντσούγιες!

Θα ατμίζεις τη σαμπούκα και θα μασάς τα παγάκια;
Γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει άρωμα παγάκι...