Απάντηση: Re: E - smoke...
Έκανα και εγώ τη δοκιμή μου από fasttech...
Μπαταρίες, το koopor mini, ένα τσαντάκι και κάτι ανταλλακτικά για τον kayfun.
Για το τσαντάκι δεν έχω να πω κάτι.
Αλλά μπαταρίες και koopor φαίνονται σαν β διαλογής.
Το fire button του koopor κάνει σαν κουδουνίστρα.
Στις μπαταρίες ο πόλος είναι τοποθετημένος άκεντρα.
Ok, I can live with it... Αλλά νομίζω ότι κάπως έτσι εξηγείται η διαφορά τιμής με τα καταστήματα.
Μιχάλη, ξεκόλλα, όχι τίποτε άλλο, αλλά παρασύρεις και άλλα μέλη σε λανθασμένα συμπεράσματα. Όπως ακριβώς γράφει και ο Χρήστος, όταν το fasttech γράφει Authentic, το προϊόν είναι
100% γνήσιο, και είναι πάντα ολόιδιο με ότι θα αγόραζες από οπουδήποτε αλλού σε διπλή, τριπλή τιμή κτλ.
Επίσης, αυτά που γράφεις για προϊόντα β' διαλογής από το fasttech κτλ., παίζουν μόνο στην φαντασία σου!
Σε όλα ανεξαιρέτως τα Koopor mini τα πλήκτρα τους ακούγονται σαν κουδουνίστρες, πήγαινε και διάβασε το θέμα στο e-kapnisma και δες τα μηνύματα αυτών που τα αγόρασαν από Ελλάδα. Το μοντάκι σου είναι τζιτζί, και είδες με τα ίδια σου τα μάτια, ότι σε σύρματα Kanthal τα ρεύματα που έδινε ήταν πάνω στην αναφορά.
Προϊόντα β' διαλογής, ακόμα και ελαττωματικά και χρησιμοποιημένα,
αποδεδειγμένα πλέον πουλάει το Gearbest, όπως αποδείχτηκε με το SnowWolf 200W που αγόρασε ο Νίκος, σε τιμή υπερ-ευκαιρίας και καλά. Όπως ακριβώς την πάτησα κι εγώ με το πρώτο SnowWolf 200W που
επίσης αγόρασα από το Gearbest. Αντίθετα, το δεύτερο SnowWolf 200W που μου ήρθε από το fasttech είναι
απλά τέλειο για τρεις μήνες μέχρι στιγμής.
Για το άλλο που λες για τις μπαταρίες, πρόσεχε πώς τα γράφεις αυτά, γιατί κόντεψε να μου φύγει ο καφές από τα χέρια!
Οι μεγάλοι παίκτες στις μπαταρίες είναι τρεις: LG, Samsung και Sony. Οι μπαταρίες υψηλής αποφόρτισης (high drain) ελέγχονται πολύ σχολαστικά και περνούν εξαντλητικά τεστ, πριν μπει το τελικό περιτύλιγμα της εταιρείας. Όλες ανεξαιρέτως οι μπαταρίες που για τον οποιονδήποτε λόγο θεωρηθούν β' διαλογής, π.χ. μεγαλύτερη εσωτερική αντίσταση κτλ., αγοράζονται από εταιρείες που έχουν συνήθως σαν δεύτερο συνθετικό τη λέξη fire στο όνομά τους, απλά τους βάζουν το δικό τους περιτύλιγμα και τις πουλάνε.
Βογιατζάκη κανόνισε την επόμενη φορά που θα σε δω να έχω περισσότερα μαλλιά από εσένα!
http://www.dailyvapingnews.com/possible-wismec-rx200-shorting-issue/
Άστα, πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω με το συγκεκριμένο μοντάκι που το έχω παραγγείλει ήδη κι εγώ, μια και σκόπευα να το παίζω σε τρελά βατ, στα 100W και πάνω. :nounder:
Με βλέπω μάλλον να το πουλάω κατευθείαν όταν έρθει από το fasttech, και να κάνω πέτρα την καρδιά μου, και να αγοράσω το Reuleaux με την πλακέτα DNA200... :BDGBGDB55: