E - smoke...

Μα και συ koopor πήρες?Χάθηκα τόσα ποιοτικά μοντάκια?:p

Μαζεύω λεφτά για το radius... :p

BTW μου έδωσαν να δοκιμάσω ένα νέο υγρό, το οποίο δεν το βρίσκω πουθενά στο internet.
Φαίνεται είναι ακόμη καινούργιο.
Το ψάχνω βασικά να δω πόσο καλά λειτουργούν οι γευστικοί μου κάλικες, γιατί ούτε το όνομα λέει κάτι για τη γεύση, ούτε σε προδιαθέτει γενικά...
Είναι μάρκα μάλλον Summit, γιατί τα γράμματα είναι λίγο περίεργα.
Το όνομα, howling at the moon.

Μου βγάζει γεύση μπανόφι!
Μπανάνα με κρέμα και μπισκότο με μία μικρή υπόνοια σοκολάτας.
Πολύ καλό, το έβαλα σήμερα το πρωί και ακόμη δεν με έχει κουράσει.

Μαζεύω λεφτά για το radius... :p

BTW μου έδωσαν να δοκιμάσω ένα νέο υγρό, το οποίο δεν το βρίσκω πουθενά στο internet.
Φαίνεται είναι ακόμη καινούργιο.
Το ψάχνω βασικά να δω πόσο καλά λειτουργούν οι γευστικοί μου κάλικες, γιατί ούτε το όνομα λέει κάτι για τη γεύση, ούτε σε προδιαθέτει γενικά...
Είναι μάρκα μάλλον Summit, γιατί τα γράμματα είναι λίγο περίεργα.
Το όνομα, howling at the moon.

Μου βγάζει γεύση μπανόφι!
Μπανάνα με κρέμα και μπισκότο με μία μικρή υπόνοια σοκολάτας.
Πολύ καλό, το έβαλα σήμερα το πρωί και ακόμη δεν με έχει κουράσει.

Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!Για δώσε παραπάνω πληροφορίες!

Ελληνικό είναι, της seven e-liquids.
Χρησιμοποιεί αρώματα της atmos lab.
Δεν μπορώ να βρω κάτι στο internet για αυτά όμως. :nounder:

Έχω πάρε δώσε με μαγαζί που είμαι θαμώνας. :p
Πριν φέρουν υγρά, τα δίνουν γύρω γύρω να τα δοκιμάσουμε εμείς οι θαμώνες πρώτα.
Αν είναι καλά, τα φέρνουν στο μαγαζί.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Έκανα και εγώ τη δοκιμή μου από fasttech...
Μπαταρίες, το koopor mini, ένα τσαντάκι και κάτι ανταλλακτικά για τον kayfun.
Για το τσαντάκι δεν έχω να πω κάτι.
Αλλά μπαταρίες και koopor φαίνονται σαν β διαλογής.
Το fire button του koopor κάνει σαν κουδουνίστρα.
Στις μπαταρίες ο πόλος είναι τοποθετημένος άκεντρα.

Ok, I can live with it... Αλλά νομίζω ότι κάπως έτσι εξηγείται η διαφορά τιμής με τα καταστήματα.

Δεν ξερω αν πηρες τα οριτζιναλ, παντως οτι εχω παρει απο εκει σε authentic ειναι κανονικοτατα και σφραγισμενα, ιδια με αυτα που αγοραζω απο εδω.

Authentic, κανονικότατα και σφραγισμένα πήρα.
Σίγουρα φτηνότερα, αλλά μου δίνει αυτή την εντύπωση...
Μπαταρία πάντως με άκεντρο πόλο πρώτη φορά είδα στη ζωή μου. :p

Αν ρωτάς για την μπαταρία teomav.gr ο τύπος με φίλτρα νερού κυρίως ασχολείται και λίγο με φακούς αλλά έχει όπως ισχυρίζεται την χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα σε αυτή την μπαταρία.
Eυχαριστω, φυσικα ειναι απο τις καλυτερες τιμες ακομα και στην Κινα πιο ακριβα το πουλανε..

Έχω πάρε δώσε με μαγαζί που είμαι θαμώνας. :p
Πριν φέρουν υγρά, τα δίνουν γύρω γύρω να τα δοκιμάσουμε εμείς οι θαμώνες πρώτα.
Αν είναι καλά, τα φέρνουν στο μαγαζί.

ωραία!πές τους να το φέρουν και πάρε δυο μπουκαλάκια! (ένα για εσένα και ένα για εμένα!:violent-smiley-030:)

Έκανα και εγώ τη δοκιμή μου από fasttech...
Μπαταρίες, το koopor mini, ένα τσαντάκι και κάτι ανταλλακτικά για τον kayfun.
Για το τσαντάκι δεν έχω να πω κάτι.
Αλλά μπαταρίες και koopor φαίνονται σαν β διαλογής.
Το fire button του koopor κάνει σαν κουδουνίστρα.
Στις μπαταρίες ο πόλος είναι τοποθετημένος άκεντρα.

Ok, I can live with it... Αλλά νομίζω ότι κάπως έτσι εξηγείται η διαφορά τιμής με τα καταστήματα.

Μιχάλη, ξεκόλλα, όχι τίποτε άλλο, αλλά παρασύρεις και άλλα μέλη σε λανθασμένα συμπεράσματα. Όπως ακριβώς γράφει και ο Χρήστος, όταν το fasttech γράφει Authentic, το προϊόν είναι 100% γνήσιο, και είναι πάντα ολόιδιο με ότι θα αγόραζες από οπουδήποτε αλλού σε διπλή, τριπλή τιμή κτλ.

Επίσης, αυτά που γράφεις για προϊόντα β' διαλογής από το fasttech κτλ., παίζουν μόνο στην φαντασία σου! :flipout:

Σε όλα ανεξαιρέτως τα Koopor mini τα πλήκτρα τους ακούγονται σαν κουδουνίστρες, πήγαινε και διάβασε το θέμα στο e-kapnisma και δες τα μηνύματα αυτών που τα αγόρασαν από Ελλάδα. Το μοντάκι σου είναι τζιτζί, και είδες με τα ίδια σου τα μάτια, ότι σε σύρματα Kanthal τα ρεύματα που έδινε ήταν πάνω στην αναφορά.

Προϊόντα β' διαλογής, ακόμα και ελαττωματικά και χρησιμοποιημένα, αποδεδειγμένα πλέον πουλάει το Gearbest, όπως αποδείχτηκε με το SnowWolf 200W που αγόρασε ο Νίκος, σε τιμή υπερ-ευκαιρίας και καλά. Όπως ακριβώς την πάτησα κι εγώ με το πρώτο SnowWolf 200W που επίσης αγόρασα από το Gearbest. Αντίθετα, το δεύτερο SnowWolf 200W που μου ήρθε από το fasttech είναι απλά τέλειο για τρεις μήνες μέχρι στιγμής.

Για το άλλο που λες για τις μπαταρίες, πρόσεχε πώς τα γράφεις αυτά, γιατί κόντεψε να μου φύγει ο καφές από τα χέρια! :flipout:

Οι μεγάλοι παίκτες στις μπαταρίες είναι τρεις: LG, Samsung και Sony. Οι μπαταρίες υψηλής αποφόρτισης (high drain) ελέγχονται πολύ σχολαστικά και περνούν εξαντλητικά τεστ, πριν μπει το τελικό περιτύλιγμα της εταιρείας. Όλες ανεξαιρέτως οι μπαταρίες που για τον οποιονδήποτε λόγο θεωρηθούν β' διαλογής, π.χ. μεγαλύτερη εσωτερική αντίσταση κτλ., αγοράζονται από εταιρείες που έχουν συνήθως σαν δεύτερο συνθετικό τη λέξη fire στο όνομά τους, απλά τους βάζουν το δικό τους περιτύλιγμα και τις πουλάνε.

Βογιατζάκη κανόνισε την επόμενη φορά που θα σε δω να έχω περισσότερα μαλλιά από εσένα! :flipout:

http://www.dailyvapingnews.com/possible-wismec-rx200-shorting-issue/

Άστα, πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω με το συγκεκριμένο μοντάκι που το έχω παραγγείλει ήδη κι εγώ, μια και σκόπευα να το παίζω σε τρελά βατ, στα 100W και πάνω. :nounder:

Με βλέπω μάλλον να το πουλάω κατευθείαν όταν έρθει από το fasttech, και να κάνω πέτρα την καρδιά μου, και να αγοράσω το Reuleaux με την πλακέτα DNA200... :BDGBGDB55:

Προϊόντα β' διαλογής, ακόμα και ελαττωματικά και χρησιμοποιημένα, αποδεδειγμένα πλέον πουλάει το Gearbest, όπως αποδείχτηκε με το SnowWolf 200W που αγόρασε ο Νίκος, σε τιμή υπερ-ευκαιρίας και καλά. Όπως ακριβώς την πάτησα κι εγώ με το πρώτο SnowWolf 200W που επίσης αγόρασα από το Gearbest. Α:BDGBGDB55:

Απλο ειναι, εστειλαν του Νικου αυτο που τους επεστρεψες εσυ. :flipout:

Αντε τωρα καντε τιποτα με νεα τεστς σε αρωματακια. Βλεπω τον χατζ με αυτο το σιροπομελο που ατμιζει συνεχεια να αποκτα διαβητη τυπου 2. :laugh: Μερεντα δεν βρεθηκε ακομα που εψαχνε. ?

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Για το άλλο που λες για τις μπαταρίες, πρόσεχε πώς τα γράφεις αυτά, γιατί κόντεψε να μου φύγει ο καφές από τα χέρια! :flipout:

Ε, αφού μου βγήκαν αλλήθωρες τι να σε πω;

20151214_230702.jpg

Σαν τον γύλο με κοιτάζουν όταν τις αλλάζω. :flipout:

Απλο ειναι, εστειλαν του Νικου αυτο που τους επεστρεψες εσυ. :flipout:

Αντε τωρα καντε τιποτα με νεα τεστς σε αρωματακια. Βλεπω τον χατζ με αυτο το σιροπομελο που ατμιζει συνεχεια να αποκτα διαβητη τυπου 2. :laugh: Μερεντα δεν βρεθηκε ακομα που εψαχνε. ?

Αγόρασα ένα Cookies κανέλα σήμερα μούρλια!!Μου το πρότεινε ο πωλητής σαν πολύ καλό και τον εμπιστεύτηκα χωρίς δοκιμή!Ακόμη μου δίνω συγχαρητήρια!Πολύ καλό..το φούμαρα αρκετά αλλα έβγαλα το συμπέρασμα ότι έχουν βάλει λάθος αυτοκόλλητο πάνω στο μπουκαλάκι και αν τυχόν το ξεκολλήσω από πίσω θα λέει...

Γεύση χρησιμοποιημένης κάλτσας και αποξηραμένου ιδρώτα μασχάλης .. :furious3:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

20151214_230702.jpg

Και μένα έχουν θεόστραβούς πόλους, από fasttech και οι δικές μου...

Αγόρασα ένα Cookies κανέλα σήμερα μούρλια!!Μου το πρότεινε ο πωλητής σαν πολύ καλό και τον εμπιστεύτηκα χωρίς δοκιμή!Ακόμη μου δίνω συγχαρητήρια!

Το καλύτερο δεν το ξέρεις όμως!
Αυτό το άρωμα θα βγάζει ο ατμοποιητής σου μέχρι να πετάξεις αντίσταση, ατμοποιητή, modάκι και το σπίτι σου.

Και μένα έχουν θεόστραβούς πόλους, από fasttech και οι δικές μου...

Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Το καλύτερο δεν το ξέρεις όμως!
Αυτό το άρωμα θα βγάζει ο ατμοποιητής σου μέχρι να πετάξεις αντίσταση, ατμοποιητή, modάκι και το σπίτι σου.

Τυχαίο; Δεν νομίζω...

θα ξεκινήσω από το μοντάκι

που είναι δανεικό από τον Βογιατζάκη.. :flipout:

και βλέπουμε...

(οι καλύτερες LG πάντως είναι από gearbest, λένε πάνω duracell.. :flipout:)

Τεγκονικε για κουκις (χωρις κανελα) δοκιμασε το μπισκοτο της flavourart το οποιο ατμιζω και ειναι πολυ καλο.

Τζιμισκε σου βαζω φωτο απο τις δυο δικες μου lg μπαταριες. Το ιδιο πανω κατω βλεπω κι ας της πηρα απο Ελλαδα.
1cbe4a0be01e39d82e950333c4f7bf62.jpg

Πολύ καλές μπαταρίες οι LG. :flipout:
Στις δικές μου πάντως κοντεύουν οι πόλοι να μπουν κάτω από το τύλιγμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

https://dl.dropboxusercontent.com/u/61112184/20151214_230702.jpg

Πταίσμα... Η πλαστική επικάλυψη τους έκατσε έκκεντρα. Αισθητική ατέλεια όχι λειτουργική (απ'ότι καταλαβαίνω απο την φωτογραφία).