E - smoke...

Αμανηταν β διαλογής :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:όλα αυτά τα χιλιάδες προιόντα που πουλάει η fasttech,τότε κάτι δεν πάει καλά με την γραμμή παραγωγής των εργοστασίων.

Τι να σου πω...
BTW το Koopor δεν το έχει με το TC. Ίσως βέβαια να μην το έχει με το τιτάνιο, δεν έχω δοκιμάσει νικέλιο ακόμη και ούτως η άλλος θέλω να το αποφύγω.
Έλεγα ότι έκανα λάθος στο στήσιμο, έχω κάνει ένα σωρό, σου φέρνει αναμνήσεις εποχής 2011 με πεσμένες μπαταρίες.
Πάω να δοκιμάσω το ίδιο στήσιμο σε D2 σήμερα, με τις ρυθμίσεις που κάνω στο Koopor και τίναξε τα πέταλα στην αντίσταση!
Κάνει ένα τσαφ και ψοφάει. No atomizer!
Γυρίζω σπίτι να το δω, και τα δύο ποδαράκια της αντίστασης στον αέρα! :flipout:

Αυτο το β διαλογης που πουλαει η Fas ειναι ενας μυθος που βολευει τους ντοπιους πωλητες..

Τελικά το Istick κουδουνίζει από όπου και να το πάρεις... Το δοκίμασα σήμερα το πρωί. :p

Έβγαλαν και κλώνο του Phenomenon και σκίζουν τα ιμάτιά τους όλοι στο internet... :flipout:

γεια χαρα.θελω να δοκιμασω να το γυρισω στο ηλεκτρονικο τσιγαρο,αλλα δεν βγαζω ακρη.Δεν καπνιζω πολλα,3,4 τσιγαρα την ημερα ,καποιες μερες δεν καπνιζω και καθολου αλλα αν εχω παρεα και ποτακι μπορει να καπνισω και πανω απο 10 τσιγαρα.Διαβαζω για τα esmoke αλλα εχω μπερδευτει για το τι χρειαζομαι,πολλα εξαρτηματα και ονομασιες.Υπαρχει καποια προταση για την περιπτωση μου απλη και καλη απο Αθηνα η και απο εξωτερικο?

Στο skroutz βλέπω διάφορα σετάκια.
Αυτό με τον GS Air ή τον Mini nautilus είναι μια χαρά. :smile:
Φυσικά μπορείς να το ψάξεις σε διάφορα καταστήματα.
Καλό είναι να πας σε κάποιο κοντά σου, που θα ασχοληθούν μαζί σου, θα σου δώσουν να δοκιμάσεις υγρά, θα σου δώσουν πέντε συμβουλές, κλπ κλπ.

Μπορείτε οι ηλεκτρονικοί του φόρουμ, να μου δώσετε κάποια πιθανή εξήγηση για το πως γίνεται να μην δίνει καμία ένδειξη το βολτομετράκι μου, όταν το συνέδεσα στο νέο απόκτημα του Νίκου (tegonik), το ELE P70; Τρεις διαφορετικούς ατμοποιητές δοκίμασα και με όλους το βολτομετράκι δεν έδινε καμία απολύτως ένδειξη, ενώ η επαφή γινόταν κανονικά, αφού όλοι οι ατμοποιητές ατμοποιούσαν μια χαρά.

Ele_P70_1_zpsdhz1g3ev.jpg

Το βολτομετράκι μου δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα, αφού με όλα τα υπόλοιπα μοντάκια μου δουλεύει κανονικότατα.

SnowWolfampTFV4_voltage_zps5vs66zsq.jpg

Τι το ιδιαίτερο μπορεί να έχει στην τάση εξόδου του το μοντάκι του Νίκου βρε παιδιά, για να βγάζει εντελώς off το βολτόμετρό μου; Ακόμα και παλμικό ρεύμα να έδινε το μοντάκι, και πάλι το βολτομετράκι θα το μετρούσε, απλώς θα τρεμόπαιζε η ένδειξη... :nounder:

Μάλλον ο θετικός πόλος είναι πολύ μέσα στον ατμοποιητή... Αν το βολτομετράκι είναι β' διαλογής μπορεί να μήν κάνει επαφή ( :))))) )
Ξεβίδωσέ τον λίγο ή αν είναι floating, άνοιξε τον ατμοποιητή και πίεσέ τον λίγο προς τα έξω ή δες αν ρυθμίζεται κι απο τον μετρητή.

Last edited:
Re: Απάντηση: E - smoke...

Μάλλον ο θετικός πόλος είναι πολύ μέσα στον ατμοποιητή... Αν το βολτομετράκι είναι β' διαλογής μπορεί να μήν κάνει επαφή ( :))))) )
Ξεβίδωσέ τον λίγο ή αν είναι floating, άνοιξε τον ατμοποιητή και πίεσέ τον λίγο προς τα έξω ή δες αν ρυθμίζεται κι απο τον μετρητή.

και πως περνάει ρεύμα και ο ατμοποιητής που είναι συνδεμένος μετά το βολτόμετρο δουλεύει κανονικά?:nounder:

Χαχά, όλα τα θεόκουφα και παράξενα και πρωτοφανή, συμβαίνουν μόνο σε ότι είδη ηλεκτρονικού τσιγάρου αγοράζεις εσύ ρε φίλε. Άιντε να δούμε τι άλλο θα δουν ακόμα τα μάτια μας... :flipout:

και πως περνάει ρεύμα και ο ατμοποιητής που είναι συνδεμένος μετά το βολτόμετρο δουλεύει κανονικά?:nounder:

Eχεις δίκιο. δεν πρόσεξα το ότι τα έχει σε σειρά και ατμίζουν κανονικά. Το μυαλό μου πήγε σε αυτόνομο βολτόμετρο.

Iσως το βολτομετρο να μην λειτουργει με mods οπου ο θετικος πολος της μπαταριας βρισκεται στο κατω μερος, ή και με mods οπου χρησιμοποιουν παλμικο (PWN/MEAN)

Τα μοντακια δίνουν παλμικό ρεύμα, όσο πιο έντονος ο παλμός τόσο πιο δύσκολα διαβάζεται από απλό βολτόμετρο, χρειάζεται παλμογράφο.

Σήμερα τα ξημερώματα τις παράγγειλα από fasttech, το μεσημέρι τις είχαν πακετάρει, τις είχαν έτοιμες και μου έστειλαν email
τα 3 ευρώ "upgrades" είναι για να έρθουν με το σουηδικό ταχυδρομείο (θεωρητικά πιό γρήγορα) - αλλά δεν είχα και άλλη επιλογή. Την προηγούμενη φορά ήλθαν στις 45-50 μέρες με απλό κινεζο-χονγκ-κόνγκ ταχυδρομείο . Οι μπαταρίες γενικά αργούν να έλθουν. Oι συγκεκριμένες δεν κάνουν για κάτω απο 0.5Ω. Για μένα, που είμαι πάντα πάνω απο το 1Ω, είναι ιδανικές και έχουν πολύ καλές κριτικές. Οι πράσινες είναι κορυφαίες (Keepower rewraped, καναδικά cells), την κόκκινη την πήρα για δοκιμή και για να "υπάρχει".
Μετά την εξοικείωση με 26650 mod, όσα 18650 έπιασα, μου φαίνονται μικρά και "λίγα"...

Attachments

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    57.5 KB · Views: 146
Last edited:
Μεγειες! Οι Li-Ion μπαταριες δεν μεταφερονται αεροπορικα (τουλαχιστον στις ΗΠΑ) αλλα μονο με οδικα, ισως γι αυτο αργησαν την αλλη φορα. Αν ερθουν απο Σουηδια μαλλον θα ειναι πιο συντομα.

Eυχαριστώ. Την προηγούμενη φορά που το είχα ψάξει, όντως μεμονωμένες μπαταρίες δεν μεταφέρονται αεροπορικώς - μόνο όσες είναι τμήμα συσκευών ή περιλαμβάνονται στην εργοστασιακή συσκευασία πχ. κινητά τηλέφωνα, ΑΑ μαζί με ραδιοφωνο, κλπ. Δεν πλήρωσα τίποτα έξτρα και ήρθαν μέσω θαλάσσης με το ταχυδρομείο του Χονγκ Κόνγκ. Το οτι αυτή την φορά πλήρωσα 3 Ε upgrades, κάτι μου λέει ότι θα έρθουν αεροπορικώς μέχρι Σουηδία και ομοίως κατόπιν στην Ελλάδα. Οταν παραλάβω, θα ενημερώσω και το φόρουμ.

Φίλε BIOS παραγγελία από το fasttech για δύο LG HG2 στα 14 ευρώ τιμή και για τις δύο στις 12-12, όσο περίπου πουλάνε δηλαδή στην Ελλάδα τη μία μπαταρία, :flipout: επίσης με τη σουηδική αεροπορική εταιρεία, και τις παρέλαβα χτες. Δηλαδή οι μπαταρίες έκαναν 25 μέρες για να έρθουν, αλλά είχαμε πέσει και στις γιορτές. Στο κουτάκι τους, που στην Ελλάδα θα το πλήρωνες έξτρα.

LG_HG2_1_zpsjgxa0lfb.jpg

Το κυριότερο: Δες τη μέτρησή τους στο βολτόμετρο έτσι όπως ήρθαν. Και οι δύο μετρήθηκαν στα 3.644V, που είναι φυσικά η απόδειξη ότι οι μπαταρίες είναι από την ίδια παρτίδα, και άρα είναι απλά τέλειες για να τις παντρέψει κάποιος σε ένα μοντάκι με δύο μπαταρίες. Και άσε κάποιους να πιστεύουν ότι το fasttech πουλάει μπαταρίες β' διαλογής... :flipout: :flipout: :flipout:

LG_HG2_2_zpsaxcx1cmv.jpg