Ο Μιχαλης εχει δικιο. Με ανθρωπους του χωρου που μιλησα μου ειπαν πως οι διαφορες τιμης σε αυτα τα καταστηματα οφειλονται στο οτι προμηθευονται προιοντα β διαλογης. Αυθεντικα, αλλα δεν περνανε το qc για βιτρινας που θα πωληθουν στις γνωστες τιμες.Μιχάλη, ξεκόλλα, όχι τίποτε άλλο, αλλά παρασύρεις και άλλα μέλη σε λανθασμένα συμπεράσματα. Όπως ακριβώς γράφει και ο Χρήστος, όταν το fasttech γράφει Authentic, το προϊόν είναι 100% γνήσιο, και είναι πάντα ολόιδιο με ότι θα αγόραζες από οπουδήποτε αλλού σε διπλή, τριπλή τιμή κτλ.
Επίσης, αυτά που γράφεις για προϊόντα β' διαλογής από το fasttech κτλ., παίζουν μόνο στην φαντασία σου!![]()
Παντως αυτο δεν ειναι κριτηριο γνησιοτητας.
Για έναν καπνιστή που κάνει το πολύ ενα πακέτο light τσιγάρα την ημέρα η ένας καπνός τον 20 gr τον βγάζει για 3 μερες με άνεση, πόση ποσοτητα υγρού 12αρας νικοτίνης αντιστοιχεί σε ημερήσια κατανάλωση;
Επειδη εχω μπερδευτει αρκετα μπορω να πω ειναι ευκολο να μου πει καποιος σε ποια V/W ειναι "σωστο" να ατμιζουμε διοτι παρατηρω οτι εαν παω στα 4.2v το υγρο φευγει γρηγορα.
Εχω ενα istick eleaf 20 και δεν μπορω να βρω ενα σημειο που να εχει μια νορμαλ καταναλωση.
Επισης εχω δει οτι υγρο που ειναι οχι και τοσο αραιό παλι "φευγει" πολυ γρηγορα...
Καμια ιδεα Η κανω πατατα??? οεοοοο???
Απο υγρα παιρνω της ElGreco...καμια αλλη μαρκα που αξιζει και δεν ειναι και τοσο ακριβη?
Υψηλή αντίσταση (1.8Ω ?) και κάπου στα 8.5W.
Τα πηχτά υγρά απλά έχουν περισσότερο ποσοστό VG.
...
Μάλιστα θα σε συμβούλευα να μείνεις μακριά από τις ακριβές μέχρι να πάρεις έναν καλό επισκευάσιμο????.
Είναι κρίμα να πληρώνεις 1 το ml και να έχεις αντίσταση που έχει ατμίσει άλλο υγρό ή αντίσταση μίας εβδομάδας πάνω.
Αργότερα θα φτιάχνεις και τα δικά σου υγρά και δεν θα σε νοιάζει αν θα πληρώσεις για ένα πολύ καλό.????
Απο το fasttech ψωνισα τελικα. Ας γραψω την εμπειρια μου απο το Gearbest μιας και οταν με προειδοποιησε ο προεδρος ειχα ηδη ετοιμασει καλαθι και βαρεθηκα να αλλαξω μαγαζι. Παραγγελνω λοιπον (gearbest). Περνανε τρεις τεσσερις μερες και ουτε mail ουτε ακροαση. Επικοινωνω μαζι τους και τους ρωταω αν ειναι διαθεσιμα τα προιοντα και αν ναι ποτε θα τα στειλουν (ειχα παρει και εναν Triton). Μου απαντανε ξερετε δεν ειναι διαθεσιμα αλλα εχετε τα εξης options. Η να παρετε ενα πιστωτικο και να ψωνισετε οτι θελετε με εκπτωση (wtf 1) ή να περιμενετε ενα μηνα για να τα παραλαβουμε (wtf 2) η να σας κανουμε refund αλλα θα παρει καμμια δεκαπενταρια μερες - it is out of our hands μαλιστα εγραψαν (wtf 3).
Τους στελνω ενα περιποιημενο mail που εν ολιγοις ελεγε ποσο uncool ειναι να πουλατε προιοντα που δεν διαθετετε και πως αν δεν εχω refund εντος 24 ωρων θα αναγκαστω μετα λυπης και σπαραγμων να ανοιξω dispute. Σε 12 ωρες ειχα το refund μου και κινησα προς το fasttech με τα χαλαρα κουμπια και τις αλληθωρες μπαταριες. Ιδωμεν.
Ήδη 2 μερες με το ηλεκτρονικο χωρις το παραμικρο τσιγαρο νιωθω την διαφορα. Σαν να εχει αρχισει να φευγει το βαρος απο τα πνευμονια. Το πρωινο ξύπνημα εννοειται πως δεν εχει καμια σχεση με πριν (αναφερομαι σε αυτη τη αισθηση σαν να ειναι το στομα τασακι).
Ο Μιχαλης εχει δικιο. Με ανθρωπους του χωρου που μιλησα μου ειπαν πως οι διαφορες τιμης σε αυτα τα καταστηματα οφειλονται στο οτι προμηθευονται προιοντα β διαλογης. Αυθεντικα, αλλα δεν περνανε το qc για βιτρινας που θα πωληθουν στις γνωστες τιμες. .
Εγώ αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι ότι έχω ψωνίσει κάπου 1500 ευρώ είδη η.τ. από το fasttech.
Παναγιώτη μου, δεν θα μπω στη διαδικασία να γράφω και να ξαναγράφω τα ίδια πράγματα. Αν θέλεις εσύ κι ο Μιχάλης να πιστεύετε ότι ντε και καλά το fasttech πουλάει πράγματα β' διαλογής, δικαίωμά σας, ελεύθερα πουλιά είμαστε όλοι μας σαν καταναλωτές και ο καθένας μας ψωνίζει από όπου γουστάρει.
Εγώ αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι ότι έχω ψωνίσει κάπου 1500 ευρώ είδη η.τ. από το fasttech. Και έχω ψωνίσει τα πάντα: μοντάκια, ατμοποιητές, αντιστάσεις, μπαταρίες, κουτάκια, καθαριστικά, ότι μπορεί να φανταστεί ο νους σου. Σε δύο τρεις περιπτώσεις που υπήρξε κάποιο θέμα με προβληματικά μοντάκια, τους τα επέστρεψα με δικά τους ταχυδρομικά έξοδα πληρωμένα, και είτε πήρα refund, είτε ψώνισα κάτι άλλο. Το τμήμα customer support λειτουργεί άψογα και είναι ευγενέστατοι.
Εμένα, όλα τα παραπάνω στοιχεία με αφήνουν απολύτως ικανοποιημένο σαν καταναλωτή. Κάποιος άλλος ας ψωνίζει από Ελλάδα κι ας του... θωπεύουν τον ποπό. Δεν μου καίγεται καρφάκι.![]()
Τα δικά μου ήταν σφραγισμένα.
Να είναι έτσι φτιαγμένα;
Θα κοιτάξω να βρω koopor ή istick κατοστάρι να δω αν κουδουνίζουν έτσι.
Πάντως το istick το 30άρι, δεν κουδουνίζει.
Να χάλασε την ποιότητα στα καινούργια και πιο ακριβά μοντέλα της;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.