E - smoke...

Λειτουργική δεν είναι γιατί ο πόλος είναι αρκετά μεγάλος.
Αλλά δεν είναι η επικάλυψη που τους κάθισε στραβά.
O πόλος τους είναι κατά 1.5 χιλιοστό μετρημένα, άκεντρος.

Εμενα απο τις 4 του πακετου, οι 3 ειναι κεντρο και η μια φευγει λιγο. Παντως αυτο δεν ειναι κριτηριο γνησιοτητας. Μη τρελαθουμε τωρα..

Για έναν καπνιστή που κάνει το πολύ ενα πακέτο light τσιγάρα την ημέρα η ένας καπνός τον 20 gr τον βγάζει για 3 μερες με άνεση, πόση ποσοτητα υγρού 12αρας νικοτίνης αντιστοιχεί σε ημερήσια κατανάλωση;

Αγορασα προχθες το eVic-VTC mini συνοδευόμενο απο εναν ναυτίλο mini της aspire και διαπιστώνω πως καταναλώνω αρκετό υγρο. Για παραδειγμα χθες με πολυ λίγη χρήση έφυγε για πλάκα και πολύ γρηγορα όλο το υγρό στο tank του ναυτίλου (2ml). Με βάση αυτό το άρθρο η κατανάλωση ενός πακέτου τσιγάρα marloboro light προσδίδει κατανάλωσηση 14mg νικοτίνης. Εγω χθες καταναλώνοντας 2ml 12αρας νικοτίνης θεωρητικά προσέλαβα (2χ12) 24 mg. Επαναλαμβάνω όμως ότι έκανα πολύ λίγες τζούρες που σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν σε ένα πακέτο.

Αναρωτιέμαι δλδ πως είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσα τοσο πολυ υγρό που αντιστοιχεί σε ποσότητα νικοτίνης σχεδον 2 πακετων ενώ αν καπνιζα και δεν ατμιζα θα είχα κάνει το πολύ 10-15 τσιγάρα;
Μηπως κάνω κάτι λαθος με το ηλεκτρονικό;
Ο ατμοποιητής του λέει πως η αντισταση ειναι στα 1,8Ω και είναι για τάση 4,4 - 5 Volt. Οπότε ρυθμίζω το μοντακι γυρω στα 10-12 Watt που αντιστοιχουν μέσα στα 4,5 με 5 βολτ. Το αποτελεσμα όμως ειναι να κατεβαίνει γρήγορα η στάθμη του υγρου αλλά να μην νιώθω ότι με πιάνει σαν κανονικό τσιγάρο.
Tι κάνω λάθος; Μαλλον κάτι δεν έχω καταλάβει σωστα. Να ανέβω σε Watt? Θα αντέξει η αντίσταση; Πιο παλια που είχα κάνει την πρωτη προσπαθεια για ηλεκτρονικό τσιγαρο με μια ετοιμη λυση της nobaco ένα υγρό με έβγαζε παααρα πολλες μέρες. Τωρα με το θηρίο φευγει ολο σε λίγες τζούρες. Ειναι φυσιολογικό;
Για δώστε κανα τιπ και καμια βοήθεια γιατι έχω χάσει την μπάλα.

PS Αγόρασα το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό που παίρνει μπαταρίες καθως είχα μπόλικες 18650 αλλα διαπίστωσα πως δεν χωράει καμία με τις "σοβαρες¨panasonic 3.100 kai 3.400 με προστασία. Μόνο κάτι κινεζικες χωράνε αλλά τις φοβαμαι να της χρσηιμοποιήσω οπότε αγόρασα και απο το μαγαζι μια lg 3000 sta 12ευρα που μου φανηκαν σχετικά ακριβες

Ειναι αρκετα περιπλοκο να απαντηθει εστω και κατα προσεγγιση ποση νικοτινη καταναλωνουμε με το Η.Τ. σε σχεση με το κανονικο τσιγαρο, μιας και υπαρχουν αρκετοι παραγοντες που παιζουν ρολο.

Τον κρατας αρκετη ωρα η τον βγαζεις τον ατμο. ? Γιατι αποκλειεται να προσλαμβανεις ολη την νικοτινη, αφου οταν εκπνεεις σιγουρα μερος αυτης δεν εχει απορροφηθει απο τον οργανισμο.

Τα ηλεκτρονικα τσιγαρα παλαιοτερα που εδιναν μικρες τζουρες, ισως μας εκαναν να τις κραταμε ολοκληρες και πιο πολυ ωρα μεσα μας. Ισως στα νεα τσιγαρα που βγαζουν ντουμανια μεγαλα, αυτο το μερος ατμου που εκπνεουμε να εχει ποσοτητα νικοτινης που τελικα δεν καταληγει μεσα μας. Οποτε τυχον υπερκαταναλωση υγρου απο το δυνατο τσιγαρο, δεν ειναι και σιγουρο οτι παιρνουμε και ολη την νικοτινη.
Μιλαμε για την απορροφηση νικοτινης απο τα κεντρα εγκεφαλου ή στην κυκλοφορια του αιματος. ? Γιατι το κανονικο τσιγαρο (λενε) προκαλει μεγαλυτερο εγκαυμα εσωτερικα, οποτε στην συγκεντρωση αιματος σε εκεινη την περιοχη, βοηθα να απορροφηθει πιο ευκολα η νικοτινη στο αιμα.

αυτα και διαφορες αλλες παραμετροι προσωπικα δεν μου επιτρεπουν να ξερω με ακριβεια ποση νικοτινη καταναλωσα.

Θα ελεγα σε καποιον που το πρωτο ξεκινα, να βασιστει και στον εθισμο που εχει αποκτησει ο οργανισμος του στην νικοτινη.
Εκανε περισσοτερη. ? Θα νιωσει τα συμπτωματα υπερνικοτινιασης. Εκανε λιγοτερη. ? Θα θελει να ατμισει.

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Μιχάλη, ξεκόλλα, όχι τίποτε άλλο, αλλά παρασύρεις και άλλα μέλη σε λανθασμένα συμπεράσματα. Όπως ακριβώς γράφει και ο Χρήστος, όταν το fasttech γράφει Authentic, το προϊόν είναι 100% γνήσιο, και είναι πάντα ολόιδιο με ότι θα αγόραζες από οπουδήποτε αλλού σε διπλή, τριπλή τιμή κτλ.

Επίσης, αυτά που γράφεις για προϊόντα β' διαλογής από το fasttech κτλ., παίζουν μόνο στην φαντασία σου! :flipout:
Ο Μιχαλης εχει δικιο. Με ανθρωπους του χωρου που μιλησα μου ειπαν πως οι διαφορες τιμης σε αυτα τα καταστηματα οφειλονται στο οτι προμηθευονται προιοντα β διαλογης. Αυθεντικα, αλλα δεν περνανε το qc για βιτρινας που θα πωληθουν στις γνωστες τιμες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Περιμενω και εγω το koopor mini και καθως δεν μου λειπει η ψυχαναγκαστικη ιδιοτροπια θα γραψω εντυπωσεις. :p

Απο το fasttech ψωνισα τελικα. Ας γραψω την εμπειρια μου απο το Gearbest μιας και οταν με προειδοποιησε ο προεδρος ειχα ηδη ετοιμασει καλαθι και βαρεθηκα να αλλαξω μαγαζι. Παραγγελνω λοιπον (gearbest). Περνανε τρεις τεσσερις μερες και ουτε mail ουτε ακροαση. Επικοινωνω μαζι τους και τους ρωταω αν ειναι διαθεσιμα τα προιοντα και αν ναι ποτε θα τα στειλουν (ειχα παρει και εναν Triton). Μου απαντανε ξερετε δεν ειναι διαθεσιμα αλλα εχετε τα εξης options. Η να παρετε ενα πιστωτικο και να ψωνισετε οτι θελετε με εκπτωση (wtf 1) ή να περιμενετε ενα μηνα για να τα παραλαβουμε (wtf 2) η να σας κανουμε refund αλλα θα παρει καμμια δεκαπενταρια μερες - it is out of our hands μαλιστα εγραψαν (wtf 3).
Τους στελνω ενα περιποιημενο mail που εν ολιγοις ελεγε ποσο uncool ειναι να πουλατε προιοντα που δεν διαθετετε και πως αν δεν εχω refund εντος 24 ωρων θα αναγκαστω μετα λυπης και σπαραγμων να ανοιξω dispute. Σε 12 ωρες ειχα το refund μου και κινησα προς το fasttech με τα χαλαρα κουμπια και τις αλληθωρες μπαταριες. Ιδωμεν.

Last edited:
Παντως αυτο δεν ειναι κριτηριο γνησιοτητας.

Δεν μίλησα για θέμα γνησιότητας αλλά για θέμα β διαλογής. :p

Για έναν καπνιστή που κάνει το πολύ ενα πακέτο light τσιγάρα την ημέρα η ένας καπνός τον 20 gr τον βγάζει για 3 μερες με άνεση, πόση ποσοτητα υγρού 12αρας νικοτίνης αντιστοιχεί σε ημερήσια κατανάλωση;

Λοιπόν...
Να τα πιάσουμε ένα ένα.
Αν βρεις υψηλότερη ποσότητα νικοτίνης, χτύπα την. 18άρα π.χ.
Σε watt μπορείς να κατέβεις άνετα. Μην αγχώνεσαι, θα σε καλύψει.
Το πόσο μπορείς να ατμίζεις... εξαρτάται από το πότε θα νοιώσεις ζαλάδα και τάση για εμετό. :p
Μην τρελαθείς, τότε θα σημαίνει ότι έπαθες υπερνικοτινίαση.
Περνάει, φτάνει να μην ατμίσεις για λίγο.
Και γενικά, μην σε πιάνει πανικός. Γιατί...
1) Δεν κάνει κακό η νικοτίνη στον οργανισμό σου, αλλά τα άλλα συστατικά που έπαιρνες από το τσιγάρο. Και απουσιάζουν από τον ατμό.
2) Μόλις μπουκώσεις θα το καταλάβεις.
3) Δεν έχει μετρηθεί ακόμη η ποσότητα νικοτίνης που εισέρχεται στον οργανισμό με το άτμισμα.

Ήδη 2 μερες με το ηλεκτρονικο χωρις το παραμικρο τσιγαρο νιωθω την διαφορα. Σαν να εχει αρχισει να φευγει το βαρος απο τα πνευμονια. Το πρωινο ξύπνημα εννοειται πως δεν εχει καμια σχεση με πριν (αναφερομαι σε αυτη τη αισθηση σαν να ειναι το στομα τασακι). Απλα αγχώθηκα λίγο με την κατανάλωση. Φεύγει πολύ γρήγορα το υγρο. Είπαμε να το γυρίσουμε στο ηλεκτρονικό για να στρωσουμε λιγάκι όχι για να εθιστουμε περισσότερο. Πάντως δεν νομίζω πως κάνω υπερκατανάλωση νικοτίνης. Το αντίθετο. Οπότε μαλλον θα φταίει που δεν το κραταω ολο μεσα ή που δεν το κρατάω για περισσότερο διάστημα. Πάντως ούτε μπούκωμα αισθάνομαι ούτε αυτή την αίσθηση στο κεφάλι απο το πολύ τσιγάρο.Γενικά ένα μέτριος καπνιστης πόση ποσοτητα υγρου ατμίζει κατα μέσο όρο;
Σκέφτομαι να πάρω και ένα δευτερο ατμοποιητή στο οποίο να έχω μέσα μόνο αρωματικό υγρο και να ατμίζω εναλλάξ ώστε να ατμίζω περισσοτερη ώρα αλλά να μην επιβαρύνομαι τόσο. Αλλά μάλλον η πρόταση σου να χτυπήσω μια 18αρα μου φαίνεται πιο σωστή. Τουλάχιστον για αρχή γιατί η απότομη αλλαγή από το συμβατικό στο ηλεκτρονικό μου έκατσε πολύ απότομη. Πάντως πρωτη φόρα το εχω παρει τόσο πεισματικα αποφαση να μην το γυρίσω στο παλιοπράμα, γι αυτο και εφοδιάστηκα με μπαταριες υγρα κλπ για να μην ξεμεινω ξαφνικά και αναγκαστώ να κανω συμβατικό τσιγάρο γιατι ξέρω ότι εκει θα χαθεί το παιχνίδι (όπως έγινε την προηγούμενη φορα) Τωρα σε καμια έξοδο που θα περιλαμβάνεται αλκοόλ δεν ξέρω ποσο θα ζοριστώ.

Το ποσό μπορεί να αντέξει η αντίσταση όπως λες έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες, η καλύτερη λύση είναι η δοκιμή, ανεβοκατεβα μέχρι να βρεις το σημείο που σου αρέσει.
Μην προσπαθείς να συγκρίνεις τη νικοτίνη του καπνού με αυτήν του ατμού, η απορρόφηση από τον οργανισμό είναι σε διαφορετικά επίπεδα, αν το παρακάνεις στο Ή.Τ. Θα σε πιάσει ελαφρύς πονοκέφαλος.
Τέλος οι μπαταρίες με προστασία δεν κάνουν σε ηλεκτρονικά μοντάκια, αυτά έχουν προστασία δική τους.

Καλησπερα παιδια,

Επειδη εχω μπερδευτει αρκετα μπορω να πω ειναι ευκολο να μου πει καποιος σε ποια V/W ειναι "σωστο" να ατμιζουμε διοτι παρατηρω οτι εαν παω στα 4.2v το υγρο φευγει γρηγορα.
Εχω ενα istick eleaf 20 και δεν μπορω να βρω ενα σημειο που να εχει μια νορμαλ καταναλωση.
Επισης εχω δει οτι υγρο που ειναι οχι και τοσο αραιό παλι "φευγει" πολυ γρηγορα...

Καμια ιδεα Η κανω πατατα??? οεοοοο???

Απο υγρα παιρνω της ElGreco...καμια αλλη μαρκα που αξιζει και δεν ειναι και τοσο ακριβη?

@Kostis
Μην αγχώνεσαι.
Μία νορμάλ κατανάλωση είναι από 5 ως 10ml την ημέρα.
Ο Βογιατζάκης κάνει 10ml στη τζούρα και δεν παθαίνει τίποτα.
Άτμιζε τόσο μέχρι να σε καλύπτει και να μην νιώθεις την έλλειψη του τσιγάρου.
Καλύτερα να κάνεις 2ml παραπάνω παρά να ανάψεις τσιγάρο!
Όταν θα βρεις τον ρυθμό σου και περάσει και λίγος καιρός, σε έξοδο που θα περιλαμβάνει και αλκοόλ, πιο πολύ θα σε ενοχλεί η μυρωδιά του τσιγάρου παρά θα σε ελκύει να καπνίσεις. :smile:

Επειδη εχω μπερδευτει αρκετα μπορω να πω ειναι ευκολο να μου πει καποιος σε ποια V/W ειναι "σωστο" να ατμιζουμε διοτι παρατηρω οτι εαν παω στα 4.2v το υγρο φευγει γρηγορα.
Εχω ενα istick eleaf 20 και δεν μπορω να βρω ενα σημειο που να εχει μια νορμαλ καταναλωση.

Υψηλή αντίσταση (1.8Ω ?) και κάπου στα 8.5W.

Επισης εχω δει οτι υγρο που ειναι οχι και τοσο αραιό παλι "φευγει" πολυ γρηγορα...

Καμια ιδεα Η κανω πατατα??? οεοοοο???

Απο υγρα παιρνω της ElGreco...καμια αλλη μαρκα που αξιζει και δεν ειναι και τοσο ακριβη?

Τα πηχτά υγρά απλά έχουν περισσότερο ποσοστό VG.
Από τη στιγμή που δεν έχεις υπερτροφοδοσία να κάνει μπουρμπουλήθρες ή υποτροφοδοσία να σου δίνει καμένο, δεν έχει διαφορά στην κατανάλωση.
Και αν έχει θα είναι αμελητέα.
Από μάρκες υπάρχουν πάρα πολλές και δεν χρειάζεται να πας σε ακριβές για καθημερινή χρήση.
Μάλιστα θα σε συμβούλευα να μείνεις μακριά από τις ακριβές μέχρι να πάρεις έναν καλό επισκευάσιμο.
Είναι κρίμα να πληρώνεις 1 το ml και να έχεις αντίσταση που έχει ατμίσει άλλο υγρό ή αντίσταση μίας εβδομάδας πάνω.
Αργότερα θα φτιάχνεις και τα δικά σου υγρά και δεν θα σε νοιάζει αν θα πληρώσεις για ένα πολύ καλό.

Υψηλή αντίσταση (1.8Ω ?) και κάπου στα 8.5W.

ειναι της "μαμας" και γραφει στο display 1,6Ω

Τα πηχτά υγρά απλά έχουν περισσότερο ποσοστό VG.
...
Μάλιστα θα σε συμβούλευα να μείνεις μακριά από τις ακριβές μέχρι να πάρεις έναν καλό επισκευάσιμο????.
Είναι κρίμα να πληρώνεις 1 το ml και να έχεις αντίσταση που έχει ατμίσει άλλο υγρό ή αντίσταση μίας εβδομάδας πάνω.
Αργότερα θα φτιάχνεις και τα δικά σου υγρά και δεν θα σε νοιάζει αν θα πληρώσεις για ένα πολύ καλό.????

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Απο το fasttech ψωνισα τελικα. Ας γραψω την εμπειρια μου απο το Gearbest μιας και οταν με προειδοποιησε ο προεδρος ειχα ηδη ετοιμασει καλαθι και βαρεθηκα να αλλαξω μαγαζι. Παραγγελνω λοιπον (gearbest). Περνανε τρεις τεσσερις μερες και ουτε mail ουτε ακροαση. Επικοινωνω μαζι τους και τους ρωταω αν ειναι διαθεσιμα τα προιοντα και αν ναι ποτε θα τα στειλουν (ειχα παρει και εναν Triton). Μου απαντανε ξερετε δεν ειναι διαθεσιμα αλλα εχετε τα εξης options. Η να παρετε ενα πιστωτικο και να ψωνισετε οτι θελετε με εκπτωση (wtf 1) ή να περιμενετε ενα μηνα για να τα παραλαβουμε (wtf 2) η να σας κανουμε refund αλλα θα παρει καμμια δεκαπενταρια μερες - it is out of our hands μαλιστα εγραψαν (wtf 3).
Τους στελνω ενα περιποιημενο mail που εν ολιγοις ελεγε ποσο uncool ειναι να πουλατε προιοντα που δεν διαθετετε και πως αν δεν εχω refund εντος 24 ωρων θα αναγκαστω μετα λυπης και σπαραγμων να ανοιξω dispute. Σε 12 ωρες ειχα το refund μου και κινησα προς το fasttech με τα χαλαρα κουμπια και τις αλληθωρες μπαταριες. Ιδωμεν.

Πάλι καλά, Πάνο. Εμείς με τους αρχι-απατεώνες είμαστε στην φάση του dispute. Καμμία απάντηση εδώ και 2 μέρες. Θα πάει για claim σε 2-3 μέρες. Λαμόγια...το ξαναγράφω καθαρότερα, ΛΑΜΟΓΙΑ!!

Ενημερώνω δε και το φόρουμ ότι τα αρχιλαμόγια, μας είχαν προτείνει και συνεργασία (να έχουν δικό τους τμήμα στο φόρουμ για να δαγκώνουν ελεύθερα τον κόσμο). Φυσικά, τους στείλαμε στον αγύριστο.

Ήδη 2 μερες με το ηλεκτρονικο χωρις το παραμικρο τσιγαρο νιωθω την διαφορα. Σαν να εχει αρχισει να φευγει το βαρος απο τα πνευμονια. Το πρωινο ξύπνημα εννοειται πως δεν εχει καμια σχεση με πριν (αναφερομαι σε αυτη τη αισθηση σαν να ειναι το στομα τασακι).

Είναι το πρώτο πράγμα που ένιωσα...νιούμπης και 'γω.

@stonecity

Στους επισκευάσιμους φτιάχνεις μόνος σου τις αντιστάσεις και δεν σου κοστίζει τίποτα πέρα από λίγη ώρα για να το στήσεις.
Και κάποια στιγμή παίρνεις βάσεις και αρώματα και φτιάχνεις τα δικά σου υγρά.
Εμένα μου κοστίζει περίπου 50 ευρώ το μισόλιτρο πλέον.

Ο Μιχαλης εχει δικιο. Με ανθρωπους του χωρου που μιλησα μου ειπαν πως οι διαφορες τιμης σε αυτα τα καταστηματα οφειλονται στο οτι προμηθευονται προιοντα β διαλογης. Αυθεντικα, αλλα δεν περνανε το qc για βιτρινας που θα πωληθουν στις γνωστες τιμες. .

Παναγιώτη μου, δεν θα μπω στη διαδικασία να γράφω και να ξαναγράφω τα ίδια πράγματα. Αν θέλεις εσύ κι ο Μιχάλης να πιστεύετε ότι ντε και καλά το fasttech πουλάει πράγματα β' διαλογής, δικαίωμά σας, ελεύθερα πουλιά είμαστε όλοι μας σαν καταναλωτές και ο καθένας μας ψωνίζει από όπου γουστάρει.

Εγώ αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι ότι έχω ψωνίσει κάπου 1500 ευρώ είδη η.τ. από το fasttech. Και έχω ψωνίσει τα πάντα: μοντάκια, ατμοποιητές, αντιστάσεις, μπαταρίες, κουτάκια, καθαριστικά, ότι μπορεί να φανταστεί ο νους σου. Σε δύο τρεις περιπτώσεις που υπήρξε κάποιο θέμα με προβληματικά μοντάκια, τους τα επέστρεψα με δικά τους ταχυδρομικά έξοδα πληρωμένα, και είτε πήρα refund, είτε ψώνισα κάτι άλλο. Το τμήμα customer support λειτουργεί άψογα και είναι ευγενέστατοι.

Εμένα, όλα τα παραπάνω στοιχεία με αφήνουν απολύτως ικανοποιημένο σαν καταναλωτή. Κάποιος άλλος ας ψωνίζει από Ελλάδα κι ας του... θωπεύουν τον ποπό. Δεν μου καίγεται καρφάκι. :flipout:

Εγώ αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι ότι έχω ψωνίσει κάπου 1500 ευρώ είδη η.τ. από το fasttech.

Μην τον πιστεύετε παιδιά!! Δεν λέει την αλήθεια!!

1500 ευρώ έχει δώσει μόνο τις 20 τελευταίες μέρες!!:D

Παναγιώτη μου, δεν θα μπω στη διαδικασία να γράφω και να ξαναγράφω τα ίδια πράγματα. Αν θέλεις εσύ κι ο Μιχάλης να πιστεύετε ότι ντε και καλά το fasttech πουλάει πράγματα β' διαλογής, δικαίωμά σας, ελεύθερα πουλιά είμαστε όλοι μας σαν καταναλωτές και ο καθένας μας ψωνίζει από όπου γουστάρει.

Εγώ αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι ότι έχω ψωνίσει κάπου 1500 ευρώ είδη η.τ. από το fasttech. Και έχω ψωνίσει τα πάντα: μοντάκια, ατμοποιητές, αντιστάσεις, μπαταρίες, κουτάκια, καθαριστικά, ότι μπορεί να φανταστεί ο νους σου. Σε δύο τρεις περιπτώσεις που υπήρξε κάποιο θέμα με προβληματικά μοντάκια, τους τα επέστρεψα με δικά τους ταχυδρομικά έξοδα πληρωμένα, και είτε πήρα refund, είτε ψώνισα κάτι άλλο. Το τμήμα customer support λειτουργεί άψογα και είναι ευγενέστατοι.

Εμένα, όλα τα παραπάνω στοιχεία με αφήνουν απολύτως ικανοποιημένο σαν καταναλωτή. Κάποιος άλλος ας ψωνίζει από Ελλάδα κι ας του... θωπεύουν τον ποπό. Δεν μου καίγεται καρφάκι. :flipout:

Συμφωνω σε ολα. Οτι εχω παρει απο εκει ειναι αψογο. Αυτα με τις διαλογες και τις βιτρινες τ ακουω βερεσε. Κριμα που εχω ανοιξει τα τελευταια να τα εβγαζα φωτο να τα δειτε.
Μερικες φορες μου φαινεται οτι γκρινιαζουμε για να γκρινιαζουμε!

Τα δικά μου ήταν σφραγισμένα.
Να είναι έτσι φτιαγμένα;
Θα κοιτάξω να βρω koopor ή istick κατοστάρι να δω αν κουδουνίζουν έτσι.
Πάντως το istick το 30άρι, δεν κουδουνίζει.
Να χάλασε την ποιότητα στα καινούργια και πιο ακριβά μοντέλα της;

Μιχάλη μου, με ενοχλεί που με βάζεις ντε και καλά να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, αλλά θα το κάνω γιατί σε αγαπάω!

Πέρυσι τον Δεκέμβρη είχε ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορούσε ο πρώτος Subtank της Kangertech, κι εγώ φυσικά κ@βλωμένος όπως πάντα, :silly: να έχω τον ατμοποιητή πρώτος από όλους, πάω και τον προπαραγγέλνω μέσα από το επίσημο site της Kangertech. Στα 60 ευρώ περίπου τιμή, και με πανάκριβα μεταφορικά με DHL στα 15 ευρώ, δεν έδινε καμία άλλη επιλογή για την Ελλάδα. Ο ατμοποιητής έρχεται, και η κ@λ@DHL τον πάει κατευθείαν στο τελωνείο, με αποτέλεσμα να μου ζητάνε άλλα 40 ευρώ για τον εκτελωνισμό! :shot:

Τους λέω φυσικά να τον βάλουν εκεί που ξέρουν, και απλά έχασα τα χρήματά μου. Στο μεταξύ, το fasttech είχε φέρει τον γνήσιο Subtank στα 35 ευρώ τιμή, εξάλλου δεν μπορούσε να είναι διαφορετικά, ο ατμοποιητής δεν είχε καν κυκλοφορήσει κανονικά, πώς διάολο θα μπορούσε να υπάρχει ήδη ο κλώνος του; :flipout: Όταν τον βλέπω γίνομαι Τούρκος από τα νεύρα μου, και τον παραγγέλνω αμέσως.

Μετά από κάποιες μέρες, η Kangertech μου στέλνει e-mail και με ρωτάει ότι πληροφορήθηκε από την κ@λ@DHL ότι ο Subtank είναι κολλημένος στο τελωνείο, και με ρωτάει γιατί δεν πάω να τον παραλάβω; Γίνομαι ακόμα πιο Τούρκος, και τους στέλνω ένα e-mail που τους λέω ότι θα έπρεπε να ντρέπονται που πουλάνε σε εμάς, τους πελάτες που προπαραγγείλαμε από την ίδια την εταιρεία απευθείας τον ατμοποιητή –εφόσον έτσι τη στηρίζουμε άμεσα οικονομικά–, στα 60 ευρώ τιμή, όταν το fasttech τον πουλάει στα 35 ευρώ.

Κι εδώ αρχίζουν τα πολύ ωραία Μιχάλη μου! Δες την απάντησή τους!

Kangertech_response_zpsdkvzmt0f.jpg

Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, μου λένε ψέμματα εν γνώσει τους, αφού οι ίδιοι πούλησαν τους ατμοποιητές στο fasttech! Εδώ μπορείς να δεις την πιστοποίηση αυθεντικότητας του Subtank που αγόρασα από το fasttech, μέσα από το επίσημο site της Kangertech.

Subtank%20authenticity_zpsy6ljjrjo.jpg

Κι εδώ μπορείς να δεις τους κωδικούς στο κουτί.

Subtank_serial_zpsjqqpwjiw.jpg

Αν μετά από όλα αυτά, σου έχουν μείνει ακόμα αμφιβολίες, σηκώνω τα χέρια ψηλά! Ένας ολοκαίνουριος και ολόφρεσκος ατμοποιητής, που τον περίμεναν όλοι πως και πως, που τον πουλάει η ίδια η κατασκευάστρια εταιρεία στα 60 ευρώ, βγαίνει την ίδια στιγμή το fasttech και τον πουλάει στα 35 ευρώ.

Καμιά άλλη απορία Μιχάλη μου; :flipout:

Απάντηση: Re: E - smoke...

Τα δικά μου ήταν σφραγισμένα.
Να είναι έτσι φτιαγμένα;
Θα κοιτάξω να βρω koopor ή istick κατοστάρι να δω αν κουδουνίζουν έτσι.
Πάντως το istick το 30άρι, δεν κουδουνίζει.
Να χάλασε την ποιότητα στα καινούργια και πιο ακριβά μοντέλα της;

Το δικο μου το istick κουδουνιζε παντως και το ειχα παρει απο καταστημα εδω.