Ανήκω στη φουρνιά του Νοεμβρίου του 2011. Μέχρι και πριν 1.5 χρόνο που σταμάτησα την ενασχόληση, υποτίθεται επειδή θα έκοβα εντελώς και το άτμισμα, είχαν περάσει από τα χέρια μου ένας σκασμός από επισκευάσιμους (3-4 iatty, 2-3 ιθάκες, διάφοροι drippers, 1 kayfun 3.1, 2-3 kayfun lite plus, διάφοροι meshaτοι) και τα ανάλογα mods (provari, GGTS, Nemesis, κλπ).
2 ημέρες πριν και μην έχοντας καμία επαφή με το Η.Τ. όλο αυτό το διάστημα, αποφάσισα στο ξαφνικό ότι πρέπει να σταματήσω να καπνίζω ένα σκασμό τσιγάρα την ημέρα και έκανα άμεσα κάποιες αγορές από Ελλάδα.
Αυτή τη στιγμή ατμίζω με τον συνδυασμό:
- Evic VTC MINI
- Cubis atomizer με κεφαλή SS316 1Ohm
- Μπαταρία 3000Mah LG (την καφέ)
- υγρά DIY (Μηδενική βάση Flavourart, Νικοτινούχα Grey Label, RY4 + Αcetyl Pyrazin)
Παρότι λόγω του βαρέως "ατμιστικού" μητρώου μου, θεωρώ λίγο δύσκολο να μην μπω πάλι στο χώρο του επισκευάσιμου, ομολογώ ότι πριν 1.5-2 έτη αυτή η ποιότητα υλικών και κυρίως αυτή η απόδοση εργοστασιακών ατμοποιητών ήταν επιστημονική φαντασία, όπως επίσης επιστημονική φαντασία ήταν και η απόδοση ενος mod στα χρήματα του Evic. Αν βάλουμε και τον παράγοντα αυτόνομία στην εξίσωση, το 2013-14 κυκλοφορούσα με μια αρμαθιά AW 18650 και 18500 για τα απολύτως βασικά, ενώ αυτή τη στιγμή αγόρασα τη δεύτερη μπαταρία για ένα just in case scenario
Εν συντομία, μπορώ να πω ότι χάρηκα πάρα πολύ την επιστροφη μου. Ένας από τους κύριους λόγους που τότε έκοψα και το Η.Τ. ήταν ότι είχα βαρεθεί την υπερβολική ενασχόληση, είχα κουραστεί να κουβαλάω μπαταρίες, υγρά, δεύτερο ατμοποιητή μπας και πάθει κάτι ο πρώτος κλπ. Χθες το βράδυ είχα στην τσέπη μου μόνο το mod με τον ατμοποιητή και μάλιστα χωρίς καν θήκη, αφού ο cubis δεν έχει διαρροή ούτε μισή σταγόνα 2 μέρες τώρα.
Επόμενη στάση θα είναι κάποιος επισκευάσιμος, αν και ο cubis δεν πρόκειται να φύγει από τα χέρια μου εύκολα!