E - smoke...

άμα ψάχνεις,βρίσκεις.
Παρήγγειλα 5 μπουκάλια των 30ml Μilk & Honey από το ShopMVG.com με κόστος 13,90 το ένα,όσο έχει εδώ δλδ το μπουκάλι των 15ml.Tο κακό είναι ότι δεν στέλνει Ελλάδα,για καλή μου τύχη όμως,τα έστειλα στην ξαδέλφη που μενει Βοστώνη και έρχεται 3 φορές τον χρόνο,οπότε θα τα εχω σε 15 ημέρες.

Ένα όμορφο γυναικείο σετάκι είναι και αυτό:
https://www.fasttech.com/products/3024/10015785/4063602
https://www.youtube.com/watch?v=k8dM3BudhCw
και στην Ελλάδα:
http://www.dotshop.gr/category-1/aspire-odyssey-mini-kit/

Όντως, όταν ψάχνεις βρίσκεις.
(Κοίτα τώρα πως θα κάνω summon τον Παναγιώτη.)

Βρήκα και εγώ Milf's Milk στην Ελλάδα, 36 τα 100ml.

Άλλον πήγα να κάνω summon άλλος πετάχτηκε... :flipout:

Θα σου στείλω pm, γιατί παίζει να το έχει φέρει και άλλο μαγαζί, μην κάνουμε διαφήμιση... :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

http://www.eleafworld.com/ijust-start/
Αυτο Σωκρατη. Στα 39 ευρω.

Είχα απαντήσει στον Πάνο ότι το αγόρασα.Το παρέλαβα χθες.
ίσως τα πιο πεταμένα 32 ευρώ (28+ 4 μεταφορικά) που έχω δώσει στην ζωή μου.
Η μπαταρία με τεχνολογία 4ετίας,χωρίς την παραμικρή ρύθμιση,ο δε ατμοποιητής ένα ΑΙΣΧΟΣ!!!
Έβαλα το Milk & Honey και ήταν σα να ατμίζω καμένο πλαστικό.
Εννοείται ότι τον πέταξα και κράτησα την μπαταρία για ρεζέρβα.

1.Εχει κανείς προσωπική άποψη για τον Hurricane όσο αφορά τη γεύση; Επίσης θα ήθελα γνώμες για τον evviva, αν και το στήσιμο του δεν νομιζω πως ειναι απο τα απλούστερα.
Βρίσκομαι σε φάση αναβάθμισης ατμοποιητη και το ψάχνω.

2. Ακολούθησα τις οδηγίες του Tzimsce σχετικά με το στήσιμο του βαμβακιού στο φαινόμενο και σταμάτησε να διαρρέει. Έκανα και μια αλλαγή στο σύρμα, έβαλα νικέλιο και επιτέλους κατάλαβα γεύση μπανάνας στο grandmaster. Μέχρι τωρα καταλάβαινα πως ρούφαγα φρεςκοτατο παστουρμά. Οχι πάντως πως τωρα έφυγε εντελώς η παστουρμαδιλα.
3. Αύριο Σάββατο πάω να δοκιμάσω το νέο castle long reserve και σίγουρα δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό να το πάρω. Αν θέλει κανείς να συμμετάσχει ας μου πει.

Last edited:
H αλλαγή στη γεύση είναι επειδή στο νικέλιο δεν μπορείς να κάνεις microcoil.
Δοκίμασε με kanthal spaced. ;)

Να κάνω μια ερώτηση.

Έπαιζα στα 8,1 Watt μόνο και μόνο να μην ξεπερνώ τα 4volt (περίπου 3,4)
Όλη την ημέρα σήμερα, δουλεύω στο 10Watt, τα volt είναι περίπου στα 4,3 και όπως και να έχει υπάρχει διαφορά υπέρ του καλύτερου.
Άλλη γεύση, άλλο τράβηγμα κοκ.

Ο ατμοποιητής είναι ο Nautilus Mini, και η ερώτηση η εξής.

Υπάρχουν κάποια στάνταρ, πχ τα watt έτσι ώστε ο Nautilus στην περίπτωσή μας να αποδώσει τα καλύτερα που μπορεί;

Η αντίσταση επάνω γράφει στα πόσα Volt παίζει καλά.
Κατέβα στα 4 να είσαι σίγουρος. :smile:

O ναυτιλος εχει μεγάλη αντίσταση αλλα στα Βατ αυτα δεν αποδίδει καθόλου καλα. Αν δεν ανέβεις στα 9,5 δεν νομιζω να ευχαριστηθείς γεύση. Συνέχισε να ανεβαίνεις μέχρι ν νιώσεις πως σε ικανοποιεί η γεύση. Εγω τα βρήκα μαζί του στα 10-12 Βατ έστω και αν ανέβαζα τα βολτ. Ολα αυτα θεωρω πάντως πως ειναι εντελώς υποκειμενικά όποτε μη σε πάρω στο λαιμό μου.

1.Εχει κανείς προσωπική άποψη για τον Hurricane όσο αφορά τη γεύση; Επίσης θα ήθελα γνώμες για τον evviva, αν και το στήσιμο του δεν νομιζω πως ειναι απο τα απλούστερα.
Βρίσκομαι σε φάση αναβάθμισης ατμοποιητη και το ψάχνω.

2. Ακολούθησα τις οδηγίες του Tzimsce σχετικά με το στήσιμο του βαμβακιού στο φαινόμενο και σταμάτησε να διαρρέει. Έκανα και μια αλλαγή στο σύρμα, έβαλα νικέλιο και επιτέλους κατάλαβα γεύση μπανάνας στο grandmaster. Μέχρι τωρα καταλάβαινα πως ρούφαγα φρεςκοτατο παστουρμά. Οχι πάντως πως τωρα έφυγε εντελώς η παστουρμαδιλα.
3. Αύριο Σάββατο πάω να δοκιμάσω το νέο castle long reserve και σίγουρα δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό να το πάρω. Αν θέλει κανείς να συμμετάσχει ας μου πει.

Τι θες να μάθεις για τον hurricane? γευση αυτη τη στιγμή, μαζί με τον taifun εχουν την καλύτερη.
Με τον eviva μην ασχοληθείς πλέον. Εχει ξεπεραστεί.

Έχουν βγει και αντιστάσεις 1.2 για τον ναυτίλο που παίζουν πολύ καλά.
Για τόσα watt καλό είναι να πας εκεί, παρά να ζορίσεις την 1.8 ή την 1.6 :smile:

Διάβασα για καλή γεύση αλλα και για διαρροές. Η ερώτηση όσο αφορά τη γεύση ειναι ποσό καλύτερη ειναι συγκριτικά με φαινόμενο και καυφουν v4 ώστε να αξίζει τα πολλά λεφτά του και μάλιστα σε τέτοιους καιρούς. Γιατί αν μου πει κάποιος πως η γεύση του ειναι εφάμιλλη με ενα άριστο στήσιμο σε έναν που εχω θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να πετύχω καλύτερα στησίματα στους υπάρχοντες. 200 δεν ειναι λίγα.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Έχουν βγει και αντιστάσεις 1.2 για τον ναυτίλο που παίζουν πολύ καλά.
Για τόσα watt καλό είναι να πας εκεί, παρά να ζορίσεις την 1.8 ή την 1.6 :smile:

Δηλαδή η 1,2 Ω είναι μικρότερη σε volt σωστά;

Διάβασα για καλή γεύση αλλα και για διαρροές. Η ερώτηση όσο αφορά τη γεύση ειναι ποσό καλύτερη ειναι συγκριτικά με φαινόμενο και καυφουν v4 ώστε να αξίζει τα πολλά λεφτά του και μάλιστα σε τέτοιους καιρούς. Γιατί αν μου πει κάποιος πως η γεύση του ειναι εφάμιλλη με ενα άριστο στήσιμο σε έναν που εχω θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να πετύχω καλύτερα στησίματα στους υπάρχοντες. 200 δεν ειναι λίγα.

Κοιτά, δεν πλησιάζουν καν την απόδοση αυτών που σου ειπα. Όσο καλο στησιμο και αν κανεις. Θα έλεγα ότι ο taifun gt2 εχει ποιο βελούδινο ατμισμα. Ο hurricane λίγο ποιο αεράτος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δηλαδή η 1,2 Ω είναι μικρότερη σε volt σωστά;

Όσο πιο χαμηλή αντίσταση έχεις, τόσο περισσότερα watt θα χρειαστείς για να πιάσεις τα volt που θες.

Παιδια καλημερα. Αλλαξα την πρωτη μου αντισταση στο Nobacco mas30 που εχω και μου φαινεται καπως διαφορετικη η γευση με το ιδιο υγρο. Σαν να ειναι καμμενες οι τζουρες ενα πραγμα, δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα.

Στην οθονη που εχει με την προηγουμενη αντισταση εγραφε 1.2Ω και το ειχα στα 4.0V που αντιστοιχουσε στα 13.3W. Στην καινουρια γραφει 1.5Ω και το εχω στα 4.5V που αντιστοιχει στα 13.5W.

Με την προηγουμενη αντισταση τραβαγα τζουρα περιπου 2.5 δευτερολεπτα και τον ενιωθα καλα τον καπνο που τραβαγα στα πνευμονια! Τωρα με την καινουρια τον νιωθω πιο πολυ σαν καμμενο τον καπνο μεσα στο στομα ομως. Τι κανω η εκανα λαθος?

Απάντηση: Re: E - smoke...

Παιδια καλημερα. Αλλαξα την πρωτη μου αντισταση στο Nobacco mas30 που εχω και μου φαινεται καπως διαφορετικη η γευση με το ιδιο υγρο. Σαν να ειναι καμμενες οι τζουρες ενα πραγμα, δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα.

Στην οθονη που εχει με την προηγουμενη αντισταση εγραφε 1.2Ω και το ειχα στα 4.0V που αντιστοιχουσε στα 13.3W. Στην καινουρια γραφει 1.5Ω και το εχω στα 4.5V που αντιστοιχει στα 13.5W.

Με την προηγουμενη αντισταση τραβαγα τζουρα περιπου 2.5 δευτερολεπτα και τον ενιωθα καλα τον καπνο που τραβαγα στα πνευμονια! Τωρα με την καινουρια τον νιωθω πιο πολυ σαν καμμενο τον καπνο μεσα στο στομα ομως. Τι κανω η εκανα λαθος?

Μάλλον έκανες κι εσύ το ίδιο λάθος που έκανα κι εγώ με το iJust και το ΑΔΙΚΗΣΑ.
Το γέμισα με υγρό αλλά δεν το άφησα κανα 5λεπτο να "μουσκέψει" η αντίσταση με αποτέλεσμα πατώντας το κουμπί για να ατμίσω,έκαψα το βαμβάκι.
Άλλαξα την αντίσταση,το άφησα 5-6 λεπτά να μουσκέψει και όλα είναι μια χαρά.