http://www.eleafworld.com/ijust-start/
Αυτο Σωκρατη. Στα 39 ευρω.
1.Εχει κανείς προσωπική άποψη για τον Hurricane όσο αφορά τη γεύση; Επίσης θα ήθελα γνώμες για τον evviva, αν και το στήσιμο του δεν νομιζω πως ειναι απο τα απλούστερα.
Βρίσκομαι σε φάση αναβάθμισης ατμοποιητη και το ψάχνω.
2. Ακολούθησα τις οδηγίες του Tzimsce σχετικά με το στήσιμο του βαμβακιού στο φαινόμενο και σταμάτησε να διαρρέει. Έκανα και μια αλλαγή στο σύρμα, έβαλα νικέλιο και επιτέλους κατάλαβα γεύση μπανάνας στο grandmaster. Μέχρι τωρα καταλάβαινα πως ρούφαγα φρεςκοτατο παστουρμά. Οχι πάντως πως τωρα έφυγε εντελώς η παστουρμαδιλα.
3. Αύριο Σάββατο πάω να δοκιμάσω το νέο castle long reserve και σίγουρα δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό να το πάρω. Αν θέλει κανείς να συμμετάσχει ας μου πει.
Έχουν βγει και αντιστάσεις 1.2 για τον ναυτίλο που παίζουν πολύ καλά.
Για τόσα watt καλό είναι να πας εκεί, παρά να ζορίσεις την 1.8 ή την 1.6 :smile:
Διάβασα για καλή γεύση αλλα και για διαρροές. Η ερώτηση όσο αφορά τη γεύση ειναι ποσό καλύτερη ειναι συγκριτικά με φαινόμενο και καυφουν v4 ώστε να αξίζει τα πολλά λεφτά του και μάλιστα σε τέτοιους καιρούς. Γιατί αν μου πει κάποιος πως η γεύση του ειναι εφάμιλλη με ενα άριστο στήσιμο σε έναν που εχω θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να πετύχω καλύτερα στησίματα στους υπάρχοντες. 200 δεν ειναι λίγα.
Δηλαδή η 1,2 Ω είναι μικρότερη σε volt σωστά;
Παιδια καλημερα. Αλλαξα την πρωτη μου αντισταση στο Nobacco mas30 που εχω και μου φαινεται καπως διαφορετικη η γευση με το ιδιο υγρο. Σαν να ειναι καμμενες οι τζουρες ενα πραγμα, δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα.
Στην οθονη που εχει με την προηγουμενη αντισταση εγραφε 1.2Ω και το ειχα στα 4.0V που αντιστοιχουσε στα 13.3W. Στην καινουρια γραφει 1.5Ω και το εχω στα 4.5V που αντιστοιχει στα 13.5W.
Με την προηγουμενη αντισταση τραβαγα τζουρα περιπου 2.5 δευτερολεπτα και τον ενιωθα καλα τον καπνο που τραβαγα στα πνευμονια! Τωρα με την καινουρια τον νιωθω πιο πολυ σαν καμμενο τον καπνο μεσα στο στομα ομως. Τι κανω η εκανα λαθος?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.