E - smoke...

Μην αγχώνεσαι βρε!
Έχει ο κουμπάρος μου τροχόσπιτο!
Βάζουμε ρεφενέ τον αποστακτήρα τα διαλύματα και τα αντιδραστήρια και θα είμαστε jet!

Ξεκινά Ιωνία και μετά κατέβα Κερατσινι. Και στο Κερατσινι κρατά το μισό υλικό απο αυτό που θα έχεις πάρει απο Ιωνία. Απλά πράγματα, δεν μπορώ να καταλάβω που μπερδεύεσαι.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Και μεςα στην βδομάδα βγάζω και παραγωγή. 675ml βάση εχω καβατζωσει.

Αυτές είναι μικροποσότητες για προσωπική χρήση...
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω πάνω στο γραφείο ένα λίτρο VG.
Στο σπίτι έχω ενάμιση λίτρο 5άρα 50/50 της fagron.
Περιμένω ένα λίτρο 7.5άρα 70/30 pink mule για να δοκιμάσω και αν μου αρέσει θα χτυπήσω πεντόλιτρο.
Πριν από αυτό βέβαια θα δοκιμάσω ένα δίλυτρο του σύνδεσμου αν μου το φέρει αύριο.

Είπαμε, ακόμη και το τροχόσπιτο έχω έτοιμο! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Αυτές είναι μικροποσότητες για προσωπική χρήση...
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω πάνω στο γραφείο ένα λίτρο VG.
Στο σπίτι έχω ενάμιση λίτρο 5άρα 50/50 της fagron.
Περιμένω ένα λίτρο 7.5άρα 70/30 pink mule για να δοκιμάσω και αν μου αρέσει θα χτυπήσω πεντόλιτρο.
Πριν από αυτό βέβαια θα δοκιμάσω ένα δίλυτρο του σύνδεσμου αν μου το φέρει αύριο.

Είπαμε, ακόμη και το τροχόσπιτο έχω έτοιμο! :flipout:

Με τα σπαθιά καλά τη γλίτωσες... με τις νικοτίνες δεν την γλιτώνεις :music-smiley-005:

Διλιτρα, πεντολιτρα, με νταμιτζανες θα το μοιραζετε στο τελος. Η κατασταση εχει αρχισει να φευγει εκτος ελεγχου.

Eγώ άρχισα ακριβώς πριν έναν χρόνο, με 3 λίτρα - 1 λίτρο νικοτινούχα 50/50, κι απο 1 λίτρο μηδενικές vg και pg. Μου έχουν μείνει στο ψυγείο κάτι λιγότερο απο τις μισές ποσότητες. Περιττό να πω, οτι το κόστος ατμίσματος έχει πέσει κάτω απο μισό ευρώ την ημέρα - απο εκεί και πέρα έχει να κάνει με το μη απαραίτητο ψάξιμο στο hardware.

Εγώ με το diy μόλις άρχισα τα πειράματα με 50-50 βάση της Eco-cig και 3 αρωματάκια και είμαι στην τρίτη μέρα ωρίμανσης....θα δούμε τι θα βγεί. Παρεπιπτόντως πως τραβάτε τη βάση απ το μπουκάλι ρε σεις,δεν μπαίνει στη βελόνα της σύριγγας,λόγω ρευστότητας προφανώς.

Ναι έτσι το έκανα και μετάγγισα τη βάση σε άλλο σκεύος για να το τραβήξω από κει αφού το σώμα της σύριγγας δεν χώραγε....
Τα αρώματα είναι γύρω στο 6%, λέω να τα αφήσω λίγες μέρες ακόμα για την πρώτη δοκιμή.

Μπορείς να ζητήσεις απο φαρμακείο την πιο χοντρή βελόνα που έχει - η βελόνα με βολεύει να γεμίζω με σύριγγα τoν Lemo απο την τρύπα.
Τα μπουκαλάκια δεν είναι βολικά. Πάρε γυάλινα βαζάκια. Αν τα έχεις στο σκοτάδι, ας είναι και διαφανή.
Mικρά βαζάκια (50-100 ml) βρήκα στο lidl... 1E το ένα μαζί με το περιεχόμενο :)

Τα έχω σε ντουλάπι δεν τα χτυπάει το φως....από αρώματα πήρα το maxxx ένα cookie και βανίλια για να δοκιμάσω μίξεις

Τις βάσεις είπες τις έχεις στο ψυγείο?

Απάντηση: Re: E - smoke...

Oι βάσεις ναι. Στο κατώτερο σημείο του ψυγείου. Και ενα χρόνο μετά είναι όπως την 1η μέρα.
Φως και θερμοκρασία επηρεάζουν την νικοτινούχα - δεν ξέρω αν την χαλάνε (πολύ πιθανόν μετά απο χρόνια παραμονή), σίγουρα όμως την σκουραίνουν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είχα πάρει και τέλειο νερό (wfi) και το φύλαξα σε μπουκαλάκια, αλλά πολύ πιθανόν να τα ξεφορτωθώ, γιατί και το νερό βρύσης στην περιοχή μου είναι μια χαρά.