E - smoke...

Κι αν σου ξεφύγει λίγο πάνω ή λίγο κάτω σε μηδενική vg ή pg κάποιο απο τα μείγματα, μην αγχωθείς - το πιθανότερο είναι να μην το καταλάβεις στο άτμισμα. Το βασικότερο είναι να μην ξεφύγεις σε νικοτίνη προς πάνω.

Έτσι που τα γράφετε εχω μια απορία. Χωράνε και τρόφιμα τα ψυγεία σας; Τίποτα σε φέτα, λάχανο, παστουρμά.
Αν το έκανα εγω, η γυναίκα μου θα τα χρησιμοποιούσε για να μαριναρει τις μπριτζολες... Και τα παιδιά θα τα μπέρδευαν με νερό. Αρκετό τσίπουρο ήπιαν για να ξεδιψάσουν, το δις εξαμαρτείν Ουκ ανδρός σοφού. Το Τρις, συζητιέται.

Σήμερα ειναι η Τετάρτη μέρα συμβίωσης με τον Hurricane και οι εντυπώσεις ειναι οι καλύτερες απο όσους ατμοποιητες εχω χρησιμοποιήσει. Απορώ με όσους γράφουν στο εκαπνισμα πως ειναι ενα κλικ παραπάνω απο τον φαινόμενο. Για τα γούστα μου ειναι πάρα πολλά κλικ παραπάνω. Η γευςη Άπαιχτη. Απορώ επίσης με όσους έγραψαν για διαρροές, ειναι πανεύκολος στο στήσιμο.
Είμαι ακομα νέος στον ατμοποιητη αλλα νομιζω πως έκανα μια πολυ καλή αγορά.
Έκανα μέχρι τωρα τρία στησίματα, ειναι πανεύκολος.
Να σημειώσω πως δεν είμαι λάτρης των ντουμανιων αλλα της γεύσης.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπορει ολα να γινονται για την πεθερα.
Μπα πάει αυτή. Δεν άκουσα καλα στο τηλέφωνο και της πήρα πιπεριές χλωρίνης...-bye-

Last edited:
Απευθείας στα αυλάκια σε ευθεία με την αντίσταση. Έβαλα fiberfreaks αρκετά παχύ, το δίπλωσα στα δυο σε αντίσταση 2,5mm και αφού το έβρεξα έβαλα την καμπάνα και το έκοψα συριζα (Θεέ μου συχωρα με).
Αφήνω τα πιο περίπλοκα που διάβασα για αργότερα, να εξοικειωθώ πρώτα μαζί του.

Αφησα λιγο υγρο μεσα στο tank για μια μερα επειδη το γυρισα στον καπνο! Τωρα που το ξαναπιασα να το γεμισω με το ιδιο υγρο, ειδα οτι αυτο που εμεινε μεσα εχει γινει πιο σκουρο, πιο κιτρινωπο να το πω. Αναπληρωσα με το ιδιο υγρο κ φαινοταν η διαφορα στο καινουριο το οποιο ειναι σχεδον διαφανο. Ειναι φυσιολογικο αυτο?

Μου έτυχε και εμένα, ίσως σε μερικά υγρά η μακα της αντίστασης σκορπάει στο υπόλοιπο υγρό, διαπίστωσα επίσης αλλοίωση της γεύσης. Αυτό που κάνω ειναι να μη γεμίζω τελείως τον ατμοποιητη αλλα όσο υπολογίζω να ξοδέψω τις επόμενες 3-4 μέρες και φροντίζω να αλλάζω συχνά βαμβάκι και αν βλεπω πολλή μακα και αντιστάσεις.

Την αντισταση την αλλαξα πριν δυο τρεις μερες. Η αληθεια ειναι οτι μετα την αλλαγη της αντιστασης το tank το γεμισα φουλ μεχρι το σημειο που πρεπει για να μην χυθει υγρο μεσα στο επιστομιο. Την αλλαγη της γευση την διαπιστωνω κ εγω τωρα που ατμιζω.

τι έγινε ρε παιδιά?δεν ατμίζουμε πλέον? :p

(κανα υγράκι έχει να προτείνει κανείς γιατί αρχίζω να παθαίνω κορεσμό από τα 12 υγρά που ατμίζω τώρα... :grinning-smiley-043 )

Δικό με ποιον ατμοποιητη ατμιζες το odin;
Για εμενα απο τα ποιο παράξενα υγρά. Η γευση σε εμενα άλλαζε όσο αλλάζεις τα watt. Και θεωρώ οτι θελει dripper για να αποδώσει καλα.

Καλημέρα σε όλους
Το δικό μου πρόβλημα με τα υγρά είναι πως ενώ βρίσκω αρκετές ενδιαφέρουσες γεύσεις, τις βρίσκω σε high vg ή 70-30 συνήθως και χάνω εντελώς το χτύπημα. Όλα αυτά με 12 άρα νικοτίνη παρακαλώ.....

Το χτύπημα δεν είναι μόνο θέμα υγρού αλλά και ατμοποιητή/στησίματος. Εγώ με DIY υγρά τα οποία είναι 85VG/15WFI (στο τελικό υγρό έχω ένα 5% pg από το άρωμα) μια χαρά χτύπημα (οκ λιγότερο απ' ότι αν είχα και PG) έχω με 6ρα νικοτίνη. Δε γίνεται να μην καταλαβαίνεις τη 12ρα εκτός αν είσαι θεριακλής :D

Kάπνιζα old holborne μπλέ 18 χρόνια άφιλτρο.....χωρίς pg δεν έχω χτύπημα δυστυχώς ρε γμτ....