BIOS
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 15,781
Kάπνιζα old holborne μπλέ 18 χρόνια άφιλτρο.....χωρίς pg δεν έχω χτύπημα δυστυχώς ρε γμτ....
Χρησιμοποίησε 18άρα τότε.
Kάπνιζα old holborne μπλέ 18 χρόνια άφιλτρο.....χωρίς pg δεν έχω χτύπημα δυστυχώς ρε γμτ....
Αφού δεν έχει ανατιναχτεί ακόμη ο Βογιατζάκης που παίζει στα 200 Watt εσύ δεν έχεις τέτοια θέματα.
Αν και έχει καιρό να γράψει στο νήμα... :chinscratch:
Παναγιώτη;
είναι πηχτό σαν μέλι.
Αν περίμενα από τον άχρηστο τον Τζιμίσκουλα να μου τα φτιάξει, θα περίμενα μέχρι... τη Δευτέρα Παρουσία που δεν θα έρθει ποτέ...![]()
Είναι προτιμότερο αυτό από το να υπάρχει pg στο 50 τοις εκατό?Χρησιμοποίησε 18άρα τότε.
Αν περίμενα από τον άχρηστο τον Τζιμίσκουλα να μου τα φτιάξει, θα περίμενα μέχρι... τη Δευτέρα Παρουσία που δεν θα έρθει ποτέ...![]()
Μιχάλη Tsimisce , μήπως χρειάζεστε καλύτερη τροφοδοσία και shunt regulator του Salas ?
Είναι προτιμότερο αυτό από το να υπάρχει pg στο 50 τοις εκατό?
Έχω σαν κύριο ατμοποιητή τον kayfun v3 mini
Κοίτα αν υπάρχει διαθέσιμη ταχυδρομική υπηρεσία στο μενού της fasttech, που να φέρνει μπαταρίες στην Ελλάδα. Λίγες το κάνουν και συνήθως όχι αεροπορικώς. Κάνε την παραγγελία, ακολούθησε τα στάδια συμπλήρωσης και κοίτα τι ταχυδρομικές επιλογές σου δίνει. Αν δεν δίνει, (ίσως και λόγω των ημερών), η παραγγελία δεν καταχωρείται.
Αρα μπαταρία δεν μπορείς να πάρεις - αυτές τις μέρες τουλάχιστον. Εγώ πήρα πριν κάμποσο καιρό 3 σόλο μπαταρίες απο fasttech μέσω σουηδικού ταχυδρομείου, σε λιγότερο απο 20 μέρες, με επιβάρυσνη μόνο 3 ευρώ....
εντιτ
Δοκίμασες να αγοράσεις κάποια άλλη μπαταρία ? - μη τυχόν και έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο item...
Μέχρι χθες,αγόραζα το Milk and Honey 24 ευρώ από κατάστημα επί της Λεωφόρου Αμφιθέας.
Εχθές βράδυ ανακάλυψα αυτό το κατάστημα με τιμές ΗΠΑ.
14,90 τα 30 ml με δωρεάν ταχυδρομικά για παραγγελία άνω των 30 και παράδοση σε 2 ημέρες.
http://www.vapechimp.gr/collections/cosmic-fog
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.