E - smoke...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Kάπνιζα old holborne μπλέ 18 χρόνια άφιλτρο.....χωρίς pg δεν έχω χτύπημα δυστυχώς ρε γμτ....

Τι ατμοποιητη χρησιμοποιείς;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θυμάμαι παλιά είχα πάρει τον Atlantis. Αεράτος ατμόποιητής, με κεφαλές 0,5Ω. Για να δουλέψει ήθελε τουλάχιστον 25W (ενώ με όλους τους αλλους δεν ξεπερνούσα τα 10W και οι αντιστάσεις ήταν πάνω απο ohm. Τότε ατμιζα 18αρα νικοτινη αλλα με τον Atlantis η 6αρα ήταν υπερβολική.
Πρόσφατα δοκίμασα πάλι αεράτο ντριπερ (magma reborn) με σύρμα κλαπτον. Αντίσταση κάπου στα 0,4Ω. Απο λαθος αντί για 6αρι υγρό έβαλα 12αρι. Το χτύπημα με γονάτισε. Ούτε 3αρα νικοτινη δεν άντεχα.
Εκεί που θελω να καταλήξω ειναι μήπως πρεπει να ψαχτείς λιγο με τον ατμοποιητη.

Αφού δεν έχει ανατιναχτεί ακόμη ο Βογιατζάκης που παίζει στα 200 Watt εσύ δεν έχεις τέτοια θέματα.
Αν και έχει καιρό να γράψει στο νήμα... :chinscratch:
Παναγιώτη;

Υπερβολικός, όπως πάντα. :eviltongue:

Ατμίζω στους TFV4 στα 75W με την R3, στα 90-100W με την τετραπλή των 0.16Ω και στα 80W με την Ατλαντίδα 2. Όταν έχεις δύο DNA200άρια και έναν μεγάλο Χιονόλυκο, αυτά τα βατ δεν είναι παρά χαλαρά ατμισματάκια Μιχαλιό μου! :flipout:

Παίδες, χάθηκα το τελευταίο διάστημα γιατί με έχει πιάσει οξεία τεμπελίτιδα και δεν ασχολούμαι καθόλου, με το ζόρι αλλάζω ακόμα και τα βαμβάκια στις επισκευάσιμες κεφαλές. Τις δύο θηριώδεις κεφαλές για τους TFV4 που παίζουν χαλαρά στα 150W, τις έχω ακόμα στο συρτάρι και αραχνιάζουν. Μάλλον γιατί περιμένω τα δύο παρακάτω υγρά της Secrets να ωριμάσουν, το The Milky Way και Granny's Vanille Custard. :grandpa:

Secrets_flavors_zpsir7oho3p.jpg

Τα ετοίμασα και τα δύο στα 5mg νικοτίνη και 100%VG ουσιαστικά, ειδικά το Granny's Vanille Custard με τις βάσεις της Pink Mule είναι πηχτό σαν μέλι.

Αν περίμενα από τον άχρηστο τον Τζιμίσκουλα να μου τα φτιάξει, θα περίμενα μέχρι... τη Δευτέρα Παρουσία που δεν θα έρθει ποτέ... :flipout:

είναι πηχτό σαν μέλι.

Αν περίμενα από τον άχρηστο τον Τζιμίσκουλα να μου τα φτιάξει, θα περίμενα μέχρι... τη Δευτέρα Παρουσία που δεν θα έρθει ποτέ... :flipout:

Παναγιώτη το πηχτό σαν μέλι θα τον ανησυχήσει ιδιαίτερα ..... είμαι σίγουρος.

Βλέπω τις φωτογραφίες και "σκίζομαι" :flipout:

Τι να τον ανησυχήσει, αυτά τα υγρά είναι εντελώς... εκτός εμβέλειας του Τζιμίσκουλα.

Τα υγρά που φτιάχνει για τον εαυτό του είναι σχεδόν νερομπλούκι, από το νερό που τους βάζει, για να τα ατμίσει στους ταλαίπωρους KFL+ και Phenomenon που ατμίζει... :flipout:

Re: Απάντηση: E - smoke...

Εγώ τη VG σου την έχω πάρει και περιμένει στο ντουλάπι μου... :eviltongue:
Με τέτοια να το φτιάξεις και να σε δω να γεμίζεις τους ατμοποιητές με το κουτάλι! :flipout:

Μιχάλη Tsimisce , μήπως χρειάζεστε καλύτερη τροφοδοσία και shunt regulator του Salas ?

Με το Provari δεν έχω θέμα τροφοδοσίας. :smile:
Στα watt που παίζει ξεζουμίζει ότι ατμοποιητή και να του βάλεις.

Είναι προτιμότερο αυτό από το να υπάρχει pg στο 50 τοις εκατό?
Έχω σαν κύριο ατμοποιητή τον kayfun v3 mini

Οχι δεν είναι προτιμότερο. Αλλά εφόσον επιμένεις στο συγκεκριμμένο άρωμα/γεύση και δεν βρίσκεις με περισσότερη pg, τι απομένει ?
Είναι βασικό, το να μην απογοητευτείς.

Πως κάνετε παραγγελία μεμονωμένα μπαταρία από fasttech γιατί δεν μα αφήνει ενώ το έχω στο καλάθι μου; Το μοντακι που ήθελα μου το δέχτηκε κανονικά.

Κοίτα αν υπάρχει διαθέσιμη ταχυδρομική υπηρεσία στο μενού της fasttech, που να φέρνει μπαταρίες στην Ελλάδα. Λίγες το κάνουν και συνήθως όχι αεροπορικώς. Κάνε την παραγγελία, ακολούθησε τα στάδια συμπλήρωσης και κοίτα τι ταχυδρομικές επιλογές σου δίνει. Αν δεν δίνει, (ίσως και λόγω των ημερών), η παραγγελία δεν καταχωρείται.

Κοίτα αν υπάρχει διαθέσιμη ταχυδρομική υπηρεσία στο μενού της fasttech, που να φέρνει μπαταρίες στην Ελλάδα. Λίγες το κάνουν και συνήθως όχι αεροπορικώς. Κάνε την παραγγελία, ακολούθησε τα στάδια συμπλήρωσης και κοίτα τι ταχυδρομικές επιλογές σου δίνει. Αν δεν δίνει, (ίσως και λόγω των ημερών), η παραγγελία δεν καταχωρείται.

Δυστυχώς δεν μου δίνει επιλογή σε καμία.

Αρα μπαταρία δεν μπορείς να πάρεις - αυτές τις μέρες τουλάχιστον. Εγώ πήρα πριν κάμποσο καιρό 3 σόλο μπαταρίες απο fasttech μέσω σουηδικού ταχυδρομείου, σε λιγότερο απο 20 μέρες, με επιβάρυσνη μόνο 3 ευρώ....

εντιτ

Δοκίμασες να αγοράσεις κάποια άλλη μπαταρία ? - μη τυχόν και έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο item...

Αρα μπαταρία δεν μπορείς να πάρεις - αυτές τις μέρες τουλάχιστον. Εγώ πήρα πριν κάμποσο καιρό 3 σόλο μπαταρίες απο fasttech μέσω σουηδικού ταχυδρομείου, σε λιγότερο απο 20 μέρες, με επιβάρυσνη μόνο 3 ευρώ....

εντιτ

Δοκίμασες να αγοράσεις κάποια άλλη μπαταρία ? - μη τυχόν και έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο item...

Ναι φυσικά δοκίμασα αλλά τζίφος

Μέχρι χθες,αγόραζα το Milk and Honey 24 ευρώ από κατάστημα επί της Λεωφόρου Αμφιθέας.
Εχθές βράδυ ανακάλυψα αυτό το κατάστημα με τιμές ΗΠΑ.
14,90 τα 30 ml με δωρεάν ταχυδρομικά για παραγγελία άνω των 30 και παράδοση σε 2 ημέρες.
http://www.vapechimp.gr/collections/cosmic-fog

Σήμερα ξαφνικά το provari p3 δεν αναγνωρίζει καμία αντίσταση ατμοποιητη και κατα συνέπεια δεν δουλεύει. Δοκίμασα όλους τους ατμοποιητες μου που εννοείται πως δουλεύουν αλλού αλλα αποτέλεσμα μηδέν.
Έχετε κάποια ιδέα;

Το ίδιο πράγμα έγινε και με ένα provari radius πριν 2 εβδομάδες. Δεν διάβαζε καθόλου αντίσταση και έβγαζε error. Το δοκιμάσαμε σε άλλο μοντακι και έπαιζε κανονικά. Μετά απο κάποια ώρα ήρθε στα καλα του και το διάβασε.

Μέχρι χθες,αγόραζα το Milk and Honey 24 ευρώ από κατάστημα επί της Λεωφόρου Αμφιθέας.
Εχθές βράδυ ανακάλυψα αυτό το κατάστημα με τιμές ΗΠΑ.
14,90 τα 30 ml με δωρεάν ταχυδρομικά για παραγγελία άνω των 30 και παράδοση σε 2 ημέρες.
http://www.vapechimp.gr/collections/cosmic-fog

ο λόγος είναι ότι πρόκειται για την παλιά σειρά με 50vg-50pg και όχι την καινούργια με 70-30