Παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας.
Η γυναίκα ξεκίνησε το άτμισμα με ένα παλιό ξεχασμένο σετάκι με Vision Spinner μπαταρία και Aspire BDC ατμοποιητή.
Όλα καλά με αυτόοοοοο.
Είπα να την αναβαθμίσω και της αγόρασα ένα ωραιότατο φούξια Eleaf iStick 20w με ένα GS-Air M ατμοποιητή (όχι από Fasttech).
Tο παιρνει λοιπόν μαζί της στη δουλειά και το μεσημέρι γυρίζει μέσα στα νεύρα αφού δεν μπόρεσε να ατμίσει γιατί μαζί με την τζούρα ερχόταν και υγρό.
Υπέθεσα λοιπόν ότι ίσως είχα παραγεμίσει τον ατμοποιητή.Τον βγάζω τον αδειάζω τον καθαρίζω και τον ξαναγεμίζω.
Πάλι τα ίδια.
Αλλάζω αντίσταση,τίποτα.
Αγοράζω ένα GS Tank,πάλι το ίδιο πρόβλημα.
Εχω παίξει με τα Watt,τζίφος.
Τι στα διάλα μπορεί να φταίει;
Δεν άντεξα να μην κάνω μία δοκιμή, έστω έτσι και άγουρα που είναι...
Σε κάθε υγρό, εννοείται, καθαρίζεται ο dripper, μπαίνουν βαμβάκια και φτου και από την αρχή.
0.6 dual coil στα 26 wattάκια οι δοκιμές.
Butterscotch.
Σαν κρέμα ζαχαροπλαστείου με ρούμι ένα πράγμα...
Αλλά το ρούμι τόσο δυνατό που δεν σε αφήνει (τουλάχιστον προς το παρόν) να καταλάβεις άλλα πράγματα από γεύσεις.
Μπισκότο της DEA.
Καμία σχέση με flavorart κατ' αρχάς.
Σου έρχεται μία γεύση από ζυμάρι μαζί με φρεσκοψημένο βουτυράτο κουλούρι βανίλιας και κάπου υποβόσκει ένας τόνος μαλλί της γριάς.
Ενοχλεί λίγο μία γαλατίλα που βγάζει.
Αν το συγκρίνεις με της flavorart είναι σαν να συγκρίνεις μπισκότο με κουλούρι, με αυτό να παίζει το ρόλο του κουλουριού.
Hazzelnut.
Πρώτη τζούρα φουντούκι.
Μαζί με τη στιφάδα που αφήνει στο τέλος.
Δεύτερη τζούρα (στο καπάκι) και μου ήρθε γεύση κόλλας!
Το αφήνω στην άκρη για 1 λεπτό.
Ξανά πρώτη τζούρα φουντούκι, ξανά δεύτερη τζούρα uhu!
Ελπίζω όταν ωριμάσει να μείνει η γεύση του φουντουκιού και όχι της κόλλας!
Praline cream
Εδώ είμαστε καλά. Πολύ καλά!
Άρχισε να δείχνει τα δόντια του από την πρώτη μέρα.
Σαν την κρέμα πραλίνας που βρίσκεις μέσα σε σοκολατάκια!
Really nice!
Apple tart granny Smith.
Εδώ περιμένεις μήλα, κανέλα, κάτι σε κρέμα...
Ούτε καν!
Ούτε μήλο βλέπω, ούτε τάρτα.
Η γιαγιά Smith ήταν μάλλον μεθυσμένη.
Κάτι σε λικέρ λουλουδιών φτιαγμένο με κονιάκ και επίγευση γιασεμιού μου έβγαλε αυτό το άρωμα! :blink:
Πάλι καλά που δεν έβαλε τις κάλτσες της στη μηλόπιτα!
Ίσως κάποια να τα κατηγορώ άδικα βέβαια, γιατί οι ποσότητες δεν είναι σωστές.
Αν και δεν νομίζω να βγει ποτέ μηλόπιτα από το Apple tart granny Smith...
...Πρώτη τζούρα φουντούκι.
Μαζί με τη στιφάδα που αφήνει στο τέλος.
Δεύτερη τζούρα (στο καπάκι) και μου ήρθε γεύση κόλλας!
Το αφήνω στην άκρη για 1 λεπτό.
Ξανά πρώτη τζούρα φουντούκι, ξανά δεύτερη τζούρα uhu!...
Καλώς τον.![]()
Καλημέρα στην παρέα και καλώς σας βρήκα!!!
Λύσε μου μια απορία ρε μεγάλε. Πόσες κόλλες έχεις δοκιμάσει για να καταλληξεις οτι το hazelnut σου θυμίζει συγκεκριμένα UHU????![]()
Τζιμισκε, αυτο το αρωμα praline cream που σου αρεσε απο ποια εταιρια ειναι. ?
Μου έχει τύχει, και τελικά ήταν υποτροφοδοσία φυτιλιού. Οση ώρα κάθεται είναι οκ. Μετά την 1η,2η τζούρα (που εξαχνώνεται το υγρό), δεν προλαβαίνει να εμποτιστεί καλά και έτσι στις επόμενες έρχεται η γεύση του τσιγαριστού φυτιλιού. Αν είναι αυτό, τότε ή το φυτίλι είναι λίγο πιο χοντρό και άρα συμπιεσμένο μέσα στην αντίσταση, ή έχουν ψιλομπλοκάριστεί οι τρύπες εισαγωγής υγρού...
Οχι. Πλαστικο σκουρο μπουκαλι. Χμμ... Δεν παρατηρω και καμια ουσιαστικη διαφορα ποιοτητας. Ισως λιγακι μεγαλυτερο ντουμανι, δειγμα ισως περισσοτερης vg στην αναλογια. Ισως και μια αισθηση λιγακι πιο μαλακης αισθησης σε σχεση με τη δικη μου βαση που χρησιμοποιω.8 τα 100ml μηδενικής, ελπίζω να ήταν σε κρυστάλλινο μπουκάλι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.