E - smoke...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Μήπως ειναι απλά στραβοβιδωμενο ;

όχι, έτσι είναι η κατασκευή του. τελείως βιδωμένο μπορεί να είναι από μια χαρά μέχρι εκεί που το βλέπεις στην φωτογραφία αν πιέσεις λιγάκι το τανκάκι...σχεδιαστικό λάθος για εμένα..

Εγώ πάντως έκλεισα με το hardware για το καλοκαίρι
20d7b052ece1078b63c9901fafc12cbf.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το Dani σου δείχνει σταθερή την αντίσταση ή σου παρουσιάζει ohm jump. Για εμενα ηταν μια μεγαλη απογοήτευση το Dani.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

όχι, έτσι είναι η κατασκευή του. τελείως βιδωμένο μπορεί να είναι από μια χαρά μέχρι εκεί που το βλέπεις στην φωτογραφία αν πιέσεις λιγάκι το τανκάκι...σχεδιαστικό λάθος για εμένα..

Καπου εχεις κανει καποια πατάρια στο μοντάρισμα. Τον εχω δει απο κοντά και τον ειχα για πολυ πολυ λιγο στα χέρια μου. Αυτο το χαλι δεν το ειχε.
Πάντως απορώ γιατι σε πειράζει που ειναι σαν τον Πύργο της Πίζας. Εδω εσένα σου αρεςε και αισθητικά όταν τον είδες.:BDGBGDB55:

0,1-0,2 ωμ εχει απόκλιση όταν τοποθετώ τον ίδιο ατμοποιητη και δεν ξερω γιατί, βέβαια δεν εμπιστεύομαι ούτε το κινέζικο ωμομετρο που αλλα δείχνει και πάντα το μοντ δείχνει χαμηλότερη αντίσταση.
Πάντως παρόλα αυτα που γράφονται κατα καιρούς το Provari μου αρέσει περισσότερο - ατμιςτικα Οχι οπτικά - δεν ξερω αν ειναι υποκειμενικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Πολύ πιθανόν ένα O-Ring να το φέρει στα ίσια του και να σφραγίσει και τις διαρροές.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Πολύ πιθανόν ένα O-Ring να το φέρει στα ίσια του και να σφραγίσει και τις διαρροές.

θα τον πάω πίσω και βλέπουμε...

Το Dani σου δείχνει σταθερή την αντίσταση ή σου παρουσιάζει ohm jump. Για εμενα ηταν μια μεγαλη απογοήτευση το Dani.

Καπου εχεις κανει καποια πατάρια στο μοντάρισμα. Τον εχω δει απο κοντά και τον ειχα για πολυ πολυ λιγο στα χέρια μου. Αυτο το χαλι δεν το ειχε.
Πάντως απορώ γιατι σε πειράζει που ειναι σαν τον Πύργο της Πίζας. Εδω εσένα σου αρεςε και αισθητικά όταν τον είδες.:BDGBGDB55:

βρε πειραχτήρι, στο ράφι ή για 2-3 τζούρες που τον δοκίμασα δεν διαπίστωσα πρόβλημα διαρροής και λυγίσματος. Αισθητικά εξακολουθεί και που αρέσει πολύ πάντως..αλλά...

κανόνισε να μου πεις "βάλτον στο ράφι να τον θαυμάζεις λοιπόν"... :flipout:

Κοιτά, δεν θελω να σε πληγωσω, αλλα στο ράφι και στην βιτρίνα βάζεις ωραία πράγματα για να τα θαυμάζεις. Ο άλφα ούτε ωραίος ειναι ούτε κάτι το οποίο θαυμάζεις. Αντιθέτως το μόνο που θα κανει ειναι να σε συγχύσει που έχεις πετάξει 125 .
Εγω προτείνω να τον κρύψεις κάπου που να μην τον βλέπεις. Ή να τον βάλεις αγγελία. Αν φύγει κανενα 60αρι τυχερός θα είσαι.:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: E - smoke...

ευτυχώς που δεν θέλεις να με πληγώσεις.... :grinning-smiley-043

Αν ήθελα να σε πληγωσω θα σου έλεγα οτι με 10 παραπάνω θα αγόραζες τον taifun gt2 καινουργιο. Που ειναι αν οχι ο κορυφαίος, ένας απο τους κορυφαίους ατμοποιητες. Και θα σου έλεγα και για πολλούς αλλους πιθανότατα φθηνότερους απο το εκτρ... ,Τον ατμοποιητη ήθελα να πω, που πηγές και μάζεψες. Αλλα δεν σου τα λέω γιατί ειμαι μεγαλόκαρδος και δεν θελω να σε πληγωσω.
Για ρωτά και τον πρόεδρα να σου πει πως τον έφτιαξα. Και αυτό που εχει ειναι κλάσεις ανώτερο απο το σκουπ... Τον ατμοποιητη σου ήθελα να πω.:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Καλησπέρα σε όλους! Βλέπω έχει αρκετούς γνώστες εδώ και μεγάλη συζήτητση για αυτο θα πω την απορία μου μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει. Έχω αρχίσει κι έχω σταματήσει το ηλεκτρονικό αρκετές φορές. Αρχικά πήρα ένα generic που μου πούλησε ο κύριος εκεί για αρχάριους και όλα καλά. Όταν με 'ρούφηξε' το άθλημα είπα να αλλάξω κατηγορία και να πάω σε sub, να μάθω να στήνω αντιστάσεις κλπ. Γενικά το δουλεύω στα 0.6 περίπου. Με τις μπαταρίες που πήρα δεν έχω πρόβλημα αλλά έκανα το λάθος και πήρα όχι ένα, αλλά δύο subtank mini. Ε, και τα 2 έχουν τρελές διαρροές σε σημείο εκνευριστικό.

Πήγα εκεί που τα αγοράζω, το παιδί μου είπε να ατμίζω στα σωστά watt, τίποτα. Ξαναπάω, μου λέει άλλαξε τα λαστιχάκια, τα αλλάζω. Πάλι μουσκίδι οι τσέπες και οι τσάντες και τα τραπέζια, και φυσικά τα χέρια. Τα παράτησα. Κάνω κάτι λάθος; Είναι φυσιολογικό; Έτυχε να είναι και οι δύο προβληματικοί; Το θέμα είναι ότι τώρα (5 μπαταρίες και τρεις ατμοποιητές αργότερα) τσιγκουνεύομαι να πάρω κι άλλον ατμοποιητή μόνο και μόνο για μου κάνει τα ίδια. Καμία συμβουλή; :smokin:

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Αν ήθελα να σε πληγωσω θα σου έλεγα οτι με 10 παραπάνω θα αγόραζες τον taifun gt2 καινουργιο. Που ειναι αν οχι ο κορυφαίος, ένας απο τους κορυφαίους ατμοποιητες. Και θα σου έλεγα και για πολλούς αλλους πιθανότατα φθηνότερους απο το εκτρ... ,Τον ατμοποιητη ήθελα να πω, που πηγές και μάζεψες. Αλλα δεν σου τα λέω γιατί ειμαι μεγαλόκαρδος και δεν θελω να σε πληγωσω.
Για ρωτά και τον πρόεδρα να σου πει πως τον έφτιαξα. Και αυτό που εχει ειναι κλάσεις ανώτερο απο το σκουπ... Τον ατμοποιητη σου ήθελα να πω.:BDGBGDB55:

πω πω μέλι στάζει το στόμα σου ρε rebele.. :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Καλησπέρα σε όλους! Βλέπω έχει αρκετούς γνώστες εδώ και μεγάλη συζήτητση για αυτο θα πω την απορία μου μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει. Έχω αρχίσει κι έχω σταματήσει το ηλεκτρονικό αρκετές φορές. Αρχικά πήρα ένα generic που μου πούλησε ο κύριος εκεί για αρχάριους και όλα καλά. Όταν με 'ρούφηξε' το άθλημα είπα να αλλάξω κατηγορία και να πάω σε sub, να μάθω να στήνω αντιστάσεις κλπ. Γενικά το δουλεύω στα 0.6 περίπου. Με τις μπαταρίες που πήρα δεν έχω πρόβλημα αλλά έκανα το λάθος και πήρα όχι ένα, αλλά δύο subtank mini. Ε, και τα 2 έχουν τρελές διαρροές σε σημείο εκνευριστικό.

Πήγα εκεί που τα αγοράζω, το παιδί μου είπε να ατμίζω στα σωστά watt, τίποτα. Ξαναπάω, μου λέει άλλαξε τα λαστιχάκια, τα αλλάζω. Πάλι μουσκίδι οι τσέπες και οι τσάντες και τα τραπέζια, και φυσικά τα χέρια. Τα παράτησα. Κάνω κάτι λάθος; Είναι φυσιολογικό; Έτυχε να είναι και οι δύο προβληματικοί; Το θέμα είναι ότι τώρα (5 μπαταρίες και τρεις ατμοποιητές αργότερα) τσιγκουνεύομαι να πάρω κι άλλον ατμοποιητή μόνο και μόνο για μου κάνει τα ίδια. Καμία συμβουλή; :smokin:

Σιγουρέψου οτι υπάρχει και το πάνω και το κάτω δακτυλίδι στο subtank. Το ίδιο και το τσιμουχάκι στο πάνω μέρος της καμινάδας. Εχω 2 subtanks - ένα γνήσιο και ένα μαιμού. Κανένα δεν έχει διαρροή - τόσο, ωστε ούτε καν το σφίγγω πολύ, μόλις βρεί λίγη αντίσταση, σταματάω.
Μήπως πλημμυρίζεις τον χώρο της αντίστασης - και μετά στην τσέπη που γέρνει οριζόντιο, χύνεται προς τα έξω ? - ειδικά αν χρησιμοποιείς πολύ λεπτόρευστα υγρά...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Μήπως πλημμυρίζεις τον χώρο της αντίστασης - και μετά στην τσέπη που γέρνει οριζόντιο, χύνεται προς τα έξω ? - ειδικά αν χρησιμοποιείς πολύ λεπτόρευστα υγρά...

Αυτό με τα λεπτορευστα υγρά δεν το είχα σκεφτεί και η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ ενα και δεν τα αλλάζω συχνά για να δω διαφορές. Ο χώρος της αντίστασης πως πλημμυρίζει; Μπορώ κάπως να το αποτρέψω; Ή πρέπει απλά να μη το γέρνω;

Γενικά όταν το γέρνεις πάνω απο 90 μοίρες (δύσκολο στην τσέπη, αλλα πιθανό) και υπάρχει έστω και μικρή υπερχείλιση στην φυτιλαντίσταση, τότε ανάλογα με το σχήμα της καμινάδας, θα τρέξει προς τα έξω. Επίσης, απο τις τρύπες αέρα, τα λεπτόρευστα υγρά (πολλή pg ή πολύ νερό αραίωσης) είναι εύκολο να διαρρεύσουν.
Η υπερχείλιση γίνεται οταν δεν υπάρχει αρκετό βαμβάκι να "φράζει" λίγο τις τρύπες εισόδου του υγρού και να βοηθάει την αρνητική πίεση στην δεξαμενή του υγρού να ελέγχει την ροή. Οσο πιό λεπτόρευστο, τόσο ευκολότερα περνάει στον θάλαμο καύσης. Στα δε πολύ παχύρευστα συμβαίνει το αντίθετο.

Ασε..τέτοια φόλα δεν την περίμενα, αυτό δεν είναι ατμοποιητής...ο πύργος της πίζας είναι... :flipout:

Τιν τούτο;
Ξεβίδωσέ τον και πρόσεξε τις βόλτες όταν θα τον βιδώσεις.
Εκτός αν τις έχεις καταστρέψει με το βίδωμα που έκανες.
Δεν παίζει να βιδώνει έτσι στραβά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Ασε..τέτοια φόλα δεν την περίμενα, αυτό δεν είναι ατμοποιητής...ο πύργος της πίζας είναι... :flipout:

DSC03389.jpg

Ερώτηση Βογιατζάκη, μέχρι πόσα βάτ πάει?μάλιστα...πέτα το... :flipout:
Εγω πάντως κάτι παρόμοιο έπαθα πρόπερσι που έβαλα το αρνί στο ψυγείο, το λύγισα για να χωρέσει και μετά στη σούβλα δεν ισιώνε και φαινόταν κάπως έτσι... Μήπως τον έβαλες και εσύ στο ψυγείο; http://www.avclub.gr/forum/images/s...:chinese::chinese::chinese::chinese::chinese:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Εγω πάντως κάτι παρόμοιο έπαθα πρόπερσι που έβαλα το αρνί στο ψυγείο, το λύγισα για να χωρέσει και μετά στη σούβλα δεν ισιώνε και φαινόταν κάπως έτσι...

Ασε, κι εγώ με γουρουνόπουλο.Το στρίμωξα για να χωρέσει και η μάζα κρέατος πήρε σχήμα και αγκίστρωσε πίσω απο 2 εσοχές.
Μετά απο μια εβδομάδα, με σφυρί και καλέμι το έβγαλα...