Καλησπέρα σε όλους! Βλέπω έχει αρκετούς γνώστες εδώ και μεγάλη συζήτητση για αυτο θα πω την απορία μου μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει. Έχω αρχίσει κι έχω σταματήσει το ηλεκτρονικό αρκετές φορές. Αρχικά πήρα ένα generic που μου πούλησε ο κύριος εκεί για αρχάριους και όλα καλά. Όταν με 'ρούφηξε' το άθλημα είπα να αλλάξω κατηγορία και να πάω σε sub, να μάθω να στήνω αντιστάσεις κλπ. Γενικά το δουλεύω στα 0.6 περίπου. Με τις μπαταρίες που πήρα δεν έχω πρόβλημα αλλά έκανα το λάθος και πήρα όχι ένα, αλλά δύο subtank mini. Ε, και τα 2 έχουν τρελές διαρροές σε σημείο εκνευριστικό.
Πήγα εκεί που τα αγοράζω, το παιδί μου είπε να ατμίζω στα σωστά watt, τίποτα. Ξαναπάω, μου λέει άλλαξε τα λαστιχάκια, τα αλλάζω. Πάλι μουσκίδι οι τσέπες και οι τσάντες και τα τραπέζια, και φυσικά τα χέρια. Τα παράτησα. Κάνω κάτι λάθος; Είναι φυσιολογικό; Έτυχε να είναι και οι δύο προβληματικοί; Το θέμα είναι ότι τώρα (5 μπαταρίες και τρεις ατμοποιητές αργότερα) τσιγκουνεύομαι να πάρω κι άλλον ατμοποιητή μόνο και μόνο για μου κάνει τα ίδια. Καμία συμβουλή; :smokin: