E - smoke...

Απλα προσεξε στην μπαταρια να εχει υψηλο (>20Α) discharge rate. Αν ειναι η 18650Q εισαι οκ https://www.imrbatteries.com/content/samsung_INR18650-30Q.pdf

Το Pico ειναι πολυ καλο. Πολλη καλη επιλογη

εκανα μ@λ@κια γιατι εινα 10Α και απ`οτι μου ειπαν,πανω απο 20w θα τραβαει ζορι.
δεν πειραζει.θα την κρατησω καβα και θα παρω μια 20Α.
ευχαριστω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αυτη ειναι http://www.ebay.com/itm/121821351373
επανω η μπαταρια στην φωτο λεει 30Α.
στα specs δεν βλεπω να αναφερει κατι.

σημερα παντως μου ελεγε ενα παληκαρι που κανει το μεταπτυχιακο του πανω στον ατμο του ηλεκτρονικου τσιγαρου,οτι δεν εχει ενθαρυντικα αποτελεσματα...
προσεξτε-οχι στα υγρα,αλλα στον ατμο.
π.χ η προπυλενογλυκόλη ειναι αλλο να την τρως και αλλο να την εισπνέεις.
οταν ξαναρθει θα τον ρωτησε λεπτομερειες γιατι ηταν βιαστικος.

για ριξτε καμια προταση για μπαταρια και καταστημα για το Pico.

οταν η μπαταρια αναφερει Unprotected Button Top σημαινει κατι?

....

σημερα παντως μου ελεγε ενα παληκαρι που κανει το μεταπτυχιακο του πανω στον ατμο του ηλεκτρονικου τσιγαρου,οτι δεν εχει ενθαρυντικα αποτελεσματα...
προσεξτε-οχι στα υγρα,αλλα στον ατμο.
π.χ η προπυλενογλυκόλη ειναι αλλο να την τρως και αλλο να την εισπνέεις.
οταν ξαναρθει θα τον ρωτησε λεπτομερειες γιατι ηταν βιαστικος.

Δημητρη, αυτο ειναι παρα πολυ σηματνικο για ολους μας, οποτε αν μπορεσεις να παρεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τους λκινδινους (και ειδικα σε συγκριση με το κανονικο τσιγαρο) θα βοηθουσε πολυ.

Για το Unprotected Button Top, νομιζω πως οι protected 18650 ειναι λιγο μακρυτερες οποτε δεν ξερω αν ταιριαζουν σε ολα τα μοντακια. Τα ηλεκτρονικα μοντακια παντως εχουν δικη τους προστασια και οσο εισαι μεσα στις προδιαγραφες της μπαταριας ισως το extra protection να μη λεει κατι. Περισσοτερα εδω: http://woodcreekvapory.com/2015/02/vaping-batteries-the-good-bad-and-the-ugly/

εννοηται-οταν ξαναερθει θα τον ρωτησω λεπτομερειες.
τωρα μην σας αγχωνω τσαμπα σχετικα με το τι ειδε ή τι εμαθε το παληκαρι στην εργασια του.
ακουμε διαφορα περι ατμου απο γιατρους και μη,αλλα ουσιαστικα εχω την αισθηση οτι κανεις δεν ξερει τις ακριβεις επιδρασεις του,λογω του-σχετικα-μικρου χρονικα διαστηματος που κυκλοφορει το ηλεκτρονικο τσιγαρο.

[/COLOR]Για το Unprotected Button Top, νομιζω πως οι protected 18650 ειναι λιγο μακρυτερες οποτε δεν ξερω αν ταιριαζουν σε ολα τα μοντακια. Τα ηλεκτρονικα μοντακια παντως εχουν δικη τους προστασια και οσο εισαι μεσα στις προδιαγραφες της μπαταριας ισως το extra protection να μη λεει κατι. Περισσοτερα εδω: http://woodcreekvapory.com/2015/02/vaping-batteries-the-good-bad-and-the-ugly/

μια LG HG2 18650 3000mah Battery 20A θα παρω με το που παραλαβω να τελειωνουμε.
την samsung θα την κρατησω καβα.

Πάντως οι σπιρομετρήσεις όλων μας με μακροχρόνια χρήση (7+ χρόνια για μένα) λένε μονο καλά πράγματα...

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως οι σπιρομετρήσεις όλων μας με μακροχρόνια χρήση (7+ χρόνια για μένα) λένε μονο καλά πράγματα...

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν το συζηταμε-μακαρι να ειναι ετσι Στελιο.προσωπικα μετα απο 4 περιπου μηνες,νοιωθω καλυτερα στις αναπνοες μου,στην αντοχη μου,στην γευση μου.
ερευνες απο πανεπιστημια και κεντρα ερευνων που εχουν γινει,δειχνουν οτι σε καμια περιπτωση δεν ειναι πιο βλαβερο απο το κλασικο τσιγαρο.
σιγουρα θα δουμε στο μελλον και καποια αρνητικα του ηλεκτρονικου,αλλα μεχρι σημερα τουλαχιστον η γενικη εικονα του ηλεκτρονικου,ειναι θετικοτατη...

οσο τσεκαρα την δικια μου,δεν φαινεται να ειναι απο καπου μουφα.
το μονο που δεν βλεπω,ειναι οτι δεν εχει καθολου μαυρα γραμματα επανω στην μπαταρια με στοιχεια,παρα μονο το λευκο αυτοκολλητο και δεν γραφει πουθενα Lg.

2.jpg1.jpg

ααααα...ωραια..
αρα απ`οτι δειχνει ειμαι οκ..
τωρα-την samsung που θα παραλαβω σε λιγο καιρο και ειναι στα 6A,θα μπορω να την εχω ως καβα,ή θα δημιουργησω καποιο θεμα στο μηχανακι?
επισης εχουμε καποιον επιτραπεζιο φορτιστη να προτεινετε?
ευχαριστω

Απάντηση: Re: E - smoke...

Δημητρη, αυτο ειναι παρα πολυ σηματνικο για ολους μας, οποτε αν μπορεσεις να παρεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τους λκινδινους (και ειδικα σε συγκριση με το κανονικο τσιγαρο) θα βοηθουσε πολυ.

Απλά ένα λινκ από τα πολλά...

http://www.zougla.gr/ygeia/article/...alkevmenes-erevnes-gia-to-ilektroniko-tsigaro

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός είναι ο ένας από τους τέσσερις αξιολογητές της πρόσφατης έρευνας του ινστιτούτου υγείας της Αγγλίας, σύμφωνα με την οποία το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι κατά 95% λιγότερο βλαβερό από το συμβατικό. Πρόκειται για μια μεγάλη συλλεκτική έρευνα που ανακοινώθηκε επίσημα από τις Αρχές της Αγγλίας και περιλαμβάνει την ανάλυση των πορισμάτων άλλων δεκάδων επιστημονικών μελετών που έχουν πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο και τα αποτελέσματά της, τουλάχιστον όσον αφορά στα μέχρι τώρα γνωστά δεδομένα, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

Μετά από δέκα μήνες ατμίσματος βαρέθηκα τον ναυτίλο (έχω τον μίνι).
Ποιο κατα τη γνώμη σας είναι το επόμενο βήμα σε ατμοποιητή;
Θέλω κάτι πιο δυνατό και ντουμανάτο αλλα να έχει την αξιοπιστία του ναυτίλου που στους 10 μήνες που τον έχω, δεν είχα ούτε μία διαρροή, ούτε και μου ήρθε ποτε υγρό στο στόμα εκτός από μια φορά που με είχαν προμυθεύσει με μάλλον μαϊμού αντιστάστεις που περισσότερο πυροτεχνήματα εβγαζαν παρα ατμό.

Τον ναυτίλο δεν θα τον πετάξω και θα είναι ο "καθημερινός" μου αλλά θέλω ενα πιο δυνατό που να δίνει πιο πολλά όταν αράζω για παράδειγμα σπίτι. Μοντάκι έχω το vtc μινι που ως γνωστόν δίνει μέχρι 75 το πολυ watt (αν όντως τα δίνει)

Απάντηση: Re: E - smoke...

...τωρα-την samsung που θα παραλαβω σε λιγο καιρο και ειναι στα 6A,θα μπορω να την εχω ως καβα,ή θα δημιουργησω καποιο θεμα στο μηχανακι?
επισης εχουμε καποιον επιτραπεζιο φορτιστη να προτεινετε?
ευχαριστω

Δεν νομίζω να δημιουργήσεις πρόβλημα στο μηχανάκι αν το δουλεύεις σε ανεκτά για την μπαταρία ambers.
Φορτιστής Νitecore D4 ή τουλάχιστον D2. Αν δεν βρείς Nitecore (βρωμάει ο τόπος), πάρε κάτι σε Xtar.

Μετά από δέκα μήνες ατμίσματος βαρέθηκα τον ναυτίλο (έχω τον μίνι).
Ποιο κατα τη γνώμη σας είναι το επόμενο βήμα σε ατμοποιητή;...

Subtank mini

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Δεν νομίζω να δημιουργήσεις πρόβλημα στο μηχανάκι αν το δουλεύεις σε ανεκτά για την μπαταρία ambers.
Φορτιστής Νitecore D4 ή τουλάχιστον D2. Αν δεν βρείς Nitecore (βρωμάει ο τόπος), πάρε κάτι σε Xtar.

ωραια-ευχαριστω πολυ

Θεωρώ οτι σε ατμοποιητές δεν υπάρχει επόμενο βήμα. Βρίσκεις αυτόν που σου ταιριάζει - οπτικά, στον τρόπο ατμίσματος, επισκευάσιμος ή μη, dripper ή tank - και μένεις εκεί μέχρι να τον βαρεθείς και να αρχίσεις το shopping therapy όπως γίνεται και με τα hi-end καλώδια. Θα τον έχεις όμως ετοιμοπόλεμο για να επιστρέφεις σ'αυτόν όταν θα βλαστημάς την τελευταία αγορά σου. Καλό είναι να αγοράσεις κάποια στιγμή και κάποιο απο τα - κρίσιμα τουλάχιστον - ανταλλακτικά του, πχ. τζαμάκι...