Απλα προσεξε στην μπαταρια να εχει υψηλο (>20Α) discharge rate. Αν ειναι η 18650Q εισαι οκ https://www.imrbatteries.com/content/samsung_INR18650-30Q.pdf
Το Pico ειναι πολυ καλο. Πολλη καλη επιλογη
....
σημερα παντως μου ελεγε ενα παληκαρι που κανει το μεταπτυχιακο του πανω στον ατμο του ηλεκτρονικου τσιγαρου,οτι δεν εχει ενθαρυντικα αποτελεσματα...
προσεξτε-οχι στα υγρα,αλλα στον ατμο.
π.χ η προπυλενογλυκόλη ειναι αλλο να την τρως και αλλο να την εισπνέεις.
οταν ξαναρθει θα τον ρωτησε λεπτομερειες γιατι ηταν βιαστικος.
[/COLOR]Για το Unprotected Button Top, νομιζω πως οι protected 18650 ειναι λιγο μακρυτερες οποτε δεν ξερω αν ταιριαζουν σε ολα τα μοντακια. Τα ηλεκτρονικα μοντακια παντως εχουν δικη τους προστασια και οσο εισαι μεσα στις προδιαγραφες της μπαταριας ισως το extra protection να μη λεει κατι. Περισσοτερα εδω: http://woodcreekvapory.com/2015/02/vaping-batteries-the-good-bad-and-the-ugly/
Πάντως οι σπιρομετρήσεις όλων μας με μακροχρόνια χρήση (7+ χρόνια για μένα) λένε μονο καλά πράγματα...
Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μου εδωσαν μια HG2(χωρις να γραφει καπου Lg)για Lg.
ειναι καμια μαιμουδια ή ειναι οκ?
Δημητρη, αυτο ειναι παρα πολυ σηματνικο για ολους μας, οποτε αν μπορεσεις να παρεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τους λκινδινους (και ειδικα σε συγκριση με το κανονικο τσιγαρο) θα βοηθουσε πολυ.
...τωρα-την samsung που θα παραλαβω σε λιγο καιρο και ειναι στα 6A,θα μπορω να την εχω ως καβα,ή θα δημιουργησω καποιο θεμα στο μηχανακι?
επισης εχουμε καποιον επιτραπεζιο φορτιστη να προτεινετε?
ευχαριστω
Μετά από δέκα μήνες ατμίσματος βαρέθηκα τον ναυτίλο (έχω τον μίνι).
Ποιο κατα τη γνώμη σας είναι το επόμενο βήμα σε ατμοποιητή;...
Δεν νομίζω να δημιουργήσεις πρόβλημα στο μηχανάκι αν το δουλεύεις σε ανεκτά για την μπαταρία ambers.
Φορτιστής Νitecore D4 ή τουλάχιστον D2. Αν δεν βρείς Nitecore (βρωμάει ο τόπος), πάρε κάτι σε Xtar.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.