E - smoke...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Milfman!!:p

Μη λες τέτοιες λέξεις και σκάσει μύτη ο Βογιατζάκης! :flipout:
Είναι που έφτιαξα το Milkman και πειραματίζομαι περισσότερο με τις ζύμες αυτό το καιρό.
Μέχρι να τελειώσουν θα έχει πλησιάσει καλοκαίρι και θα πιάσω τα παγωτάκια.
Ε, κάπου εκεί θα στήσω και το ακατανόμαστο. :p

Α...
Το Shake a snake της Pink Mule.
Καλό για να κάνεις κανένα 100άρι ml αλλά μετά κουράζει. :)

Βογιατζάκη;
Για σένα (που σου αρέσουν τα έντονα αρώματα):
Bavarian Cream (TPA) 4%
Cheesecake (Graham Crust) (TPA) 5%
Strawberry (Ripe) (TPA) 10%
Sweet Cream (TPA) 4$
Vanilla Custard (TPA) 3%

Για πιο "real" φράουλα, +5% Sweet strawberry (CAP) αν και θα αλλάξει πολύ, οπότε καλό είναι να ξεκινήσεις με την απλή.
Σχεδόν Shake and vape, αλλά καλό είναι να το αφήσεις δύο εβδομάδες να δέσουν οι κρέμες.

Για τους υπόλοιπους εμάς στη μέση και είναι μια χαρά.

Nice! Το πιο βασικό δεν μου είπες! Και ξέχασα να σε ρωτήσω. :ernaehrung004:
Βάλε τη και στο "καρούμπαλο" να σε κάνει άντρα. :flipout:
Πρέπει να ξαναφτιάξω :p

Σήμερα πέταγα στη δουλειά.
Έβαλα και απόψε, για να τριτώσει το καλό. :Banane0:

Όπως και να έχει μόνο αυτό με βοήθησε.

Θέλει ψυγείο; :chinscratch:

Η συνταγή του Tzimisce μου φαίνεται πολύ σούπερ και λέω να την δοκιμασω μιας και πρόσφατα αρχισα να πειραματίζομαι με τα diy υγρά.Το μισά μπορεί να μου βγήκαν ψιλοαποτυχία αλλά τουλάχιστον απο οικονομικής άποψη συμφέρει αρκετά.

Η μόνη μου απορία είναι πως με βάση την περιεκτικότητα σε αρώματα βγαίνει 25% αρωμα - 75% βάση. Δεν είναι πολύ; τα αρώματα δεν πρεπει να ειναι το πολύ στο 10% του μίγματος; Γιατί όσα έχω φτιάξει ως ώρας δεν ξεπερνάνε το 10 % (μερικά είναι και στο 6%). μπορεί γι αυτό τον λόγο να μην παίρνω έντονη γεύση. Προς το παρόν τα φτιάχνω σε 3αρα έτοιμη βάση 50-50. Μηπως να ανέβω και σε VG?

Τίποτα δεν θέλει.
Μήτε μικρόβιο το πλησιάζει αυτό το πράγμα μήτε το κακό το μάτι (θα το κάψει). :p

Η συνταγή του Tzimisce μου φαίνεται πολύ σούπερ και λέω να την δοκιμασω μιας και πρόσφατα αρχισα να πειραματίζομαι με τα diy υγρά.Το μισά μπορεί να μου βγήκαν ψιλοαποτυχία αλλά τουλάχιστον απο οικονομικής άποψη συμφέρει αρκετά.

Η μόνη μου απορία είναι πως με βάση την περιεκτικότητα σε αρώματα βγαίνει 25% αρωμα - 75% βάση. Δεν είναι πολύ; τα αρώματα δεν πρεπει να ειναι το πολύ στο 10% του μίγματος; Γιατί όσα έχω φτιάξει ως ώρας δεν ξεπερνάνε το 10 % (μερικά είναι και στο 6%). μπορεί γι αυτό τον λόγο να μην παίρνω έντονη γεύση. Προς το παρόν τα φτιάχνω σε 3αρα έτοιμη βάση 50-50. Μηπως να ανέβω και σε VG?

Αυτή είναι συνταγή για τον Βογιατζάκη που ατμίζει άρωμα με λίγη βάση. :p
Μπορείς να χαμηλώσεις αναλογίες (αναλογικά) και πάλι θα είναι μια χαρά.
Βέβαια, το θέμα με την Strawberry ripe είναι ότι όσο ωριμάζει εξαφανίζεται, για αυτό μπαίνει σε μεγάλες ποσότητες, ή μπαίνει σε συνδυασμό με Sweet strawberry, Sisha strawberry κλπ.

Αυτά είναι γούστα βέβαια.
Αυτή η συνταγή βγάζει μία ελαφριά φράουλα για το ποσοστό που παίζει.

BTW υπάρχουν συνταγές με σύνολο αρωμάτων στο 2-3% που είναι και πολύ δυνατές.
Είναι και θέμα αρώματος το πόσο ποσοστό θα σου βγει. :smile:

Σήμερα είπα να δοκιμάσω το υπόλοιπο υγρό που μου έμεινε απο το αγρίνιο 12mg.
Το έβαλα λοιπόν στον ναυτίλο για να δοκιμάσω τι θα κάνει στον λαιμό μου και ..τίποτα.
Ρουφάω ξαναρουφάω, τίποτα!
Άρα τείνω να πιστέψω οτι αυτό που με πείραζε ήταν οι πνευμονικές που βγάζει ο μέλο(όπως έγραψε ο kostis22 σε σχέση με νέους ατμιστές) και -ίσως- σε συνδυασμό με τα χαμηλά ohm και όχι η αναλογία pg vg.
Θα συνεχίσω πάντως τις δοκιμές.
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά, μου ανοίξατε τα μάτια.

Καλά, εσύ πήγες να μιμηθείς τον Χατζ τον "ρουφήχτρα";
Έχει μπλέξει με τον Πάνο τον "μοντάκια" και ρουφάει σαν να μην υπάρχει αύριο! :flipout:

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά, μου ανοίξατε τα μάτια.

Κανόνισε να έρθεις καμιά βόλτα προς τα κάτω Μήτσε.
Με ένα καφεδάκι, παρέα με το Μιχάλη (Tzimisce) θα γίνεις "Φόρστα"

Μακριά από Βογιατζάκη Χατζηγεωργίου.... Θα γίνεις "τούρμπο" :flipout:

Πρέπει αλλά που..
Περιπέτειας συνέχεια.
Ο Αγρίνιο πετάχτηκε χθες, με ενοχλεί οπότε τον έφαγε το σκοτάδι.
Επίσης πήρα μερικούς Clapton για δοκιμή.
Θα τους φάει το σκοτάδι κι αυτούς.
Δεν κάθονται καλά στον λαιμό μου.
Έβαλα τώρα kanthal να δω πως θα πάει.
Δοκιμών συνέχεια λοιπόν..

Και λίγα λόγια για τον Χατζ.
Όχι οτι με πείραξε ο Παναγιώτης. :)

Γιατί;
Αυτά που είχες ως τώρα τι ήταν; :)
Τα clapton θέλουν περισσότερα volt για να παίξουν. Αρχίζουν να ανάβουν κάπου στα 5V.
Εδώ είπαμε να το χαλαρώσεις. :p

Απάντηση: Re: E - smoke...

Γιατί;
Τα clapton θέλουν περισσότερα volt για να παίξουν. Αρχίζουν να ανάβουν κάπου στα 5V.

Aυτό ακριβώς!
Δοκίμασε aspire nautilus BVC 1,8 Οhm (10-14W) και στη πορεία κατεβαίνεις σε 1,6 και 0,7 Οhm (η οποία imo είναι πολύ καλή για τον ναυτίλο, αλλα τρώει και πολύ ζουμί).
Αλλαγή αντίστασης μετά τα 40-50ml ατμίσματος.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Γιατί;
Αυτά που είχες ως τώρα τι ήταν; :)

Ήταν ο brc bvc κάπως έτσι τέλος πάντων που είχε ο ναυτίλος μέσα στην συσκευασία. Κι απλά έβαλα clapton για να δοκιμάσω.
Σαφέστατα ανέβηκα σε watt, δεν έχω βρει ακόμα πως διάολο δείχνει το πικο volt, αλλά με γρατζουνούσε άσχημα.
Οπότε για την ώρα έβαλα kanthal και συνεχίζω τις δοκιμές.
Και μάλιστα η kanthal που έβαλα είναι 1.2 οπότε έχω ανέβει λίγο παραπάνω σε watt, για την ακρίβεια είμαι στα 18 τώρα και δεν πάω παραπάνω.

Μια ακόμα ερώτηση του αρχάριου.
Ποια είναι η ουσιαστική διαφορά στο να ατμίζω με αντίσταση με πολλά ohm και λίγα watt σε σχέση με μια αντίσταση με λίγα Ohm και πολλά watt?

Περισσότερα watt περισσότερη γεύση και χτύπημα (και κατανάλωση υγρού)

Ωραίος, ευχαριστώ.
Κι εγώ γιατί απο την στιγμή που έφυγα απο τον μέλο στα 0,4ohm(και περίπου 40watt) και πήγα στον ναυτίλο με τα 1.8ohm(ή 1.2 τώρα) και 12-18watt είναι σαν να έχω τρύπιο ατμοποιητή? :slapface:
Έχω διπλασιάσει την κατανάλωση υγρού.
Μήπως είμαι junkie :flipout:

Δεν μπορείς να συγκρίνεις με διαφορετικούς ατμοποιητές.
Αλλα ναι, αν ρώταγες πριν αγοράσεις, θα έλεγα ότι με τον ναυτίλο και τόσο πολύ λιγότερα watt θα έχεις αισθητά μικρότερη κατανάλωση και όχι το αντίθετο που συμβαίνει.

Θα επαναλάβω πάντως ότι πρέπει να τηρείς τους κανόνες, ειδικά ως αρχάριος: τήρηση προδιαγραφών αντίστασης και έγκαιρη αλλαγή της. Κάτι μου λέει ότι δεν το κάνεις :-)