Να κατέβεις για καφέ να σε φορτώσουμε. Αλλα γρήγορα γιατί τα αποθέματα τελειώνουν.
Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά είστε μακριά
Να κατέβεις για καφέ να σε φορτώσουμε. Αλλα γρήγορα γιατί τα αποθέματα τελειώνουν.
Οποιδήποτε μικρό ατμοποιητή μαζί με ένα eleaf pico. Του βάζεις μέσα μια γεμάτη καλή μπαταρία και έχεις εξαιρετική αυτονομία αν δεν είσαι θεριακλής.
@Γιάννη, θα έχεις καταλάβει φαντάζομαι μετά από τόσο καιρό ότι απεξαρτήθηκες από το κανονικό τσιγάρο και εξαρτήθηκες από το ηλεκτρονικό![]()
Για δείτε εδώ. Από την ψηφοφορία στο vaping.gr στο θέμα "Πόσα ml ατμίζετε την ημέρα". Έχουν ψηφίσει 640 άτομα μέχρι στιγμής. Κάντε τους υπολογισμούς και θα δείτε ότι ο μέσος όρος κατανάλωσης υγρού είναι στα 6,2ml την ημέρα. Η κατηγορία που πιστεύετε ότι κινείται ο μέσος όρος, δηλαδή τα 1-3ml, κινείται πολύ χαμηλά, μόλις στο 9,4%. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Όχι, δεν είναι αλήθεια. Όταν κάπνιζα, δεν μείωνα ανά τον χρόνο τα τσιγάρα που έκανα. Ξεκίνησα δυνατά με 9άρα και τώρα μετά από 1,5 χρόνο είμαι στην 6άρα με προοπτική κατά το καλοκαίρι να πέσω στα 3.
Ε και αυτό μια μορφή εξάρτησης είναι, απλά μέρα με την ημέρα την καταπολεμάς.
Τι σας κάνει να σκέφτεστε- φαντάζεστε οτι εφόσον κόψατε το κάπνισμα θα κόψετε και το άτμιζμα?
Γιατί πέρα απο το θέμα της νικοτίνης που χρειάζεται ο οργανισμός, είναι κι η κίνηση του χεριού που είναι τελείως μηχανική που αυτομάτως θα κοπεί.
Με τι θα την αναπληρώσετε?
Ψάξε για το minivolt, αλλά μην περιμένεις άτμισμα της προκοπής αλλά ούτε και διάρκεια!
θέλοντας να τονίσω ότι το Η.Τ. δεν αποτελεί μέθοδο διακοπής καπνίσματος, αλλά μια εναλλακτική και διαφορετική συνήθεια, η οποία έχει από μικρό ως και μεγάλο βαθμό εθισμού ανάλογα την περίπτωση.
Μη το λές... κυκλογορεί ακόμα νικοτίνη. Προλαβαίνουν...
Φίλε BIOS, όση ποσότητα και να στοκάρισε κάποιος σε νικοτινούχα βάση, ακόμα και για πέντε χρόνια να στοκάρισε, κάποια στιγμή θα του τελειώσει και θα πάει υποχρεωτικά στις νέες τιμές. Ή μήπως πιστεύεις ότι υπάρχει η πιθανότητα να φτηνύνουν ξανά οι τιμές στα επίπεδα που ήταν πριν από τον νόμο των γραφικών Ξανθού και Πολάκη; Εγώ τουλάχιστον, έχοντας κλείσει πάνω από τρία χρόνια στο η.τ., έχω αποδεχτεί το γεγονός ότι θα ατμίζω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δέχομαι βέβαια ότι ένα μικρό ποσοστό ατμιστών, θα καταφέρει τελικά να το διακόψει εντελώς και να απεξαρτηθεί πλήρως.
...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.