E - smoke...

Για πρώτη δοκιμή, μετά το Πάσχα θα αρχίσουν να δίνουν. :p
Αν σκεφτείς ότι είναι ζύμες και κρέμες βέβαια, από την ημερομηνία που βλέπεις στο μπουκάλι + 25 ημέρες για να έχουν ωριμάσει τελείως.

Η Lemon pie είναι του Αλέξανδρου, Devotion Αλέξανδρος - Δήμητρα και Heaven and Hell Δήμητρα (ξέρεις εσύ).

Θα χρειαστεί να κάνουμε ABX στις λεμονόταρτες ούτως η άλλως. :drool:

Εγώ στα υγρά που φτιάχνω παιδιά πάντως, τι επιτόπου τα ατμισω τι μετά από 10 μέρες δεν καταλαβαίνω καμία ωρίμανση 😁😁😁

Sent from my E6853 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Μάντεψε τι ωριμάζει αυτό το μήνα. :p

View attachment 140056

Από αριστερά προς τα δεξιά, μισό λίτρο Lemon tart σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές (η μία original, της Dinner lady).

Πιο δεξιά...

ένα triple chocolate cheesecake με bueno

triple-chocolate-cheesecake5-600x900.jpg

δίπλα του

μία pavlova σοκολάτας

pavlova-1024x694.jpg

ένα... τέτοιο :p

Φράουλα κρέμα καραμέλα με καβουρδισμένα αμύγδαλα πάνω σε τάρτα μπισκότου

slide_360890_4041323_free.jpg

και τελευταία δουλεύω να βγάλω

το γνωστό Kiss.
Το παλιό όμως. Όχι το καινούργιο που είναι σαν γιαούρτι!
Προς το παρόν έχει βγει αυτό το artificial της φράουλας. Δουλεύω το gummy της κρέμας με marshmallow και την πάτησα στη σοκολάτα που νόμιζα ότι θα πήγαινε dark, αλλά τελικά είναι σίγουρα γάλακτος!
Για αυτό και το ερωτηματικό.

imagemagic.php

Α, ναι. Και η μπανανόταρτα του προηγούμενου μήνα, που βγήκε απλά καταπληκτική! :drool:

Τζιμίσκουλα, μου τρέχουν τα σάλια με αυτά που ανεβάζεις. :flipout:

Αμέσως μετά τις γιορτές, ερχόμαστε με τον Χασοδίκη για test drive. Και θα φέρω μαζί μου και 2-3 γυάλινα μπουκαλάκια των 100ml. Ετοιμάσου για επιτόπιες κατασχέσεις... :drool1:

Εγώ στα υγρά που φτιάχνω παιδιά πάντως, τι επιτόπου τα ατμισω τι μετά από 10 μέρες δεν καταλαβαίνω καμία ωρίμανση 

Δεν μπορώ να ξέρω αν συμβαίνει με πολλά υγρά και το πως ακριβώς ο μεγάλος χρόνος ωρίμανσης τα επηρεάζει, ο Τζιμίσκουλας θα γνωρίζει περισσότερα, πάντως με το Milky Way που είχα ετοιμάσει για τον Χασοδίκη πριν ακριβώς ένα χρόνο και ωρίμασε σε γυάλινο μπουκάλι, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη υπέρ του υγρού που ωρίμασε για έναν ολόκληρο χρόνο.

Μιλάμε τώρα για το ίδιο ακριβώς υγρό, φτιαγμένο με τις ίδιες ακριβώς μωβ βάσεις της Pink Mule, στην ίδια δυναμοποίηση αρώματος (14-15%) και στα ίδια ποσοστά νικοτίνης, στα 5-6mg.

To Milky Way του Γιάννη που ωρίμασε για ένα χρόνο, έχει πλέον πολύ σκούρο κόκκινο χρώμα, και αναδεικνύει το άρωμά του με φοβερή ένταση, ενώ και το χτύπημά του στο λαιμό μου τουλάχιστον, μοιάζει ισχυρότερο...

.
Η Lemon pie είναι του Αλέξανδρου, Devotion Αλέξανδρος - Δήμητρα και Heaven and Hell Δήμητρα (ξέρεις εσύ).
ΟΚ. Κατάλαβα bro
Άρα μετά τη σούβλα έχουμε δοκιμές.

.......ερχόμαστε με τον Χασοδίκη για test drive. Και θα φέρω μαζί μου και 2-3 γυάλινα μπουκαλάκια των 100ml. Ετοιμάσου για επιτόπιες κατασχέσεις... :drool1:

Ένας ένας παιδιά .....:grandpa:
Καταρχήν οι ατμομηχανες οι δικές σας, και η δική σου και του χασοδικη δεν είναι για δοκιμές αφού πρόκειται για πραγματικές ρουφιχτρες. :BDGBGDB55:
Μέσα σε λίγες ώρες ο Ντρακουλ θα ψάχνει τα υγρά του. :damnyou:

Τζιμισκουλα μην τους δεχτείς :beatnik2:

Εγώ στα υγρά που φτιάχνω παιδιά πάντως, τι επιτόπου τα ατμισω τι μετά από 10 μέρες δεν καταλαβαίνω καμία ωρίμανση 

1) Δοκίμασε ένα υγρό επιτόπου,
2) Αστο κάπου σκοτεινά ανοικτό και ξέσκεπο να αναπνέει για 12 ώρες, κλείσε το και δοκίμασέ το μετά απο 10 ημέρες. Στο μεσοδιάστημα, κάποιες μέρες - όσες θέλεις εσύ, κούνα το βαζάκι (σαν να φτιάχνεις φραπέ) και άφηνε το ανοιχτό για 5 λεπτά.
3) Ξαναδοκίμασε
4) Δεν χρειάζεται να ξανααερίσεις το υγρό - ας παίρνει ότι πάρει μόνο κατα την ώρα που το χρησιμοποιείς για ανεφοδιασμό.
Η λίγη οξείδωση της νικοτίνης γλυκαίνει το υγρό κι αυτό το καταλαβαίνεις κυρίως στον λαιμό - ειδικά όσοι ατμίζουμε πάνω απο 10-12άρα νικοτίνη.

Last edited:
Τζιμίσκουλα, μάντεψε ποιους έχεις καλεσμένους την Τετάρτη του Πάσχα, άντε επειδή είσαι καλός δράκουλας να το κάνω την Πέμπτη του Πάσχα!!:D

Στα διαλείμματα καλιμπράρουμε...

Αν αφήνεις τα υγρά ξεσκέπαστα για αρκετές μέρες κάνεις καλό ή όχι?
Γιατί αυτό που κάνω είναι με το που παίρνω υγρό να το αφήνω ανοιχτό(βγάζοντας και το τσουτσούνι απο πάνω) για όσες περισσότερες μέρες μπορώ σε σκοτεινό μέρος..

Δεν κατάλαβες καλά πρόεδρε!! Δεν τον ρωτήσαμε αν θέλει να μας καλέσει....είναι αδιάφορο τι θέλει!!:flipout:

Πείτε ημέρα, όταν γίνει το ΝΤΟΥ να είμαι έστω και απ'έξω από το σπίτι του Δράκουλα. :afro:
Δεν παίζει να χάσω αυτή τη σκηνή...... Το δράκουλα να κυνηγάει Βογιατζάκη Χατζ, που θα τρέχουν με τα "Λίτρα παραμάσχαλα" :flipout:

Και μόνο που το σκέφτομαι κλαίω !!!! :flipout:

Γιατί αυτό που κάνω είναι με το που παίρνω υγρό να το αφήνω ανοιχτό(βγάζοντας και το τσουτσούνι απο πάνω) για όσες περισσότερες μέρες μπορώ σε σκοτεινό μέρος..

Στα έτοιμα υγρά, θεωρώ οτι ο κατασκευαστής που σέβεται το όνομά του το έχει αφήσει να ωριμάσει όσο θέλει αυτός ή αναγράφει στο κουτάκι κάποιες οδηγίες. Κατα τα άλλα δεν νομίζω να χρειάζεται καθόλου αερισμό.
Σε άγνωστα υγρά, παίζεται... Αν το υγρό φτιάχτηκε και μπήκε στο κουτάκι του πριν 6 μήνες, είναι σίγουρα διαφορετικό απο ένα ίδιο που φτιάχτηκε πριν 2 εβδομάδες. Η οξείδωση της νικοτίνης στο έτοιμο υγρό δεν είναι υποχρεωτικά κακό πράγμα - αν εξαιρέσουμε το οτι σκουραίνει πάντα το υγρό (το οποίο μπορεί και να μας αρέσει ή να μας βοηθάει κιόλας στην αναγνώριση του υγρού που έχουμε σε έναν ατμοποιητή), δεν ρίχνει την ποιότητα του ατμιστικού υγρού. Φυσικά, αν θεωρούμε οτι είναι "εκεί που το θέλουμε" δεν θα το αφήσουμε να οξειδωθεί άλλο - όπως τα φρούτα, οι μπανάνες, λίγο νωρίς είναι ξινές και άγουρες, λίγο αργά και είναι λειωμένες, μαύρες και υπερβολικά γλυκές. Απο την άλλη, κάθε υγρό έχει διαφορετικό χρόνο ωρίμανσης απο κάποιο άλλο.

Είναι παρατηρημένο, ότι ενώ το οξυγόνο οξειδώνει την νικοτίνη, η ζέστη και οι υπεριώδεις πέρα απο το οτι επιταχύνουν την οξείδωση, μειωνουν κιόλας την συγκέντρωση της νικοτίνης (πχ. η 18άρα γίνεται 17άρα). Η απορία μου είναι, τι γίνεται το ποσοστό που χάνεται αφού δεν φεύγει απο το μπουκαλάκι... - Σαν αδρανοποίηση δηλαδή της νικοτίνης, κι έτσι ίσως γίνεται και με το οξυγόνο αλλά με πολύ βραδύτερο ρυθμό...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Εγώ στα υγρά που φτιάχνω παιδιά πάντως, τι επιτόπου τα ατμισω τι μετά από 10 μέρες δεν καταλαβαίνω καμία ωρίμανση 😁😁😁

Τα φρουτάκια ωριμάζουν σε 3 - 4 ημέρες.
Τα άλλα θέλουν από 20 ημέρες και πάνω.
Αν παίξεις και κανένα RY θα θέλεις πάνω από μήνα.
Οπότε, ότι από όλα και να κάνεις, ή τα κάνεις ωριμασμένα επειδή είναι φρουτάκια ή δεν προλαβαίνουν να ωριμάσουν. :flipout:

Κάποια υγρά χρειάζονται breathing, κάποια όχι.
Αν ξέρεις τι αρώματα έχουν είναι εύκολο να το βρεις από το e-liquid recipies.
Αλλά και πάλι, θέλουν ας πούμε μία ώρα την ημέρα επί 3 - 4 ημέρες για να έρθουν.
Αν τα αφήνεις παραπάνω θα χάσουν άρωμα. :smile:

Τζιμίσκουλα, μου τρέχουν τα σάλια με αυτά που ανεβάζεις. :flipout:

Και που να μυρίσεις τη ντουλάπα που ωριμάζουν!

Αμέσως μετά τις γιορτές, ερχόμαστε με τον Χασοδίκη για test drive. Και θα φέρω μαζί μου και 2-3 γυάλινα μπουκαλάκια των 100ml. Ετοιμάσου για επιτόπιες κατασχέσεις... :drool1:

Εδώ έχεις κάποια θέματα.

1) Δεν θα βρεις το σπίτι
2) Και να το βρεις, θα σε έχω έξω να σε χαζεύουν οι λύκοι και τα τσακάλια που θα ατμίζεις να δω τι θα κάνεις. :flipout:

Πείτε ημέρα, όταν γίνει το ΝΤΟΥ να είμαι έστω και απ'έξω από το σπίτι του Δράκουλα. :afro:

Ο Παναγιώτης δεν παίζει να βρει το σπίτι μου, οπότε από εκεί είμαι ασφαλής.
Μόνος του ο Γιάννης δεν έχει τη Σοφία που έχει μπει δυναμικά στα γλυκά αρώματα πλέον.
Ξεκινήσαμε να κατεβάζουμε και τα καλοκαιρινά και έχει εύκαιρα τα τσόκαρα...

Ρε παιδια καταληξτε καπου. Τεταρτη ή πεμπτη θα παμε. ?
Gps εχω στο κινητο μου δεν χρειαζεται να αγορασει κανεις.

Ρε παιδια καταληξτε καπου. Τεταρτη ή πεμπτη θα παμε. ?

Εσύ μας έλειπες.. :ADFADF1:

Τζιμίσκουλα, όλο και αγρεύουν τα πράγματα... :drool:

Δεν παίρνεις τα μπουκάλια να έρθεις στο σπίτι μου για το τεστ; :idea:

Θα έχω αμολήσει και τα μαντρόσκυλα, δεν θα πλησιάσει κανείς..

:flipout:20151004_212046.jpg:flipout:

Re: Απάντηση: E - smoke...

Θα αγοράσω GPS... :flipout:

Τις αρκούδες να προσέχεις γιατί αγριεύουν όταν ακούνε μηχανές.
Από τις φιλικές δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.
Τις άγριες τις αναγνωρίζεις από τα περιττώματα.
Έχουν μέσα κομμάτια από συσκευές GPS.

:flipout:

Θα έχω αμολήσει και τα μαντρόσκυλα, δεν θα πλησιάσει κανείς..

Θα κλειδωθώ στο σπίτι να τα πίνω! :flipout:

Απάντηση: Re: E - smoke...

Παιδιά το μέρα είναι το ραντεβού?θα μου στείλει κανείς διεύθυνση με πμ? :flipout:
Καλα δεν εχεις καταλαβει οτι δεν μας θελουν εμας. ?
Ειναι η κλικα των σκληροπυρηνικων βατορουφιχταδων.
Εμεις παιζουμε στην κατηγορια φλωρε.