E - smoke...

Απο χτύπημα δεν έχει παράπονο.
Το φραπεδιάζω καθημερινά.
Ίσως να ειναι σφιχτός ο rose γι αυτό το υγρό; δεν ξέρω.

Α ρε hussar τι εργαλειάρα είσαι.
Έβγαλα και τον σκυλάκο χθες να τον στήσω για καθημερινό να κάνουν ένα μπάνιο διαρκείας οι υπόλοιποι και θυμήθηκα γιατί είναι ο ατμοποιητης που δεν θα βρεθεί άνθρωπος να πει κακό λόγο.

Με το Hussar εχω δυσκολίες στην ροή με όλα τα υγρα. Μετά από 5-6ml κάθετε το βαμβάκι και στουμπώνει.
Ειναι ο πιο απαιτητικός στο βαμβακωμα από όσους εχω.

Καλησπερα, διαβαζω το νημα αρκετο καιρο απο τον προηγουμενο μαιο εχω σταματησει το κανονικο τσιγαρο και ειμαι μονο με το ηλεκτρονικο. Εδω και ενα μηνα εχω τον zeus ατμοποιητη και ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με τον nautilus2 και τον guardian που ειχα. Θα ηθελα την γνωμη σας για νεο mod μιας και ο aspire zelos παραδιδει πνευμα.

Με το Hussar εχω δυσκολίες στην ροή με όλα τα υγρα. Μετά από 5-6ml κάθετε το βαμβάκι και στουμπώνει.

Ή είμαι τόσο τυχερός -γιατί μόνο θέμα τύχης μπορεί να είναι- και στις 2 φορές που τον έστησα έκατσε καλά το βαμβάκι ή τόσο άσχετος που στουμπώνει και δεν παίρνω πρέφα..

μάλλον για το δεύτερο με βλέπω :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: E - smoke...

Θα ηθελα την γνωμη σας για νεο mod μιας και ο aspire zelos παραδιδει πνευμα.

Καλησπέρα.
Σε οικονομικό mod, ένα Pico θα κάνει καλά τη δουλειά σου.
Θα χρειαστείς όμως και μία ψήκτρα να τον σηκώσεις γιατί δεν νομίζω να κάθεται σωστά στο mod.

Ή είμαι τόσο τυχερός -γιατί μόνο θέμα τύχης μπορεί να είναι- και στις 2 φορές που τον έστησα έκατσε καλά το βαμβάκι ή τόσο άσχετος που στουμπώνει και δεν παίρνω πρέφα..

Ή δεν κάνεις chain vaping για να το καταλάβεις. :p

Το invoke δεν το έχω δει.
Σε aegis βλέπω και κυκλοφορούν πολλά μεταχειρισμένα και μάλιστα σε σκοτωμένη τιμή.
Αυτό συνήθως δεν είναι καλό για καινούργια mods...

Πειραματίσου με κοντύτερο βαμβάκι και με ψαλίδισμα του βαμβακιού υπο γωνία.
Απο τότε που βρήκα τον - εκάστοτε τρόπο ανα τανκ - δεν έχω ξανατραβήξει καμμένο απο οποιονδήποτε ατμοποιητή μου - ακόμα κι απ'τον παλιότερο subtank που δεν είχε τρύπες στα πλαινά για είσοδο υγρού (λιμάρισα τα αυλακια στον πυθμένα όμως για να τα φαρδύνω λίγο).

οκ ευχαριστώ, κατι τελευταίο λίγο πιο ακριβό αλλά μου πρότειναν το aspire speeder to γνωρίζεις;

@ tegonik & pstelios
Παλικάρια μπράβο σας για τον zenith.
Είναι ένας ατμοποιητής που πρέπει νομίζω να έχουμε όλοι μας για τις δύσκολες ώρες σαν αυτές που περιέγραφε στο ποστ του ο tegonik.

Απο την πρώτη στιγμή που τον αναφέρατε τον πρότεινα σε φίλο με ναυτίλο2 -ο οποίος πλέον δεν τον κάλυπτε- κι εκείνος τον αγόρασε με την μια.
Σήμερα τράβηξα δυο τζούρες κι έπαθα πλάκα. Είναι πολύ καλός.

@ tegonik & pstelios
Παλικάρια μπράβο σας για τον zenith.
Είναι ένας ατμοποιητής που πρέπει νομίζω να έχουμε όλοι μας για τις δύσκολες ώρες σαν αυτές που περιέγραφε στο ποστ του ο tegonik.

τι ειναι αυτος?επισκευασιμος τσιγαρισιος?απο που?

εργοστασιακός είναι Δημήτρη αλλά με καλή τσιγαρίσια τζούρα. Γεμάτη τζούρα όμως, όχι πολύ σφιχτή. Με πολύ εύκολο γέμισμα και αλλαγή αντίστασης κλπ κλπ

εργοστασιακός είναι Δημήτρη αλλά με καλή τσιγαρίσια τζούρα. Γεμάτη τζούρα όμως, όχι πολύ σφιχτή. Με πολύ εύκολο γέμισμα και αλλαγή αντίστασης κλπ κλπ

ok-το βρηκα.thx