E - smoke...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Μήτσε...το υγρό που θα μου μείνει αξέχαστο, είναι το πρώτο που άτμισα. Ήταν το honeybrew του Λουκά. Ανεξαρτήτως σε ποιον αρέσει ή δεν αρέσει, με αυτό το υγρό έπαθα κορεσμό γεύσης. Μια ωραία πρωία μετά από 6 μήνες συνεχούς ατμίσματος (χωρίς διαλείμματα με άλλα υγρά) δεν μπορούσα όχι να το ατμίσω, αλλά, ούτε να το μυρίσω. Αυτό που λες ισχύει...το στόμα γίνεται τσαρούχι και το υγρό φλατάρει μέσα στη μέρα.

Έμαθες οτι ο Λουκάς σταμάτησε να βγάζει υγρα πλέον;

Ούτε ενισχυτή-ηχεία να διάλεγες ε ?... :)

Δεν έχω τέτοιες ανησυχίες.. είχα βέβαια όταν ήταν να διαλέξω tv και -είναι καταγεγραμμένο εδώ μέσα- έκανα τελικα 2-3 χρόνια μέχρι να καταλήξω.

Στον ήχο όμως ήμουν πολύ πολύ πιο εύκολος προφανώς λόγω ασχετοσύνης.

επειδη θελω να δωσω καλυτερα ρευματα στο hastur και νομιζω οτι τα ζηταει,θα ηθελα ενα πιο καλο modακι απο αυτα που ηδη εχω.
ενα UD Balrog 70W και ενα joyetech evic vtc mini.
δεν θελω να ξεπερασω τα 35-40 ευρω και να ειναι οσο πιο μικρο και οσο πιο ελαφρυ γινεται.

https://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_613150.html?wid=1433363
https://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_674793.html?wid=1433363
https://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_655551.html?wid=1451237

απο`οσο μπορω να καταλαβω,εχω την εντυπωση οτι το πιο ποιοτικο και με καλο τσιπακι ειναι το GEEKVAPE Aegis και ειναι η πρωτη μου επιλογη.
της YOSTA διαβαζω οτι ειναι απο τα ελαφρυτερα 2μπατερα με καλες επιδοσεις αλλα μετρια κατασκευη.
το Wismec SINUOUS μου αρεσει σαν σχεδιο και φιανεται και πολυ βολικο.

ακουω κυριοι..

Απάντηση: Re: E - smoke...

επειδη θελω να δωσω καλυτερα ρευματα στο hastur και νομιζω οτι τα ζηταει,θα ηθελα ενα πιο καλο modακι απο αυτα που ηδη εχω.
ενα UD Balrog 70W και ενα joyetech evic vtc mini.
δεν θελω να ξεπερασω τα 35-40 ευρω και να ειναι οσο πιο μικρο και οσο πιο ελαφρυ γινεται.

https://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_613150.html?wid=1433363
https://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_674793.html?wid=1433363
https://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_655551.html?wid=1451237

απο`οσο μπορω να καταλαβω,εχω την εντυπωση οτι το πιο ποιοτικο και με καλο τσιπακι ειναι το GEEKVAPE Aegis και ειναι η πρωτη μου επιλογη.
της YOSTA διαβαζω οτι ειναι απο τα ελαφρυτερα 2μπατερα με καλες επιδοσεις αλλα μετρια κατασκευη.
το Wismec SINUOUS μου αρεσει σαν σχεδιο και φιανεται και πολυ βολικο.

ακουω κυριοι..

Δεν είναι ελαφρύ το GEEKVAPE Aegis Δημήτρη. Το αγόρασα πριν 3-4 μήνες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του (χωρίς να το έχω καν ψάξει αρκετά..), αλλά, είναι κάθε άλλο παρά ελαφρύ. Είναι βαρύ, μασίφ πράμα.

Το Yosta αν δεν κάνω λάθος το έχει ο Σωκράτης Τ. Το είχε φέρει στην Γ.Σ. και μου το έδειξε...όντως πανάλαφρο.

Ισχύει αυτό που λέει ο Γιάννης για το aegis.
Μεγάλο και βαρύ μεν(καλοκαίρι δεν το κουβαλάς μαζί σου με την καμία, είναι μόνο για τσέπη μπουφάν) αλλά είναι shockproof και waterproof.
Επίσης παιρνει μπαταρίες 18650 και 26650.

Λένε πάντως ότι, ασχέτως κόστους, τα καλύτερα ρεύματα τα παίρνεις από Μοντανιέ που έχουν πλακέτες dna & yihi.

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Δεν είναι ελαφρύ το GEEKVAPE Aegis Δημήτρη. Το αγόρασα πριν 3-4 μήνες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του (χωρίς να το έχω καν ψάξει αρκετά..), αλλά, είναι κάθε άλλο παρά ελαφρύ. Είναι βαρύ, μασίφ πράμα.

Το Yosta αν δεν κάνω λάθος το έχει ο Σωκράτης Τ. Το είχε φέρει στην Γ.Σ. και μου το έδειξε...όντως πανάλαφρο.

ναι-το ειδα πριν λιγο λιγο σε ενα review απο εναν Ελληνα.
αρα δεν μας κανει γιατι φαινεται και κουμουτσα στο πιασιμο.
το Wismec SINUOUS δεν το εχει κανεις?

Re: Απάντηση: E - smoke...

Ισχύει αυτό που λέει ο Γιάννης για το aegis.
Μεγάλο και βαρύ μεν(καλοκαίρι δεν το κουβαλάς μαζί σου με την καμία, είναι μόνο για τσέπη μπουφάν) αλλά είναι shockproof και waterproof.
Επίσης παιρνει μπαταρίες 18650 και 26650.

Λένε πάντως ότι, ασχέτως κόστους, τα καλύτερα ρεύματα τα παίρνεις από Μοντανιέ που έχουν πλακέτες dna & yihi.

πιο ειναι αυτο το μοντανιε ρε Μητσο?
μονο απο το ονομα το κοβω για κανα 200αρι ευρω..

Μικρό με DNA... χμμ... μόνο με DNA 75 νομίζω είχε κυκλοφορήσει κάποιο.
Σε Yihi μπορείς να πας σε κάποιο SX Mini, αλλά εκεί να είσαι έτοιμος ότι θα ξεφλουδίσει η μπογιά του.
Το ότι το λένε mini μην μπερδεύεσαι. Μόνο mini δεν είναι, ειδικά τα διμπάταρα.
Κάπου στα 100 να υπολογίζεις όμως, με το DNA να είναι πιο "smooth" στο άτμισμα από το yihi.
Μεταξύ Yosta και Aegis θα επέλεγα μάλλον Aegis.
Αλλά δεν θα τα έπαιρνα από εξωτερικό, για τον φόβο μήπως και κολλήσουν σε κανένα τελωνείο.

Μικρό με DNA... χμμ... μόνο με DNA 75 νομίζω είχε κυκλοφορήσει κάποιο.
Σε Yihi μπορείς να πας σε κάποιο SX Mini, αλλά εκεί να είσαι έτοιμος ότι θα ξεφλουδίσει η μπογιά του.
Το ότι το λένε mini μην μπερδεύεσαι. Μόνο mini δεν είναι, ειδικά τα διμπάταρα.
Κάπου στα 100 να υπολογίζεις όμως, με το DNA να είναι πιο "smooth" στο άτμισμα από το yihi.
Μεταξύ Yosta και Aegis θα επέλεγα μάλλον Aegis.
Αλλά δεν θα τα έπαιρνα από εξωτερικό, για τον φόβο μήπως και κολλήσουν σε κανένα τελωνείο.

το θεμα ειναι θα δω διαφορα με καποιο απο αυτα που αναφερω,ή τσαμπα λεφτα?

σταματησε το κολπακι μεσω Ευρωπαικου αεροδρομιου του gearbest?

Φυσικά και θα δεις διαφορά.
Ακόμη και στη γεύση.
Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν mod των 40W που τα πουλάνε στα 200 - 250 .

Αν πω ότι πουλάω το Radius κάτω από 250 , ακόμη και εδώ μέσα, όχι σε group στο facebook, θα πέσουν 2-3 να με φάνε :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

πιο ειναι αυτο το μοντανιε ρε Μητσο?
μονο απο το ονομα το κοβω για κανα 200αρι ευρω..

Μοντανιέ.. :bang:

αμά είσαι γίδι και δεν βλέπεις οτι αντί για "μοντ" έγραψες μοντανιέ(κλαίω) τότε βάζεις τον κόσμο να ψάχνεται για τις χαζομάρες σου. :slapface:

μοντ ήθελα να γράψω αδερφέ και για κάποιο λόγο με πούλησε το κινητό και βγήκε μοντανιέ . Συγνώμη γράψε λάθος. :grinning-smiley-043

edit : βλακεία στην βλακεία με πάει..

Μήτσε, πως κατάλαβα εγώ το θέμα της μπαταρίας και του ρεύματος.

Έχω 5-6 συγκεκριμένες μπαταρίες.
vtc6 και efest.

Όταν τις βάζω είτε στο pico είτε στο aegis φτάνουν στο σημείο να μηδενίσουν και όταν τις βάζω για φόρτιση, ο φορτιστής δείχνει περίπου 5% υπόλοιπο χωριτηκότητας.
Όταν όμως τις δουλεύω με το P3 (το οποίο πλέον δεν ξεκολλάει απο το χέρι μου, τα έχω μόνο για κατάσταση ανάγκης τα άλλα δυο μοντ) τότε όταν το P3 γράψει battery empty, στον φορτιστή οι μεν efest θα δείξουν τουλάχιστον 40-50% υπόλοιπο χωριτηκότητας ενώ οι vtc6 θα δείξουν περίπου 20 με 30%.

Όπως και να χει πάντως, τον ίδιο ατμοποιητή αν τον δοκιμάσεις εναλλάξ σε ένα provari είτε σε πλακέτες dna και yihi σε σχέση με τις υπόλοιπες θα καταλάβεις διαφορά και στην τζούρα και στην γεύση αλλά και στον τρόπο που "ακούγεται" το υγρό την ώρα που πατάς το κουμπί για να ατμοποιήσεις.

Η άλλη ανάγνωση του θέματος βέβεαια λέει το εξής.. αξίζει όλο αυτό για αυτές τις διαφορές? αυτό είναι στην κρίση και στην τσέπη του καθενός για να το αποφασίσει.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Μήτσε, πως κατάλαβα εγώ το θέμα της μπαταρίας και του ρεύματος.

Έχω 5-6 συγκεκριμένες μπαταρίες.
vtc6 και efest.

Όταν τις βάζω είτε στο pico είτε στο aegis φτάνουν στο σημείο να μηδενίσουν και όταν τις βάζω για φόρτιση, ο φορτιστής δείχνει περίπου 5% υπόλοιπο χωριτηκότητας.
Όταν όμως τις δουλεύω με το P3 (το οποίο πλέον δεν ξεκολλάει απο το χέρι μου, τα έχω μόνο για κατάσταση ανάγκης τα άλλα δυο μοντ) τότε όταν το P3 γράψει battery empty, στον φορτιστή οι μεν efest θα δείξουν τουλάχιστον 40-50% υπόλοιπο χωριτηκότητας ενώ οι vtc6 θα δείξουν περίπου 20 με 30%.

Όπως και να χει πάντως, τον ίδιο ατμοποιητή αν τον δοκιμάσεις εναλλάξ σε ένα provari είτε σε πλακέτες dna και yihi σε σχέση με τις υπόλοιπες θα καταλάβεις διαφορά και στην τζούρα και στην γεύση αλλά και στον τρόπο που "ακούγεται" το υγρό την ώρα που πατάς το κουμπί για να ατμοποιήσεις.

Η άλλη ανάγνωση του θέματος βέβεαια λέει το εξής.. αξίζει όλο αυτό για αυτές τις διαφορές? αυτό είναι στην κρίση και στην τσέπη του καθενός για να το αποφασίσει.

κατσε να το ψαξω κι`αλλο γιατι ειναι πιο περιεργη η περιπτωση απ`οτι αρχικα νομιζα..

χμμμ...καλες κριτικες βλεπω παντως γενικα για τα wismec.

Συνήθως κάνει καλό να είσαι σε μερικά group στο facebook.
Στην αρχή φυσικά κρατιέσαι όταν βλέπεις όλους να τρέχουν χαρούμενοι και να λένε τι φανταστικό που είναι ένα Mod.
Περιμένεις καμιά εβδομάδα και βλέπεις πόσα από αυτά θα πουλιούνται μεταχειρισμένα από τους ίδιους επειδή "δεν τα βρήκανε" :smile: